Mainos
  • Joulurauhan julistus
    Huomenna, jos Moderaattorit suovat, on meidän Jatkoajan armorikas joulupäivä; ja julistetaan siis täten yleinen joulurauha, kehottamalla kaikkia tätä palstaa asiaankuuluvalla kirjoittelulla täyttämään sekä muutoin hiljaisesti ja rauhallisesti käyttäytymään sillä se, joka tämän rauhan rikkoo ja joulurauhaa jollakin laittomalla taikka sopimattomalla kirjoituksella häiritsee, on raskauttavien asianhaarain vallitessa syypää siihen rangaistukseen, jonka Moderaattorit ja säännöt kustakin rikoksesta ja rikkomuksesta erikseen säätävät.

    Toivotamme kaikille Jatkoajan kirjoittajille sekä lukijoille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2025.

Yleisurheilukausi 2022

  • 175 715
  • 1 223

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Yle säästelee paukut EM-kisoisin. Ne ovat kauden päätapahtuma suomalaisille ja menestystä tulee enemmän.

Harmi sinänsä, kun MM-tasolla nyt suomalaisia historiallisen paljon. Vaikka EM-kisat ovat pelkästään mitalijahtaajille ne the kisat suomalaisvinkkelistä, pidän itse mm-kisoja ihan eri tapahtumana toki niin tasollisesti, mutta myös imagollisesti.
 

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eetuhan saalisti ulkoratojen neljästä arvokisamitalistaan kolme (joista kaksi Suomea edustaen) Kuortaneella asuessaan ja harjoitellessaan. Hopeaa Suomipaidassa tuli sekä Ateenasta ’97 että Budapestista ’98. Ateenan tulos (nykyinen SE) jäi vain viisi pistettä Hämäläisen koko uran ennätyksestä.

Wilson Kirwa taas tuskin olisi koskaan edes juossut kilpaa, jos olisi jäänyt Keniaan asumaan. Hän muutti ihan muista syistä Suomeen, ja löysi juoksemisen täällä. Siihen nähden kasin ennätys 1.44,69 on kyllä huiman kova. Eli ei voi puhua ainakaan kusetusta rekrystä kuten ei Hämäläisenkään kohdalla.

Frantz Kruger ehkä jossain mielessä sellaiseksi voidaan sanoa. Osakaan 2007 toki lähti jopa mitalikunnossa, mutta karsinnassa kävi ohraisesti. Sen jälkeisistä vuosista Kruger on itsekin sanonut ettei harjoittelu enää maistunut siinä määrin mitä pallille olisi vaadittu.

Wright varmasti pysyy Oregonissa jenkkivalmennuksessa opiskelunsa ajan ja tuskin senkään jälkeen Suomeen ainakaan urheilijana muuttaa. Varmasti myös parempi niin uran kannalta.
Eikös Wilson ainakin elämäkertansa mukaan tullut Suomeen juoksemaan. Aluksi matka oli tosin 100 metriä. Kanadalaisen vaimonsa sitten tapasi täällä baarijonossa
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Eikös Wilson ainakin elämäkertansa mukaan tullut Suomeen juoksemaan. Aluksi matka oli tosin 100 metriä. Kanadalaisen vaimonsa sitten tapasi täällä baarijonossa
Kirwa on kyllä tuhansien tarinoiden mies, mutta juuri tällaista en ole aiemmin kuullut.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Harmi sinänsä, kun MM-tasolla nyt suomalaisia historiallisen paljon. Vaikka EM-kisat ovat pelkästään mitalijahtaajille ne the kisat suomalaisvinkkelistä, pidän itse mm-kisoja ihan eri tapahtumana toki niin tasollisesti, mutta myös imagollisesti.
Näyttää ihan normisti tulevan lähetyksiä yökukkujille. Vain avausiltana sentään on lähetys inhimilliseen aikaan. Voisi sanoa, että ihan ok ratkaisu, olisin tehnyt itse saman. Suuri yleisö ei valvo aamuöitä ja siihen aikaan selostaminen hoituu vähemmälläkin asiantuntemuksella. Kari Mänty vaan naftaliinista ja hyvä heiluu. Toisaalta, ne jotka valvovat, ovat tosifaneja, tietävät muutenkin paljon ja he voivat pistää äänen pois tai vaihtaa kansainväliselle, jos selostus tökkii liiaksi.
 

vitozzius

Jäsen
Porttila vielä jotenkin menee, mutta Leinosta ei pysty kuuntelemaan. Onneksi sieltä tulee myös lajikohtaisia selostamattomia lähetyksiä, tärkeintä on että kenttä-äänet kuuluu.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko

Artsin arviot suomalaista MM-kisoissa.

Yllätys ei olisi, jos Suomi jää ilman mitalia. Helanderilla on paras potentiaali, mutta terveystilanne ja rutiinin puute eivät puolla mitalia. Mikäli Oliver joutuu repimään karsinnassa kaikki 3 heittoa, kroppa tuskin palautuu finaaliin.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Aika usein ohjelmatiedoista puuttuu asiantuntijan nimi tai sitten on vain ruotsinkielisen puolen asiantuntija merkittynä niin kuin nyt on. Eli eiköhän siellä Tuomas Raja tai joku muu ole kopissa.

Nyt on niin paljon suomalaisia, että Rajallekin tarvitaan nessupakettia oikein urakalla.
 

Beltran

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Mets
Asetin suomalaisille MM-kisailijoille jonkinlaisia tavoitteita. Tavoitteet eivät ole tasalaatuiset verrattuna urheilijan tasoon kaikissa tapauksissa mutta ovatpa jotakin. Lisäksi en ole huomioinut kisaolosuhteita kuten kenties paahtavaa hellettä joka vaikuttanee ainakin kestävyysurheilijoiden tekemisiin. Tämä syystä koska en osaa huomioida tätä. Tavoitteet ovat joko sijoituksellisia tai tuloksellisia taikka sekä että. Hyvin menneiden kisojen tuloksena Suomi ei saa mitalia mutta saavuttaa 3-4 pistesijaa. SE-tuloksia ei tehdä mutta jokunen urheilija tekee oman ennätyksensä.

Elmo Lakka. Välieriin selviää 24 juoksijaa jota voisi pitää Lakan tavoitteena. Dohassa 2019 Lakka ei tähän pystynyt mutta Tokiossa 2021 pystyi. Tavoite on kova koska kisoihin selvinneistä 40 urheilijasta Lakka rankataan sijalle 38. Arto Bryggare juoksi ajan 13.44 Helsingin MM-kisojen 1983 alkuerissä ja se on lajin paras suomalaisaika, tämän lyöminen voisi olla Lakan tulostavoite.

Topi Raitanen. Kuten Lakka, Raitanenkaan ei selvinnyt alkueristä jatkoon 2019 mutta 2021 selvisi. Finaalipaikka on kova vaatimus sillä Raitasen ranking-sijoitus on 25. ja sekin viime vuoden tuloksella. MM-kisojen paras suomalaisaika on Keskisalon 8:14.47 joka on 2,2 sekuntia parempi kuin Raitasen ennätys. Finaaliin selviäminen vaatinee tämän kaltaista aikaa joka lienee Raitaselle tekemätön paikka. Mutta mitäpä muutakaan voi asettaa mielekkääksi tavoitteeksi Raitaselle?

Aleksi Ojala (20km k ja 35km k) sekä Aku Partanen (35km k). 20km on pe 15.7. (kisojen avauspäivä) ja 35km su 24.7. (päätöspäivä) joka kenties mahdollistaa Ojalalle molemmat matkat, saa nähdä mihin osallistuu. Kaksikon parhaat arvokisasuoritukset ovat poistetulta 50 kilometrin matkalta: Ojala oli 14. Lontoon MM-kisoissa 2017 ja Partanen yhdeksäs Tokion Olympialaisissa vuosi sitten. Lähdetään parantamaan näitä sijoituksia.

Mikko Paavola ja Tommi Holttinen. MM-kisojen miesten seiväs -historian avauskisoissa 1983 laji kisattiin suorana finaalina ja mukana oli myös kolme suomalaista. Tämän jälkeen lajissa ei ole suomalaisfinalisteja nähty eikä nähdä nytkään. MM-kisojen paras suomalaistulos on 555 – 1990-luvulta – kolmen miehen tekemänä (Heikki Vääräniemi kaksi kertaa). Tämän tuloksen parantaminen on hyvä tavoite suomalaisille.

Kristian Pulli. Dohassa 2019 finaaliin vaadittiin 789 ja Tokiossa 2021 796 jonka Pulli tuolloin hyppäsi selviten finaaliin. Tavoitellaan taas vaikka sitä joskaan itselläni usko ei moiseen riitä.

Aaron Kangas ja Tuomas Seppänen. Dohassa finaaliin vaadittiin 76.22 ja Tokiossa 75.73 eli suomalaisten 72-73 metrinen ei riitä, finaalipaikka kummalle tahansa olisi suuren luokan yllätys. Tähän on vaikea asettaa mielekästä tavoitetta. Olkoon se vaikka 75 metrinen kummallekin joka on jokseenkin sama kuin kaksikon kauden paras tulos.

Lassi Etelätalo, Oliver Helander ja Toni Keränen. Finaaliin vaadittaneen 82,5 metriä jota voi pitää tavoitteena kaikille suomalaisille. Kenellekään tavoitteen saavutus ei ole itsestäänselvyys mutta kaikille heistä mahdollinen toisin kuin moukarimiehillemme. Helanderilla on jopa eväät mitaliheittoon joskaan mitalisuosikkina häntä ei voi pitää. Tavoitellaan pistesijaa sekä Helanderille että hyvänä arvokisaurheilijana tunnetulle Etelätalolle. Jos Suomi saa näistä kisoista mitalin niin se tulee täältä.

Anniina Kortetmaa. Alkueristä selviää jatkoon noin ajalla 23.10-23.20. Tavoitellaan tätä, Kortetmaa juoksi juuri matkan myötätuuleen aikaan 22.90 joka luo uskoa tavoitteelle. Ennätys on viime kesältä 23.42, tänä kesänä sallituissa oloissa parhaimmillaan 23.44.

Eveliina Määttänen. Välieräpaikka on Määttäselle liian kova vaatimus. Vaikka Määttäsen erässä ei pidettäisi kovaa vauhtia, Määttäsen mittapuilla vauhti lienee kuitenkin kovaa. Oma ennätys 2:01.14 voisi viedä välieriin kenties mutta realistisempaa lienee jahdata Kuiviston Dohassa 2019 juoksemaa aikaa 2:03.15 joka on parasta vauhtia mitä suomalainen on MM-kisoissa pitänyt.

Nathalie Blomqvist. Ei mitään mahdollisuuksia alkueristä jatkoon joten tavoitteeksi oman ennätysajan 4:10.25 parantaminen.

Camilla Richardsson. Ranking-sijoitus on 41/42 joten tie päättyy ensimmäisessä mahdollisessa vaiheessa. Tavoitteeksi MM-kisojen SE, joka on Päivi Tikkasen vuonna 1995 juoksema 15:38.25.

Alisa Vainio. Ritva Lemettinen sijoittui MM-kisoissa 1995 viidenneksi ajalla 2:31.19. Paras suomalaisen MM-kisoissa juoksema aika, asetetaan Vainiolle tavoitteeksi tämä. Sijoitus jää vaisuksi, se on selvä.

Reetta Hurske. 13 sekunnin alitus alkuerissä tuonee paikan välieriin joka olkoon Hurskeen tavoite kisoissa. Neziri juoksi Dohassa 2019 12.89 jota sitäkin voi tavoitella.

Viivi Lehikoinen. Välieräpaikka jäi viimekesän Olympialaisissa kahden sadasosasekunnin päähän joten luontainen tavoite on nyt selvitä välieriin. Viivin oma ennätys on 54.80 ja SE on Helander-Kuusiston Rooman MM-kisoissa 1987 juoksema 54.62. Näitäkin voi tavoitella, mikäpäs siinä.

Kristiina Halonen. Oman ennätyksen 56.76 kimppuun.

Enni Nurmi (20km k), Tiia Kuikka (35km k) ja Elisa Neuvonen (35km k). MM-kisoissa naisten kävelyssä paras suomalais-sijoitus poislukien Sari Essayah on Sirkka Oikarisen 23. sija 10 kilometrin kävelyssä Roomassa 1987. Olkoon tämä sija tavoitteena kolmikon parhaiten menestyvälle.

Ella Junnila. Finaaliin vaadittaneen 195 ja tämä on hyvä tavoite Junnilalle. Samalla tuloksella finaalissa voi ehkä saavuttaa pistesijan.

Heta Tuuri ja Sini Lällä. MM-kisojen SE on toistaiseksi Hanna Groblerin Berliinissä 2009 hyppäämä 189, kaksikolle sopiva tavoite.

Wilma Murto, tavoitteeksi finaalipaikka ja finaalissa pistesija samaan tyyliin kuin vuosi sitten Tokiossa.

Elina Lampela ja Saga Andersson. Karsinnassa tavoitteeksi oma ennätys joka on Lampelalla 453 ja Anderssonilla 445. Lampelalla finaalimahdollisuus on kaiken mennessä nappiin mahdollisuuksien rajamailla.

Kristiina Mäkelä ja Senni Salminen. Molemmille tavoitteeksi finaalipaikka jossa noin 14.50 riittää pistesijaan. Karsintojen ja finaalin välissä on välipäivä joka auttaa ainakin Mäkelää.

Salla Sipponen. Finaaliin vaaditaan 62 metriä joka on 1,5 metriä enemmän kuin Sipposen ennätys. 60 metrin rajan Sipponen on ylittänyt vain kerran joten realistisena tavoitteena voidaan pitää MM-kisojen SE-lukujen 58.02 parantamista. Tuon tuloksen Tiina Kankaanpää heitti Sevillassa 1999.

Silja Kosonen ja Krista Tervo. Finaaliin vaadittaneen 72 metrin heitto. Tervo on kilpaillut kauden aikana kymmenen kertaa joista kolmessa tulos on yli 72 metriä, viidessä yli 70 metriä. Kososella vastaavat lukemat ovat 1/10 ja 4/10. Kauden aikana kaksikosta Tervo on ollut parempi: tavoite voisi olla finaalipaikka toiselle jossa pistesija on otettavissa taso säilyttämällä.

Suvi Koskinen. Koskinen on heittänyt kauden aikana ennätyksensä 70.39, tosin se on kauden kymmenestä kilpailustaan ainoa 70 metrin ylitys. Tämän lisäksi 68 metriä on ylittynyt kahdessa kisassa joten naisten moukarin MM-SE 68.34 (Merja Korpela 2009 Berliini) on Koskiselle sopiva tavoite.

Sanne Erkkola. Erkkola heitti Oulussa kesäkuun lopussa ennätyksensä 60.18 mutta kauden toiseksi paras kisa toi tulokseksi 55.08. Tavoite lienee heittää karsinnassa jonnekin noiden kahden mitan välille. Finaalipaikka vaatinee 61-62 metrisen johon Erkkola tuskin kykenee.
 

Old Ray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens
Lassi Etelätalo, Oliver Helander ja Toni Keränen. Finaaliin vaadittaneen 82,5 metriä jota voi pitää tavoitteena kaikille suomalaisille. Kenellekään tavoitteen saavutus ei ole itsestäänselvyys mutta kaikille heistä mahdollinen toisin kuin moukarimiehillemme. Helanderilla on jopa eväät mitaliheittoon joskaan mitalisuosikkina häntä ei voi pitää. Tavoitellaan pistesijaa sekä Helanderille että hyvänä arvokisaurheilijana tunnetulle Etelätalolle. Jos Suomi saa näistä kisoista mitalin niin se tulee täältä.

Ihan hyviä tavoitteita, mutta en ymmärrä miksi Helanderin tavoite olisi joku pistesija? Helander on elämänsä kunnossa ja karsinnan selvittäessä saumat on ottaa jopa kultaa. Olympia- ja MM-mitaleita - kultaakin - on historian saatossa otettu köykäisillä tuloksilla. Kyllä nyt herran jestas maailman tilastonelosen minimitavoite täytyy olla mitali.
 

Ann Arbor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Täällä ny tällänen setämies vaan, mut täytyy sanoa että tuo K.Wright vois edustaa Suomea vaikka missikisoissa. Uskomattoman upean näköinen nuori nainen.
Kyllähän naisurheilijoille on ihan jo taloudellisessa mielessä fiksua panostaa ulkonäköönsä, mitä tietysti geenit edesauttavat. IG-seuraajat tuovat sponsoridiilejä, mitkä osaltaan mahdollistavat tienaamisen yleisurheilijana vaikka kilpailu onkin kovaa, kuten yksilölajeissa yleensäkin.

Hyvä esimerkki tässä onnistumisessa on ruotsalaispituushyppääjä Khaddi Sagnia, jolta mitalikaapista löytyy aikuisten tasolla toistaiseksi yksi EM-hallipronssi, mutta on näyttävän ulkonäkönsä, positiivisen persoonansa ja vuosien työn tuloksena yksi suurimmista yleisurheilutähdistä. IG-seuraajia hänellä miltei 300 000, mikä on toki pienehkö määrä suurimpien lajien urheilijoihin. Esimerkiksi Valtteri Bottaksella (jota säännöllisesti on kritisoitu valjuksi persoonaksi) seuraajia on 3,3 miljoonaa, eli 11-kertaa enemmän, kuin Khaddilla.
 
Viimeksi muokattu:

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ihan hyviä tavoitteita, mutta en ymmärrä miksi Helanderin tavoite olisi joku pistesija? Helander on elämänsä kunnossa ja karsinnan selvittäessä saumat on ottaa jopa kultaa. Olympia- ja MM-mitaleita - kultaakin - on historian saatossa otettu köykäisillä tuloksilla. Kyllä nyt herran jestas maailman tilastonelosen minimitavoite täytyy olla mitali.

Helander on heittänyt yleensä vain max 1 hyvän heiton sarjaan ja lisäksi kropassa on aina erilaisia vaivoja. Hihassa on mitaliheitto ja varmasti mitali on Oliverin oma tavoite. Itse en silti itse laske Helanderia suosikiksi mitaleille, koska rutiini puuttuu ja kroppa ei välttämättä palaudu karsinnasta finaaliin, jos Helander joutuu kiskaisemaan kaikki 3 karsintaheittoa.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Eveliina Määttänen. Välieräpaikka on Määttäselle liian kova vaatimus. Vaikka Määttäsen erässä ei pidettäisi kovaa vauhtia, Määttäsen mittapuilla vauhti lienee kuitenkin kovaa. Oma ennätys 2:01.14 voisi viedä välieriin kenties mutta realistisempaa lienee jahdata Kuiviston Dohassa 2019 juoksemaa aikaa 2:03.15 joka on parasta vauhtia mitä suomalainen on MM-kisoissa pitänyt.
Määttäsen neljästä viimeisestä kisasta kaksi on ollut 2.01 ja risat. Ja ne kaksi muuta 2.03 ja osia. Ei olisi yhtään mitään järkeä lähteä tavoittelemaan nousukuntoisena kuntoon nähden alakanttiin menevää aikaa. Määttäselle sopivampi visio on olla melko lailla Kuiviston Tokion 2021 -tasolla. Minimitavoitteena ennätys ja onnistuneen kisan sattuessa jopa hätyytellä kahden minuutin rajaa. Tietysti riippuu millainen vauhdinjako alkuerässä on. Määttäsen kiri entisenä 400 metrin juoksijana on hyvä, joten sen puoleen hidas alkuerä voisi tarjota jatkopaikan ja sen myötä Määttäselle hyvän mahdollisuuden juosta kovaa välierässä. Määttänen on juossut taktisesti ihan viisaasti, joten senkään puoleen oletus heikolle ajalle ei ole peruslähtökohta.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki

Itani on laittanut sen verran panoksia, että eroaa tehtävästään, jos ei Suomi mitalia saa arvokisoista (MM+EM).
Johan se noin uhosi Tokion aikaan. Ei lähtenyt mihinkään.

Itani vaikuttaa taitavalta brändääjältä, jonka kädestä media syö koska hän asettaa hurjia visioita ja käyttää yleisurheilulle (tai ylipäätään suomalaiselle urheilulle) vierasta kieltä. Katsokaa kuinka erilainen hän on kuin kultapossukerho ( Olympiakomitea, Liiga, Jääkiekkoliitto to name a few)!

Itanin kaudella ymmärtääkseni on saavutettu edistystä monessakin asiassa, mutta tämä egotrippailunsa saisi jäädä vähemmälle.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Samaa mieltä Määttäsestä kuin @Palstalegenda eeeenkä olisi myöskään Nathalie Blomqvistin mahdollisuuksista noin ehdoton kuin @Beltran yllä. Blomqvist on päässyt vähän tutkan alla juoksemaan tänä kesänä todella hienosti. Viisi juoksua tänä kesänä, joista paras aika (ja oma ennätys) 4.10,25 ja heikoin Oulun soolojuoksun 4.13,51, jossa jänis ei pysynyt yhtään aikataulussa. Tokiossa vaadittiin kyllä viime kesänä kovaa aikaa semifinaaliin, mutta edellisissä mm-kisoissa Dohassa päälle 4.08:n ajoilla päästiin aikavertailullakin välieriin. Nappijuoksulla mielestäni tuollainen erittäinkin mahdollista.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat

Heti, kun näin otsikon, niin mieleeni tuli vain ajatus, että hohhoijaa... taas mennään. Näitä median hehkutettuja suurlupauksia on tässä vuosien varrella jo muutama nähty...

Tälläkin kertaa ihan vaatimattomasti vaan vertauskohta löytyy lajin ME-miehestä. Ja kaveri on 17-vuotias. Tuo, että on juossut lähes yhtä kovaa, kuin Warholm vastaavan ikäisenä ei vielä kesää tee. Hänelläkin on nyt juuri tulossa vasta ne kriittiset vuodet, kun hyvästä potentiaalista pitäisi alkaa kaivamaan aikuisten tasolle raa'alla työnteolla niitä sekunteja pois, jos sinne ihan maailman huipulle mielii. Yksi toisensa jälkeen näitä suomalaisia junnutähtiä on jo nähty, jotka ovat tuossa leikissä pudonneet täysin kyydistä.

Enkä nyt halua itse urheilijaa tässä dissata, ja kaikkea hyvää hänelle. Mutta toimittajan työtä tässä nyt kritisoin, että taas nostetaan ihan kohtuuttomiin korkeuksiin urheilija, jolla ei todellisuudessa ole vielä minkään vertaa noita puheita vastaavia näyttöjä. Täysin kohtuuttomia ja typeriä odotuksia lataa toimittaja vaan kyseiselle urheilijalle urheilua seuraavan yleisön mieliin.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Määttänen ei tee toivottavasti niclassandelsseja eli tarkoitan tällä sitä, että Suomesta on ennenkin lähtenyt kovassa kunnossa keskimatkojen juoksijoita arvokisoihin, mutta huonolla juoksutaktiikalla ja sijoittumisella on pilattu kova sijoitus, kun joudutaan pusseihin tai kaadutaan ym. Tämä menee pitkälti arvokisajuoksujen kokemattomuuden piikkiin, sillä ryhmässä on erilaista juosta tiiviisti kuin kotimaan kisoissa etenkin jos taktiikkajuoksu on kyseessä. Esimerkiksi Sandels menetti kotikisoissa 2012 mielestäni varman mitalin, kun asettui pussiin ja lopulta turkkilainen kamppasi.
 

sininen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Itanin kaudella ymmärtääkseni on saavutettu edistystä monessakin asiassa, mutta tämä egotrippailunsa saisi jäädä vähemmälle.

Voin vain kuvitella kuinka innoissaan osa suomalaisista yleisurheilijoista oli Itanin visioista viime vuonna, kun hän vaati olympialaisten perumista ja sanoi, ettei pistäisi pahakseen vaikka nykymuotoiset olympialaiset loppuisivat. Itse ainakin olisin urheilijana ollut kuppi nurin tämän hahmon kanssa.
 

Harzan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joe DeLoach
Nurmi on mukana Suomen joukkueessa. Mahtaako päästä radalle vai juonivatko ruotsalaiset hänet ulos kisoista?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös