YleX

  • 87 695
  • 318

wilberto

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tänään tuli sitten ensimmäistä kertaa tuo Pietarinkadun Oilers Go Go -jamppojen uusi ohjelma, nimeltään Pasilan Asema. Itse en koko ohjelmaa ihan alusta asti kuunnellut, kun unohdin sen kokonaan, mutta loppuosa oli ainakin sitä suht tavallista settiä Ruuskaselta ja insinööri Putkoselta. Siinä osiossa, minkä itse kuuntelin, niin tuli ainakin se selostusjuttu, olivat myös käyneet haastattelemassa Paul Baxteria, vaikka sanoivatkin, ettei ohjelmassa puhuttaisi ollenkaan urheilusta. Eivät he sitä lupausta kyllä pysty pitämään yhdessäkään ohjelmassa, uskon ma. Ohjelman juontajakaartissa oli myös joku uusi äijä, en kyllä tiedä onko hän vakituinen vai kenties jokin vieraileva heebo.

By the way, tuo Valvion Juha, joka joku aika sitten lähti YleX:ltä ja Pietarinkadun Oilersista pois, vaikuttaa nykyään Kissin aamuissa. Omasta puolestani olisi kyllä voinut pysyä YleXällä, mutta minkäs teet..
 

raisu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicäns
wilberto kirjoitti:
Ohjelman juontajakaartissa oli myös joku uusi äijä, en kyllä tiedä onko hän vakituinen vai kenties jokin vieraileva heebo.
Vanha tuttu Teemu Nilviäinen tehnyt comebackin. Ensimmäisen ohjelman perusteella ei paljonkaan uutta verrattuna Pietarinkadun Oilersiin.
 
Viimeksi muokattu:

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Täällä myös ohjelma kuunneltuna.
Tosiaan aikalailla samanlaista juttuhuttua kyllä kuin Oilersissakin. Ei mitään sen kummempaa eri pääteemaa ohjelmassa ainakaan vielä kuten ei Oilersissakaan. Ja tietysti ainoa minkä he tähän Asemaan vanhasta Go Go!:sta toivat mukanaan oli tietysti se multiselostus. Olisi nyt vaan senkin kuopannut muun mukana... Ne imitaatiot esim. olisivat ennemmin voineet kyllä pitää.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Uusi vuosi, uudet kujeet.

Vaikka Radio Rock onkin syrjäyttänyt lähes kokonaan oman X:n kuuntelun,
vilkaistaanpa nyt kuitenkin huviksemme alkavan vuoden ohjelmakaavioon ja katsotaan mitä uusi vuosi tuo tullessaan, koska eiköhän täälläkin kyseisen kanavan kuuntelijoita ole ja ainakin työpaikan keskusradiossa sitä itse saan nauttia ajoittain.

Peruskaavio on tietysti pysynyt samana arkipäivien kohdalta, mutta kello ysin jälkeen alkavissa erikoisohjelmissa on muutoksia tapahtunut.
Pikaiseti katsottuna tanssi-illat ovat vähenemään päin kun Lenna Lehtisen johdolla olleita myöhäisillan tunteja on korvattu uusilla ohjelmilla, kuten esim. maanantaina Bluesministeri. Tiistaina kuitenkin tanssitaan edelleen Tiistain tanssi-illassa, keskiviikosta Kitarama on kadonnut ohjelmistosta (muistaakseni ohjelma pysyi tähän asti Mafian ajoilta) ja tilalle on tullut lauantailta X-Raati sekä uusi ohjelma Vastalause, joka esittelynsä mukaan sisältää vaihtoehtomusiikkia.

Torstaina Todistaja X on (harmiksi) saanut lähteä, Metalliliitto siirtynyt tunnin aikaisemmaksi ja sen jälkeen tulee uusi ohjelma Flashback joka esittelyssään kertoo esittelevänsä aina yhden artistin menneiltä vuosilta (esim. ensimmäiset ohjelmat: Nylon Beat, The Crash, H.I.M. ja suomalainen Hiphop). Perjantaihin on tullut Parasta Ennen-ohjelma ja Puopolo Remix ja pois sai häipyä Pasilan Asema multiselostuksineen. Vuoden vain saivat sitten uutta ohjelmaa tehdä, ja täytyy kyllä myöntää että vähän oli jo kuluneet ideatkin ohjelmassa..

Viikonloppu on pysynyt kohtuu samana pienen muutoksin ja tietenkin parhaana sellaisena Koe-eläinpuiston paluu lauantai-iltaan kello kahdeksaan.

Jotenkin vain kornia että Ylex:n tullessa poispotkittiin vanhoja ohjelmia kovalla tohinalla uusien mahtavien ohjelmien tieltä ja nyt kun K.E.P saadaan uusintojen avulla ohjelmistoon, sitä mainostetaan ja iloitaan kuin uutta vapahtajan tulemista. Sitä se tosin onkin, mutta silloin '03 olisi voinut vielä saada eetteriin uusia jaksoja Göstalta...

Noh, toivottavasti saadaan Alivaltiosihteerikin takaisin (X:lle) ja Leila & Annukka ja Norpan yö ja ja ja... Lista on pitkä ohjelmista jotka Yleisradio heitti menemään uuden (paskan) tarjonnan myötä ja joita nyt hiljaa kaivetaan takaisin nöyränä.

-
Loppukaneettina sanottakoon että tuo Juuso Ylex:n viikonlopusta on kyllä ärsyttävän kuuloinen mielistelijä. Kanavan ärsyttävyyspalkinto nro kakkosen saa aika-ajoin Peltsi, joka jaksaa muistuttaa pyöräilykypärän tärkeydestä ja siitä että itse kyllä pitää sitä aina, yms turhauttavista aiheista.
 

Jokru

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Hawks, sympatiat Sportille, S-Kiekko
Eipä tuossa ohjelmakaaviossa hirveästi muutoksia ole... Itse vuorotyötä tekevänä olen iloinen Parasta ennen! ohjelman siirtymisestä perjantai-illalle.
Tietysti KEP:n uusinnat on kuuntelemisen arvoisia...
 

Rebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki

HABS #11

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pelicans, Antikale Lahko
No voihan berse. Aamua kai sitten pitää siirtyä kuuntelemaan. Peltsin paskoja juttuja ja varsinkaan sen Putkosen tarinoita ei kukaan jaksa kuunnella.

Joo paitsi nämä uudet aamut joissa mukahauska tuomas hönöttävän äänen kanssa pitää jättää väliin. Ilmeisesti pitää siirtyä iskelmän tais suomi popin vakio kuuntelijaksi.

Yle X:n ainut riman ylittävä ohjelma taitaa olla KEP uusinnat. Muutoin kanavan ohjelmat ovat nykyään melkoista kuraa.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Joo paitsi nämä uudet aamut joissa mukahauska tuomas hönöttävän äänen kanssa pitää jättää väliin. Ilmeisesti pitää siirtyä iskelmän tais suomi popin vakio kuuntelijaksi.

Yle X:n ainut riman ylittävä ohjelma taitaa olla KEP uusinnat. Muutoin kanavan ohjelmat ovat nykyään melkoista kuraa.

Ryijy, hehehe, neitokainen, hehehe, uskomattoman hieno kappale, hehehe, lasna, hehehe...

Taitaa meikäläinen siirtyä aamuisinkin kuuntelemaan levyjä.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Olen kuunnellu jonkin verran YLEX:ää tässä syksyn aikana, kun olen pyöräillyt töihin. Joskus töissäkin sitten tullut yritettyä ko. kanavaa, mutta alkanut v*tuttaan ja ankarasti.

YLEX:n aamussa ei oikein ole mitään hyvää jos ei huonoakaan. Peltsi, se muija ja uus janari ovat suhteellisen tervepäistä kuunneltavaa verrattuna NRJ:n, Novan ym. poppiskanavien tekopirtelöihin.

Tuntuu, että päiväohjelman ovat vallanneet jotkut hampunkasvattajakettutyttömaailmanparantajaviherpiiperöt. Helvetti millaista tarinaa... En aio todellakaan kuunnella tätä kanavaa päivisin vaan mieluummin vaikkapa paikallista Megaa, jolla onkin kaupungin paras musiikkitarjonta.

YLEX-iltapäivässä Tuomaksen ja Ollin jutut vaan uppoaa allekirjoittaneelle aika hyvin. Ovat kai sitten yhtä lapsellisia kuin eräs BA:kin.

Illalla tulee ihan hyviä musiikkiohjelmia (nimet hukassa), joissa on uusia bändejä esillä ja muutenkin vähän main streamin ulkopuoleltakin jotain. Näitä olen kuunnellut joskus salilta tms. urheiluista pyöräillessä ja oon diggaillut.

Suurin puute tai vika kanavassa on se sama mikä näissä muissakin suurimmissa mättää, eli soittolistan suppeus ja top20 keskeisyys. Toivoisi hieman rohkeutta näiltä aamun ja illan toimittajatiimeiltä musiikin suhteen, että soittaisivat muutamia tuoreita rieskoja sieltä top20 -listan alapuoleltakin oman makunsa mukaan. Rohkeasti vaan "ite oon tykänny"-menttaliteetilla tavaraa eetteriin. Se iltapäivän valkokangas tms. juttu on ihan hyvä, jossa soitetaan leffojen sound trackeja, siitä propsit.
 

Aurora

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ylex-kanavalle tulee hieman uudistuksia, tai no ohjelmien vetäjät vaihtavat paikkoja:

http://www.yle.fi/uutiset/pop/oikea/id79001.html

Paska homma sitten tämäkin, Ollin ja Tuomaksen suorastaan hävettävän typerät jutut uppoavat allekirjoittaneeseen sata-nolla. Pelkästään miesten ääni saa hymyn huulille. Varsinkin töitä tehdessä kyseinen kaksikko toimii varsinaisena pelastusrenkaana siinä vaiheessa päivää, kun hommat alkavat maistua jo puulle. Aamulla harvemmin tulee tuossa vaiheessa oltua radion äärellä. Tätä se ennen joulua ollut typerä aamu- ja iltapäivätiimien paikanvaihto sitten ennakoi.
 

AnFa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
JES!!

Ylex-kanavalle tulee hieman uudistuksia

Aamuisin tulee kuunneltua eniten radiota. Kerrassaan loistava uutinen. Peltsin viihdyttävyys on kadonnut täysin sitten Juha "juhalahti" Lahden jätettyä aamutiimi. Ile taasen on ehkä paskin juontaja heti Radio Rockin aamun jannujen jälkeen. Hintikka taas tuonee vähän rennomman meiningin päivälähetykseen. Nyt vain pitää varata autoon levyjä iltapäivän varalle. Ja minne katoaa Anne-Mari?

Eipä paljon paremmin olisi voinut mennä uudet jaot. No tietty aamutiimi missä olisivat Juha Lahti, Tuomas Rajala ja Marja Hintikka olisi ehkä kovin ikinä missään
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Taitaa täällä loppua YleX:n kuuntelu Koe-eläinpuistoa lukuunottamatta täysin, huonompaan suuntaan tämä kanava näyttää menevän. Peltsi on uskomattoman ärsyttävä "isähahmo" jonka ainoa funktio näyttää nykyään olla se valistaa milloin mistäkin asiasta. Esimerkkeinä käykööt vaikka pyöräilykypärät ja roskaaminen. Iltapäivän jutut ovat naurattaneet mutten tiedä toimiiko tuo huumori sitten aamuissa.

Ja ärsyttävimmät juontajathan ovat ylivoimaisesti viikonlopun Jenny & Juuso (juontavatko vielä?) joiden takia viikonloppuisin päivällä ko kanava on ehdottomasti boikotissa.
 

Vinyl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aravirran kovuus
Ja ärsyttävimmät juontajathan ovat ylivoimaisesti viikonlopun Jenny & Juuso (juontavatko vielä?) joiden takia viikonloppuisin päivällä ko kanava on ehdottomasti boikotissa.

Kyllä näin mutta väittäisin että koko YLEX-tänään on vielä suurempaa skeidaa kuin tuo vkonloppu. Paskan musiikin on aamulla ja iltapäivällä kestänyt jotenkin kun juontajat ovat kuunneltavia, mutta näitä iltapäivän ekokassinjakajia ei kuuntele kahta minuutia kauempaa. Toivotaan että tuo aamun Maria tuo jotain rotia tuohon maailmanparannus paskaan.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Voihan paska. Johan tätä aavistelinkin tuossa vaihtoviikkojen aikaan, kun aamu ja iltapäivä olivat vaihtaneet paikkoja päittäin viikoksi tai kahdeksi.

Iltapäivän jutustelu on aina kolahtanut myös minulle syystä tai toisesta, ja Anne-Marin mukaantulo on senkun vaan piristänyt Ollin ja Tuomaksen sanailua.

Mauton paska kun olen ja naurahtelen päättömille jutuille, viihdyn myös Radio Rockin aamuvaljakon seurassa. Nyt aamussa on sitten kaksi ihan kuuntelemisen arvoista ohjelmaa, joissa kummassakin on mukavan rempseä meininki ja iltapäivässä taas mitäänpahaakellekään-Peltsi, ärsyttävän räikeästi ylikorostava Putkonen sekä Jani Juntunen, josta on yhtä paljon hyvää sanottavaa, kuin miehellä itsellään on yhtään mistään.

Mielestäni huono siirto siksikin, että kaikki radiokanavat pyrkivät tuppaamaan parhaat juontajansa "pirteisiin aamulähetyksiin". Loppupäivälle ja viikonlopuille jääkin sitten vain jennyjä ja juusoja, joiden jutut aiheuttavat vain itsetuhoisia ajatuksia.
 

KingNothing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hoo haa ja hieno ratio tuo YleX. Suomalaisen radiokentän ainut kanava jota jaksan kuunnella on tehnyt hienon tempun kesäksi. Muutama kerta on meinannut auto mennä ojaan kun on eetteristä pamahtanut ilmoille Mr Vain tai Scatman John tai 2 Unlimited tai joku muu aivan huippu 90- biisi. Toki musiikillinen anti on sitä samaa ku kanava paljolti muutenkin mutta se nostalginen puoli, -93 ja diskot perjantai- iltoina, 15 vee ja kymppikassi kaljaa ja tuurilla joku pimu kaverina loppuillan hitailla... Eli hieno veto YleXiltä nuo ysärit. Toki muutakin vanhempaa musiikkia sais kanava soittaa mutta se ei liene tämän kanavan tarkoitus. Mistä päästään siihen että miksei ole minulle, kohta 30v. miespuoliselle henkilölle oikeasti hyvää kanavaa radiossa, kanavaa jonka jutut JA musiikki kohtaisivat...
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
YleX tosiaan on mahtava radiokanava. HeinäEsat, tämä uusi ohjelma mikä tulee siis 9 aikoihin nyt kesäaamuina, on tosin vähän kaksijakoinen. Laulut, sekä se vitsiosio...aivan järkyttävää kuunneltavaa. Työvoimatoimisto-setissä aikalailla 50/50, mutta...Hyllytetyt mainokset ja "This Is Wrong"-jutut saavat kyllä lähes aina nauramaan hillittömästi. Erityismaininta "Pienet sukuelimet"-sketsille.

Sitten, Iltapäivässä saa jatkuvasti polttaa hermonsa Matin takia, Ileen on jo tottunut. Putkonen samaan kategoriaan Matin kanssa, ihme huutajia molemmat. Aamussa on nyt ollut Samppa(?), ja ihan hyvin hoitaa duuninsa. Ei mitään erikoisen hauskaa, mutta kuunnella jaksaa ihan hyvillä mielin.

X-Ryhmä, tuo (normaalin) YleX-Aamun jälkeen paras ohjelma ehdottomasti. Musiikkitietämys on molemmilla kavereilla (on siinä se muijakin välillä), Velillä ja Tonilla, aivan uskomattomalla tasolla. Plussaa myös siitä, että livebiisejä soitetaan aina välillä (vittu myö saan vielä Soundsin Egon Provinssiversion soittoon), ja soittolista eroaa jonkun verran normaalista setistä. Perjantaitoiveita jaksaa myös odottaa, jos siis sattuu radion ääressä silloin olemaan. Ihan hyvää läppääkin äijiltä välillä irtoaa, mutta tuo musiikkitietämys on se omasta mielestäni vaikuttavin asia kaksikolla. Välillä on lähetystä seurannut netin välityksellä, niin biisien sanat kyllä löytyy päästä lähes kipaleen kuin kipaleen kohdalla.

Ysin jälkeisiä ohjelmia tulee kuultua todella harvoin. Metalliliittoa kerran tai kaksi kuunnellut, siinä kai se. Erityismaininta toki vielä YleSuomen Kiekuulle, varsinkin Mikon vetämänä hauskaa kuunneltavaa aamuisin.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
YleX tosiaan on mahtava radiokanava.
Voi voi. Tulee aika setämäinen olo, kun muistelee 90-luvun Radiomafiaa, joka ei ollut "mahtava kanava", mutta silti valovuosia nykyistä YleX:ää edelleä. Jonka etumatka kaupallisiin kanaviin mitataan parsekeissa.

Ah sitä aikaa, kun linja-autopysäkiltä oli kiire kotiin, että ehti kuunnella lopun Leilasta ja Annukasta tai Alivaltiosihteeristä. Ja sitten alkoi Ooppera, josta nauhoitettiin kaikki coolit kappaleet. Illalla vielä erikoisohjelmaa, ehkä jopa Räkärodeo! Miettinen sentään on maailman hauskin mies. Myöhemmin, kun takapakki jo alkoi, oli sentään vielä Norppa.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Voi voi. Tulee aika setämäinen olo, kun muistelee 90-luvun Radiomafiaa, joka ei ollut "mahtava kanava", mutta silti valovuosia nykyistä YleX:ää edelleä.

Jep, ja vielä enemmän setämäinen olo tulee, kun muistelee miten samalta taajuudelta kuunneltiin 80-luvulla Rinnakkaisohjelmaa ja odotettiin, milloin Rockradio tai Nuorten sävellahja alkaa ja vedettiin sieltä ne cooleimmat kappaleet nauhalle.

Tän nykyisen YleX:n poistin pikavalikoista joskus 5 vuotta sitten kun en ymmärtänyt niitten jutuista mitään. Nova lähti jo aiemmin.

Mistä päästään siihen että miksei ole minulle, kohta 30v. miespuoliselle henkilölle oikeasti hyvää kanavaa radiossa, kanavaa jonka jutut JA musiikki kohtaisivat...

Itse olen 35-vuotias ja toimivin paketti minulle on Radio KLF ja Radio Suomipop. Ovat täysin erilaisia kanavia, mutta kuin meikäläistä varten tehty. Jos noi Scatmanit ja 2-unlimitedit nappaa, niin KLF soittaa niitä ja paljon muutakin ysäriä päivittäin, höystettynä joillakin kasareilla ja uutuuksilla. Suomipopilta on joka lauantai-ilta pakko kuunnella Finnhitsit ja muut klassikot. Näiden lisäksi mulle riittää muutama nettiradio.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Radiomafiaa tullut nuoruuden aikana olosuhteidenkin pakosta kuunneltua. NRJ:tä meni yks kesä, Kissiä suunnilleen saman verran. RadioRock ei ole kovasta yrityksestä huolimatta kolahtanut. Suomipopin kuoppasin Jaajon mukaan tulon jälkeen, edes minä en jaksa sitä että joka asia käännetään väkisin kaksmielisyydeksi.
Ylexän Ollin ja Tuomaan juttujen tasolle kun on jämähtänyt niin niitä tulee kuunneltua. Lisäksi vkonloppuisin on joskus kantautunut korviini hieman vastakkaista sukupuolta alistava huumoriohjelma tai ainakin joku osio, nimeä en tiedä.
Alivaltiosihteeri vaan takaisin kiusaamasta huumorintajuttomien mummojen radiosuomi iltapäivää.
 

KingNothing

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ivan Puopola shown "naisten corner" tjsp. Tuo on ihan hauska osio, mutta muuten kyseinen ohjelma on suht huonoa huumoria.

Huumoria se on huonikin huumori.

Erityismaininta toki vielä YleSuomen Kiekuulle, varsinkin Mikon vetämänä hauskaa kuunneltavaa aamuisin.

On muuten oikeasti hauska tyyppi. Yleensä toihin ajellessa tulee kuunneltua kun millään muulla kanavalla ei kukaan puhu mitään ja merisääkin tulee YLEltä. Kerran meinasin ojaan ajaa kun aloin aamutuimaan unenpöpperöisenä nauramaan Mikon ajatukselle siitä että pitäisikö vanha Pääseekö Jesse James ulos- lastenlaulusta tehdä uusi versio, pääseekö Mika Muranen ulos...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös