Finaali ilmeisesti vielä tulossa klo 17.32?Lotta Harala juoksi Sveitsissä uuden 100m aitajuoksun ennätyksensä: 12,85s.
Lotta Harala juoksi Sveitsissä uuden 100m aitajuoksun ennätyksensä: 12,85s.
10,17 Samulille.Myös Samuelsson saa vetää toisen varvin. Onhan tuolla n. 999 metrin korkeudessa otolliset olot pikajuoksulle, tosin lämpöä saisi olla enemmän mitä nyt +17.
Ehdottomasti. Suomi on ollut viesteissä yleisesti melkoisen vakuuttava tänä suvena. Krhm.Oi kun 100 m aidoissa olisi viesti :D
Seiväshyppy:
Urho Kujanpää (rankingin 26.)
Juho Alasaari (rankingin 30.)
Nyt onkin mielenkiintoista nähdä, että siirrytäänkö ns. Ruotsin valintalinjaan, kun on viikonlopun uutisten perusteella käynyt selväksi, että SUL:in kirstu ei olekaan pohjaton ja aavistuksen höveli valintafilosofia onkin käynyt melko hintavaksi arvokisoihin. Ymmärrän jotenki itse sellaisen ”kaikki mukaan kisoihin, jos mitenkään pääsee” - linjan, jos arvokisat ovat Suomessa, mutta jo taloudellisistakin syistä ulkomaille joukkueen koko pitäisi pystyä optimoimaan, jotta liitto olisi vakaalla pohjalla jatkossakin talouden suhteen.. Osanotto MM-kisoihin tuntuu erityisen turhalta, koska loppukilpailuunkaan ei ole mahdollisuuksia ilman jonkinlaista sääkatastrofia.
Tai sitten omavastuuosuus niille, jotka ei ole maailman top 20 (hatusta heitetty luku). EM-kisoissa sitten vaikka Euroopan top 15 ulkopuolisille. Voivat sitten itse valita, onko panostuksen arvoinen reissu.Nyt onkin mielenkiintoista nähdä, että siirrytäänkö ns. Ruotsin valintalinjaan, kun on viikonlopun uutisten perusteella käynyt selväksi, että SUL:in kirstu ei olekaan pohjaton ja aavistuksen höveli valintafilosofia onkin käynyt melko hintavaksi arvokisoihin. Ymmärrän jotenki itse sellaisen ”kaikki mukaan kisoihin, jos mitenkään pääsee” - linjan, jos arvokisat ovat Suomessa, mutta jo taloudellisistakin syistä ulkomaille joukkueen koko pitäisi pystyä optimoimaan, jotta liitto olisi vakaalla pohjalla jatkossakin talouden suhteen.
Ns. B-maajoukkueen kansalliset urheilijamme saavat kyllä pukea arvokisapaitaa ylle tuonne Euroopan joukkuemestaruuskisoihin ja Finnkampeniin ja moniotteluunkin on ollut omia pieniä maajoukkuetapahtumia kansainvälisesti.
Joo, meillä on ollut varmaan alkuinnostusta rankijärjestelmään, koska se on niin selkeästi meitä hyödyttänyt. Voidaan valita sopivia kilpailuja ja tehdään tasaisesti tulosta, niin ranki nousee aika mukavasti. Tasainen suorittaminen on sekin hyvä asia vaikkapa joukkuekisoissa, mutta arvokisoissa jo alkuerissä taso on kova, jolloin tasaisuuskaan ei riitä jatkoon. Semminkin kun yleensä tulostaso putoaa 10% kauden parhaasta. Suuri joukkuekoko ei sitten kuitenkaan oikein toimi MM-kisoissa.Nyt onkin mielenkiintoista nähdä, että siirrytäänkö ns. Ruotsin valintalinjaan, kun on viikonlopun uutisten perusteella käynyt selväksi, että SUL:in kirstu ei olekaan pohjaton ja aavistuksen höveli valintafilosofia onkin käynyt melko hintavaksi arvokisoihin. Ymmärrän jotenki itse sellaisen ”kaikki mukaan kisoihin, jos mitenkään pääsee” - linjan, jos arvokisat ovat Suomessa, mutta jo taloudellisistakin syistä ulkomaille joukkueen koko pitäisi pystyä optimoimaan, jotta liitto olisi vakaalla pohjalla jatkossakin talouden suhteen.
Ns. B-maajoukkueen kansalliset urheilijamme saavat kyllä pukea arvokisapaitaa ylle tuonne Euroopan joukkuemestaruuskisoihin ja Finnkampeniin ja moniotteluunkin on ollut omia pieniä maajoukkuetapahtumia kansainvälisesti.
Jotenkinhan tuo pitää saada hoidettua tai menee koko liiton raha-asiat perseelleen. Vai onko jonkun lain mukaan aivan pakko ottaa mukaan kaikki, jotka sinne rankingin mukaan pääsevät?Pulmalliseksi asian tekee lakimiesten osallistuminen kisavalintoihin. Nykyään kisoihin pääseminen on oikeus, mikäli ranki antaa myöten. Omakustannekin aiheuttaisi varmaan lakimiehille töitä, nurina olisi kova. A ja B-rajat olisivat parempi asia, harkinnanvaraisuus tulisi sisällyttää valintaan. A-raja olisi tietenkin kv. liiton raja, mutta B-rajan kriteerit perustuisivat esim. MM-tilastoon ja/tai urheilijan suoritustasoon.
Pitäisi hoitaa. Ilmeisesti tämän lautakunnan päätökset ovat sitovia: EtusivuJotenkinhan tuo pitää saada hoidettua tai menee koko liiton raha-asiat perseelleen. Vai onko jonkun lain mukaan aivan pakko ottaa mukaan kaikki, jotka sinne rankingin mukaan pääsevät?
Molemmat ovat Mikan poikia.En osaa vastata kysymykseesi, mutta sen verran korjaan, että veljeksiä eivät parviaiset ole. Akun isä on Mika Parviainen ja Topin isä sitten Aki Parviainen.
Minusta se, että rankingilla mukaan pääsevät maksavat omavastuuosuuden, olisi hyvinkin reilua. Viime hetkellä lentojen ostaminen tuotti edelliskaudella paljon lisäkulua SUL:lle. Ne, jotka voidaan ajoissa kisoihin valita, ovat sitten kokonaan liiton maksettavia.
Molemmat ovat Mikan poikia.
Jännä nähdä isosisko kuulapaikalla mutta ilman sarvia ja hampaita voisin todeta Emilian työntävän sinne 16-17m tienoille ja Jenni 13-14m? Muutenkin Tuo Siskoksista nuorempi on äärimmäisen lupaava tapaus joten heitän ilmoille sen että olisiko hänestä rikkomaan joskus 18 tai jopa 19 metrin rajan?Jenni Kangas on näköjään ilmoittautunut huomiseen Joensuun Motonet GP:hen naisten kuulantyöntöön. Kumpikohan sisaruksista tekee paremman tuloksen? Jenni vai Emilia?
Olisikohan mahdollisena syynä se, että viikon päästä on alle 23-vuotiaiden EM-kisat ja tehnyt päätöksen pitää viikko väliä kilpailemisesta?Katriina Wright oli jossain vaiheessa osallistumassa Joensuun kisaan, mutta ei nyt kuitenkaan enää ole listoilla.
Varmasti noin.Olisikohan mahdollisena syynä se, että viikon päästä on alle 23-vuotiaiden EM-kisat ja tehnyt päätöksen pitää viikko väliä kilpailemisesta?