Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

www.ruutu.fi – lätkä/urheilufanin unelma?

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Lunatico, 14.09.2013 klo 11.27.

 1. Hirvonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kyllä. Veti ensimmäisen kerran 20.10. Tappara-Ilves -pelissä ja ollut sen jälkeen normaalisti kiertävä selostaja.
   
 2. raju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Jumalauta kuulin sitten oikein, oli kyllä hyvä työssään tässäkin lajissa!
   
 3. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Kyllä. Se suurin mikä Saaren erottaa näistä normaaleista Ruutu selostajista on asiantuntemus. Monet kertaavat samaa "tilastoniilo" asiaa monta kertaa pelin sisällä. Saari totetaa tilanteen ja homma jatkuu samaa rataa. Ei hössötä ylimääräisiä vaan tulee koko ajan ihan asiaa. Osaava ukko ja mielellään kuuntelee hänen selostamana Olympialaiset vai oliko ne nyt MM kisat? Sitä vartenhan mies nyt näitä Liiga pelejä tässä testailee
   
 4. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Sanomaltakin tuli vastausta pitkän (sähköposti)keskustelun päätteeksi. Liittyen siis viime perjantaihin, ainakin Pelsut-Lukko pelissä oli ongelmia. Tuotannossa oli ollut jotain teknisiä ongelmia kuvan tuottamisen suhteen ja tekevät parhaansa että samaa ei tapahdu uudelleen. Eli sentään joku oikea syy on löydetty (tai näin väitetään). Hyvitystä ei tullut, mutta ei sen niin väliä. Mieluummin toimiva lähetys kun jatkuvia ongelmia sekä hyvityksiä kompensoimaan tuota.
   
 5. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kenellä muulla kuva jäätyy n. 1 sekunnin välein n. sekunniksi ja hyppää sitten takaisin? Hyvinkin ärsyttävää eikä Chromecastilla ole tällä kaudella muistaakseni aiemmin tätä esiintynyt. Kärpät - Tappara luonnollisesti.
   
 6. Teki samaa muutaman kerran, mutta nyt ei ole enää pysähdellyt.
   
 7. raju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Pätkii pätkii. Kiitos Ruutu!
   
 8. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Kyllä kyllä... Juuri sovelluksenkin päivitin, mutta eipä apuja. Eipä paljoa kiinnosta jäädä Ruudun asiakkaaksi tämän kauden jälkeen, kun näin päin helvettiä on viimeinen kausi vedetty. Puhumattakaan näistä studiottomuuksista ja jarmokorhosista.
   
 9. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Kauhulla saa lukea näitä juttuja, tässä kun on usean kauden ajan saanut nauttia ihan perinteisen kaapeli-tv:n lähetyksistä. Jos ensi kaudella ollaan pelkän nettilähetyksen varassa, niin kusessa ollaan.
   
 10. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Varmasti kyse on myös pitkälti siitä, että siellä on etukäteen tiedetty sopimuksen päättyvän tähän kauteen, joten ei ole tarvetta ihan hirvittävästi panostaa tähän kauteen.

  Selaimen kautta olen itse katsellut koko kauden ja hyvin on toiminut.
   
 11. sinnepäinsä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sun faijas hakkuu
  Lainaus:
  Totta kai. Ei vaan anna kovin luokseenkutsuvaa tai ammattimaista kuvaa lafkasta, kun pitää näin vihkoon vetää hommat.

  Lainaus:
  Tuo aikaisempi ongelma siis chromecastilla. Läppäri HDMI:llä telkkariin kiinni tosiaan toiminut ihan hyvin.
   
 12. aurora borealis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Itselläni kombinaatio Chromecast Ultra ja 100 megan kiinteä laajakaistayhteys ovat toimineet ilman pätkimisiä ja muitakaan takkuiluita. Chromecast on vielä varmuuden vuoksi ethernet-piuhalla reitittimeen yhdistetty, ettei WLAN-yhteyden takia tule mitään katkeiluita.

  Itse olen käsittänyt, että nuo Chromecast-ongelmat Ruudun suoratoiston kanssa liittyy etupäässä vanhempiin ensimmäisen ja toisen sukupolven Chromecasteihin ja monesti myös mobiilidatayhteydellä on sormensa pelissä. Itselläni oli aikoinaan ensimmäisen sukupolven Chromecastin kanssa paljonkin ongelmia toiston kanssa ja tuttujen luona mobiilidatalla värkkäillessäkin lähetys on välillä ollut hyvinkin pätkikästä katseltavaa.

  Ainakin toistaiseksi kokemus on ollut se, että kun nettiyhteys on nopea ja luotettava ja päätelaitekin uusin ja tehokkain versio Chromecastista niin ongelmatkin on onneksi ymmärtäneet pysyä loitolla. Myös HDMI:n kautta tietokoneelta katseltaessa ongelmilta on vältytty kuten sinnepäinsä jo tuossa ylempänä kertoikin.

  Toki tuo, ettei tulevaisuudessa Liigaa näe kuin netin ja Telian kaapeli-tv:n kautta on ihan hanurista. Kyllä siinä perinteisessä tv-jakelussa aina omat etunsa on nettijakeluun verratessa kun kuva ei tule jonkinasteisella viiveellä kuten striimaillessa ja pelien katselu on äärimmäisen yksinkertaista (kaukosäätimestä lähetys auki ja takapuoli sohvalle).
   
  Viimeksi muokattu: 22.11.2017 klo 02.34
 13. Eilisen Kärpät-Tappara pelin kuva pysähteli satunnaisesti n. 1s ajaksi, selostus ei pysähdellyt. Teki sitä useasti varsinkin ensimmäisessä ja kolmannessa erässä. Käytössä oli n.1kk vanha Chromecast, teki samaa samsungin s7:lla ja Fujitsun läppärillä. Samoin pysähteli pelkästään puhelimella peilaamalla. On näkynyt pysähtelemättäkin samoilla komboilla (C-more, Areena, Ruudun muut palvelut ja joskus jopa Liiga pelikin). HDMI-piuhalla läppäristä ei tullut kokeiltua, mutta semmoinen vaikutelma jäi, että vaivaa oli/on lähetys päässä. Ja sitähän nyt eivät helposti myönnä, tai varsinkaan enää tänä vuonna korjaa. Jää Ruutu palvelu heti kun Liigaa alkaa muualta näkemään. Ja tosiaan oi niitä aikoja, kun katseli Liigaa Viasatin peilin kautta tai Digitan jakelemana antenni verkosta. Ei minkäänlaista vaivaa kertaakaan sen 3vuoden aikana mitä sieltä tuli katseltua. Siinä tavoitetta nettilähetysten rakentajille.
   
 14. Velkopopovicky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki
  Tämä on satoja kertoja kysytty kysymys, mutta kertaus on opintojen äiti.
  Toimiiko ruutu ulkomailla ja jos ei, niin saako sen kohtuudella jotenki toimimaan?

  Aikasempia viestejä kun lukee niin eipä tuo näytä häävisti toimivan suomessakaan.
   
 15. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Lainaus:
  Toimii ulkomailla.

  Itsella tuli yhden kauden vali kun netti Kreikassa ei meinannut jaksaa Ruutua mutta nyt pelaa kun paransivat (no, EU, mutta kuitenkin) hieman infraa. Eika ole maarajoituksia eli voi katsoa missa vain
   
 16. #_6 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
  Lainaus:
  Tarkennuksena vielä, että jääkiekko toimii, mutta jalkapallo ei, vaan se on geoblokattu. Muista lajeista en tiedä, kun en ole kokeillut ulkomailta.
   
 17. Velkopopovicky Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki
  Lainaus:
  Lainaus:
  Kiitos! Ompa loistava homma.
   
 18. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
 19. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Itsellä on toisen sukupolven chromecast, eikä ongelmia ole ennen tätä kautta ollut. Tällä kaudella en tosin ole katsonut kuin pari peliä chromecastin kautta, mutta eurosportin livet yms toimivat. Eli väittäisin että ongelmia on nimenomaan ruudun päässä, ei vastaanottajalla.
   
 20. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Sama homma. Viime kaudella ei mitään ongelmia toisen sukipolven chromecastin kanssa, nyt sen sijaan on ollut kuvan pysähtymistä tai virheilmoituksia. Samaan aikaan chromecastin kautta esim. Viaplay ja Eurosport Player toimivat ilman ongelmia, eikä ole kertaakaan ollut mitään häiriötä. Joten tämän perusteella syytän myös Ruutua.

  Laitoin asiasta viestiäkin, mutta vastauksena oli käynnistellä laitteita uudelleen, asentaa sovellus uudestaan ja laittaa 50 Hz:n tila. Mutta en taida jaksaa asiakaspalvelun kanssa tapella. Toivottavasti lähtee toimimaan paremmin, ainakin tänään on vain kerran toisessa erässä lähetys katkennut ja Ruutu herjasi vika google castissa. Lähti heti toimimaan kun käynnisti sovelluksen uudelleen.
   
 21. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Selaimella on ainakin ihan perseestä Lukko-Saipa. Pientä pätkimistä koko ajan. Sekä ruutu että kevyt.ruutu ja speedtest antoi kolmella testillä 33-37mbs nopeutta. Eli senkin pitäisi riittää. On se jännä kun Ruudulla on aina ollut ongelmia selaimella. Ja nyt tällä kaudella chromecastillakin. Eurosportin playerillä toimii kaikki selaimen kautta. Drone racingistä ja autourheilusta aina snookeriin asti.

  edit. Ja nyt toimii pääasiassa hyvin. Ei helvetti ole oikeasti mahdollista. Ja sillonkun viaplay-paketti oli, niin urheilukin näkyi sieltä lähes aina hyvin. Pari kertaa pitkässä matsissa saattoi hidastumista huomata, muttei mitään oikeasti häiritsevää. Nämä siis selaimella käytettynä.
   
 22. Tinke-80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Haukat
 23. aurora borealis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Onhan noita ongelmia niin paljon Ruudun kanssa asiakaspalautteen määrän perusteella ollut, että kyllähän syyttävää sormea ilman muuta Sanoman suuntaan täytyy osoitella. Itsekin olen kyläillessä ja erilaisilla laitekombinaatioilla nimenomaan Ruudun suoratoiston kanssa noihin ongelmiin törmännyt vaikka itse olen niiltä välttynytkin omassa taloudessani tällä kaudella. Muut palvelut ovat kyllä toimineet vanhemmillakin Chromecasteilla, WLAN-verkossa ja mobiilidatallakin ihan mallikkaasti.

  Sekin vaikuttanee asiaan, että Chromecast Ultra on noista kaikista Chromecasteista myös tehokkain rautansa puolesta. Ei sen puoleen, etteikö olisi täysin oikeutettua vaatia, että palvelu, jonka käytöstä kuukausittain maksaa toimisi kaikilla tuetuilla päätelaitteilla ongelmitta. Pätkivän lätkäpelin seuraaminen on todella tympeä kokemus.
   
 24. Jakub Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Pätkiikö muilla HPK - Pelicans peli chromecastillä ? Tämä on itselle eka kerta kun striimaan ruudusta peliä, koska vanhan Samsung smart tv:n ruutu appsin tuki loppui. Appsilla mikään peli ei koskaan pätkinyt, nyt puolen minuutin välein tulee pieni pätkiminen. Että voi vituttaa. Ja ole laittanut asetuksista 50 taajuuden päälle.
   
 25. Toppeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves ja Pelicans
  Pätkii muutenkin tuo Pelicansin peli. Jumalauta mitä jumimista.