Edellisen CBA:n aikana draftattujen kohdalla vanha 4v. lienee edelleen voimassa?2 vuotta (CHL, Euroliigat, esim. NCAA pelaajilla vähän eri asia) jonka jälkeen oikeudet menetetään jollei sopimusta ole tehty.
Edellisen CBA:n aikana draftattujen kohdalla vanha 4v. lienee edelleen voimassa?2 vuotta (CHL, Euroliigat, esim. NCAA pelaajilla vähän eri asia) jonka jälkeen oikeudet menetetään jollei sopimusta ole tehty.
Edellisen CBA:n aikana draftattujen kohdalla vanha 4v. lienee edelleen voimassa?
Laitetaan tämä vaikka tähän ketjuun.
Rob DiMaion ikävä kohtalo.
18 kautta NHL:ssä pelannut DiMaio kärsi vakavan aivotärähdyksen pelatessaan Tampassa harjoituskaudella 2006. Rajun taklauksen jälkeen hänellä on edelleen aivotärähdyksen jälkioireita.
En jaksanut seuloa palstaa tarkistaakseni onko asiasta keskustelua.
Mielestäni tämä NHL-season on pitkästä aikaa "kaikkien aikojen" kausi. Perusteina mm. se että mitään älyttömiä siirtoja ei tehty kauden aikana ja joukkueet menee pääosin samalla kokoonpanolla koko kauden loppuun. Tämä tekee mielestäni nyky NHL:stä erittäin mielenkiintoisen. Etenkin sillä mittarilla että tosiaan jokainen joukkue on pysynyt "suunnitelmissaan" suurinpiirtein ja tämän perusteella Stanley Cup voittajaa arvostan entistä enemmän tänä vuonna, oli se sitten Vancouver Canucks tai ihan mikä tahansa.
Ja yhdyn Kimmo Timosen mielipiteeseen pitkälti että playoffseissa tulee ratkaisemaan maalivahtipeli ja puolustus hyvin pitkälti. Hyökkäävämmät joukkueet kuten esim. NYR ei tule menemään pitkälle.
Rick Tocchetin vedonlyönti keissistä vihdoinkin päätöksiä:
http://sports.espn.go.com/nhl/news/story?id=2959645
Ex poliisille 5 vuotta, mahdollisuus ehdonalaiseen vuoden istumisen jälkeen. Tocchet saattaa selvitä ilman istumista.
Näin kävi. Ehdollista Ricky-boylle kuitenkin napsahti: http://www.iltasanomat.fi/urheilu/uutinen.asp?id=1424056Nyt näyttäisi siltä, että Tocchet selviää ilman linnatuomiota.
En löytänyt mistään tietoa lätkähallien kapasiteetista. Mikä on NHL:n "suurin" halli? Entä löytyykö muualta maailmasta minkä kokoisia halleja? Olisin kiitollinen jos joku osaisi kertoa tämmösiä faktoja.
Taitaa Montrealin Bell Centre olla suurin NHL-halli. Kapasiteetti 21 273 katsojaa. Muut 20 000 ylittäjät ovat Chicago (20 500) ja Detroit (20 053).
Uskaltaisin väittää että myös Tampan St. Pete Times Forumille on ängetty yli 20.000 ihmistä pleijareissa, virallinen capacity taisi olla 19.500 lätkälle ja 20.500 korikselle.
Jos muistan oikein, niin tämä tapahtui vuonna 1996 NHL playoffseissa... Arena oli muistaakseni nimeltään Thunder Dome tai jotain sinne päin...Pelasiko Lightning muuten joskus eri hallissa, koska muistan joskus joukkueen kapasiteetiksi mainitun hurjat 28 000? Tämä siis silloin joskus, kun joukkue oli juuri liittynyt NHL:ään?
Pitää paikkansa:Mulla olis semmoinen mielikuva että United Centerissä olis ollut jossain matsissa (joko Red Wingsejä tai Rangersia vastaan) yli 22 000 katsojaa.
Katsojaluvut tosin voivat sitten todellisuudessa olla mitä sattuu ainakin pienemmillä markkina-alueilla/junttikaupungeissa.
Lies, Damned Lies and...wanha juttu, mutta silti.
http://proicehockey.about.com/b/a/255966.htm
Tuossa listassa käytetään muuten Edmontonin Rexall Placen kapasiteettina vanhaa lukua 17100. Nykyään (ollut jo muutaman vuoden) virallinen kapasiteetti on 16839. Eli periaatteessa viime kaudellakin jokainen Oilers-peli oli loppuunmyyty (?) mutta halli ei kyllä ollut lähellääkään täyttä kevään peleissä. Eli oikeasti täyttöaste ei ollut lähelläkään 100%.Varmaan selittää osan näistä luvuista:
http://sports.espn.go.com/nhl/attendance?sort=home_pct&year=2007