Yleisurheilu – liveseuranta

  • 1 002 912
  • 29 644

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Moukarin-, kiekon- ja keihäänheitto...
Ja sitten on se vedenheitto... Kaikkihan sen osaa?

"Onhan sitä tullu heiteltyy. Viimeks pääsiäisenä heitin anopin seinään. Ja korttipelin jälkeen kuus litraa kusta!"

"When I asked Seppo If he has been throwing the javelin, he said he threw six littre of piss. Mutta ei sanonut minne. And mother-in-law was thrown out of the house. Ja täti... ja lainmukainen täti heitettiin talosta ulos. Ja minä annan nyt selostamoon!"

Jotenkin noin se meni se Kallialan ja Peteliuksen versio, kun Kari Mänty haastatteli Seppo Rätyä Barcelonassa.
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jouka Juhola & Ruudut, Ässien sylkykupit
Upea yleisurheilupäivä. Upeita suorituksia ja hienoja lahjakkuuksia.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Oli kyllä Kosonen ylivoimainen.. Ja toinen suomalainen heittää reilusti oman ennätyksen finaalissa! Onko tämä nyt sen nato Suomen tulosta?? Vapise Norja!
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Silja Kosonen oli ennakkosuosikin asemastaan huolimatta aivan jäätävän ylivoimainen. Ihan tällaista dominanssia en osannut aavistaa. Tulee kyllä tosiaan vuolemaan kultaa vielä aikuisissakin. Todella henkisesti kypsä esitys ja kaikilla paitsi viimeisellä heitolla olisi tullut kultaa. Järisyttävän lahjakas urheilija - hänkin.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Norjalle tulossa kultaa pituudesta eli 2-1-0 heille tänään. Onneton urheilun kehitysmaa siis verrattuna Suomeen.

Minäpä se ennustekin tätä viiden mitalin päivää jo heti Helanderin juoksun jälkeen. Ja hieno oli tunnelma Leppävaarassa. Upeista mestaruuksista huolimatta päivän sykähdyttävin hetki oli Mattilan juoksun viimeiset 150 metriä.
 

Siivu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Habs, Ilves
Kososen jokaisella mitatulla olisi tullut kultaa ja viimeiselläkin, jos olisi jäänyt sektoriin, mutta voitti vissiin myös kakkosen isommalla erolla kuin kakkonen kahdeksannen. Melkoinen suoritus!

Kotitienoon Mattilan puskista tullut hopea sykähdytti silti eniten. Ei todellakaan jäänyt sisäratapussiin eikä sen paremmin kyttäysasemiin. Mahtava plikka!
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Tsemppini jo päivän suorituksiin! En ehdi seurata kuin ehkä tämän ketjun joitain viestejä, mutta hengessä ollaan mukana.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Hyvin tuli Mononen lopun. Vaikea sanoa olisko matkan aikana voinut jotenkin juosta säästeliäämmin, olla itte tekemättä kiihdytyksiä, mutta toisaalta jos elämää on ympärilläkin hieman normaalia enemmän niin kai se vaikuttaa ja siihen reagoidaan.
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Monosen kausi on ollut valitettavan vaisu. Talvella vielä kulki maastokisoissa, mutta aivan nappiin ei ole sen jälkeen kesään valmistautuminen mennyt. Parin aiemman kauden Mononen olisi mennyt leikitellen jatkoon tuosta erästä.
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Onko maskotti tarkistanut ettei Mekhissi-Benabbad ole lähtölistoilla?
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Ehkä vähän ympäripyöreätä ennakointia pikaviesteistä Ojaniemeltä. Olis ny voinu vaikka mainita ketä tai minkä tasosia pelureita Suomelta on loukkien takia sivussa kun asian nosti esiin. Vai kuvitellaanko siellä, että täällä päässä tiedetään!? "Vaihtojen täytyy mennä kohdilleen jos jatkoon meinataan päästä". Saahan sitä ladata selkeät odotusarvot ja realiteetit pöytään eikä aina ympäripyöreätä diipa, daapaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös