Xbox 360: NHL 14 GM Connected Liiga JATKOAIKA2

  • 46 093
  • 612

RedRebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Sunderland AFC
St. Louisilla näköjään 8 pelin jakso edessä. Huomenna en peleille pääse mutta lauantaina olen jälleen peleillä.
 

Heko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Maple Leafs
Columbuksessa kuohuu - Kekäläisen pää pölkyllä

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläisen toiminta NHL:n pelaajasiirtojen takarajalla on aiheuttanut suurta närkästystä joukkueen kannattajien keskuudessa. Ankarimmat fanit vaativat sosiaalisessa mediassa jopa Kekäläisen erottamista tehtävästään.

Epäluottamuslauseen taustalla on Kekäläisen aivan siirtotakarajan kynnyksellä tekemä pelaajakauppa divisioonavastustaja Pittsburgh Penguinsin kanssa, jossa takuuvarmoja otteita puolustuksessa esittänyt Jeff Petry kaupattiin yhdessä lähinnä loukkaantumisia paikkailleen Mark Letestun kanssa Pittsburghiin vaihdossa keskushyökkääjä Brandon Sutteriin. Petryn poistuminen jätti Blue Jackets -puolustukseen valtavan aukon, jota paikkaamaan nostettiin ensimmäiset NHL-pelinsä tällä kaudella pelaava Ryan Murray. Siirto teki tukevasti playoff-paikassa kiinni olevan Blue Jacketsin puolustuksesta hyvin kapean ja haavoittuvaisen kevään odotettuja playoff-otteluita silmällä pitäen. Fanit ovatkin tuominneet Kekäläisen toimet Stanley Cup -haaveet murskaaviksi puolustuksen kokemattomuuden vuoksi, mutta suomalais-GM itse suhtautuu tilanteeseen totutun tyynesti.

- Lähdimme tavoittelemaan siinä (siirtotakarajalla) isoa nimeä vahvistamaan puolustustamme kevään playoffeja varten ja tällä kertaa pitkien neuvottelujen jälkeen osapuolten tarpeet ja tarjonta eivät lopulta kohdanneetkaan.

Kohusiirron taustoja Kekäläinen avaa hyvin lyhytsanaisesti.

- Jeffin (Petry) siirrolla tehtiin tilaa puolustukseen uudelle vahvistukselle, jota ei nyt kuitenkaan saatu. Riski oli mahdollista ottaa, sillä Ryan (Murray) on jo pitkään osoittanut olevansa valmis hyppäämään kaukaloon.

Joukkueen mahdollisuuden taistella keväällä himoitusta Stanley Cupista Kekäläinen ei kuitenkaan tunnusta heikentyneen.

- Ryan (Murray) on valmis pelaamaan tällä tasolla ja Tim (Erixon) on läpi kauden jatkuneilla hyvillä otteillaan ansainnut aiempaa enemmän vastuuta. Jeffin siirto antaa nuorille puolustajillemme mahdollisuuden näyttää olevansa luottamuksen arvoisia ja jatkaa kehitystään kasvaneen vastuun siivittämänä. Sitä paitsi pitää muistaa, että Brandon (Sutter) on kookkaana ja vahvana keskushyökkääjänä loistava playoff-pelaaja, jonka perässä olemme olleet jo pidemmän aikaa, ja jolle on kokoonpanossamme tarvetta Steve Ottin vamman pitäessä hänet loppukauden sivussa. Brandon helpottaa huomattavasti taakkaa Dubin (Dubinsky) ja nuoren Ryan Johansenin harteilta, mikä tekee joukkueestamme tasapainoisemman kokonaisuuden.

Joka tapauksessa Kekäläinen pelaa kiistatta puolustuksellaan kriittisillä hetkillä upporikasta tai rutiköyhää, mikä voi tehdä hänestä joko juhlitun sankarin tai Columbuksen historian suurimman roiston.
 

Kärppä89

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Penguins lähtee tänään reissuun pariksi päiväksi, mutta älkää pelatko konetta vastaan, sillä sunnuntaina ollaan jälleen peleillä.

Ja penguinsin viime hetken treidit.

Ulos: Dupuis, Orpik ja Sutter

Sisään: Letestu, Petry ja JVR
 

Unlucky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Washington Capitals
Päästiinhän sitä Bostoniakin vastaan vihdoin ja viimein pelaamaan. Pari huikeeta matsia takana, voitot 1-1. On kyllä ollut niin tasaisia matseja, että veskareiden päivän kunto on ratkaissut voittajan molemmissa peleissä.

Capitals linjoilla tänään 21.45- 00.00. Vastassa: PIT x 2, VAN, TOR, PHX. Nyt tarvii lähtee töihin.
 

Cream

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Jesse Niinimäki
Carolina päivystelee määrittelemättömän ajan online, kuitenkin maksimissaan 18.30 asti.

Vastassa; Rangers X2, Devils, Bruins, Oilers ja Blue Jackets.
 

Unlucky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Washington Capitals
Capitals linjoilla seuraavan kerran sunnuntaina noin klo 16.00->. Jäljellä olisi Pingviinit x2 ja Kojootit.

Liigassa näyttäisi olevan tällä hetkellä kuusi joukkuetta vapaana: Panthers, Avalance, Stars, Senators, Islanders ja Ducks (pienellä varauksella jos | Saekki | haluaa tulla jatkamaan Anaheimin Gm:nä).

Kaikki motivoituneet managerit otetaan avosylin vastaan. Tällä hetkellä mennään ensimmäistä kautta ja n. 60 ottelua on pelattu, joten nyt olisi hyvä aika liittyä GM:n paikalle ja alkaa miettiä strategisia päätöksiä 2. Kaudelle!

Nykyiset liigan jäsenet saavat ja pitää kutsua motivoituneita kavereita mukaan liigaan! Olisihan tämä nyt vielä hauskempaa jos ei tarvitsisi noita botteja vastaan pelailla. Nimimerkillä Anaheimin bottia vastaan 3-1 turpaan :)
 

RedRebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Sunderland AFC
Capitals linjoilla seuraavan kerran sunnuntaina noin klo 16.00->
Potkaisisitko Chicagon hetkellisesti ulos kun kokoonpanon kanssa on ongelmia ja GM ilmoittaunut ettei tässä jaksossa pääse pelaamaan.
 

Sim_Sam

Jäsen
Suosikkijoukkue
JoKP, Punamustat pelipaidat, 60min paine ja DDR
Onko Calgary tänään linjoilla? Vois pelata matsin pois? Nashvillen kanssa onkin jo sovittu matsit illasta.
 

Cream

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Jesse Niinimäki
Carolina pystyy tänään pelailemaan aikaisintaan puolen yön paikkeilla. Saa siis pelata konetta vastaan.
 

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
San Jose peleillä illalla kahdeksan/yhdeksän aikoihin.
 

Kiekkomies_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
Boston venailee Tampaa, Minnesotaa ja New Jerseytä. Mikäs NJD:n tilanne on, kun ei ole miestä livessä näkynyt yli päivään?
 

Unlucky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Washington Capitals
Simulointi tulee huomenna 14:30. Chicagon konetta vastaan ei saa pelata seuraavassa jaksossa, tässä jaksossa kylläkin saa. Chicago kyllä tulee takaisin, vaikka jouduinkin sen potkimaan liigasta kokoonpano-ongelman takia.
 

RedRebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Sunderland AFC
New jerseyn konetta vastaan saa pelata. St. Louis on peleillä tunnin kuluttua viimeistään.
 

Kurkijalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turtleneck
Minnesota linjoilla.
 

RedRebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Sunderland AFC
Tuleeko winnipeg vielä tänään linjoille? Vai pelaanko konetta vastaan?
 

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
Onko Toronto vielä tulossa peleille?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös