Yleisurheilu – liveseuranta

  • 1 005 682
  • 29 644

Huppu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Jos yhtään on äänestäjillä järkeä päässä, niin kyllä Wilman suoritus on oltava sykähdyttävin hetki. Lätkässä ollaan "totuttu" menestykseen mutta EM-kultaa YU:ssa Suomen ja kisaennätyksellä pitää mennä edelle.
En väitä vastaan mutta kotikisoissa jatkoajalla on vähän poikkeuksellista kuitenkin lätkänkin puolella.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Miksei nyt tule sitä itkuvirttä niin kuin olympialaisissa? Tätä on aiemminkin tivattu. Mielestäni YLE.n tulee kohdella lajeja tasavertaisesti ja muillekin sitä samaa tuuttiin.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Siinä vielä Murron viimenen ylitys/vuoden sykähdyttävin urheiluhetki. Nauttikaa!

On kyllä. Tuo ranskalaisen kilpakumppanin aito reaktio tuon hypyn jälkeen tekee kyllä hyvän mielen. Tällaista urheilu on parhaimmillaan.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
Onhan toi nyt aika legendaarinen stadion Suomalaisille, Vilman EM kulta ja hei Viren voitti 5 tonnia ja 10 tonnin Olympiakultaa 1972
 

Raid76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jouka Juhola & Ruudut, Ässien sylkykupit
Tuossa kun 4.80 ylittyi, Stefanidi läpijuoksi ja kulta varmistui.

Murto oli liki eleetön ja valmentajan luona eine kiistelyä ja näytti käsillä X-merkkiä.

Mahtoiko Wilma tajuta 4.80 kohdalla Stefanidin toisen epäonnistuneen jälkeen, että se oli siinä? Ei se ensimmäinen kerta olisi, siellä on jännitys melkoinen ja uudessa paikassa Wilma oli.
 

IceWalker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HJK, K-Kissat, PiTa
Maailmanmestaruus voitettiin tänä vuonna 485 tuloksella. Ainakin pronssia olisi tuolloin tullut. Olympialaisissa voittotulos oli 490 ja mitaliin 485. Mutta olisihan Wilmakin vielä voinut korottaa rimaa.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Hieman jouduin miettimään että mihin suuntaan tämä viesti oikein on menossa, mutta selvisi se kun luki muutaman sanan pidemmälle! Mutta täysin samaa mieltä, jollain tapaa se iloisuus ja positiivisuus on tarttuvaa. Huikea urheilija.

Tämä on tätä kun aivot jämähtää tuollaisen suorituksen jälkeen. ;)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös