Yleisurheilu – liveseuranta

  • 1 005 496
  • 29 644

kamik

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tippa tuli linssiin, niin upealta tuntui Wilman voitto. Kolme Suomen ennätystä ja Euroopan mestaruus taskuun. Huikea mimmi ja mahtava kisa. Kiitos.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Siis mieletön suoritus. Ei edes mikään, että "tein oman ennätyksen ja sain pronssia", mikä olisi ollut hieno juttu jo sinänsä. Nyt oli sellanen statement, että uusi tähti on syttynyt tässä lajissa. Kultaa ja suvereenisti. Vuoden urheilija ehdottomasti.

Kiitos Wilma!!
Muistetaan nyt edelleen se Iivo ja olympiakulta kuitenkin. Huikea temppu Wilmalta, mutta analyyttisellä ja kylmän tunteettomalla otteella kun katsotaan saavutuksia, niin olympiakulta on ihan eri planeetan juttu ku EM-kulta.
 

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Aivan käsittämätön suoritus. Ei tuulettanut tippaakaan kullan varmistuttua, vaan lähti vielä hakemaan 485. Ja heittämällä yli, 490 olisi mennyt myös.

Vuoden urheilija. Vuoden sykähdyttävin urheiluhetki.

Onnea Wilma Murto, mäkin itken!
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
No olihan se ronssimiehen EM-kulta ihan hieno kanssa.
Oli toki. Mutta minun papereissani kyllä se meni ykköseksi, kun Tero kullan varmistaneena täräytti viimeisellä yli ysikymppisen Osakassa. Otti koko areenan haltuun niin kuin Murto nyt.
 

Jeffrey

Jäsen
Jos nyt jostain saa motkottaa, niin on noi saksalaiset melkosia gloryhunttereita. Suomessa sentään vuosisadan kaatosateessa katsomot pullisteli täynnä vaikka oli omia kisaamassa tai ei.
 

Wizzö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maximus Lindroth
Lakan SE:llä olis otettu mitali.
 

UnenNukkuja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aika moni, kunhan on turkulainen
Wilmassa ilahduttaa sellainen yleinen positiivisuus. Tulin maanneeksi hänen kanssa samaan aikaan päivystyksessä ja verhon takaa kuului positiivisen ihmisen ääni, ei edes kivusta vittuuntunut ketutus. Tuolle en osaa kuvitella mitään hattuun nousevia nesteitä.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Olihan tää aitajuoksu-finaalikin aika huigee. EM-kulta Espanjaan sadasosien turvin.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sitä mää vaan, että olisko aiemmin pitänyt kokeilla jäykkää seivästä? Mahtavaa!

Kai ne niitä tunnustelee ja arpoo miten jäykkää kannattaa käyttää. Treeneissä uskoisin. Mutta kai rohkeammalla jäykemmän seipään käytöllä olisi voinut olla mahkuja korkeammalle jo aiemmin. Mene ja tiedä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös