Yleisurheilu – liveseuranta

  • 1 023 695
  • 29 835

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Suosikkijoukkue
Lukko. Timanttinen johto ja pierumäki kiekko.
Näille hyville nuorille isot tsempit jatkoon. Ei neljäs sija ole huono.

Ei tarvitse edes kusta erkkoloiden, sipposien, mäkelöiden, jattamarien, salmisten, holttisten, kujapäiden, alasaarten, kortetmaiden, koskisten, lipsasten, kaukolahtien, davidiloiden, baasien, anderssonien, lakkojen, kähäröiden, mäkitörmien, rouvaleiden, kankaiden yms. suuntaan.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Nyt sentään asiallinen laji vuorossa, 200m.
 
Suosikkijoukkue
Änärin suomalaiset
Aivan upeita suorituksia tänään Rooman illassa. Nämä naiset Wilma, Elina, Silja takaavat meille penkkiurheilijoille tulevissakin arvokisoissa vielä varmasti unohtumattomia pistesijoja roppakaupalla.
Näinpä. Se että me ei saada kansana mitaleja ei ole mitään pois noista yksittäistä suorituksista. Sai jännittää taas ja osa semmoisia urheilijoita joilta voi automaattisesti odottaa tulevaisuudessa mitaleita ja uusia jännitys-näytelmiä. Jotkut kisat voi olla ettei tule mitään menestystä mutta meidän ei pidä laittaa päitä kuitenkaan strutsien tai emujen tapaan maahan kun kuitenkin meillä on monta lahjakasta urheilijaa joista tulee todella paljon iloa tulevaisuuteen. Todennäköisempää on se että Kosonen, Murto, Vanninen ja kumppanit tuovat meille yleisurheilu-mitalin olympialaisista kuin se että sitä ei tule. Se on huikeaa. Ja lisää hienoja lahjakkuuksia tulossa.

Ollaan pieni kansa niin ei me voida odottaa samanmoista menestystä vuosi toisen perään kuin vaikkapa Saksa tai edes se helvetin Ruotsi. Mutta tilanne on kyllä paljon parempi kuin vaikkapa 10-20 vuotta sitten. Silloin meillä oli lähinnä se Pitkämäki ja nyt meillä on mahiksia pariin ehkei niin kovaan talenttiin kuin PItkis, mutta useampi semmoinen. Saa nähdä. Hieno tilanne meillä on. Pariisissa joku ottaa sen yu-mitskun. Ehkä parikin.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ja 200m lähtö uusiksi, ei yllätä.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Lähtöviivalla on italialaisia on kuin Roman tai Lazion kokoonpanossa.
 

Hagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lassi Etelätalo on muuten jo 36-v, keihäänheittäjäksi kunnioitettava ikä. Kilpailee toki harvoin, mutta usein venyy arvokisoissa.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Jos Hartmann saa kisata, niin sitten tässä hommassa ei oo mitään järkee
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365 ja Real Madrid
Nyt Raitanen mukaan ryhmään!
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Tässä menee Raja, siinähän meni samalla Siljan mitali.
Silja kiskasee paremmin niin ei jää jossiteltavaa, siellä oli varaa hänellä kyllä, mutta ei onnistunut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös