Xbox 360: NHL 14 GM Connected Liiga JATKOAIKA2

  • 46 054
  • 612

Kärppä89

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eikös tällä säännöllä ollut tavoitteena hakea realistisuutta? Jos näin, niin veskalla ei avata jos vastustaja seisoo vieressä. Ei edes jos siinä on "vain yksi", siinä vaiheessa olisi sitten aivan sama onko koko sääntöä vai ei.

Tätä sääntöä noudattaa muuten ehkä 20% liigan pelaajista... Ei se niin vaikeaa ole ottaa aloitusta omaan päätyyn. Sellaiset nyt vielä ymmärtää jos joskus avaa vahingossa (esim itsellä monta kertaa yrittänyt vaihtaa pelaajaa kun veska kaapannut kiekon itselleen ilman että ehdin tajuamaan), mutta sitäkään ei satu 9/10 tapauksista. Jos kerran sääntö asetetaan, voisi olla mukavaa että sitä noudatettaisiin.

Juurikin näin. Eli voi miettiä tilannetta siten, että avaisiko molari kiekon peliin oikeassa elämässä. Eli riittää että siinä vieressä on ainoastaan yksi pelaaja.
 

Kiekkomies_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
Boston on useasti laittanut kiekon peliin maalivahdilla vaikka siinä on ollut yksi kaveri. Pahoittelut tästä ja yritän muuttaa tapani. Sitä kun on tehnyt 5 vuotta niin se peliin laittaminen tulee selkärangasta.

Boston jäällä tänään klo 18.30! Pidän boxin siinä päällä johonkin klo 22 asti varmaan.
 

RedRebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Sunderland AFC
Kommentoidaan nyt itsekin tuota Islandersin GM:ää kuohuttanutta ottelua. Tyyliäni en ole yhtä ottelua silmällä pitäen vaihtanut ja olen nimenomaan realistisuutta silmällä pitäen yrittänyt noita avauksia maalivahdilla tehdä ja ylipäätään näitä otteluita pelata.

Olin oikeasti jopa yllättynyt kun tälläistä kommenttia pelin jälkeen tuli koska en ihan oikeasti ole tarkoituksellisesti yrittänyt kenenkään päivää pilata.

Aiemmin en tämän tyylistä kommenttia ole pelien jälkeen saanut mutta otetaan opiksi tästä.
 

RedRebel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Sunderland AFC
Olisiko Toronto missä vaiheessa linjoilla tänään?
 

Kiekkomies_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings
Käykää hakemassa Bostonin koneelta pisteet pois. Tässä on alkuviikko täynnä muuttokiireitä, joten pelatkaa ensi jaksokin konetta vastaan jos haluatte. Se joukkkue on niin kriisissä nyt, että sieltä saa helppoja pistetä.
 

Kurkijalka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turtleneck
Minnesota kaipaa Sharksia linjoille!
 

Heko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Maple Leafs
Koskas se tampa taas olisi linjoilla, kun kävi aikasemmin piipahtamassa niin nopeasti etten edes haastamaan kerennyt.
 

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
Sharks linjoilla tuossa kahdeksasta eteenpäin. Vastassa Penguins, Toronto ja Minnesota x2.
 

Anenthran

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Tampereen Ilves
Jaahas, Montrealin botilta voi käydä hakemassa pisteet. Liveaika loppu ja huomenna haen uutta. Botti on päällä niin ei tarvitse liigasta potkia.
 

Julma#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mä haastoin kans Tampaa ja laitoin viestiä, mut sälli kävi vaan neppailemassa harkkamodessa tunnin ja lähti pois vastaamatta mitään.
Onko tätä kaveria pakko roikottaa liigassa mukana jos peleistä ei kerta tuu mitään? Ärsyttää vieläkin viime liigan jättäminen kesken matsin. Jos ei kiinnosta niin ei pitäisi viedä laatujoukkueen managerin paikkaa muilta halukkailta.
 

Unlucky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves, Washington Capitals
Joo linjoilla ollaan ja vastassa olisi NYR, TB ja FLO. Rangersin GM vois vastata pelikutsuun livessä, siellä ainakin "navigoidaan menua". Tampalla näyttäis olevan konepeli päällä, eli varmaan kohta saa läpsytellä sitä vastaan, jos ei miestä liveen ilmesty. Mites onko Florida tulossa peleille illasta? Konepeluu on asetettu siellä päälle.

E: näköjään Tampa kävi äskön kääntymässä boxilla ja lähti huiteleen välittömästi kun laitoin pelikutsua, eli ulos vaan kyseinen manageri! Pelailen konetta vastaan.

E2: Jakso paketissa.
 
Viimeksi muokattu:

blackmamba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Voiko Tampan käydä kikkaa pois, kun ongelmia kokoonpanossa ja mites Florida onko tulossa linjoille vai lätkyttelenkö konetta vastaan?

E. Jää nyt matsi Tampaa vastaan sivuun ku jätkä ei viite pelailla tai vastailla viesteihin ja kokoonpanot kaverilla päin persettä ettei voi ees konetta vastaan pelailla. Harmittavaista, että tällästä jengiä roikkuu mukana.
 
Viimeksi muokattu:

spädäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Blackhawks, Leijonat, (sympatiat Ipalle) #68
Herkkua. Taas pitää käydä läpsimässä Floridan bottia vastaan. Kahtena iltana laittanu viestiä, kun ollu onlinessa samaan aikaan, mutta ei mitään vastausta..
 

Kärppä89

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Eli ymmärsinkö oikein, että Florida ja Tampa halutaan potkia pois? Kukaan ei ilmeisesti ole päässyt pelaamaan pelejä kyseisiä managereita vastaan?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös