Mainos

Yleisurheiluvuosi 2009

  • 73 238
  • 390

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tänään yritin katsella noita Urheilukanavan uusintoja Malagan ja Toronton kisoista. En tiedä, milloin kyseiset kisat on käyty, koska Urheilukanavan info on melko minimaalista, mitä esim. EPG:hen tulee. Lähetykset olivat kyllä niin uskomattoman heikkotasoisia selostusta myöten, ettei mitään rajaa.

Kommentointi oli ihan tasoa:

-Tossahan on jenkkifutiskenttä tossa keskellä!
-Tuo yksi mies on paljon pienempi kuin nuo muut!
-Ei näitä numeroita näe!
-Ei tämä tulospalvelu toimi!

Eikö se olisi parempi jättää ne selostajat (valittajat!) kokonaan pois, jos ei heitä kiinnosta. Kenttäkuulutuksellakin olisi ollut parempi. Tai kannattaako ylipäätään hankkia kisoja, joissa tuntemattomat urheilijat urheilevat tuntemattomissa lajeissa ja pari ummikkoa valittaa siitä, etteivät tiedä mistään mitään.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Vaikeahan se on eri heittäjiä vertailla, että paljonko Pitkämäki voisi parhaimmillaan heittää, mutta itse ajattelisin, että Zelezny oli vielä pykälän kovempi kaveri. Se mies oli aika ideaali yhdistelmä tekniikkaa ja voimaa. Pitkämäkihän on tästä voimarunttaajien luvatusta maasta todella harvinaisen tekninen kaveri.
Kyllä Zelezny saattoi olla vielä astetta kovempi kaveri, mutta lähes samoihin lukemiin uskoisin Pitkämäelläkin olevan rahkeita. Ja kun otit puheeksi Pitkämäen teknisyyden, niin oikeastaan tätä aiemmin juuri hainkin. Hän on teknisempi heittäjä kuin suomalaiset heittäjät yleensä, ja juuri tällä hetkellä hän kärsii vaikeista tekniikkaongelmista. Tästä huolimatta keppi lentää 82-86 metrin tuntumaan, joka kertoo ainakin sen, että lisämetrejä voi tulla hyvinkin nopeasti. Toisaalta voi olla, että tekniikka ei enää koskaan loksahda entiselleen ja 90 metrin heitot ovat heitetty hänen osaltaan.

Terohan heitti esimerkiksi 2005 vuonna ennätyksensä ja oli erittäin varmassa kunnossa koko kauden ajan. Tällöin hänen heittonsa olivat teknisesti äärettömän hyviä, enkä usko kenenkään muun heittäjän heittäneen niin heikoilla voimatasoilla noin pitkiä kaaria. Kausilla 2006-2007 tekniikka ei ollut enää aivan yhtä rentoa, mutta parantuneet voimatasot jatkoivat kehitystä. Viime kaudella ja tällä kaudella Pitkämäki on rikkonut jälleen entiset ennätyksensä voimailupuolella, mutta tekninen osaaminen ei ole kulkenut fysiikan kanssa käsi kädessä. Mikäli nykyinen Tero Pitkämäki saisi heittonsa lähtemään samalla tavalla kuin 3-4 vuotta sitten, niin uskoisin että hyvissä olosuhteissa jopa maailmanennätys olisi vaarassa. Ainakin reippaasti päälle 90 metrin heitot olisivat lähes viikottaisia.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Oslon illassa ei nähty mitään huippuheittoja, mutta Pitkämäki piti taas pintansa ja selvisi voittajaksi tuloksella 84,63 m. Teemu Wirkkala oli toinen reilun metrin lyhemmällä heitolla. Andreas Thorkildsen jätettiin kotiyleisön edessä kolmanneksi. Ilmeisesti norjalaisella oli jotain pientä vammaa, joka esti täysipainoisen heittämisen. Silti kasikymppinen rikkoutui helpohkosti.

Bryggaren Artsille taas kehut Maikkarin kommentaattorina toimimisesta. Selkeää ja rauhallista, mutta asiantuntevaa analyysia yleisurheilun eri lajeista ja osanottajista.
 

Johnnie

Jäsen
Eipä ollut kovin häävi tulostaso tuossa keihäskisassa. Ykkönen oli Pitkämäki tuloksella 84,63, kakkoseksi tuli Wirkkala tuloksella 83,54 ja Thorkildsen nivusvaivoineen kolmanneksi heittäen 83,15.

Ei ole kyllä kaksinen tilanne keihäänheiton osalta, ei Suomessa eikä muualla. Järvenpää heitti tänään(kin) todella heikosti, paras heitto lensi mittaan 78,53. Wirkkala on onneksi viimein löytänyt tasaisuutta otteinsa, on tainnut miehen tämän kauden joka kisassa mennyt päälle 82 metriä. Pitkämäen kehityskäyrä sojottaa edelleen vahvasti alaspäin, ja Wirkkalasta ei valitettavasti tule koskaan kunnon mitaliheittäjää. Katseet on siis käännettävä Mannioon, jonka kausi on kyllä ollut todella toiveitä herättävä. Ei ilmeisesti Manniollakaan ole jäänyt tällä kaudella kertaakaan kisassa paras tulos alle kahdeksankymmenenkahden.

Nyt ei jaksa kirjoitella tämän syvällisempää analyysia, katellaan myöhemmin :)

EDIT: Äh, olinpa reilusti myöhässä. Ei olisi pitänyt alkaa kirjoittelemaan stooreja...
 

scholl

Jäsen
Isinbajeva vaihtanut Adidaksen asuista kiinalaisiin Li-Ningeihin. Olen todella pettynyt. Ei tartte jatkossa kyllä katsoa naisten seiväshyppyä.
 

vetoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia, Bolts
Löysin Jatkoajan parhaat läpät -ketjusta legendaarisen Daespoon avausviestin "Kiprusoff helvettiin kisoista" -ketjusta. Kiprusoffin tilalla tässä viestissä esiintyy Mika Saukkonen.

Saukkonen helvettiin selostamosta!


Täysin järkyttävää selostusta tältä Hockey Night -jumalalta, miten on mahdollista että tälläinen sekundaselostaja pääsee selostamaan kultaista liigaa valtakunnallisella kanavalla?? Juoksumatkoilla ja kenttälajeissa huono, nimet pomppivat päässä, ei mitään yritystä ja sellainen lyösällä mulkulla nussittu suoritus joka tilanteessa. Pelkää koko ajan, ei taistele niinkuin selostajan tulee taistella.

POIS!
 
Viimeksi muokattu:

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joo, Bryggare loistaa jo kontrastihenkilön huonouden vuoksi kirkkaana.

Järvenpää tosiaan vaikuttaa siltä, että joko kaikki tavoitteet täyttyivät Berliinin ilmaisen lipun lunastukseen tai sitten on yritetty jotain aivan ihmeellistä, mikä Terolla tarkoittaa todennäköisesti yläkehon massan kasvatusta. Tosin en miestä ole tainnut kertaakaan tällä kaudella nähdä.

Wirkkalan suhteelliset osakkeet nousevat koko ajan. Jos Pitkis ja Thorkildsen jatkavat huonontamistaan, lähtee Wirkkala Berliiniin kultamitalisuosikkina.

Chaunte Howard ei edelleenkään hyppää kauniisti, mutta taistelee. Blanka Vlasicilla on alkanut keski-ikä, koska on leikannut tukkansa lyhyeksi. Kahdesta metristä hyppäsi kauniisti yli, mutta 205 oli aivan liikaa.

Noora Pesola oli heikkotasoisessa pituuskisassa upeasti toinen tuloksella 629.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Muutama sana eilisistä kisoista.

Vaikka Mika Saukkonen on jo monen kirjoittajan toimesta haukuttu, niin pakko kantaa omakin korsi kekoon. Kerrassaan luokatonta työskentelyä monessakin mielessä, sen sijaan Artsi hoitaa kommentoinnin hienosti. Uskaltaa myös korjata Saukkosen virheelliset väitteet, kuten eilisessäkin lähetyksessä saimme lähes kymmenen kertaa todeta. Saukkosesta tulee mieleen muuan Jani Uotila mäkihypyn puolella, tosin hänen surkeus ensimmäisinä selostusvuosina oli vieläkin rajumpaa luokkaa.

Itse kisat eivät tarjonneet kuin muutaman huipputuloksen. Sanya Richardsin loistava juoksu 400 metrillä taisi olla koko illan komein suoritus. Asafa Powell aristelee edelleen jalkaansa ja hänelle tulee kohta kiire, mikäli aikoo Berliinissä taistella mitaleista. Keihäskilpailu oli kokonaisuudessaan vaisu, mutta suomalaiskaksikko korjasi hienosti potin. Vaikka Johnie jaksaa manailla Suomen keihästilannetta, niin onhan se edelleen maagisen hyvä verrattuna mihinkään muuhun maahan. Pitkämäki on voittanut yhtä kilpailua lukuun ottamatta jokaisen kilpailun tällä kaudella ja Wirkkala on tehnyt vahvaa nousua maamme kakkosheittäjäksi. Siispä kysynkin, miksei Wirkkalasta muka olisi koskaan mitaliheittäjäksi? Hän on kuitenkin nuorten MM- ja EM-kultaa voittanut äärettömän lahjakas heittäjä, jonka potentiaalia ainakin minä olen pitänyt alun perin tuosta koko porukasta kaikista kovimpana. Eilenkin äärimmäisen tasainen ja hyvä sarja.

Järvenpää puolestaan kärsi keiväällä pienoisista vammoista ja silloin väliin jääneet heittotreenit näkyvät nyt heittojen pituuksissa. Hänellä on vielä toivoa Berliinin suhteen, mutta tuloksia täytyy ruveta vähitellen näkymään.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Vaikeahan se on eri heittäjiä vertailla, että paljonko Pitkämäki voisi parhaimmillaan heittää, mutta itse ajattelisin, että Zelezny oli vielä pykälän kovempi kaveri. Se mies oli aika ideaali yhdistelmä tekniikkaa ja voimaa. Pitkämäkihän on tästä voimarunttaajien luvatusta maasta todella harvinaisen tekninen kaveri.

On kyllä erittäin vaikea vertailla, kun vieläpä Pitkämäellä niitä hyviä vuosia on edessä ja tiedä mitä sitten siellä tapahtuu. Zeleznyn ja Pitkämäenkin tekniikoista löytäisi asiaan hyvin perehtynyt koutsi paljonkin eroja vielä, joita ei perus keihäsfanittaja heti huomaa, mutta tosiaan molemmilla tekniikan ja voiman suhde oli/on sopusuhtainen.
Zeleznystä vielä sen verran, että parhaina aikoinaan pystyi käyttämään kroppaansa jopa tietyllä tavalla "ruoskana" heitoissa, jolloin keppi viuhui komeita kaaria.

Thorkildsenin ja suomalaisheittäjien tekniikkojen hiomiseen on kyllä kulutettu eniten aikaa, ainakin jos yleisesti katsoo.
Mielestäni Andreaksella oikeastaan heiton loppuvaiheet ovat vielä paremmin hanskassa kuin vaikkapa Pitkämäellä, sillä minkäänlaista loppuheittäytymistä ei tule vaan paketti pysyy kasassa. En tiedä sitten miten tuo loppulento on kiinni voimasta heitossa. Pitkämäki tosin on myös alkanut pysymään pystyssä heitoissaan eivätkä keihäät lentele enään vasemmalle eikä pituushyppypaikoille.


Eilisistä kisoista mieleen jäivät Saukkosen hoopoilu, Sanya Richardsin helppo juoksu, Isinbajevan sekoilut ja keihäsmiesten onnistumiset.
Thorkildsen saatiin lyötyä ihan kahdella miehellä, mutta norjalaisen touhusta näkyi kyllä jonkinlainen vamma, mikä vaivaisi. Pitkämäelle melko perus suoritus, Wirkkala varmasti tuostakin parantaa vielä kesän mittaan ja ihan hyvä riuhtaisu hänelle. Järvenpää oli yllättävän vaisu ja joku tuossa mainitsikin jostain vammasta, siltä se myös näytti. Toivottavasti Järvenpää saa itsensä kondikseen ja kasikymppiset rikki ennen isojen poikien mittelöitä.

Saukkonen oli taas pihalla kisoista ja miesten 110m aj. oli hupaisaa kuunneltavaa. Silti on vielä sanottava minunkin, että Bryggare on erinomainen kommentoimaan lajia kuin lajia. Pystyy myös pohdiskelemaan sekä ottamaan rohkeasti kantaa mm. pikajuoksu starttiuudistus. Korjailee myös sopivasti Saukkosen virheitä.

Tänään toki myös laatuselostusta Myllymäen ja Henrikssonin toimesta.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pakko kans puuttua tuohon Saukkosen selostukseen kun pitkästä aikaa katteli kultaista liigaa livenä. Ei saatana, sekoiluja tulee vähän väliä ja kertakaikkiaan miehestä ei oo selostamaan näitä kisoja. Ennenvanhaan näissä kisoissa oli vielä hyvä fiilis ja tosi hauska katella, pitkälti Myllymäen ansiosta tai mistä lie sitten.
 

Linjatuomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pakko kans puuttua tuohon Saukkosen selostukseen kun pitkästä aikaa katteli kultaista liigaa livenä. Ei saatana, sekoiluja tulee vähän väliä ja kertakaikkiaan miehestä ei oo selostamaan näitä kisoja. Ennenvanhaan näissä kisoissa oli vielä hyvä fiilis ja tosi hauska katella, pitkälti Myllymäen ansiosta tai mistä lie sitten.

Tämän allekirjoitan kyllä aivan täydellisesti. Siis ei herranjumala, miten pihalla voi ihminen olla! Tajuaakohan itse edes hävetä, mitä hörisee siellä.

Onneksi tänään sentään Nelosella saa kuunnella Myllymäkeä. Osanottajat eivät vain taida ihan samaa luokkaa olla. Noh, kyllä noita kuitenkin vilkuiltua tulee.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Maikkarin tulosruudussa ollaan jo sitä "mieltä" että Suomi tulee ottaan kolmoisvoiton Berliinin MM-keihäsfinaalissa =)
Jos nyt kuitenkin odotellaan että ne kisat alkaa. Vähän on sellainen kutina, että noi muiden maiden keihäsmiehet eivät ole näyttäneet kaikkea osaamistaan noissa kahdessa kultaisen liigan keihäskisassa....
 

Pascal Lemoix

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Yleensä voi melkoisella varmuudella sanoa, että arvokisat ovat aina oma lukunsa. Hyvin harvoin ne menee tilastotulosten tai muiden kisojen tapaan, koska arvokisoihin tulee aina miehiä hyvin monenlaisten alkukausien jälkeen ja osalla voi olla vain 1-2 kisaa takana, mutta sitten rävähtää kerralla.

Mitalisuosikkien kanssakin onnistumisprosentti on hyvänä päivänä noin 50, joten jos Suomella on vaikka 3 potentiaalista mitaliheittäjää, niin yhtä mitalia voi odotella, mutta ei oikein kolmea.
 
Huima pituuskisa oli Madridin GP:ssä. Itselleni tuntematon australialainen Lawrence hyppäsi peräti 857, Mokoena 850 ja Saladino 843. Kolmen kärki siis tuossa järjestyksessä. Tulee muuten uskomattoman mielenkiintoinen taistelu MM-mitaleista elokuussa. Phillips, Saladino, Mokoena, australian ihmemies... En tosin tiedä, miten tuo aussi on aikaisemmin hyppinyt, että oliko tuo vain joku suonenveto? Tosin en tähän usko, oli sen verran hieno hyppy. Tavoitteet nousee varmaan pojalla korkealle ajatellen Berliiniä.
 
Viimeksi muokattu:

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Madridin GP oli kokonaisuudessaan varsin vaisu, vaikka äärimmäisen kova pituuskisa käytiinkin. Tällä hetkellä miesten pituudessa on monta kandidaattia, joka kykenee hyvänä päivänä MM-kullan nappaamaan. Tulostaso tosin tippunee totutusti arvokisoissa ja 820-830 riittänee mitaleille. Madridista jäi mieleen myös starttipistoolin kanssa olleet ongelmat (vai johtuiko se lopulta lähettäjästä?).

Ensi viikolla on luvassa pari todella mielenkiintoista ja kovatasoista kisaa. Tiistaina kilpaillaan toiseksi korkeimmalla GP-tasolla Lausannessa ja perjantaina on vuorossa Rooman osakilpailu Kultaisessa Liigassa. Tänään vuorossa SM-viestien toinen kilpailupäivä, jotka myös televisioidaan TV2:lta alkaen 17:30.
 

Samsonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
HFBoards oikeinkirjoitus
Huima pituuskisa oli Madridin GP:ssä. Itselleni tuntematon australialainen Lawrence hyppäsi peräti 857, Mokoena 850 ja Saladino 843. Kolmen kärki siis tuossa järjestyksessä. Tulee muuten uskomattoman mielenkiintoinen taistelu MM-mitaleista elokuussa. Phillips, Saladino, Mokoena, australian ihmemies... En tosin tiedä, miten tuo aussi on aikaisemmin hyppinyt, että oliko tuo vain joku suonenveto? Tosin en tähän usko, oli sen verran hieno hyppy. Tavoitteet nousee varmaan pojalla korkealle ajatellen Berliiniä.

Pistähän korvan taakse vielä tämä Saksan poika Sebastian Bayer. Eilen 849 ja halli em-kisoissa 871. Berliinissä kotiyleisö ja mukava kun siellä leiskauttas sen 870.
 
Pistähän korvan taakse vielä tämä Saksan poika Sebastian Bayer. Eilen 849 ja halli em-kisoissa 871. Berliinissä kotiyleisö ja mukava kun siellä leiskauttas sen 870.

Toki. Heti laitoin nimen muistiin, kun hypyn pituuden teksti-tv:ltä huomasin. Varmasti kova hyppääjä kyseessä, mutta kestääkö kotiyleisön suuret paineet? En kyllä usko ihan noin kovaan tulokseen kuin 870, en usko kenenkään hyppäävän noin pitkälle itse kisoissa.
 

MoomBaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoon Blues
Toki. Heti laitoin nimen muistiin, kun hypyn pituuden teksti-tv:ltä huomasin. Varmasti kova hyppääjä kyseessä, mutta kestääkö kotiyleisön suuret paineet? En kyllä usko ihan noin kovaan tulokseen kuin 870, en usko kenenkään hyppäävän noin pitkälle itse kisoissa.

varmasti paljolti tuuliolosuhteistakin tämä riippuu. Nollatuulissa tai vastaisessa on varmasti 870 aika tiukassa mutta pari metriä myötäistä niin voisi melkein luulla että 870 saattaa ylittyä useammankin miehen voimin, sen verran kovia hyppääjiä varsinkin Phillips ja Saladino ovat parhaimmillaan.
On muuten hieno viikko tulossa yleisurheilufanille. Tänään, tiistaina tarjolla Lausannen GP, keskiviikkona eliittikisasarja jatkuu ja perjantaina Rooman kultaisen liigan osakilpailu. Lisäksi myös alle 17-vuotiaiden MM kisat lähtevät käyntiin Keskiviikkona. Mielelläänhän noitakin kisoja tvstä tai striimin välityksellä kuitenki seuraisi, mutta olettaisin ettei tähän mahdollisuutta ole, joten tarkempi seuranta jäänee sitten IAAFn sivujen varaan :(.
 
Viimeksi muokattu:

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Itse en jaksa uskoa, että pituudessa reviteltäisiin tällaisia supertuloksia itse arvokisoissa. Viime vuodet ovat karulla tavalla osoittaneet sen, kuinka paljon tulostaso tippuu aina arvokisoissa. Tämän pohjalta jopa Evilälläkin on nappionnistumisella mahdollisuudet mitalin syrjään, joskaan se ei kovin todennäköistä ole.

Toki täytyy muistaa, että tänä vuonna pituushypyn taso on ollut poikkeuksellisen kova laajalla rintamalla ja aivan kärkihyppääjätkin ovat venyneet Phillipsin ja Saladinon johdolla todella pitkälle. Voittoon varmasti vaaditaan arvokisoissakin 840-860, mutta mitaleille riittänee kuitenkin tuttuun tapaan 820-830. Uskoisin, että näistäkin huippumiehistä osa karsiutuu jo pituushypyn raa'assa karsinnassa. Mielenkiintoista nähdä, miten Berliinissä loppujen lopuksi käy. Onneksi tässä on kuitenkin vielä paljon muitakin mielenkiintoisia kilpailuja ennen MM-kisoja.
 

scholl

Jäsen
Silti on vielä sanottava minunkin, että Bryggare on erinomainen kommentoimaan lajia kuin lajia. Pystyy myös pohdiskelemaan sekä ottamaan rohkeasti kantaa mm. pikajuoksu starttiuudistus. Korjailee myös sopivasti Saukkosen virheitä.

Aivan totta. Huikea yllätys tuo Bryggaren toiminta. Itse ainakin opin paljon kuunnellessani hänen juttujaan. Jos Saukkonen vaihdettaisiin johonkin edes semiokihmiseen niin silloin olisi molemmilla kaupallisilla kanavilla pätevät yu-selostajat.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Itse en jaksa uskoa, että pituudessa reviteltäisiin tällaisia supertuloksia itse arvokisoissa. Viime vuodet ovat karulla tavalla osoittaneet sen, kuinka paljon tulostaso tippuu aina arvokisoissa. Tämän pohjalta jopa Evilälläkin on nappionnistumisella mahdollisuudet mitalin syrjään, joskaan se ei kovin todennäköistä ole.

Kyllä ja tämähän koskee mielestäni 70-80% lajeista, että tulostaso arvokisoissa tippuu, sillä vain sijoitus ratkaisee. Toki Boltteja sekä muita poikkeuksia löytyy ketkä riuhtovat ennätykset tiskiin arvokisoissa, mikäs sen hienompaa.

Suomalaisten etuhan tämä myös on, sillä Evilälläkin voi olla pientä mahdollisuuden saumaa kiusata kärkimiehiä jos finaaliin selvittäisi Tommi tiensä.
Evilä on selvästi luonteeltaan sellainen hyppääjä, että mitä enemmän panosta niin sitä enemmän sieltä löytyy sekä henkistä, että myöskin fyysistäkin jerkkua suoritukseen. Toki se vaatisi myös parin paremman hyppääjän floppaamista, mutta Evilä on musta kortti noissa kinkereissä. Pekingissä oli epäonnea ja pientä sekoiluakin askelmerkkien kanssa, mutta tulevissa kisoissa nähdään entistä kypsempi Tommi Evilä vauhdinottoradan päässä. Ei pidä myöskään unohtaa Laxia ja Pimiää.
 

Taitopelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, New York Rangers
Kyllä ja tämähän koskee mielestäni 70-80% lajeista, että tulostaso arvokisoissa tippuu, sillä vain sijoitus ratkaisee. Toki Boltteja sekä muita poikkeuksia löytyy ketkä riuhtovat ennätykset tiskiin arvokisoissa, mikäs sen hienompaa.
Totta tämäkin. Minusta pituushyppy vain on ollut juuri sellainen laji, jossa tämä tulostason putoaminen on jotenkin aina korostunut entisestään. Seipäässä joku on saattanut hypätä kauden aikana kerran 600 tai kuulassa joku pukannut yli 22 metriä, mutta kuitenkin arvokisoissa näissä lajeissa ollaan kuitenkin suunnilleen samoissa lukemissa kuin kauden GP-kisoissa. Pituushypyssä on ollut jotenkin yleinen trendi, että kovin monen hyppääjän taso putoaa reippaastikin itse arvokisafinaalissa.

Pitkillä juoksumatkoilla se on tietysti itsestäänselvää, että tulostaso putoaa, kun jänikset eivät ole mukana. Mutta joka tapauksessa se on eurooppalaisten pituushyppääjien etu, mitä enemmän tulostaso tippuu arvokisoissa.
 

d2uce

Jäsen
Bolt kiskaisi kepeästi 200 metrillä 19.59 vesisateessa ja vastatuuleen. Hieman oli varaa keventää lopussa.
 

Kummeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals
Bolt kiskaisi kepeästi 200 metrillä 19.59 vesisateessa ja vastatuuleen. Hieman oli varaa keventää lopussa.

Kyllä, ja lehdistötilaisuudessa ennen tuota kisaa Bolt oli sanonut, ettei ole ihan yhtä kovassa kunnossa kuin viime kaudella. Kyllä vaan näyttäisi olevan. Tulisikohan tänäkin vuonna kyytiä ennätyksille?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös