World Wrestling Entertainment – WWE

  • 430 486
  • 2 455

Thombson

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Minulla on jonkin verran toivoa sille, että Triple H voisi pääjehuna olla jopa Vinceä huomattavasti parempi. NXT on kuitenkin aika pitkälti hänen tuotostaan ja siellä tehdään hyviä asioita.

NXT:stä kuitenkin Ambrose, Rollins, Owens ja Zaynkin ovat ponnistaneet. Ok, näistä kavereista monet ovat kannuksensa ansainneet jo ennen NXT:iä, mutta silti WWE on sinne osannut poimia hyviä nimiä.

Nythän Wrestlemanian jälkeisessä RAW'ssa debyyttinsä tekivät Enzo & Cass, Baron Corbin sekä Apollo Crews. Hieman lohdutonta ehkä siinä mielessä, että Enzo & Cass ovat perinteinen "pitkä ja pätkä" kaksikko, Corbin sekä Crews taas isokokoisia lihasmonstereita. En heitä avain kuumimpina prospekteina pidä, mutta kyllä nämäkin tyypit monta Fandangon kaltaista turhaketta päihittävät. Ai niin, Vaudevillains debytoi Smackdownissa. Sekin parempi kuin Ascension, samaa tasoa Usosin kanssa.

NXT:stä kannattaa odottaa erityisesti Finn Balorin saapumista main rosteriin. Hänelle ehkä laitetaan kavereiksi Japanin liigoista tutut Bullet Clubin jampat Doc Gallows, Karl Anderson sekä viikonloppuna Zaynin kanssa 5 tähden matsin vetänyt Shinsuke Nakamura, jolle maksetaan huhujen mukaan main event tason palkkaa. Tag-puolella Gable ja Jordan ovat todella erinomaisia painijoita, joilla voisi jossain vaiheessa olla yksilötähden potentiaaliakin. Samoa Joe alkaa olla jo aikamoisen kokenut kehäkettu, mutta ehkä hänelläkin voisi olla annettavaa päärosterissa. Kaiken kaikkiaan näiden nimien noustessa kantaviksi voimiksi Triple H:n valtaantulon myötä, voitaisiin odottaa painituotteen olevan hyvissä käsissä.

Se, onko ketään uutta Rockia, Austinia tai Cenaa juuri nyt näköpiirissä on kokonaan toinen juttu. Mielestäni Daniel Bryanin menestys ennen loukkaantumista kertoi, että yleisölle voi käydä hieman epätyypillisempikin hahmo ykkösvetonaulaksi. Itse en ketään pelastajaa näe juuri tällä hetkellä horisontissa. Omaan silmään Seth Rollins on parasta mitä firmalla on leivissään juuri nyt.

Enpä tiennyt tuota HHH panosta Nxt:n suhteen. On ollut semmoinen kuva että egoistinen mulkku joka nostaa vain itseään jalustalle. Kehästä saisi ainakin pysyä pois. Ehkä joku jäähuväisfeud hbk:n kanssa jos paikat kestää ja sitten toimistohommiin pysyvästi. Toki promoja Vincen tyyliin voisi vetää.
 

Weikkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, RoPS, Devils, 49ers, LFC
Nythän Wrestlemanian jälkeisessä RAW'ssa debyyttinsä tekivät Enzo & Cass, Baron Corbin sekä Apollo Crews. Hieman lohdutonta ehkä siinä mielessä, että Enzo & Cass ovat perinteinen "pitkä ja pätkä" kaksikko, Corbin sekä Crews taas isokokoisia lihasmonstereita.
Enzo vaikutti hyvin viihdyttävältä tyypiltä jolla oli karisma ainakin hallussa. Cassista en osaa sanoa tuon yhden pätkän perusteella, ja toki tuo oli vain promo eli painitaidoista ei muuta hajua kuin että NXT:tä seuranneet asian_tuntijat ovat kehuneet.
 

Kafrom

Jäsen
Missä on uusi Rock, Cena, Austin...?
Niitä ei nouse ennenkuin painijoille annetaan samanlaisia vapauksia promojen ja hahmonkehityksen suhteen kuin ennen, jota tuskin tulee tapahtumaan. Mattelit ja muut tuovat sen verran paljon WWE:lle rahaa, ettei ole ilmeisesti mahdollisuutta siirtyä edgympään linjaan takaisin.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Täytyy myös muistaa että esimerkiksi Monday Night Wars-aikana WWF/E:n oli pakko kuunnella myös yleisön reaktioita, koska kilpailutilanne pakotti siihen. En usko että Roman Reingsiä voitaisiin pakkosyöttää facena yleisölle näin jos päällä olisi kilpailutilanne, kuten oli kun WWE yritti pakkosyöttää The Rockia Rocky Maiviana. Suuria ja suosittuja supertähtiä ei noin vain luoda, Steve Austinkin haki kohtuu pitkään itseään ennenkuin löysi sopivan ajan hahmolle joka nosti hänet wrestling-historian suurimmaksi.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Dean Ambrosille voisi antaa isompaa pushia. Muuten nää uudet kaverit on karismaltaan nollia. No ehkä Wyatt on poikkeus. Missä on uusi Rock, Cena, Austin...?
Se nyt on vaan kylmä fakta, että naisten rosteri(Bayley, Sasha, Paige, Becky) hakkaa tällä hetkellä miehet 100-0 ja siitä on tulossa pikkuhiljaa firman lippulaiva. Miehissä uusista ainoastaan Sethiltä, Deanilta ja Wyattilta löytyy vaadittavat taidot ja karisma. Tästä syystä myös Cenasta, Takerista ja HHH:sta revitään kaikki irti, koska uusia ukkoja ei vaan ole korvaamaan heitä.

Enpä tiennyt tuota HHH panosta Nxt:n suhteen. On ollut semmoinen kuva että egoistinen mulkku joka nostaa vain itseään jalustalle. Kehästä saisi ainakin pysyä pois.
No kuten sanottu kiitos tämän "egoistisen mulkun" luomuksen NXT:n WWE:llä voi olla vielä toivoa valoisemmasta tulevaisuudesta, ja NXT:stä nousseilla painijoilla, joita on jo aika joukko main rosterissa, ei ole ollut muuta kuin pelkkaa hyvää sanottavaa Hunterista, joka on auttanut heitä hemmetisti urillaan. Kannattaisi ottaa asioista selvää ennen kuin rupeaa huutelemaan hullujaan.
Ja kyllä Hunter saa jatkaa painimista niin kauan kuin kroppa kestää, koska karismaa mieheltä löytyy vaikka muille jakaa ja on edelleen parempi painimaan kuin 99% rosterista. Sillä ei nyt vaan voi mitään, että Wrestlemaniassa mies joutui painimaan lahjattoman Romanin kanssa, ja matsi oli sen tasoinen. Sen sijaan Roadblockissa nähtiin huippumatsi, kun Hunter pääsi työskentelemään Deanin kanssa.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
No niin! Nyt WWE:ssä alkaa tapahtumaan. Listataanpa plussia ja miinuksia:

+ AJ Styles nostettiin vyöjahtiin. Mielestäni hyvä vastapari Roman Reignsille. Hyvä painija, jota yleisön on helppo ja selkeä kannattaa. Ei todennäköisesti vyötä voita, mutta voi auttaa Reignsiä kohti sopivampaa roolia + matsi Paybackissa toivon mukaan yli 3 tähden matsi.

+ Sami Zayn on saanut mahkuja heti RAW-runinsa alkuun. Sami kohdannee Owensin Paybackissa ja tuosta ottelusta tulee varmasti hyvä koitos. Pääsi myös ottelemaan Stylesiä vs. contender-matsissa ja esiintyi edukseen.

+ Gallows ja Anderson tekivät väkevän debyyttinsä viime yönä, TUHOTEN paska-Usosit näiden ottelun jälkeen. Toivon mukaan jo Paybackissa heillä olisi ensimmäinen ottelu, vaikka eivät tuohon jo käynnistyneeseen Tag Title Tournamentiin ehdikään. Tähän sitten jollain aikataululla Finn Balor luomaan dominoiva stable päärosterin puolelle. Voja, voja!

+ Naisten divaria on lähdetty nostamaan heti ja jo tällä viikolla ohjelmassa oli mestaruusmatsi. Lisäksi tuota Flairien välistä dynamiikkaa on työstetty story linella eli mielenkiintoisia käänteitä lienee tulossa. Ja toki Baileyn debyyttiä odotellaan.

+ Shane-O-Mac veti jo toisen viikon putkeen GM:nä. Raikas tuulahdus Auktoriteettiin nähtynä.

+ Jopa Cesaro saa pushia! Paybackissa titteliottelu Miziä vs. Loistava juttu. Paybackin cardista on muotoutumassa erittäin kiinnostava. Tuon lisäksi varsin mukiinmenevä Ambrose vs. Jericho saatu tulille.

- Tripsun ja Stephanien paluu on vääjäämätön. Toivon mukaan eivät tule sotkemaan liikaa kuvioita turhanpäiväisellä ja vanhentuneella auktoriteettijöötillään.

+/- Reignsin ja Wyattin tarinalinja ei ole vielä oikein auennut. Toivottavasti molemmille hahmoille saadaan Paybackiin mennessä jokin selkeä linja mitä ovat ja edustavat. Sinänsä mielenkiintoinen seurata miten WWE näitä kahta käsittelee.

Lisäksi Rollinsin paluun täytyy lähentyä jatkuvasti. Ja NXT:n uudet kuviot lähtevät selkiytymään keskiviikkoyönä, jolloin Nakamura tekee NXT-debyyttinsä. Tässähän on jopa pientä kiimaa ilmassa...
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Oma seuraaminen keskittyy tuonne 2000-2006 (HC:sti '00-04) välille, ja nyt muutama heitto vanhaan +/- tyyliin nykymenosta mitä on tullut viimeisen parin viikon aikana seurattua.

+ Bray Wyatt. Vaikuttaa vanhan liiton pahikselta, jota on helppo sympata. Pärjäisi helposti yksinkin tuollaisella luonteella ja häjyydellä (kyllä), mutta ei ole pahitteeksi tuo Wyatt Familyn tuoma pelko taustalla. Hieno hahmo, hyvä painija. Hiukan kun olisi atleettisemman oloinen, niin puhuttaisiin täydellisestä superstarasta.

+ Dean Ambrose päästyään Shieldistä, vaikka ei sekään faction huonoimmasta päästä ollut firman historiassa. Loistava tyyppi, miehestä paistaa itselle Chris Benoitin tyylinen luonne huumorilla maistettuna, ja jotenkin tuntuu että mies on hiukan kahleissa nykymenosta johtuen. Vielä enemmän raivoa peliin!

+ AJ Styles hyvä lisä köyhään rosteriin. Kaikki tietää hyvät puolet, kunpa vaan olisi jo ~10-15 vuotta sitten hypännyt WWEn kelkkaan. Heitetään samaan plussaan Shanen paluu, kunhan jäisi pysyvästi!

+ Seth Rollins. Mies kuntoon ja kehiin! Reigns on vain väliaikaisratkasu ykköskaverin pallille, toivottavasti...

+ Yleisö nostanut päätään sitten viime näkemän. Osoittanut reilusti mieltään näiden PG-vuosien aikana.

- Roman Reigns. Mitäänsanomaton painija, köyhä hahmo ja väkisin työnnetty jalustalle. Todella huono kokonaisuus, ja tälläsestä kaverista halutaan firmalle kasvot. Hyhhyh. Väärä rooli, väärä paikka, väärä aika. Painii tällä hetkellä n. 10 kertaa kovemmalla tontilla, millä pitäisi.

- Edelliseen liittyen, väärien jätkien pushaaminen. Mistä helvetistä tämä johtuu? Vincestä? Oikeiden talenttien vähyydestä? Kertokaa uusvanhalle.

New Attitude Era toiveissa, ja viimeiset viikot ovat olleet hyvää settiä, kun on huvikseen vanhaa show'ta tullut katsottua. Kiteytettynä homma pitäisi rakentaa Shanen, Bray Wyattin, Rollinsin ja Ambrosen ympärille.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Kiteytettynä homma pitäisi rakentaa Shanen, Bray Wyattin, Rollinsin ja Ambrosen ympärille.
Muuten samaa mieltä, mutta itse en kyllä ymmärrä lainkaan Shanen suosiota. Rispektiä löytyy helvetisti miehelle painijana, kiitos noiden hyppyjen, mutta hahmona en ole ikinä miehestä pitänyt. Nyt, kun mies on ollut johdossa Wrestlemanian jälkeen fanit ovat viikosta toiseen hurranneet hänelle, ja itse en pysty ymmärtämään miksi. Vetänyt todella tylsää face-roolia antamalla "mahdollisuuksia uusille kasvoille". Miten oikeasti yleisö voi antaa jättiaplodit, kun mies ilmoittaa jostain hemmetin Tag Team-turnauksesta. Jumalauta sitä buuauksen ja haukottelun määrää, jos Hunter ja Stephanie ilmoittaisivat noin helvetin tylsästä ideasta kuin Tag Team-turnaus.
Jotkut fanit elää jossain harhakuvitelmassa että Shane korjaisi WWE:n ongelmat, mutta hänen aikanaan ollaan korkeintaan menty taaksepäin, ja näille faneille ihan tiedoksi, että vaikka Shane on nyt keulahahmona, niin hän ei todellakaan tee mitään päätöksiä, vaan Vince ja Hunter.

Yksi helvetin iso miinus on Cesaro. Mies on lahjakas painija, mutta kun miehellä ei valitettavasti ole yhtään karismaa. Roman Reignskin on Cesaroon verrattuna varsinainen Al Pacino. Lisäksi tämä uusi gimmick Bond-sisääntulolla ja naurettavalla puvun repimisellä on säälittävä tekele.

Plussaa siitä, että Deania ollaan vihdoin ruvettu käyttämään oikein, kun hän on ollut tähän asti Romanin sidekick. Nyt ollaan vihdoin tajuttu erottaa Dean Romanista ja antaa hänen tehdä omaa juttuaan. On kyllä käsittämätöntä miten Vince päätyi valitsemaan Shieldista Romanin WWE:n uusiksi kasvoiksi, kun Seth ja Deano ovat firman lahjakkaimmat kaverit ja miljoona valovuotta Romania edellä.

Braylla puolestaan on karismaa vaikka muille jakaa ja hänellä pystyisi tekemään vaikka mitä. Valitettavasti minua alkaa pikkuhiljaa huolestuttamaan tuleeko hän ikinä kasvamaan niihin sfääreihin mihin olisi mahdollisuus, koska WWE ei osaa käyttää häntä ja hahmo on nyt pari vuotta pyörinyt paikallaan. Bray tarvitsisi kipeästi isoja voittoja kasvattaakseen hahmoaan, mutta WWE on main eventistä toiseen pistänyt miehen häviämään. Nyt, kun Seth ja Cena ovat pois, olisi ollut ainoa oikea ratkaisu tehdä Braysta mestari, mutta ei kun Vince haluaa edelleen yrittää tuputtaa fanien inhoamaa Romania.

Tällä hetkellä on menossa selvä välikausi-vaihe ja tuodaan näitä NXT:n heikompia ukkoja rosteriin, kun odotellaan Summerslamia, jolloin tuodaan isoimmat tähdet Bayley ja Balor rosteriin ja toivon mukaan Seth ja Cenakin palaavat. Kesän koittaessa Authoritykin palaa sitten lomaltaan ja pistää Shanen toivottavasti mäkeen ainakin tuolta johtajan pallilta.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
RIP Chyna. Oli kyllä kova muija painimaan.
ja panemaan.

Vakavasti ottaen, Chyna oli vahvasti murtamassa muureja ja rakentamaan tietä muille naisille showpainin osalta. Toki hänellä oli elämässä vaikeuksia mutta ei se poista sitä että oli merkittävässä asemassa jotta nykyään naisetkin osaavat ja saavat viihdyttää kansaa showpainissa. Joo oli Fabulous Moolahit ja muut mutta kyllä se Chyna oli joka mahdollisti sitä mitä nyt voidaan nähdä.

Rauhaisaa lepoa hänelle.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Viikonloppuna kisailtiin Payback PPV:n merkeissä. Oli kohtalaisen hyvä tapahtuma omasta mielestäni.

Preshowssa Dolph Ziggler voitti Baron Corbinin rollupilla. Tämä oli ok ratkaisu, koska Corbinin rakentamisessa ME-tasolle ei ole mikään kiire, joten turhan nopea eteneminen portailla ylöspäin olisi hätiköityä. Nyt Corbin voi jatkaa ohjelmaansa Zigglerin kanssa ja rakentaa hahmoaan entisestään.

Toisessa matsissa Kalisto voitti jälleen Rybackin. Odotukset eivät olleet korkealla tämän ottelun osalta, mutta yllättävän hyvän matsin saivat aikaiseksi. US Title noin lähtökohtaisesti ei ole enää kiinnostellut Cenan runin jälkeen, joten ei siitä sen enempää.

Itse Payback alkoi Tag Team matsilla, joka loppui lyhyeen Enzo Amoren loukkaannuttua. Harmillista sinänsä, mutta näitä sattuu silloin tällöin. Enzo ja Big Cass ovat todella over, kuten myös mestarit New Day, eli tagdivarin tilanne on hyvällä tolalla. Tähän jos lisää mahdollisen Anderson - Gallows kaksikon mukaan tulemisen, niin varsin mielellään voi seurailla näitäkin otteluita. Vaudevillains ovat nyt ykköshaastajia ja tykkään Aiden Englishin mikkityöskentelystä, mutta ihan en ole vielä lämmennyt heidän gimmickilleen enkä erityisesti rinkityöskentelylleen. Ihan solid tiimi silti.

Toisena matsina olikin sitten illan paras vääntö Sami Zayn - Kevin Owens. Hienoa nähdä tätä feudia main rosterin puolella ja tulee varmasti vielä jatkumaan pitkään ensin IC-title kuvioissa ja myöhemmin maailmanmestaruudesta. Tätä herkkua lisää yleisestikin WWE:n puolelle, niin alkaa tuote taas säväyttämään. Owens meni yli tässä matsissa, joka on ihan ok. Zayn on aloittanut runinsa aika tappiopainotteisesti, mutta ei ole siitä pahemmin kärsinyt.

Tuon jälkeen nähtiin Cesaron ja Mizin mestaruusmatsi IC-vyöstä. Miz on saanut faneja puolelleen ja onhan hän hieman suuntaa löytänyt, mutta en vaan jotenkin syty hahmolle painiulottuvuuden osalta. Kaverit työskentelivät ihan ok ottelun ja Miz voitti kuten tapoihin kuuluu. Toivottavasti tästä sekoitellaan nyt jonkinlaista Fatal 4 Way kuviota, niin saadaan Owens ja Zayn myös tuomaan oman mausteensa pottiin.

Charlotte vs. Natalya oli painillisesti ok, mutta Montrel Screwjob ei natsannut. Bret Hart näytti vanhentuneen 20 vuotta sitten viime näkemän. Auts. Miksi samaan aikaan ei voi pitää yllä muita tarinalinjoja naispainin puolella? Nyt Sasha Banks, Becky Lynch ja muut ovat täysin toimettomina näiden kahden ollessa ainoa naisjuoni meneillään.

Vince antoi RAW:n vallan Stephanielle ja Shanelle 50/50. Jotain höpinää uudesta Erasta. Ok, ostan kyllä uuden Eran mitä tulee painijoiden vallanvaihdokseen. Mutta onko noin muuten lafkan linjoissa mitään muutoksia tulossa? Tuskinpa, enkä tiedä onko mihinkään suuriin muutoksiin syytäkään, jos oikeanlaisille painijoille ja painiosaamiselle noin muutenkin annetaan enemmän arvoa kuin ulkonäölle ja tylsille, ylituotetuille juonille.

Chris Jericho vs. Dean Ambrose oli pettymys. Pakko se on myöntää - Chris Jericho ei ole enää lähelläkään sitä tasoa, jolla vielä 10 vuotta sitten oli. Näiden kahden tyypin feud näyttää myös jatkuvan, mutta en tiedä onko heillä oikein mitään annettavaa. Jostain syystä kaikki mitä Jericho on nyt paluunsa jälkeen tehnyt on tuntunut jotenkin keinotekoiselta. Ehkä Jerichon meininki on vaan niin monesti nähty, ettei hänestä jaksa enää innostua + tuo painillisen tason tippuminen. Ehkä hänestä olisi enemmän iloa antamassa pushia entry level tyypeille. Styles, Ambrose ovat molemmat kuitenkin aika valmiita tähtiä, eivätkä omaan silmääni hyödy Jerichon kanssa työskentelemisestä kovinkaan paljoa.

Reigns - Styles oli overbookingista huolimatta viihdyttävä matsi. Onhan se järkyttävää, ettei Reigns voi vetää kehässä ainuttakaan segmenttiä kuin todella lyhyenä, rajoitettuna ja ohjatusti. Nytkin painijatkumo kesti noin 4 liikettä ja oli todella hidastempoista alusta pitäen. Sen jälkeen keräiltiin taas hetki. Styles pelasti matsin omalla liikearsenaalillaan. Mies on todella huikea ring worker, ja tähän otteluun sopivat hänen tyylinsä lisäksi nuo uudelleen aloittamiset oikein hyvin. Feudihan saa jatkoa myös Extreme Rulesiin, joka on hyvä asia.

Kaiken kaikkiaan siis oikein viihdyttävä PPV, vaikka enemmänkin olisin toivonut mm. naisten matsilta ja Jericho-Ambroselta. Suunta on oikea.
 
Viimeksi muokattu:

godspeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
Heikki Silvennoinen, Ali Leiniö
Pakko se on myöntää - Chris Jericho ei ole enää lähelläkään sitä tasoa, jolla vielä 10 vuotta sitten oli.

Jericho on kuin se fyysisesti parhaat päivänsä nähnyt veteraani, jonka virtuoosimainen pelisilmä ja kyky rakentaa matseja kompensoi vain heikosti hitautta ja selvän ylipainon mukana tuomaa kömpelyyttä. Vähän kyllä mikissäkin vanhoja juttuja, joita ei nyky-yleisö välttämättä edes tunnista, eikä täten osaa reagoida "oikein". Jonkinlaisena heelinä mies on saanut aina parhaat reaktiot, babyfacena hommasta katoaa maku, kuten nähtiin kun Stylesin persettä nuoli hetken aikaa. Eniveis nuorien tai WWE:ssä uusien talenttien suhteen hän on erinomainen vaihtoehto vastustajaksi ja tyytyy rooliin kuin rooliin pelkästään heitä paimentaessaan jokaisen runin aikana. Tappiot eivät tee hänestä kenenkään silmissä kuitenkaan huonoa esiintyjää, joten voi ottaa kuokkaansa huoletta kuinka paljon tahansa, kunhan matsit ovat painiteknisesti edes vähän sinneppäin.
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Jericho on kuin se fyysisesti parhaat päivänsä nähnyt veteraani, jonka virtuoosimainen pelisilmä ja kyky rakentaa matseja kompensoi vain heikosti hitautta ja selvän ylipainon mukana tuomaa kömpelyyttä. Vähän kyllä mikissäkin vanhoja juttuja, joita ei nyky-yleisö välttämättä edes tunnista, eikä täten osaa reagoida "oikein". Jonkinlaisena heelinä mies on saanut aina parhaat reaktiot, babyfacena hommasta katoaa maku, kuten nähtiin kun Stylesin persettä nuoli hetken aikaa. Eniveis nuorien tai WWE:ssä uusien talenttien suhteen hän on erinomainen vaihtoehto vastustajaksi ja tyytyy rooliin kuin rooliin pelkästään heitä paimentaessaan jokaisen runin aikana. Tappiot eivät tee hänestä kenenkään silmissä kuitenkaan huonoa esiintyjää, joten voi ottaa kuokkaansa huoletta kuinka paljon tahansa, kunhan matsit ovat painiteknisesti edes vähän sinneppäin.

Tähän sama, tosin Jerichossa alkaa jo tuo saman kaavan toistuminen tekemään hänestä tylsän: Eli paluu about Royal Rumblen aikoihin, sitten pari kuukautta aktiivina tuomassa nostetta uusille kasvoille Wrestlemanian ylitse ja sitten loppuvuodeksi tekemään rokkia Fozzyn kanssa.
 

Stormy

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Real Madrid Club de Futbol
Tulipahan hetken mielijohteesta tartuttua WWE:n tuotteeseen parin vuoden tauon jälkeen, kun satuin lukemaan Wrestlemanian jälkipuinteja. Pakko kyllä sanoa, että ihan hyvältähän tuo näyttää parin vuoden takaiseen verrattuna, jolloin kyllästyin aika totaalisesti Vincen bookkaamiseen ja jatkuvaan Cenan ja Ortonin pakkosyöttöön.

Aika ajoin tuli kuitenkin lueskeltua WWE:n uusista signauksista, ja kyllähän tuo hieman hymyilytti havaita, että Punkin ja Bryanin vanavedessä alettiin napsimaan rosteriin Kevin Steenia, El Genericoa, Fergal Devittia, Kenta Kobayashia, Tommaso Ciampaa, Samoa Joeta jne. Ja kun vielä siihen päälle kaappasivat AJ Stylesin ja Austin Ariesin, niin olihan se pakko ottaa selvää miten miehet Vincen lastenohjelmassa pärjäävät.

Tässä kun on jokusen viikon hommaa seuraillut, niin kyllähän nuo matsit ovat aika hyvin viihdyttäneet, joskin Roman Reigns on edelleen vain se tylsin Shieldin jäsen, joka jostain kumman syystä on bookattu Cenaksi Cenan paikalle, ja Raw'ssa pushataan edelleen mm. Miziä, joka oli tylsä jo useampi vuosi sitten. Chris Jerichoa katselee edelleen ihan mielellään, varsinkin kun tietää miehen pystyvän hyviin ohjelmiin nuorten ja lupaavien kavereiden kanssa. Lähes 50-vuotiaaksi hepuksi Y2J on kuitenkin edelleen ihan pätevä ringissä ja sitäkin pätevämpi mikissä. Muutenhan tuota vanhaa kaartia pyörii Raw'ssa tällä hetkellä jopa yllättävän vähän, toki osittain loukkien takia. Siitäkin huolimatta, aika freesin oloinen on näin äkkiseltään tuo WWE:n painijapuoli.

Sitten taas toisaalta, Vince tuntuu edelleen lankeavan samoihin sudenkuoppiin kuin aina ennenkin, bookatessaan muksuillensa puolen tunnin promoja PPV:ihin tai juurikin nostamalla mestariksi kaikista tylsimmän nätin lihaskimpun joka vain pukkarista löytyy, ja suojelemalla tätä kaikin mahdollisin keinoin. Stylesin ja Reignsin matsi esimerkiksi oli täysin AJ:n varassa, ja vähänkin huonompi worker (AJ kuitenkin yksi maailman parhaita) olisi laskenut nyt ihan hyväksi osoittautuneen matsin mielenkiinnon hyvin lähelle nollaa.

Lähiviikoilta odottelen kuitenkin ihan mielenkiintoisia juonenkäänteitä, ennen kaikkea Owensin ja Zaynin, ja mahdollisen Finn Balor -debyytin osalta.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
WWE Extreme Rules käytiin viime yönä. Hieman kaksijakoinen show. Osa matseista oli aikamoista filleriä, mutta sitten taas toisen ääripään meininkiä löytyi myös.

Positiivisin anti illassa oli IC-tittelistä käyty Fatal 4 Way, jossa kaikki osallistujat nostivat osakkeitaan huomattavasti. Miz säilytti mestaruuden ja vaikka hänen kattonsa tällä IC-tasolla onkin, niin toimii tällä hetkellä erinomaisesti tuossa raukkamaisen heelin roolissa. Cesaro oli illan työhevonen ja vaikka hänestäkään ei ME-kuvioihin varmaankaan WWE:ssä ole, niin on erittäin arvokas painija juuri tämän illan näyttöjen mukaisessa roolissa. Owens ja Zayn olivat laatua, heitä on syytä odottaa jossain vaiheessa kovempiinkin kuvioihin. Tosin mitään kiirettä ei ole ja hyviä feudeja löytyy näille toisista parempia tekeville jampoille ruoaksi lähitulevaisuuteen + keskinäinen feudinsa.

Jericho vs. Ambrose oli aikamoista läpsyttelyä suuren osan matsista, koska nykyään nämä aseottelut eivät kesyytensä takia samalla tavalla säväytä. Loppumatsi nastojen kanssa oli jees ja lopputulos oli ainoa oikea. Ambrose toimii tuossa psykopaattiroolissaan ihan hyvin, modernin ajan Mick Foley. Käyttöä löytyy kyllä.

Titteliottelu oli myös jees. Toki overbookingia, mutta sopi Main Event tunnelmaan. Reigns veti taas kaniinin hatusta kunnon Cena-tyyliin, joka hieman haukotuttaa. Mielenkiintoista nähdä mitä tästä seuraavaksi seuraa Stylesin osalta, jonka saumat mestaruuteen lienee pelattu hetkeksi aikaa. Onko luvassa feudia Finn Balorin kanssa kesästä lähtien? Ainakin kaikki on aseteltu sopivasti tällaista kuviota varten Gallowsin ja Andersonin kanssa.

Rollinsin paluu oli tervetullut. Todella kiinnostavaa nähdä millä mentaliteetilla hän palaa. Toivottavasti olisi face tai ainakin bad ass heel. Itselläni on odotukset todella korkealla Rollinsin osalta, jos siinä samalla saataisiin tuo Reignsin aikakausi lopetettua. Propsit toki Reignsille siitä, että on Stylesin kanssa päässyt tuollaiselle 3½ - 4 tähden tasolle. Ei mikään painijumala, mutta pystyy tuollaisen käsikirjoitetun matskun vetämään läpi. Toki se superkestävyys on todella vituttavaa.

Cena palaa myös aivan lähiaikoina ja käsitykseni mukaan Orton samoin on paluun osalta lähellä, ehkä jossain vaiheessa kesää.

Mielenkiintoinen kesä siis tulossa painiviihteenkin osalta.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Ambrose toimii tuossa psykopaattiroolissaan ihan hyvin, modernin ajan Mick Foley. Käyttöä löytyy kyllä.

Rollinsin paluu oli tervetullut. Todella kiinnostavaa nähdä millä mentaliteetilla hän palaa. Toivottavasti olisi face tai ainakin bad ass heel. Itselläni on odotukset todella korkealla Rollinsin osalta, jos siinä samalla saataisiin tuo Reignsin aikakausi lopetettua. Propsit toki Reignsille siitä, että on Stylesin kanssa päässyt tuollaiselle 3½ - 4 tähden tasolle. Ei mikään painijumala, mutta pystyy tuollaisen käsikirjoitetun matskun vetämään läpi. Toki se superkestävyys on todella vituttavaa.
Sillä erolla, että Dean on aivan eliittipainijoita, kun taas Foley oli pelkkä "human boxing bag".

Seth freaking Rollins is back!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Johan tätä oli odotettu kuin kuuta nousevaa synkkänä Roman aikakautena. Raw oli aika surkuhupaisa, kun Seth yrittää olla heel ja dissata yleisöä, mutta se on ihan sama mitä mies sanoo, niin yleisö on 100% hänen takanaan ja Romania vastaan.
Ehkä WWE:n surkein painija Roman nyt ei ole eläessään vetänyt kolmen tähden ottelua. Vastustajat joutuvat tekemään aina hirveän työn matseissa, ksoak Romanista ei ole mihinkään.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Sitten jysähtikin seuraava pommi eli WWE tekee pitkästä aikaa brand splitin, joka toteutetaan kai heinäkuusta alkaen. Eli Smackdownin laskeneet katsojaluvut pakottivat firman reagoimaan ja SD siirtyy livemoodiin tiistai-iltaisin. Tämä tarkoittaa siis sitä, että päärosteri jaetaan puoliksi ja sijoitetaan eri puolelle kaaviota. Ei välttämättä mikään huono idea, mutta hieman karmii tuo talentin ohuus, kun NXT:n puolelle kai pitäisi myös riiittää painijoita. Toivottavasti tämä johtaisi ainakin siihen, että naiset saisivat vaikkapa Smackdownin puolelta vähän enemmän ruutuaikaa, tosin ei sielläkään vielä kauhean montaa lahjakasta tapausta löydy. Samoin Tag Divarille saisi näin enemmän syvyyttä ja ruutuaikaa.

Eiköhän brand splitin myötä ainakin Finn Balor, Shinsuke Nakamura ja ehkä Samoa Joekin nouse aika pian ylös, jotta saadaan rosteriin täytettä. Ehkä maailmalta saadaan myös jotain hyviä vapaita agentteja signattua, jos vaikka Vince ostaisi TNA:nkin itselleen. :D

Mielenkiinnolla odotetaan mitä kesä tuo tullessaan!
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Sitten jysähtikin seuraava pommi eli WWE tekee pitkästä aikaa brand splitin, joka toteutetaan kai heinäkuusta alkaen. Eli Smackdownin laskeneet katsojaluvut pakottivat firman reagoimaan ja SD siirtyy livemoodiin tiistai-iltaisin. Tämä tarkoittaa siis sitä, että päärosteri jaetaan puoliksi ja sijoitetaan eri puolelle kaaviota. Ei välttämättä mikään huono idea, mutta hieman karmii tuo talentin ohuus, kun NXT:n puolelle kai pitäisi myös riiittää painijoita. Toivottavasti tämä johtaisi ainakin siihen, että naiset saisivat vaikkapa Smackdownin puolelta vähän enemmän ruutuaikaa, tosin ei sielläkään vielä kauhean montaa lahjakasta tapausta löydy. Samoin Tag Divarille saisi näin enemmän syvyyttä ja ruutuaikaa.

Eiköhän brand splitin myötä ainakin Finn Balor, Shinsuke Nakamura ja ehkä Samoa Joekin nouse aika pian ylös, jotta saadaan rosteriin täytettä. Ehkä maailmalta saadaan myös jotain hyviä vapaita agentteja signattua, jos vaikka Vince ostaisi TNA:nkin itselleen. :D

Mielenkiinnolla odotetaan mitä kesä tuo tullessaan!
Todella tyhmä päätös mielestäni. Smackdown on paskaa tällä hetkellä, koska se on käytännössä RAW:n tapahtumien läpikäyntiohjelma, jossa tarinat eivät etene. Rosterin jakaminen ei silti ole oikea ratkaisu. Mielestäni todella tyhmää tuolla tavalla rajoittaa mahdollisia feudeja. Ja tämän myötä luodaan taas Smackdownille oma mestaruus, mikä on todella tyhmää. Entä naisten mestaruus?
Oikea päätös olisi ollut pitää porukka kasassa, mutta jakaa matsit ja tarinankerronta tasaisemmin ohjelmien välillä. Esim. naiset voisivat hyvin olla Smackdownissa main event, varsinkin jos tuosta Charlottesta päästäisiin joskus eroon mestarina ja saataisiin ne oikeasti lahjakkaat painijat kehiin. Naisten divisioonasta löytyy 4 hemmetin kovaa ja suosittua painijaa (Paige, Becky, Bayley, Sasha), jotka voisivat kantaa Smackdownia. Tällä hetkellähän jostain käsittämättömästä syystä heitä pihdataan, ja naisten divisioonassa on kerralla menossa vain mestaruus-feud, jolloin muut joutuvat istumaan telakalla odottamassa omaa mestaruus-feudiaan. Esim. tapa jolla kahta firman suosituimpiin painijoihin kuuluvaa Paigea ja Beckyä tällä hetkellä haaskataan on järkyttävää bisnestä WWE:n toimesta.
Ja tag team-divisioona ei tule nousemaan vaikka kuinka saisi boostia, koska lahjakkaita ottelijoita ei ole tarpeeksi New Dayn ja Enzon&Big Cassin takana. Social Outkastista-gimmickistä voisi jotain tullakin, jos heidän annettaisiin joskus voittaa, mutta WWE on päättänyt tehdä heistä pellejä, jotka käyvät häviämässä.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Ja tag team-divisioona ei tule nousemaan vaikka kuinka saisi boostia, koska lahjakkaita ottelijoita ei ole tarpeeksi New Dayn ja Enzon&Big Cassin takana. Social Outkastista-gimmickistä voisi jotain tullakin, jos heidän annettaisiin joskus voittaa, mutta WWE on päättänyt tehdä heistä pellejä, jotka käyvät häviämässä.

- American Alpha
- Gallows & Anderson
- Revival

Kyllä tuossa jo jonkinlainen runko on yhdistettynä New Day, Enzo&Cass ja mitä siellä nyt sitten cannon fodderina toimii... Dudleys, Usos, Vaudevillains. Ja muut mahdolliset uudet kombinaatiot tai signaukset. Ei varmastikaan mitään Smackdown circa 2002 meininkiä, mutta solid matseja.

Draftista on ollut puhetta, joka tietenkin Amerikoissa uppoaa kuin häkä kansaan. Viimeksi 2000-luvun alussa näitä draftijuttuja ei mitenkään parhaalla tavalla toteutettu, vaan meni lähinnä hassutteluksi ja vesitettiin sitten joidenkin vapaiden agenttien yms. kikkailuilla, jotka olivat täysin epärealistisia. Ehkä nyt paremmin.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
- American Alpha
- Gallows & Anderson
- Revival
Gallows & Anderson-kaksikko ei vakuuttanut yhtään AJ vs. Roman -feudissa. NXT:n puolella puolestaan American Alpha on ollut todella persoonaton ja tylsä tiimi. Vähän sama ongelma kuin uusimmalla WWE-debytantilla Apollo Crewsillä, jolla ei ole minkäänlaista persoonaa ja hokee vain kuinka kiva on olla täällä.
 

Kafrom

Jäsen
Todella tyhmä päätös mielestäni. Smackdown on paskaa tällä hetkellä, koska se on käytännössä RAW:n tapahtumien läpikäyntiohjelma
No miten tällä on mitään tekemistä brand splitin kanssa? SmackDown muuttuu liveshowksi RAWin tavoin, omalla rosterillaan sekä käsikirjoitustiimillään. Odotan ainakin itse huomattavasti laadukkaampaa tuotetta, kuin RAW. Rawiin voidaan jättää samolaiset ja intialaisten suosikit, SmackDownista wrestling-painoitteinen.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
En kyllä mitenkään jaa näkemystä siitä, että Gallows&Anderson ja American Alpha olisivat paskaa. Uskon, että Balor Clubilaisilla olisi paljonkin annettavaa tag teamina, lisäksi American Alphan kaverit ovat erinomaisella tasolla mitä tulee painitaitoihin ja tagtyöskentelyyn. Eivät välttämättä vielä mitään karismaattisimpia sankareita, mutta kyllä 4-4½ tähden matseilla sitäkin puutetta ainakin ensi alkuun paikataan.

Samaa mieltä siitä, että Apollo Crews ei vaikuta valmiilta isompiin ympyröihin. Samaa sanotaan myös Baron Corbinista ja ainakin tuo viime RAW'n promo oli aika jäätävän huono. Samoin matsit työhevosmaisen Dolph Zigglerin kanssa eivät ole vakuuttaneet.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Taas on muutama viikko vierähtänyt ja painimaailmasta kuuluu kummia. NXT:ssä oli Takeoveria viime viikolla ja ensi sunnuntaina lävähtää ruutuun Money In The Bank. Lisäksi WWE:n kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva Brock Lesnar tekee paluun UFC:n puolelle. Tämän myötä UFC ja WWE tekevät yhteistyötä promokuvioiden puitteissa. Lesnar tekee paluun elokuun Summerslamissa, joten UFC-käynti on tällä erää "one off" eli vain kertaluontoinen matsaus Octagonissa.

NXT:n Takeover oli onnistunut tapahtuma. Shinsuke Nakamura ja Austin Aries ottelivat varsin mallikkaan matsin toisiaan vastaan, mutta eivät silti kyenneet viemään illan parhaan ottelun titteliä kotiin. Sen suorituksen ottivat nimiinsä The Revival ja American Alpha erinomaisella Tag-matsillaan, josta ei vauhtia ja läheltä piti tilanteita puuttunut. Toivottavasti nämä joukkueet nostetaan pian päärosteriin brand splitin myötä. Takeoverissa teki debyyttinsä myös joku uusi jättiköriläskaksikko, joka tuhosi American Alphan heidän ottelunsa päätteeksi. Kaksikon managerina toimi joku vanha gubbe, joka on aikaisemmin ohjannut mm. Legion of Doomia ja muita vastaavia "nasty boys" tyylisiä tägäreitä.

Illan pääottelu Samoa Joe vs. Finn Balor taas ei ollut mitenkään erikoinen. Jotenkin tuntuu, etteivät näiden painijoiden kemiat vaan toimi kovin hyvin yksiin. Finn Balorin osalta tarina jatkuu huhujen mukaan exit-matsissa Shinsuke Nakamuraa vastaan, jonka jälkeen edessä ovatkin uudet haasteet päärosterin puolella. Toisaalta Shinsukea asetellaan jo Samoa Joen seuraavaksi vastustajaksi, joten katsotaan miten homma etenee. Odotan kuitenkin Summerslamiin mennessä tai siellä viimeistään Finn Balorin debyyttiä päärosterin puolella. Takeoverissa varmistui myös Bobby Rooden tulo NXT:iin, joten siinä yksi kohtalainen midcarder lisää WWE:n leipiin.

Main Rosterin puolella MITB:iin ollaan saatu kasaan neljä oikein mielenkiintoista matsia. Se on hyvä puoli viime viikkojen meiningissä. Huono puoli on se, että jotenkin paikallaan jauhavaa ollut meininki pois lukien Styles vs. Cena ja Rollins vs. Reigns feudit, joita on viety eteenpäin hyvin. Tag Divarissa on tungettu kaikki neljä varteenotettavinta tiimiä samaan matsiin ja luonnollisesti koko midcard on mukana varsinaisessa MITB-matsissa. Sinänsä harmi, koska nyt viime viikot on vaan vedetty eri variaatioilla tag ja single-matseja, mutta osallistujien välisiä tarinoita ei ole samalla kuljetettu oikein mihinkään.

Naisten puolella junnataan myös paikallaan oikein olan takaa. Nyt ei tarjolla ole edes mestaruusmatsia ja joudutaan edelleen katsomaan Natalyaa ja uutena pari astetta taitopuolella heikompaa Dana Brookea. Samaan aikaan Sasha Banksia ei ole näkynyt eikä kuulunut missään Wrestlemanian jälkeen.

Ennakkoarviot matseihin:

Pre Show - Ziggler vs. Corbin & Sheamus vs. Apollo Crews

Ziggler ja Corbin eivät ole vielä saaneet mitään toisistaan irti. Hiljalleen voisivat miehet ehkä tätä taisteluaan lopetella ja siirtyä uusiin haasteisiin. Sheamus on Crewsille ehkä ihan hyvä vastustaja luomaan pohjia tulevaa varten. Ei mikään painifesti tämäkään ennakko-oletuksilta.

Rusev vs. Titus O'Neil

Titus tekee paluun oltuaan pelikiellossa Vinceen koskemisesta. Hienoa nähdä mies vihdoin jossain oikeassa feudissa ja Rusev US-Titlen haltiana on nostanut kiinnostusta vyöhön heti monta astetta. Rusev tuskin tiputtaa vyötä vielä, mutta toivottavasti tarina jatkuu tästä eteenpäinkin. Aika isoja mörssäreitähän tässä on vastakkain, joten tuskin mitään painijuhlaa nähdään. Mutta joskus on ihan kiva nähdä tällaisia isompia miehiä tekemässä Impact Moveja vähän lyhyemmässä ottelusssa.

Charlotte & Dana Brooke vs. Natalya & Becky Lynch

Njääh. Merkityksetön filleri.

WWE Tag Title Fatal 4 Way Match: New Day vs. Enzo & Cass vs. The Club vs. The Vaudevillains

Ehkä illan opener, vauhdikasta menoa varmasti luvassa. Periaatteessa tittelinvaihdolla olisi tässä saumaa, jos The Club sen vie. Antaisi New Daylle mahdollisuuden jahdata heel-mestareita. Rookietiimit eivät toivottavasti vielä saa vyötä lanteilleen, olisi liian aikaista.

MITB ladder match: Sami Zayn, Cesaro, Chris Jericho, Dean Ambrose, Kevin Owens, Alberto Del Rio, and one more qualifier

Tässä on laitettu samaan koriin koko WWE:n paras osaaminen. Toisaalta hieman pelottaa onko kuitenkin niin, ettei WWE:llä ja Vincellä loppujen lopuksi ole näitä kavereita koskien luottoa Main Event kuvioista. Nytkin janarit ovat saaneet päihittää toisiaan puhtaasti viimeisen kuukauden ajan matseissa, eikä ketään suojata millään tavalla. Samaan aikaan Reignsiä ja Cenaa suojataan kuin viimeistä päivää.

Ottelua ei tule voittamaan Del Rio eikä Jericho, tuskin myöskään Cesaro. Ambrose on myös pyörinyt tittelikuvioissa aika tuoreeltaan, joten hänelle en usko myöskään salkun menevän. Zayn tai Owens on oma veikkaukseni, ellei tuo mystinen seitsämäs kisaaja sitten tee jotain suuryllätystä. Bray Wyatt olisi yksi mahdollisuus tuohon ja salkunkin kanssa voisi pyöriä ihan hyvin joitain kuukausia. Ainoa vaan, että miehen credibiliteetti on täysi nolla, on niin paljon ottanut viimeisen reilun vuoden aikana turpaan.

AJ Styles vs. John Cena

Ei voi minkään, John Cena on lafkan kiinnostavin painija. Mies teki paluun, Styles teki heel turnin ja saman tien tämä feudi on yksi kiinnostavimmista pitkään aikaan. Toki toiveet ovat siinä, että Cena tosiaan olisi nyt talentin pushaamisroolissa ja se ikuinen underdog paska jäisi taakse.

Roman Reigns vs. Seth Rollins

Tämä on myös kiinnostava vääntö, koska Rollins on niin jäätävän hyvä. Ja toiveet myös korkealla, että saataisiin Reignsiltä vyötä pois mahd. pian. Uskon, että ihan hyvä matsi tulee, koska Rollins on sen verta hyvä worker.

Kaiken kaikkiaan odotan oikein hyvätasoista ja mielenkiintoista MITB:iä. Toivottavasti tämän PPV:n jälkeen alkaisi vähän dynaamisempi vaihe WWE:ssä, ja saataisiin enemmän toimintaa aikaan. Nyt on niputettu niin monta aktia saman juonen alle + brand split kohina, että yksilöt ovat jääneet vähän taustalle laajemman hötön alla. Isoa vaihetta vaan silmään heti ensi maanantaista lähtien!
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Taas on muutama viikko vierähtänyt ja painimaailmasta kuuluu kummia. NXT:ssä oli Takeoveria viime viikolla ja ensi sunnuntaina lävähtää ruutuun Money In The Bank. Lisäksi WWE:n kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva Brock Lesnar tekee paluun UFC:n puolelle. Tämän myötä UFC ja WWE tekevät yhteistyötä promokuvioiden puitteissa. Lesnar tekee paluun elokuun Summerslamissa, joten UFC-käynti on tällä erää "one off" eli vain kertaluontoinen matsaus Octagonissa.

NXT:n Takeover oli onnistunut tapahtuma. Shinsuke Nakamura ja Austin Aries ottelivat varsin mallikkaan matsin toisiaan vastaan, mutta eivät silti kyenneet viemään illan parhaan ottelun titteliä kotiin. Sen suorituksen ottivat nimiinsä The Revival ja American Alpha erinomaisella Tag-matsillaan, josta ei vauhtia ja läheltä piti tilanteita puuttunut. Toivottavasti nämä joukkueet nostetaan pian päärosteriin brand splitin myötä. Takeoverissa teki debyyttinsä myös joku uusi jättiköriläskaksikko, joka tuhosi American Alphan heidän ottelunsa päätteeksi. Kaksikon managerina toimi joku vanha gubbe, joka on aikaisemmin ohjannut mm. Legion of Doomia ja muita vastaavia "nasty boys" tyylisiä tägäreitä.

Illan pääottelu Samoa Joe vs. Finn Balor taas ei ollut mitenkään erikoinen. Jotenkin tuntuu, etteivät näiden painijoiden kemiat vaan toimi kovin hyvin yksiin. Finn Balorin osalta tarina jatkuu huhujen mukaan exit-matsissa Shinsuke Nakamuraa vastaan, jonka jälkeen edessä ovatkin uudet haasteet päärosterin puolella. Toisaalta Shinsukea asetellaan jo Samoa Joen seuraavaksi vastustajaksi, joten katsotaan miten homma etenee. Odotan kuitenkin Summerslamiin mennessä tai siellä viimeistään Finn Balorin debyyttiä päärosterin puolella. Takeoverissa varmistui myös Bobby Rooden tulo NXT:iin, joten siinä yksi kohtalainen midcarder lisää WWE:n leipiin.

Main Rosterin puolella MITB:iin ollaan saatu kasaan neljä oikein mielenkiintoista matsia. Se on hyvä puoli viime viikkojen meiningissä. Huono puoli on se, että jotenkin paikallaan jauhavaa ollut meininki pois lukien Styles vs. Cena ja Rollins vs. Reigns feudit, joita on viety eteenpäin hyvin. Tag Divarissa on tungettu kaikki neljä varteenotettavinta tiimiä samaan matsiin ja luonnollisesti koko midcard on mukana varsinaisessa MITB-matsissa. Sinänsä harmi, koska nyt viime viikot on vaan vedetty eri variaatioilla tag ja single-matseja, mutta osallistujien välisiä tarinoita ei ole samalla kuljetettu oikein mihinkään.

Naisten puolella junnataan myös paikallaan oikein olan takaa. Nyt ei tarjolla ole edes mestaruusmatsia ja joudutaan edelleen katsomaan Natalyaa ja uutena pari astetta taitopuolella heikompaa Dana Brookea. Samaan aikaan Sasha Banksia ei ole näkynyt eikä kuulunut missään Wrestlemanian jälkeen.

Ennakkoarviot matseihin:

Pre Show - Ziggler vs. Corbin & Sheamus vs. Apollo Crews

Ziggler ja Corbin eivät ole vielä saaneet mitään toisistaan irti. Hiljalleen voisivat miehet ehkä tätä taisteluaan lopetella ja siirtyä uusiin haasteisiin. Sheamus on Crewsille ehkä ihan hyvä vastustaja luomaan pohjia tulevaa varten. Ei mikään painifesti tämäkään ennakko-oletuksilta.

Rusev vs. Titus O'Neil

Titus tekee paluun oltuaan pelikiellossa Vinceen koskemisesta. Hienoa nähdä mies vihdoin jossain oikeassa feudissa ja Rusev US-Titlen haltiana on nostanut kiinnostusta vyöhön heti monta astetta. Rusev tuskin tiputtaa vyötä vielä, mutta toivottavasti tarina jatkuu tästä eteenpäinkin. Aika isoja mörssäreitähän tässä on vastakkain, joten tuskin mitään painijuhlaa nähdään. Mutta joskus on ihan kiva nähdä tällaisia isompia miehiä tekemässä Impact Moveja vähän lyhyemmässä ottelusssa.

Charlotte & Dana Brooke vs. Natalya & Becky Lynch

Njääh. Merkityksetön filleri.

WWE Tag Title Fatal 4 Way Match: New Day vs. Enzo & Cass vs. The Club vs. The Vaudevillains

Ehkä illan opener, vauhdikasta menoa varmasti luvassa. Periaatteessa tittelinvaihdolla olisi tässä saumaa, jos The Club sen vie. Antaisi New Daylle mahdollisuuden jahdata heel-mestareita. Rookietiimit eivät toivottavasti vielä saa vyötä lanteilleen, olisi liian aikaista.

MITB ladder match: Sami Zayn, Cesaro, Chris Jericho, Dean Ambrose, Kevin Owens, Alberto Del Rio, and one more qualifier

Tässä on laitettu samaan koriin koko WWE:n paras osaaminen. Toisaalta hieman pelottaa onko kuitenkin niin, ettei WWE:llä ja Vincellä loppujen lopuksi ole näitä kavereita koskien luottoa Main Event kuvioista. Nytkin janarit ovat saaneet päihittää toisiaan puhtaasti viimeisen kuukauden ajan matseissa, eikä ketään suojata millään tavalla. Samaan aikaan Reignsiä ja Cenaa suojataan kuin viimeistä päivää.

Ottelua ei tule voittamaan Del Rio eikä Jericho, tuskin myöskään Cesaro. Ambrose on myös pyörinyt tittelikuvioissa aika tuoreeltaan, joten hänelle en usko myöskään salkun menevän. Zayn tai Owens on oma veikkaukseni, ellei tuo mystinen seitsämäs kisaaja sitten tee jotain suuryllätystä. Bray Wyatt olisi yksi mahdollisuus tuohon ja salkunkin kanssa voisi pyöriä ihan hyvin joitain kuukausia. Ainoa vaan, että miehen credibiliteetti on täysi nolla, on niin paljon ottanut viimeisen reilun vuoden aikana turpaan.

AJ Styles vs. John Cena

Ei voi minkään, John Cena on lafkan kiinnostavin painija. Mies teki paluun, Styles teki heel turnin ja saman tien tämä feudi on yksi kiinnostavimmista pitkään aikaan. Toki toiveet ovat siinä, että Cena tosiaan olisi nyt talentin pushaamisroolissa ja se ikuinen underdog paska jäisi taakse.

Roman Reigns vs. Seth Rollins

Tämä on myös kiinnostava vääntö, koska Rollins on niin jäätävän hyvä. Ja toiveet myös korkealla, että saataisiin Reignsiltä vyötä pois mahd. pian. Uskon, että ihan hyvä matsi tulee, koska Rollins on sen verta hyvä worker.

Kaiken kaikkiaan odotan oikein hyvätasoista ja mielenkiintoista MITB:iä. Toivottavasti tämän PPV:n jälkeen alkaisi vähän dynaamisempi vaihe WWE:ssä, ja saataisiin enemmän toimintaa aikaan. Nyt on niputettu niin monta aktia saman juonen alle + brand split kohina, että yksilöt ovat jääneet vähän taustalle laajemman hötön alla. Isoa vaihetta vaan silmään heti ensi maanantaista lähtien!

Sasha on käsittääkseni ollut jo pidempään loukkaantunut. On kyllä käsittämätöntä spedeilyä että naisten divisioonassa mennään Charlotte, Nattie ja joku lahjaton bodariämmä (Dana) edellä, ja samaan aikaan pidetään huomattavasti lahjakkaampia ja suositumpia Beckyä ja Paigea taka-alalla.

Tag Team-puolella New Day saa toivottavasti pitää mestaruutensa ja heistä tulee pian pisimpään mestaruutta pitänyt ryhmä, koska he ovat sen ansainneet. Ylivoimaisesti historian paras tag team.

Minkä ihmeen takia suurinta tähteä Cenaa käytettäisiin Stylesin pushaamiseen, kun miehet ovat samanikäisiä? Stylesin ura lähenee loppuaan Cenan tavoin, tosin Cenan uskon jatkavan todella pitkään, kun mies selvästi rakastaa hommaa eikä halua lapsiakaan hankkia. Styles on muuten ihan hemmetin huono heelinä. Miehen ilmeet ja eleet ovat karseita. Styleshan tuon voittaa Clubin avustamana, jotta feudi voi jatkua Summerslamiin, jossa Cena korjaa voiton.

Reigns puolestaan pitää valitettavasti suurella todennäköisyydellä mestaruutensa, ja tittelinvaihto tullaan näkemään todennäköisesti vasta SummerSlamin kaltaisessa isossa tapahtumassa. Muutenkin tätä Seth vs. Roman (vs. Dean) tullaan varmasti lypsämään ainakin Wrestlemaniaan asti. Pohjustus Money in the Bankkiinhan on ollut todella heikko ja laiska. Loistavan Ambrose Asylumin Shield-kokoontumisen lisäksi feudia ei ole viety oikeastaan yhtään eteenpäin.

Vince on kyllä harvinaisen jääräpäinen, kun yleisö toistuvasti sanoo ei lahjattomalle Romanille, niin silti Vince jatkaa Romanin tyrkyttämistä. Sukulaissuhteilla vaan näköjään pääsee pitkälle WWE:ssä (kuten muillakin aloilla). Rockhan on ainoa tuosta suvusta ketä osaa/osasi painia. Muu porukka on sitten toinen toistaan lahjattomampia (Umaga, Rikishi, Usos, Reigns...)

Money in the Bank-matsin voittaja puolestaan löytyy kaksikosta KO ja Dean. Kuten sanottu Dean voisi tuon salkun kanssa hypätä mukaan Sethin ja Romanin feudiin. Toki siellä on se yksi paikka auki...
Bray Wyattia on huhuiltu ja hän ansaitsisikin jo saada kunnon pushia mestaruusmatseihin asti. Myös RKO:n tai Hunterin ilmestyminen olisi kova juttu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös