Ilmoitukset

Nimimerkki Vellihousu kirjoitti Ässät-osioon turhan, provosoivan ja kanssakirjoittajia vähättelevän viestin. Pitkän rikehistorian vuoksi kyseinen nimimerkki huilaa seuraavat kaksi kuukautta.

Pelkkä "tämä" ei anna mitään uutta kiekkokeskustelulle. Annamme tästä nimimerkki lake79:n NHL-osioon kirjoitetusta turhasta viestistä viikon pelikiellon.

Nimimerkki abianos ei avaa enää uusia ketjuja.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Outpost kuittasi itselleen viikon pelikiellon kirjoitettuaan turhia ja provosoivia viestejä Liigajoukkueiden voimasuhteet -ketjuun.

Nimimerkki Kirjoittelija oli saanut lukuisia varoituksia ja pelikieltoja viesteistään, jotka ovat sisältäneet provosointia ja pään aukomista toisille käyttäjille. Koska nämä toimenpiteet eivät ole auttaneet, olemme päättäneet poistaa kyseisen nimimerkin kirjoitusoikeudet.

Sulje ilmoitus

www.ruutu.fi – lätkä/urheilufanin unelma?

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Lunatico, 14.09.2013 klo 11.27.

 1. butler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Neljällä selaimella nyt kokeiltu ja samaa ripulia tämä on jokaisella. Eilen oli tosiaan samaa ongelmaa Jukurit-Kärpät pelin lopussa. Silloin tosin tuli totaalisia pätkäisyjäkin välillä.
   
 2. moya Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Joo Saipa Kärpät ei toimi ollenkaan tälleen tunnin jäljessä aloitettuna mutta ei vissiin livenäkään?
   
 3. Raksilan mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  No ei sitten vika ole omassa koneessa näköjään. Ihan jäätävää hyppimistä SaiPa - Kärpät. Firefoxillakin Ruutu lakkas toimimasta kokonaan, vaikka muut saitit ja videot kyllä pelaa.
   
 4. holynordic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Ei toimi edelleenkään.
   
 5. Ferris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Washington Capitals
  Testasin Tampereen, Jyväskylän ja Vaasan lähetykset: yhdessäkään ei vastaavaa ongelmaa eli se on ihan vaan Lappeenrannan lähetyksen vika. Muistelisin, että ei oo eka kerta kun näin on vuosien varrella.
   
 6. Ignoramus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menneisyyden Pallo
  Hämeenlinnan striimi on ollut ihan samanlaista paskaa. Esim. Sporan peli näkyy täällä ongelmitta.
   
 7. Mitä helvettiä tämä Korhosen selostus on Oulusta? Onko liigahistorian huonoin selostaja?
   
 8. raju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Samaa tulin itsekin kirjoittamaan :D äänikin ehti erätauolla mennä
   
 9. Jaska T Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes
  Kuulostaa kyllä todella ikävältä Oulun selostajan selostaminen. Kenenkään ei pitäisi selostaa kipeänä, toisaalta maksavien asiakkaiden ei pitäisi joutua kuuntelemaan mitään näin tuskaista.
   
 10. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Korhosen selostaminen on normaalistikin niin huonoa, ettei maksavien asiakkaiden pitäisi joutua kuuntelemaan mitään niin tuskaista. Tänään tuossa viskibassossa oli edes pieni huumoriarvo ja sai jännittää kestääkö mies kasassa pelin loppuun saakka.
   
 11. JJT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
 12. Juteeni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche ja Tappara
  Lainaus:
  Kulmakamerakin olisi ihan hyvä, jos sillä kuvattaisiin suhteellisen kiinteää pistettä maalin edessä. Nyt sillä koitetaan seurata kiekkoa, eikä siihen ihmisen liikkeillä pysty millään.
   
 13. JJT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Pitää paikkansa, mutta varsin usein tuomari seisoo maalinedustilanteissa juuri kulmakameran ja maalin välissä, jolloin uusinnassa pääsee katsomaan tuomarin selkää.

  Mihin muuten ovat hävinneet joskus aikoinaan ainakin Tampereella ja Kuopiossa käytetyt tulostaulun/mediakuution pohjassa olleet kamerat? Tässä linkki vanhaan KalPa-JYP -maalikoosteeseen, jossa huonosta kuvanlaadusta huolimatta tuosta kuvakulmasta näkee maalinedustan tapahtumat varsin mainiosti. Miksei näitä ole enää?
   
 14. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Oispa kyllä upea kuvakulma ihan noin muutenkin. Jos saisi koko alueen laajennettuna näkyvyytenä. Olisi aika helppo näyttää pelaajille puolustusalueen/hyökkäysalueen pelaamista. Missä kukin on ja missä pitäisi olla. Tuo kannattaisi ehdottomasti ottaa myös peleihin mukaan. Ja tuoda myös valmennustyöhön lisänä.
   
 15. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Onko muilla ollut seuraavia ongelmia android-laitteilla Ruutu-sovelluksessa suoria Liiga-pelejä katsoessa: Lähetys katkeilee satunnaisesti ~muutaman minuutin välein, tulee virheilmoitus "Tapahtui tuntematon virhe, yritä uudelleen" tms. Joskus lähtee uudelleen käyntiin painamalla play, joskus pitää mennä taaksepäin Ruudun etusivulle. Minulla tekee tuota sekä kännykällä (android 6.0) että tabletilla (7.1.1). Chromecastilla toimii kuitenkin hyvin.
  Jotenkin oma mielikuvani on että tuo liittyisi yhteyden nopeusvaihteluun, koska välillä tuntuu että riittää että toinen laite liittyy samaan wifiin niin lähetys katkeaa samantien. Sama ongelma on tosin kännykällä myös kun en ole wifissä kiinni. Kotona käytössä on 4g-reititin, eli netin nopeus toki vaihtelee, mutta muut netti-tv:t kyllä toimii hyvin ja pätkimättä.
   
 16. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Toissaviikkoisen Kärpät - HIFK -pelin aikana tuota tapahtui monta kertaa. En kyllä peliä edes loppuun asti katsonut, mutta silti tuo ehti pätkiä useasti.
  Ja tuo tapahtui sekä Chromecastilla että television sovelluksella. Kun taas puhelimella toimi.

  Moninaiset ovat tällä kaudella olleet Ruudun ongelmat. Viime kaudella toimi pääsääntöisesti oikein hyvin.
   
 17. McBean Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Noutajat, Scarborough FC
  Lainaus:
  Täällä oli Chromecastilla sama ongelma samaisessa pelissä. Silloin ratkaisin tuon valitsemalla Ruudun applikaatiosta kyseisen ottelun sijaan kanavan joka matsia näytti. Muutoin samaa "tuntematonta virhettä" on pukannut myös kun olen katsonut ei-urheiluohjelmia Ruudun kautta toisinaan, mutta tuossa Kärpät - HIFK-matsissa kyseinen herja alkoi räpsähdellä reilun minuutin välein.
   
 18. holynordic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Katson aina satunnaisesti Samsungin luurilla eli android-laitteella ja tekee toistuvasti tuota kuvailemaasi ongelmaa.
   
 19. mayra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nopea, vahva, luotettava
  Lainaus:
  Minulla tuo sama virhe tulee tallennettuja otteluita katsoessa. Yhtä peliä kelasin kolmanteen erään ja koetin katsoa, mutta tuo herja tuli n. 30 kertaa, jonka jälkeen luovutin. Suorat lähetykset minulla on toimineet paremmin, ehkä kerran olen saanut tuon virheilmon suoraa lähetystä android-näytöltä tapittaessa.
   
 20. Johan Kesti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Joka lähetyksestä tulee JYP-KalPa? Mitä paskaa tämä on.

  Edit: No nyt toimii.
   
 21. LiutunLätty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Samaa olin tulossa ihmetteleen.
   
 22. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  kevyt.ruutu.fi:ssä kaikki toimii ok
   
 23. Beagle Boy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
  Lukko-HIFK -pelissä ei Chromecast streamaus toimi? Yle Areenalla pelasi.
   
 24. pikku-hermanni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins
  Pelicans-Ilves ei toimi chromecastilla niinku ollenkaan
   
 25. raju Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Selostaako Oskari Saari Kalpa-Tappara peliä.