www.ruutu.fi – lätkä/urheilufanin unelma?

  • 1 596 174
  • 6 774

atsku

Jäsen
Pät. kii. pät. kii. pä. T. kii.

8megan netti ja Sony Vaio läppäri.

En kyllä ostas tätä palvelua. Tämä vuorokauden ilmainen kokeilu olkoon kauden ainoa kerta. Hyvä Nelonen, hintalaatu on kohdillaan.
 

Number 11

Jäsen
Voiko näitä otteluita ostaa edes yksittäisinä vai pitääkö ostaa tuo 24h paketti lähes 15e hintaan? Jotain ilmaiskoodeja näköjään jaeltu edellisistä viesteistä päätellen myös? Saa laittaa yv:llä jos joltain löytyy! Kiitokset kuitenkin ihan jo siitä, jos joku osaa ensimmäiseen kysymykseen vastata.
 

Powerage

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks
Voiko näitä otteluita ostaa edes yksittäisinä vai pitääkö ostaa tuo 24h paketti lähes 15e hintaan? Jotain ilmaiskoodeja näköjään jaeltu edellisistä viesteistä päätellen myös? Saa laittaa yv:llä jos joltain löytyy! Kiitokset kuitenkin ihan jo siitä, jos joku osaa ensimmäiseen kysymykseen vastata.

En ole palvelua vielä käyttänyt, mutta mitä Ruutu.fi sivuilta selviää niin asia taitaa olla juurikin niin, että yhdestä pelistä saa pulittaa tuon 15e / 24h paketin.

URHO:n puolellahan olisi varsin edullinen 5e/peli, mutta sieltäpä ei enää lätkää tulekkaan...

Täälläkin mielellään vastaanotetaan Ruutu.fi-koodi, jos jollain sattuu tällainen pyörimään vielä nurkissa. Palvelusta tullut palaute on ollut sen verta kyseenalaista, että ei välttämättä viitsi tuota 15e maksaa jostain diaesityksestä.
(tt73:lle laitoin jo kyselyä tuosta koodista, päivittelen tähän, jos hänellä sellainen vielä on)
 
Voiko näitä otteluita ostaa edes yksittäisinä vai pitääkö ostaa tuo 24h paketti lähes 15e hintaan? Jotain ilmaiskoodeja näköjään jaeltu edellisistä viesteistä päätellen myös? Saa laittaa yv:llä jos joltain löytyy! Kiitokset kuitenkin ihan jo siitä, jos joku osaa ensimmäiseen kysymykseen vastata.

Samaa olin tulossa kyselemään ja pienellä google-scouttauksella tosiaan näyttäisi, että yksittäisiä matseja ei voi ostaa. Olen katsonut noita urhon pelejä about 5-10 / vuosi, mutta ei ole kyllä niin pitkää pimeää että alkaisin noita hintoja makselemaan. Kaipa ne siellä paremmin tietävät, jos noilla hinnoilla on kysyntää.
 

CaptainSäm

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, Kärpät+ kaikki juopporemmit
Olihan hienoa odottaa ligakauden alkua urhon töpeksinnän jälkeen, kun
odotti näkevän lätkää HD tasoisena, kuten oli teillä mainostettu.
13.10.2013 klo 16:01 tilasin toistaiseksi voimassa olevan paketin
tilausnumerolla 8796680585262 . Eihän tämä ole ollut lähelläkään
luvatun kaltaista, HD taso on ERITTÄIN kaukana joka pelissä, kuva on
hiukan
töksähtelevää (, vaikka teidän "laatupalkkinne" aina täysi). Ruutu+
virheenmääritys tehty, joka näyttää kaiken olevan ok. Oma netin nopeus
on varmasti riittävä. Kaikki selaimet kokeiltu läpi yms kaikkea paskaa,
josta ei todellakaan palvelusta maksavan asiakkaan tarvitsisi edes vaivaa
nähdä. Ihan turha pyytää kokeilemaan mitään flashin vaihtoa ja muuta
paskaa. Laatu ja toimivuus on kaukana luvatusta.

Ps. kuinka monen asiakkaan luulette jatkavan palvelun käyttöä, kun laatu
on kyseisenlaista paskaa...



Hei,

kiitos palautteestasi.

Pahoittelen, ettei palvelu ole vastannut odotuksiasi. Välitin palautteesi
eteenpäin kehitysosastollemme.

Teemme koko ajan töitä parantaaksemme kuvanlaatua kaikilla
käyttäjäryhmillä. Olemme testanneet eri lähetysasetuksia (mm. bitrate) ja
analysoineet niiden vaikutusta eri käyttäjiin ja laitekokoonpanoihin.
Lopulliseen kuvanlaatuun vaikuttaa koko tuotanto-, käsittely- ja
lähetysjärjestelmä ja näistä jokainen osa-alue on nyt jatkuvan tarkkailun
ja kehityksen kohteena.

Kuvan nykimistä voi aiheuttaa myös käyttämäsi päätelaitteen riittämätön
suorituskyky 50 kuvaa sekunnissa sisältävän HD-kuvan purkamiseen. Joissain
tapauksissa häiriöttömimmän ja sulavimman katselukokemuksen saavutat
käyttämällä HD-lähetystä vastaavaa 50Hz virkistystaajuutta (50 kuvaa
sekunnissa) myös PC tai Mac -katselulaitteessasi (näytönohjaimen asetus).

Mukavaa syksyn aikaa!




Tuossa keskustelu ruutu aspan kanssa.
En vaan voi käsittää, eletään vuotta 2013 ja jääkiekon katselu aiheuttaa päänvaivaa toimimattomista lähetyksistä johtuen. Maksavan aiakkaan pitäisi osata kaikkee kikkailla ja hifistellä tietokoneen kanssa, jotta saa siedettävän kuvan.

On tää vaan niin käsittämätöntä puuhastelua, että eipä osaa mitään sanoa enempää.
 
Viimeksi muokattu:

Viuhahtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk, Pittsburg Penguins, Charlestown Chiefs.
Tuo eilen saatu koodi kerkesi sitten samantien vanhentumaan. Harminpaikka.
Jos joltain tuollainen vielä irtoaa niin hyvin kiitollinen olisin
 
LOPETTAKAA niitten koodien kanssa nyt HETI! Siirtykää toiseen topikkiin (jos ei ole, tehkää sellainen)! Varsinkin nuo "tänne koodia" vinkujat pitäisi pistää jäähylle.
 
Okei, lisää stooria ruttupashasta. He eivät tosiaan osaa mitään tehdä kunnolla, get this (rankasti sensuroitu palautteeni rutulle):

Jotenkin arvasin, että irtisanominenkaan EI MENE OIKEIN teillä! Mikäänhän teillä ei ole toiminut. -, miten te osaatte???

Nimittäin, kun irtisanoin 1kk tilaukseni, ensin merkkasitte loppumaan sen ILMAN sitä luvattua 7pv hyvitysjaksoa. Siitä valitin ja se lisättiin ja sähköpostissa kerrottiin, että tilaukseni loppuu 19.10.2013.

Nyt tänään katsoin tilaustietoja jotka olivat vaihtuneet, "tuote" on nykyisin vain "Ruutu+ Pro, 1kk jatkuva", hinta 5,99 € (MISTÄ - TÄMÄ TULEE?!?!) ja veloitusjakso päättyy "26.10.2013 klo 00:00"!?!? Katsoin, että kortilla on tuo katevaraus 5.99€.

Laskutushistoriassa (näytä kuitti) on tämä 5.99€ laskutusjaksolla: 12.10.-26.10.2013.. mistä tämä niinkuin tulee???

Kaiken lisäksi "Jatkuva tilaus" on tilassa "kyllä".. kyselin siitä jo aikoja sitten ja vastasitte, että "katseluoikeuden pidentyminen päivittyy Oma Ruutu -sivustolle viiveellä".

MIKSI SIELLÄ EI OSATA MITÄÄN TEHDÄ OIKEIN?????

Että näin. Ei pelaa mikään, ei siis yhtään mikään, kaikki menee vihkoon enemmän tai vähemmän. Puuhastelijat sana ei lähellekään kuvaa näitä idiootteja. Olkaa tarkkana jos asioitte näitten kanssa. Suosittelen pysymään kaukana.
 

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Vaikka täällä aikamoista negailua onkin, niin pakko heittää väliin omalta osalta positiivinen kommentti. Jep, kuvanlaatu ei ole ollut HD-tasoa, on tainnut riippua vähän paikkakunnastakin, kuinka hyvä kuvanlaatu on; parhaimmillaan hyvä, huonoimmillaan välttävä. Pätkimistä ei kuitenkaan ole ollut lainkaan.

Urhoon verrattuna tämä on kuitenkin ollut paljonpaljon parempi. Kuvanlaatu on parempi, pätkimistä ei ole ja palvelu on huomattavasti helppokäyttöisempi.
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ööö, nyt pakko kysyä kun ei silmä kädessäkään löydy :)

Eli _mihin_ tuo Ruutu-koodi nyt pitää laittaa? Naamakirjassa olen siis tuon koodin muuttanut joksikin toiseksi koodiksi, mutta tuolla ruutu.fi:ssä en kyllä löydä millään mestaa mihin se pitäisi tyrkätä :D
 

Pardus

Jäsen
Veikkaan, että koodin saaneista iso osa (ellei kaikki) on jo tilaajia, joten mitä ihmettä he kuvittelivat koodeilla tehtävän?

Itse en ole tilaaja ja onneksi satuin tsekkaamaan sähköpostini, jonne oli saapunut ilmaiskoodi. Pääseepähän katsomaan ilmaiseksi illan Kärppä-pelin. Kiitos Ruutu!

Eli _mihin_ tuo Ruutu-koodi nyt pitää laittaa?

ruutu.fi/lahjakortti
 

cimoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jokipo, Canucks
Mistähän johtuu kun tulee Ässät - JYP pelissä seuraavaa: "Videon lähettäminen epäonnistui. Lataa sivu uudestaan. (0)". Evästeet ja yms. poistettu, mutta tulee aina ja vain tuon pelin kohdalla. Ruudulle laitettu palautetta, mutta eipä vastausta kuulu. Eilen oli sama ongelma. On tämä kyllä palvelu. Huh huh..
 

mailman-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mjoo.
20min takana, ilmaiskoodilla, itse yhteys kyllä toimii ym. mutta matsi "tökkii" eikä pyöri sulavasti.
Aika Urpomaista menoa... Jos loput 40min jatkuu samalla tapaa, niin ei kyllä tarvi miettiä, ostanko pakettia.

Laitteistosta myös ei voi olla tämä kiinni.
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lukko-IFK matsissa koko matsi tullut 4 palkilla eli täydellä laadulla. Kuva kuitenkin aivan hirveää mössöä jopa ruudun tasoksi. Tuo tämänhetkinen 4 palkin kuva vastaa aiempaa 2 tai 1 palkin kuvaa.
Mitä ihmettä ovat tehneet tuolle kuvanlaadulle? Minkälaistahan mössöä kuva olisi jos putoaa tuosta 4 palkista kolmeen, tai jopa kahteen. Nykiminenkään ei ole kadonnut minnekään.
 

Eikka86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Johtuu kapasiteetin loppumisesta Ruutu.fi:n päässä, eli on myyty enemmän lippuja halliin mitä on katsomossa paikkoja.

Ensimmäistä kertaa ongelmia pelin aukeamisen kanssa. Tai oikeastaan ongelmien kanssa ylipäätänsä. Kuvanlaadusta en rupea puhumaan.

Näkyy ainoastaan PRO2 peli eli TPS-BLUES. Voipiko olla mahdollista saada kaistat niin tukkoon ilmaislipuilla, että ei kaista riitä?

Onneksi en jakanut vapaalippua kellekkään, joku turkulainen olisi kuitenkin vienyt viimesenkin kaistan ja ei näkyisi mitään.
 

PeZu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Itsellä oli tänään ilmaislippu kokeilussa. Mokkulalla mentiin kaverin mökillä. Kuva yllättävänkin hyvä 32" lcd televisiossa läppäriltä hdmi:n kautta. Ei toi varmaankaan ihan HD tosiaan ole, mutta selvästi parempi kuin antenniverkosta mikä itsellä on kotona tullut katsottua erillaisia urheilulähetyksiä.

Ainoot ongelmat oli vaan se, että olisin halunnut katsoa TPS-Blues, mutta sitä en saanut koko iltapäivän aikana auki. Sama oli myös ottelussa Ässät - Jyp. Muut näkyi siis mokkulan kautta aivan loistavasti 4-palkin laadulla ja mitään muitakaan nykimisä ollut koko illan aikana oikeestaan yhtään. Mokkula veti ihan yllättävän hyvin kun tolla sai jopa 9M vauhdilla tavaraa, kun testasin ennen matsien alkua.

Täytyy laittaa silti valitusta Neloselle kun jäi oman joukkueen matsi näkemättä ton "Videon lähettäminen epäonnistui. Lataa sivu uudestaan. (0)" -virheen takia.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Aspan kanssa olen vääntänyt jo tuhat viestiä koskien tuota naurettavaa Flash-pelleilyä. Nyt vihdoin asia etenee tekniseen tukeen. Vittu jee! Kokoajan pahoittelevat kun palvelu ei ole toiminut minulla niinkuin pitää. Virkistystaajuudenkin vaihdoin 50 hertsiin ja siltikään ei toiminut uusimalla flashilla. Pyysin jo korvausta, mutta siihen ei tietenkään otettu mitään kantaa. Katsotaan saako ne vittu mitään aikaseksi, mutta alkaa kyllä vituttamaan kaksi asiaa ylitse muiden:

1. Flash-pelleily, tiputa sitä saatana joka kierroksella 11,8 --> 11,1 ja MUISTA sitten palauttaa se heti tuohon uuteen kun kierros ohi. Joo en ole aina muistanut.
2. Kuvanlaatu. Siis vittu luvattiin ja mainostettiin HD HD ja sitten laatu jotain Urhon tasoa maksimissaan, välillä todella surkea ettei saa esim. pelikellosta mitään selvää. Tämäkö on se paljon puhuttu HD? No EI ole!

Koittakaa nyt oikeasti saada noi kaksi asiaa kuntoon. Uskoisin ruutu-tiimin lukevan näitä JA:n juttuja ainakin välillä.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Mulla on oikeastaan pelkästään hyviä kokemuksia tästä ruutu.fi systeemistä ja kokoonpanona on iPhone/Ipad josta appletv n kautta streemattuna HD videotykille. Kuva on hyvä ja taajuus varmaankin perfect, koska kun kerran katsoin tietokoneella lähetustä, niin olihan se imacillakin ikävää värinää se kuva normi tietokoneen värähtelytaajuudella.
Toki ilmanmuuta pitäisi tuollaisen palvelun myyjällä olla ensinnäkin omat sovellukset älylaitteille, nettiselaimen kautta puhelimella tms ottelun käynnistäminen on kuitenkin aika kömpelöä.
Toisekseen jos tietokoneelle tarjoavat lähetystä, ilmanmuuta sen pitää silloin sopia tietokoneella katsottavaksi eikä niin että kuluttaja säätelee ties mitä laitteistaan. Skarppausta luulisi tapahtuvan ja äkkiä.
Pointtinani oli kuitenkin että tälläisellä laitteistolla toimii hyvin, jos sattuu olemaan moinen mahdollisuus.
 
Viimeksi muokattu:
Mulla on oikeastaan pelkästään hyviä kokemuksia tästä ruutu.fi systeemistä ja kokoonpanona on iPhone/Ipad josta appletv n kautta streemattuna HD videotykille. Kuva on hyvä...
Pakko kyllä julkisesti vielä kerran ihmetellä, en kyllä ymmärrä miten joku voi pitää ruttun "HD"-lähetyksistä kuvan osalta, VARSINKIN jos käyttää jotain HD-tykkiä! Kovasti tulee mieleen, että oletkohan nähnyt sen ensimmäistäkään, edes 720p saatika 1020p, HD-videota tuolla laitteellasi.

Toki ilmanmuuta pitäisi tuollaisen palvelun myyjällä olla ensinnäkin omat sovellukset älylaitteille, nettiselaimen kautta puhelimella tms ottelun käynnistäminen on kuitenkin aika kömpelöä.
Niin olisi kait hyvä jos edes selaimen kautta avautuisi kaikilla alustoilla (WP:llä ei toimi vaikka varmasti HTML5 selain on (WP8)). Kyllä nelonen on lähtenyt suitsuttamaan omaa palveluaan täysin raakana, heillähän ei taida mikään osa-alue toimia vieläkään kunnolla.
 

Värilasiton

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mulla eilenkin ruutu.fi:stä pyöri TPS-Blues pyöri koneella koko ottelun ajan, jälleen lähti päälle erinomaisesti, kuva oli laadukasta eikä nykinyt ollenkaan.

En ole kikkaillut millään tavalla minkään flashien kanssa, chromella kirjautunut sisään ja valinnut matsin ja 2 sek sen jälkeen lähtee pyörimään.

Ainoa ongelma on ollut hiljattain TPS-SaiPa pelin jälkilähetyksen katsominen kun oli niitä Akamai onglemia. Siitä sainkin nopeasti palautteeseni vastauksen ja 14vrk hyvityksen. Hyvin on toiminut asiakaspalvelu ja ruutu tuota yhtä kertaa lukuunottamatta siis.

Laatu on parempaa kuin ekoilla kierroksilla. Kuva on nyt ainakin sen verran terävää, että peittoaa kevyesti Urhon tarjoaman, varmaan juurikin sitä ihan 720p hd:ta. Esim TPS:n youtubesivuilta voi katsoa Urhon kuvanlaadulla koosteita viimekaudelta, onhan tuossa ihan reipas ero.
 

LannyMc

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Joopasen joo, vajaan kuukauden olen nyt tätä kokeillut ja pakko sanoa, että ei jatkoon. Oli todella kovat odotukset palvelua kohtaan viime kevään finaalilähetysten perusteella, mutta ei tämä nyt kyllä niitä odotuksia lunastanut. Kuva kyllä on parempaa kuin mitä Urpolla, ja muutenkin laadukkaampaa lähetystä tarjotaan, mutta kun ei toimi tarpeeksi hyvin, niin minkäs teet.

Ongelmana on lähetyksiä seuratessa jatkuva pieni nykiminen, ja eipä tuo kunnon pätkiminenkään valitettavasti tuntematonta ole. Keväällä katsoin osan finaaleista mokkulan avulla, ja koko ajan kuva toimi nykimättä. Välillä luonnollisesti kuvanlaatu oli varsin huonoa mutta siitä huolimatta kuva ei nykinyt sitä vähää. Nyt käytössä on 10M yhteys, jonka mitatut nopudet ovat koko ajan lähes täydet 10M. Laitteisto on pysynyt täysin samana, ja ainoa muutos viime kevääseen on nettiyhteys, joka on nyt siis nopeampi. Eli ei pitäisi olla siitä kiinni, ja toisaalta mistä tahansa muualta videota katsoessa kaista riittää täysin kivuttomasti ja ongelmitta. Olen kokeillut katsoa otteluja kahdella eri selaimella, Firefoxilla ja Chromella, ja näistä Chrome toimii hiukan paremmin. Mutta nykimistä esiintyy kyllä senkin kautta. Välimuistia olen tyhjentänyt säännöllisesti ja kokeillut muitakin täällä ehdotettuja konsteja. Myös kaikki tarvittavat liitännäiset löytyvät ja ovat ajan tasalle päivitettyjä.

Jokin tässä palvelussa itsessään on mennyt takapakkia ja aiheuttaa nämä ongelmat, siitä olen lähes varma. Nimittäin ongelmia esiintyy myös muita ohjelmia Ruutu.fi:n kautta katsoessa. Vielä viime talvena Ruutua katsoessa kaikki ohjelmat toimivat täysin moitteetta, mutta nyt tuntuu jokainen sitä kautta katsottava ohjelma/video jumivan ja takkuavan. Oma laitteisto on siis pysynyt samana, tai korkeintaan parantunut, mutta palvelu toimii huonommin. Erikoista.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Täällä tippuu 100megan netillä kuva välillä huonoimmalle laadulle. Nyt olivat vain lyöneet tuon paketin poikki itseltäni, ihmettelin vähän tuota. Eivät tosin rahaa ottaneet tililtä, joten sainhan tuota reilun kuukauden katsoa ilmaiseksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös