Yleisurheilu – liveseuranta

  • 1 005 801
  • 29 644

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Seipäässä pitää usein se ensimmäinen yritys olla käytännössä ylitys karsinnoissa tai ainakin sellainen aivan hiuksenhieno pudotus, jossa virhe on aivan minimaalinen ja sellainen oikeasti uskottava hyppy kuitenkin tehtiin.

Jos ensimmäinen on sellainen läpijuoksu ja toinen sitten seipään varassa roikkuminen riman alapuolella, niin ei siihen kolmanteen hyppyyn voi oikein todennäköisyyksiä ylityksestä kauheasti ladata. Jos edes järkevää ponnistusta ei saada aikaiseksi, niin sillä hetkellä tekniset asiat ja henkinen kantti on aivan jotain muuta, mitä sen pitäisi olla.
 

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ahah. Ootko japanilaisista kestävyysjuoksijoista koskaan kuullut tai siitä eräästä moukarinheittäjästä? Kävelijät? Pikajuoksijat? Tommoset kansalliset ja paikalliset stereotypiat on vähän ikäviä. En minäkään pidä kaikkia Kärppien kannattajia poronrakastajina, vaikka näytöt siihen viittaavatkin.
Vastasin jo yllä tähän kysymykseen vedoten tilastoihin.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Tietenkin noin isoilta markkinoilta on tullut pakostikin loistavia yleisurheilijoita. Yleisurheilu ei kuitenkaan Japanissa ole millään tasolla niitä isoimpia lajeja (kamppailulajit, baseball jne.).

Ja nyt puhe erityisesti oli keihäänheitosta.
Ei mekään olla oltu ennen naisten moukarinheiton maa. Ehkä Japanissa on nyt buumi menossa naisten keihäänheitossa?
 

Kental

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins

chauron

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIMARS
Japani ei ensinnäkään ole yleisurheilumaa ja vielä vähemmän keihäsmaa.
Oliko tää joku läppä? Pakko olla. Japanilla on nimenomaan pitkät perinteet yleisurheilusta, kävelystä ja juoksulajeista. Keihäässä olleen aina mukana. Murofushi dominoi vuosikausia, nykyisistä esim. Sani Brown tais olla 100m finaalissa.
 
Viimeksi muokattu:

Yön Kärppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Johan niitä pelkästään Kuortaneella pyörii melkoinen lauma parhaimmillaan.
Kuortaneelle nyt pääsee urheilemaan jos tuo omat piikkarit mukana. Se ei kerro menestyksestä mitään. Suomen ja Japanin sijoitukset MM-historian mitalitaulukossa ovat peräkkäiset. Ja pitääkö joku täällä Suomea erityisesti yleisurheilukansana? No, ehkä yleisurheilu on Suomessa kansaa yhdistävä laji, mutta varsinaista menestystä ei Suomessa ole tullut -83 lähtien.
 

Harzan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joe DeLoach
Saako keihästä sääntöjen mukaan pitää perä kohti heittosuuntaa vauhdinoton aikana?
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Paras heitto Alaselta, mikä ei kuitenkaan riittäne finaaliin. Ensi vuonna sitten vauhtijuoksua ja heittovarmuutta lisää.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Millään entisillä näytöillä ei päästä yleisurheilun jättimaaksi. Jos pääsisi, niin Suomea voisi pitää miesten kestävyysjuoksun jättimaana.

Suomi on kestävyysjuoksun "jättimaa". Kannattaisi nyt vähän miettiä, mitä suustaan päästää. Nimenomaan ne entiset näytöt lasketaan mukaan. Perinteet. On häpeällistä että vähättelet saavutuksia.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Viimeinen heitto Alaselta jo vähän sinnepäin, mutta ei se vaan tänään riitä mihinkään.

Yllättävän kovia putoajia tulee kyllä keihäässä tänään.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Heli Rantasen Atlantan karsinnan 66,54 kera Sepon kannustuksen olisi tuossa tuloslistassa aika kovaa valuuttaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös