Yhdysvaltain ex-presidentti Donald J. Trump

  • 3 410 289
  • 22 739

Mr. Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
Aivan järkyttävää paskaa saa taas lukea mediassa ja jopa täällä Jatkoajassa liittyen Donald Trumppiin ja näihin kohuttuihin "lasten keskitysleireihin". Tämä on tätä kun tunteet menevät faktojen edelle näillä paremilla ihmisillä aina.

Tästäkin laittomien rajanylityksistä perheenerottamisineen on tehty, yllätys yllätys, ihmisoikeuskysymys. Ei ole kenenkään ihmisoikeus päästä laillisesti Amerikkaan. Se on etuoikeus. Laittomasti ei ole kenelläkään asiaa astua USA:n rajan yli missään olosuhteissa, eikä pidäkään olla. Jos teet rikoksen, kuten yrität änkeä luvattomasti eli laittomasti toiseen maahan, tottakai sinut erotetaan lapsistasi! Sehän on lasten parhaaksi, vai pitäisikö lapset raahata vankilaan rikollisten vanhempiensa kanssa (tai vanhemmiksi tekeytyneiden kanssa)? Tehdäänkö missään niin? Aivan, ei tehdä. Uskomatonta että ihmiset ovat näistä perheenerottamisista vihaisia Trumpille, eivätkä nille paska-aivoisille vanhemmille, jotka vaarantavat lastensa turvallisuuden näillä vaarallisilla rajanylitysyrityksillä. Toki vihervasemmistolaiset tuntien kaikki maailman rajat pitäisi poistaa ja ihmisten pitäisi päästä vapaasti kulkemaan minne tahansa koska... no koska se nyt vaan tuntuu niin hyvältä. Ja nämä samat ihmiset ovat aina asettumassa rikollisten tueksi, uskomatonta.

Ja noiden erotettujen ja säilöönotettujen lasten olojakin on hieman liioiteltu. Tässä näkyy kuinka "kamalaa" ja "julmaa" näillä lapsilla onkaan tuolla:
Inside Trump’s “Concentration Camps” - YouTube
 

Vellihousu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Suomalaisessa maahanmuuttokeskustelussa valitetaan usein että tulijoiden joukossa on nuoria hyväkuntoisen oloisia miehiä niin paljon enemmän kuin naisia ja lapsia. Samaan aikaan toisaalla samat nimimerkit todistelevat että on ihan ok erottaa lapset vanhemmistaan mikäli perhe pyrkii laittomasti rajan yli. Näkeekö kukaan näiden välillä jonkin yhteyden ja mikähän se mahdollisesti on?

Ei sillä etteikö moni varmaan pyrkisi käyttämään lapsiaan hyväkseen rajanylitystilanteissa. Eri asia sitten onko se niin hirvittävä rikos, että lapset pitäisi sen takia erottaa vanhemmistaan.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
YLE:n TekstiTV:n mukaan Trump tukee Cruzin lakialoitetta. Lisäksi Republikaanien Mark Meadows on tehnyt myös oman clean billin joka lähinnä kumoaisi lain jonka perusteella oikeus määräsi että myös accompanied children kuuluvat Flores Agreementin scopeen.

Nyt kun kaikki haluavat asian ratkeavan niin lakiehdotus menee läpi niin että heilahtaa.

Paitsi että ei

Schumer rejects GOP proposal to address border crisis | TheHill

"Asked if that meant Democrats would not support a bill backed by Senate Majority Leader Mitch McConnell (R-Ky.) to keep immigrant families together while seeking asylum on the U.S. border, Schumer said they want to keep the focus on Trump"

Mitä asiaa korjaamaan koska tämä on niin hyvä vaaliase?
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ei voi pitää paikkansa. Demokraatit ovat ihmisen puolella.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Paitsi että ei

Schumer rejects GOP proposal to address border crisis | TheHill

Mitä asiaa korjaamaan koska tämä on niin hyvä vaaliase?
Heehehehheeee, osaa ne Demokraatitkin olla kusipäitä pitäessään kiinni omasta vaaliaseestaan, ei tarvitse ihmetellä miksi HRC oli osalle Yenkeistä hlö jota ei vaan kyennyt äänestämään... Veikkaisin tämän kääntyvän heitä vastaan, sen verran taitava on Trumpin & GOP’n propaganda-koneisto!

Mutta onhan tuossa Schumerin viestissä kyllä pointtikin => nopea ratkaisu olisi Trumpin perua tuo nolla-toleranssi Policy, lakimuutos kun sitten taas on ratkaisu joka vie kauemman aikaa ja on pitkäkestoisempi ratkaisu.
 

sininen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
YLE:n TekstiTV:n mukaan Trump tukee Cruzin lakialoitetta. Lisäksi Republikaanien Mark Meadows on tehnyt myös oman clean billin joka lähinnä kumoaisi lain jonka perusteella oikeus määräsi että myös accompanied children kuuluvat Flores Agreementin scopeen.

Trump on taas ollut ihan kujalla kuten tavallista. Hän ilmoitti ensin vastustavansa republikaanien lakialoitteita ja sitten kannattavansa molempia. Molempia viittaa siis siihen, että edustajainhuoneessa ja senaatissa on tekeillä keskenään erilaiset republikaanien lakialoitteet. Oikeastihan kukaan ei taas tiedä mitä Trump haluaa ja se voi olla viime kädessä kiinni siitä, että pääseekö viimeisenä korvaan kuistuttelemaan Ivanka vai Stephen Miller. Trump kommentoi kuitenkin Cruzin aloitetta mm. seuraavasti, joten ei tuota ainakaan ehdottomaksi tueksi voi tulkita: Rejecting a proposal by Senator Ted Cruz of Texas to increase personnel in immigration courts with the hiring of 375 new judges, Mr. Trump suggested that many of the immigration judges could be corrupt, and he said that some lawyers who appear in their courtrooms are “bad people.”

Jos republikaanit onnistuvat tuomaan äänestykseen rajatun lakialoitteen, joka lopettaisi perheiden erottamiset eikä sisältäisi isoa kasaa republikaanien nationalistisen siiven myrkkypillereitä, niin mielestäni demokraateilta olisi suuri virhe olla äänestämättä sen puolesta sillä verukkeella että Trumpin pitäisi itse ratkaista luomansa ongelma. Se olisi virhe paitsi poliittisesti niin myös moraalisesti. Jos Schumer luulee, että demokraatit selviäisivät sen jälkeen voittajana Trumpin ja Foxin propagandakoneiston myllystä, niin on kyllä yllättävän naivi henkilö.
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Demokraateille se saattaa olla isompi voitto, jos Trumpin kannattama lakipaketti ei mene läpi ja lapset pysyvät laitoksissaan. Trumpille ei voi antaa mitään voittoja, se on selvä. Mutta jos lakipaketti ei mene läpi, niin ei ole temppu eikä mikään Trumpille jyristä 100 miljoonalle someseuraajalleen siihen malliin, että demokraatit äänestivät lapsien ja vanhempien erottamisen puolesta, ja täten tämä tulisi myös varmasti osumaan demokraattien omaan nilkkaan, joten ei demokraatit tästä missään tilanteessa selkeinä voittajina voi poistua. Se, että lapset on laitoksissa on loppujen lopuksi kummallekin puolueelle ihan se ja sama, kun kyse on vallasta. Demokraatit vain tapansa mukaan esittää paremmin että kiinnostaa itkevä hondurasilaislapsi. Joka tapauksessa mielenkiintoiset päivät edessä.
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
On yleisesti tiedossa, että Donaldilla ole (välikevennys) kaikki meksikaanit leireissään. Mutta nyt toiminta muistuttaa jo Natsi-Saksan alkuaikoja. Ja onhan hallinnossa valkoista ylivaltaa julkisesti julistavia = natseja, esim. Miller. Tai sitten tämä toinen idiootti, Sessions. Hänellä on pipliasta sellainen painos, jossa on todennäköisesti mainittu jopa Cadillakin sytytysjärjestyskin.
Donald paistattelee takapihan läskinä idioottina, kovis kun on, eikä näe omaa napaansa pidemmälle. USA:lla on kaksi listaa, joissa Donald voisi olla 5. ilman että siitä olisi mitään haittaa. Päinvastoin.

Perkele, lähden juhannuksen viettoon.
 
Viimeksi muokattu:

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Tämähän on hyvä uutinen. Jos kerran maan johto tuntee, ettei se kykene toimimaan neuvoston jäsenenä, niin irtautuminen on hyvä vaihtoehto.

Ennen kuin tästä (oikeasta) päätöksestä vetäytyä kyseisestä huumorineuvostosta alkaa kitinä, niin suosittelen ihan ajatuksella käymään läpi, että mitä agendaa tuo kyseinen neuvosto ajaa.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Donald paistattelee takapihan läskinä idioottina, kovis kun on, eikä näe omaa napaansa pidemmälle.
Tämä on ihan harkittu keino ja tahtoo tehdä siirtolaisista välivaalien ison kysymyksen. Idiootti? Kyllä, mutta ei välttämättä tyhmä.

Valkoinen talo ilmoitti tukea lakiesityksille. Mutta mutta, rebujen ja pressan meetissä se ei sanonut selvää kantaa. Tuo on siis henkilökunnan ilmoitus ja mitä itse läski ajattelee tai tekee on arvoitus.

Luulisin, että demarit tukee rajattua esitystä, mutta joku laaja rebujen miettimä kokonaispaketti tuskin kelpaa. Veikkaan erottelun jatkuvan.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Tämähän on hyvä uutinen. Jos kerran maan johto tuntee, ettei se kykene toimimaan neuvoston jäsenenä, niin irtautuminen on hyvä vaihtoehto.

Kyllä, aina on fiksumpaa olla vaikuttamatta ja vetää selällään itkupotkuraivareita, kun kaikki muut onkin erimieltä sun kanssa. Niin tekee viisas aikuinen aina ja kaikkialla. Mitähän lie mahtaa järjissään oleva kansanosa pohtia koko sopasta. Mutta, iso sota on taas askelen lähempänä ja toivottavasti tääläkin diktaattorien ihailusta hunajaa kusevat ymmärtää, että molemmin puolin pöytää istuu etupiiri uskovaiset, eikä tarvitse olla rakettiasiantuntija ymmätääkseen kuka sen putinin penistä imee ja sitämyötä oman maamme kohtalon sinetöi. Mutta rukoillaan diktaattorien kanssa ja nakataan paskat ihmisoikeuksille, niinhän se natsijargoni menee.
 

BlackWolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
In memory of Hiihtofani. abianos, oranssi, jellona
YK:n ihmisoikeusneuvosto otti kokouksessaan 16. kesäkuuta 2008 kannan, jonka mukaan šarialain vastaista kritiikkiä ihmisoikeusneuvoston kokouksissa ei käsitellä.

26. maaliskuuta 2009 YK:n ihmisoikeusneuvosto hyväksyi päätöksen, jonka mukaan julkinen uskonnon halventaminen on ihmisoikeusrikkomus. Pakistanin tekemää aloitetta puolsi 23 maata, vastusti 11 ja 13 äänesti tyhjää.

YK:n ihmisoikeusneuvoston mielestä Sveitsi rikkoo kansainvälistä oikeutta, mikäli maa kieltää minareettien rakentamisen.

YK:n ihmisoikeusneuvostoa on syytetty keskittymisestä Israeliin. Se on tuominnut Israelin jo 26:ssa eri päätöslauselmassa. Ensimmäisenä vuotena 2006-07 neuvosto ei tuominnut ihmisoikeusrikkomuksia missään muussa maassa ja toisena vuotena 2007-08 Myanmar sai yhden maininnan, kun taas Israel tuomittiin yhdeksän kertaa. Lisäksi Israel on nostettu ainoana maana pysyvästi neuvoston käsittelylistalle.

Muslimimaat ajoivat Pakistanin johdolla YK:n ihmisoikeusneuvoston hyväksymään kiistellyn päätöslauselman. Huhtikuun 2009 alussa hyväksytty päätöslauselma teki uskontojen herjaamisesta ihmisoikeusrikkomuksen. Kriitikot, mm. Toimittajat ilman rajoja -järjestö ovat huolissaan siitä, että päätöslauselmalla pyritään estämään uskontojen ja erityisesti islamin kritisointi.
Melkoinen huumorineuvosto. Onneksi Suomi ei ole jäsen.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Kyllä, aina on fiksumpaa olla vaikuttamatta ja vetää selällään itkupotkuraivareita, kun kaikki muut onkin erimieltä sun kanssa. Niin tekee viisas aikuinen aina ja kaikkialla.
No jos tulee siihen tulokseen, että kompetenssi ei riitä ja lopputulos ei kiinnosta, niin parempi se on sivuun siirtyä kuin jäädä perässä kiskottavaksi muiden töitä sotkemaan. Ehkä joskus tuonnempana myös Yhdysvallat on taas siinä kuosissa, että se voidaan ottaa takaisin.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
No jos tulee siihen tulokseen, että kompetenssi ei riitä ja lopputulos ei kiinnosta, niin parempi se on sivuun siirtyä kuin jäädä perässä kiskottavaksi muiden töitä sotkemaan. Ehkä joskus tuonnempana myös Yhdysvallat on taas siinä kuosissa, että se voidaan ottaa takaisin.
Jos Trump on pressana niin pitää varmaan ottaa samalla sen BFF Vlad, muuten Donny ei leiki tiedän kanssa...
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Ihan mielenkiinnosta kysyn asiasta hieman enemmän tietäviltä, mutta eikö tuo ole aika huolestuttava signaali, että länsimainen supervaltio irtautuu ihmisoikeusneuvostosta? Ihan noin imagollisestikin ajateltuna, miten tuollainen näyttäytyy ulospäin.
 
Ihan mielenkiinnosta kysyn asiasta hieman enemmän tietäviltä, mutta eikö tuo ole aika huolestuttava signaali, että länsimainen supervaltio irtautuu ihmisoikeusneuvostosta? Ihan noin imagollisestikin ajateltuna, miten tuollainen näyttäytyy ulospäin.

Jos yhtään on seurannut mitä maita tuohon neuvostoon kuuluu ja minkälaisia ratkaisuja kyseinen neuvosto on saanut aikaan, niin ei ole huolestuttavaa. Monet päättäjät ovat kuitenkin toivoneet USAn jäävän neuvostoon ja mylläävänsä sen uuteen kuntoon, jotta kyseisestä neuvostosta voisi pitkässä juoksussa tulla uskottava.

Toki isoon yleisöön termit ihmisoikeudet ja eroaminen voisi iskeäkin, mutta aika vähän tällä lehdistössä mässäilty.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Demokraateille se saattaa olla isompi voitto, jos Trumpin kannattama lakipaketti ei mene läpi ja lapset pysyvät laitoksissaan. Trumpille ei voi antaa mitään voittoja, se on selvä. Mutta jos lakipaketti ei mene läpi, niin ei ole temppu eikä mikään Trumpille jyristä 100 miljoonalle someseuraajalleen siihen malliin, että demokraatit äänestivät lapsien ja vanhempien erottamisen puolesta, ja täten tämä tulisi myös varmasti osumaan demokraattien omaan nilkkaan, joten ei demokraatit tästä missään tilanteessa selkeinä voittajina voi poistua. Se, että lapset on laitoksissa on loppujen lopuksi kummallekin puolueelle ihan se ja sama, kun kyse on vallasta. Demokraatit vain tapansa mukaan esittää paremmin että kiinnostaa itkevä hondurasilaislapsi. Joka tapauksessa mielenkiintoiset päivät edessä.
Demokraateilla on oma lakialoitteensa sisällä joka lopettaisi tämän tarpeettoman julmuuden, mutta rebut eivät ole siihen nimiään laittaneet.

Democrats Give Trump a Bill to Outlaw Family Separation - Rolling Stone
 
eikä tarvitse olla rakettiasiantuntija ymmätääkseen kuka sen putinin penistä imee ja sitämyötä oman maamme kohtalon sinetöi.

Osaatko yhtään kertoa, koska tämä maamme kohtalo sinetöityy? Olen nyt marraskuusta 2016 asti odotellut, että joko se Putin kohta tulee, kun te intellektuellit tiesitte heti vaalien ratkettua asiasta varoitella. Oletko itse jo myynyt asuntosi ja valmistautunut muuttamaan johonkin länsimaahan? Kyllähän siinä minunkin kämppäni jo ennestään vähäinen arvo romahtaa, kun Tampereesta tulee osa Venäjää.

Kyllä, aina on fiksumpaa olla vaikuttamatta ja vetää selällään itkupotkuraivareita, kun kaikki muut onkin erimieltä sun kanssa. Niin tekee viisas aikuinen aina ja kaikkialla.

Mielestäni aika aikuismaista on myös ryhtyä puhumaan munan imemisestä, kun joku on eri mieltä sun kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Mielestäni aika aikuismaista on myös ryhtyä puhumaan munan imemisestä, kun joku on eri mieltä sun kanssa.
Lähes yhtä aikuismaista kuin kahden vuoden mittainen itkupotkutrolliraivari kun toisen maan yksi puolue ei esivaaleissa valinnut omaa altavastaajasuosikkia ehdokkaaksi varsinaisiin presidentinvaaleihin.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Jos yhtään on seurannut mitä maita tuohon neuvostoon kuuluu ja minkälaisia ratkaisuja kyseinen neuvosto on saanut aikaan, niin ei ole huolestuttavaa. Monet päättäjät ovat kuitenkin toivoneet USAn jäävän neuvostoon ja mylläävänsä sen uuteen kuntoon, jotta kyseisestä neuvostosta voisi pitkässä juoksussa tulla uskottava.

Toki isoon yleisöön termit ihmisoikeudet ja eroaminen voisi iskeäkin, mutta aika vähän tällä lehdistössä mässäilty.
USA:n edustajalta tuli uutisissa ainakin ihan hyvät ja asialliset perustelut eroamiselle. Liikaa maita, joiden kanssa USA ei jaa samoja arvoja, ja joiden oma ihmisoikeustilanne on ihan vitsi. Koita siinä nyt sitten toimia järkevällä pohjalla. En osaa sanoa kuitenkaan, onko ero hyvä vai huono asia. Yksi luku lisää kehitykseen, jossa kansainvälisen yhteistyön on enemmissä määrin korvaamassa eristäytyminen ja kunkin maan omat nationalistiselta pohjalta määritellyt toimet.
 

vilpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Chokes
Wiion lakien viides kohta on hyvä muistaa kun mietitään Yhdysvaltojen eroa ihmisoikeusneuvostosta:

5. Joukkoviestinnässä ei ole tärkeätä se, miten asiat ovat, vaan miten asiat näyttävät olevan.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Mielestäni aika aikuismaista on myös ryhtyä puhumaan munan imemisestä, kun joku on eri mieltä sun kanssa.

Näinkin voi aivotta kirjuutella, senkus vaan. Laitappa kuitenkin arvaillen, jos eu tyrii hetkensä, niin kuin vahvasti näyttää ja palataan joukkoon heikkoja ja voimattomia pikkuvaltioita, mihin koriin suomi siinä etupiirijaossa kuuluu, idän vai lännen? Mikäli ei vielä silmääsi ole osunut, jokainen globaalitason veto, minkä Trump on aikaan saanut on satanut Putinin laariin. Täällä ei kukaan oikeen tunnu oivaltavan, että mihin palleaan se potku osuu, kun seinähullu heiluu. Tämän palstan(kin) Trump ihailijoista tulee väkisinkin mieleen elokuva "mieletön maailmanhistoria" jossa seonnut vanki vaahtoaa ristille menijälle, että hienoja nuo roomalaiset, jees ja just.

Kaikenlisäksi, niin koomista kuin onkin, sen euroopan mahdollisuuden on tuhoamassa juuri se sakki, jotka trumppia ja puutinia kaveeraa tyhmyytensä kukkuloilla. Mikäli olet kyennyt asiaa havainnoimaan.

Asiat ovat niin isoja, että yksi kullin imeminen siinä joukossa on pikku juttu oli aikuista tai ei ihan sama, minä en sentään tee politiikkaa erottamalla lapsia vanhemmistaan, joka on sitten ihan eri tason juttu, kun todeta, että yksi jätkä imee toisen kullia. Mikäli olet kaappihomo ja nämä lauseet ahdistaa, niin neuvo: tule kaapista ulos, kyllä se sillä helpottaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös