World Wrestling Entertainment – WWE

  • 434 766
  • 2 506

Derby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJ Devils
Eipä ole jaksanut enää pariin vuoteen seurata. Pääsyynä WWE:n "perheellistyminen" jolloin ei enää uskalleta vetää Katie Vic-tyyppisiä juonikuvioita sekä mestaruusvöiden arvon putoaminen. Käsittääkseni viime aikoina WWE:n isoa vyötä ovat pitäneet hallussaan entiset midcardilaiset tyyliin Jeff Hardy? Ja jopa joku entisen pelleilystable Spirit Squadin jäsen? Huhhuh. Onko John Cena vihdoin ja viimein kääntynyt heeliksi?
 

Jonzze

Jäsen
Suosikkijoukkue
PEPO, SaiPa
John Cena vs The Rock sekä Undertaker vs Triple H. Siinäpä ne Wrestlemanian matsit, joita tulee odotettua. Cenasta ei ole vielä ainakaan heeliä tehty, vaikka yleisön reaktiot tuntuvat sinnepäin kallistuvan. Melkeinpä muuttuu jo itsestään heeliksi. The Rock lienee suuren suosion alla kotiseuduillaan. Silti odottaisin Cenan vievän tämän. En tiedä, mutta jotenkin sitä ei uskalla toivoa enää The Rockin jäävän.

Undertakerin aikakausi on lopussa, mutta en tiedä sitten saako Triple H katkoa Wrestlemania-putken. Käsittääkseni Undertaker on näiden Wrestlemania 27:n ja 28:n välillä käynyt useassa eri leikkauksessa ja voipi olla, että olisi viimeinen matsi. Tavallaan odotan 20-0 recordia, mutta jaa-a. Triple H ei tarvitse mitään hypeä dead manin putken katkaisemisella, kun taitaa hänelläkin jäädä matsit vähille tulevina vuosina ja uran loppu häämöttää sielläkin.
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Tuskimpa tuota putkea enää katkaistaan. Jos se olisi katkaistu olisi sen pitänyt katketa HBK vs. Taker ottelussa. (siinä ensimmäisenä).

Michealsin ollessa tuomarina jonkinlainen screwjob voisi tulla kysymykseen, mutta toivottavasti ei. Ja miksi niin tekisi... ellei sitten HBK palaa eläkkeeltä superheelinä.
 

Harkins#33

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ville Peltonen, Rem Murray, DEFC #18
Jäänyt kieltämättä hyvin vähälle WWE:n seuraaminen viime vuosina, tuon WM:n voisi kyllä katsoa.

Mitäs kautta jengi nykyisin näitä seurailee?
 

Kalmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, LäKi, KK-V, PaRa, Suomalaiset NHL:ssä
Mitäs kautta jengi nykyisin näitä seurailee?

Mulla on itse WWE:n seuraaminen rajoittunut maanantaisin klo 22 Eurosportilta tulevaan viikkokoosteeseen ja sitä seuraavaan "klassikko"-koosteeseen. Näitä selostavat muuten suomalaisen ammattipainin sanansaattajat Starbuck ja Robert Holmström.

Ei näitä RAW:n ja Smackdownin lähetyksiä taida nähdä enää kuin lataamalla jostain torrent-sivustolta lähetykset. PPV-tapahtumiin on saattanut jostain päin internettiä tipahdella linkkejä streameihin. Itselle ainakin on ollut aika tuskaa seurata su-ma yönä suorana näitä, kun alkavat klo 03-04 aikaan. Iltavuoroon mentäessä on saattanut jaksaa sen pari matsia katsoa ja vastaavasti aamuvuoroon mentäessä on ehkä ehtinyt näkemään PPV:n viimeisimmän ottelun.
 
Vaikken tätäkään touhua en ole seurannut, niin täytyy sanoa, että noita koosteita ja klasikkolähetyksiä on ihan kiva katsoa selostuksen takia. Starbuck on kuin joku wrestlingin Juhani Tamminen ja välillä tulee aika kovaa settiä. Tämä toinen selostaja toimii hyvänä stunttina ja ruokkii tätä Starban "mahtavuutta."
 
Suosikkijoukkue
NY Jets, Knicks, Yankees, Islanders, Chelsea & TPS
Tuleehan tätä settiä edelleen katseltua, itse seurailen WMR-Sportsista. Erinomainen On Demand-tarjonta, kattaa indyt, WWE:n, TNA:n, Japanin jne. Sivusto omaa myös huikean 24/7:n ja kaikennäköistä settiä painin ulkopuolelta.

Omasta mielestäni WWE:lla menee paremmin kuin vuosiin. Muutaman vuoden takainen ainainen kärkikolmikko Cena/Orton/HHH on jäänyt kauas taakse, kun vuoden suurimpaan ja kauneimpaan matkaavat kaksi indysankarit, maailmanmestarit CM Punk ja Bryan Danielson. Iki-ihanan Cenan heel-turnilla kiusataan faneja pahemmin kuin koskaan, jopa sellaisista nimistä kuin Mark Henry, Kane ja Big Show on saatu revittyä kaikki mahdollinen mielenkiinto irti, Henryn kohdalla etenkin tuo Night of Champions - TLC-maailmanmestaruuskausi oli erinomainen.

Nuoria ja ennenkaikkea lupaavia nimiä on nousussa, sukupolven vaihdos on tapahtumassa. "Se entinen Spirit Squad-pelle" Dolph Ziggler on vetänyt sen verran loistavaa settiä viimeisen vuoden verran, että heikompaa hirvittää. Rhodes nostaa profiiliaan loistavalla gimmickillä, Barrettille huhutaan salkkua, em. indysankarit pitävät painavimpia vöitä, Sheamus ja Del Rio ovat jo pesunkestäviä main eventereitä.

Tuotehan on mennyt jatkuvasti edgympään suuntaan. Jos jotakuta kiinnostaa napata nykytuotteesta kiinni, suosittelen aloittamaan katsastamalla CM Punkin promon viime kesältä, joka siis on jo noussut melkeinpä legendaariseen maineeseen. Muistaakseni Austin meinasi, ettei vastaavalle tasolle päästy edes Attitude Eralla. Kyseessä oli siis yksi kaikkien aikojen storylineista, jossa CM Punk, mies jonka sopimus päättyisi keskiyöllä, otteli kotiyleisönsä edessä John Cenaa vastaan Money in the Bankin pääottelussa. Oli muuten ensimmäinen WWE-ottelu, joka sai legendaarisen Melzer 5-star-ratingin sitten vuoden '97, ensimmäinen Pohjois-Amerikassa sitten vuoden 2005.

http://www.youtube.com/watch?v=2OS9wZGb_3g
 

Jonte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Detroit Red Wings
Muutama tunti olisi enää Wrestlemaniaan, joten tätäkin voisi päivitellä. Edellisessä viestissä jo muutamaa ottelua alustinkin ja nyt alustan loput jotka on julkaistu.

Big Show vs. Cody Rhodes (champion) – (WWE Intercontinental Championship Match)

Cody Rhodes on ollut hurjassa vireessä viime aikoina ja kaveri otti silmätikukseen Big Shown joka on ollut huumorihahmona aikaisemmissa Wrestlemanioissa. Tästä varmaan saadaan ihan kelpo koitos, jonka toivottavasti Cody voittaa.

Randy Orton vs. Kane

Ottelu ei missään nimessä tule olemaan painin juhlaa, mutta Ortonille piti keksiä jotain tekemistä kun Wade Barrett loukkaantui ja WWE:n suunnitelmat meni uusiksi, joten naftaliinista kaivettii vanha kunnon Kane. Maski päässä nykyään terrorisoiva Kane ei ole kovin hyvässä kunnossa enää, mutta kohtalaisen matsin hänestäkin irti vielä saa.

Team Teddy (Santino Marella (kapteeni), R-Truth, Kofi Kingston, Zack Ryder, The Great Khali ja Booker T) (maskotti Hornswoggle) vs. Team Johnny (David Otunga (kapteeni), Mark Henry, Drew McIntyre, Dolph Ziggler, Jack Swagger ja The Miz)

Massiivinen joukkuematsi, jossa vastakkain on Team Teddy (Smackdownin toimitusjohtaja) ja Team Johnny (RAW:n toimitusjohtaja) ja panoksena on molempien brändien toimitusjohtajuus. Kränää on ollut jo pidemmän aikaa vastapuolien välillä ja ottelukin tullee olemaan hyvä.

Beth Phoenix & Eve vs. Kelly Kelly & Maria Menounos

Pakollinen naisten matsi ja pakollinen julkkis myös mukana eli Maria Menounos. Ei mitään hajua kuka julkkis kyseessä on mutta käsittääkseni Amerikan puolella ihan suosittukin julkkis. Tämän ottelun aikana on hyvä tilaisuus hoitaa vessareissu, ruokapuoli ja/tai tupakointi.

Noh, siinähän ne loput matsit sitten olikin. Huhuissa on pyörinyt myös Lesnarin ja Batistan esiintymistä ja viimeisimmät huhut kertoo Lesnarin olevan hyvin lähellä vuoden mittaista diiliä WWE:n kanssa. Batistan esiintyminen on hyvin epävarmaa. Myös huhuissa on että tämän vuoden WM:ssä WWE joustaa PG-linjaansa ja verta nähdään HIAC-ottelussa ja ehkä jopa Rock vs Cena-ottelussa!

Tapahtuma alkaa siis Suomen aikaa kahdelta ja puoli tuntia ennen alkaa lähetys, jossa voi nähdä Joukkuemestaruus-matsin jos jotain kiinnostaa.
 
Suosikkijoukkue
NY Jets, Knicks, Yankees, Islanders, Chelsea & TPS
Karmean kokoinen möllykkä kyllä äijä on.

Tekee varmasti hyvää jos ja kun nyt on pidempi pesti.

Vuoden diili, muistaakseni oli 32-35 esiintymistä viikottaisissa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Karmean kokoinen möllykkä kyllä äijä on.

Tekee varmasti hyvää jos ja kun nyt on pidempi pesti.
Huomattavasti pienemmässä kunnossa Brock on verratuna siihen, kun oli viimeksi WWEssä.

Tekee kyllä hyvää tälle Showlle, kun vanhat tähdet The Rockin ja Lesnarin johdolla tekevät paluun.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Tekee kyllä hyvää tälle Showlle, kun vanhat tähdet The Rockin ja Lesnarin johdolla tekevät paluun.

Tekee hyvaa myos UFC:lle etta Lesnar ymmarsi lahtea takaisin saippuaoopperan pariin. Sopii huomattavasti paremmin sellaisiin ympyroihin joissa voittaja on paatetty kasikirjoituksessa, tositoimissa alkoi kaymaan hieman saaliksi ja viimeisessa matsissa oli todella pahan nakoista. Ilmeisesti terveysongelmista karsinyt pidempaan, eika tuo oikean tappelijan ura varmasti ole silloin se viisain tie.
 
Tekee hyvaa myos UFC:lle etta Lesnar ymmarsi lahtea takaisin saippuaoopperan pariin. Sopii huomattavasti paremmin sellaisiin ympyroihin joissa voittaja on paatetty kasikirjoituksessa, tositoimissa alkoi kaymaan hieman saaliksi ja viimeisessa matsissa oli todella pahan nakoista. Ilmeisesti terveysongelmista karsinyt pidempaan, eika tuo oikean tappelijan ura varmasti ole silloin se viisain tie.

"Pellepainija" kävi kuitenkin morjestamassa sen verran UFC:n puolella, että nousi ylivoimaisesti eniten tienaavaksi ja kiinnostavimmaksi ottelijaksi koko organisaation historiassa. Samalla pyöritti matossa legenda Couturea, siihen aikaa contenderina pidettyä Herringiä. Samalla hän myös murjoi Frank Mirin naaman puuroksi ja kuristi Shane Carwinin ulos.

Harmi vaan, että mies ei saannut itseään kuntouttaa tarpeeksi ja lähes kahden vuoden sairastelu vei parhaimman terän.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
"Pellepainija" kävi kuitenkin morjestamassa sen verran UFC:n puolella, että nousi ylivoimaisesti eniten tienaavaksi ja kiinnostavimmaksi ottelijaksi koko organisaation historiassa.

Han nousi kaikkein eniten tienaavaksi juuri tuon pellepainitaustansa takia. Sama syy miksi Akiyama saa jatkaa UFC:ssa vaikka han saa jatkuvasti turpaan....heidat tunnetaan hyvin muista ympyroista (sexyyama on tuttu japseille).

Samalla pyöritti matossa legenda Couturea, siihen aikaa contenderina pidettyä Herringiä. Samalla hän myös murjoi Frank Mirin naaman puuroksi ja kuristi Shane Carwinin ulos.

Couture on vanha, ja kaiken lisaksi han ei ole raskaan sarjan jannu. Miehilla on siis kaytannossa 30 kiloa eroa. Olisi ollut lahinna saalittavaa jos Brock ei olisi Couturelle parjannyt. Mir on suhteellisen huono HW, ja siihen aikaan oli huonompi kuin nykyaan. Carwin pieksi Brockilta melkein tajun kankaalle mutta vasyi siihen hakkaamiseensa todella pahasti ja havisi huonon kuntonsa takia. Ei Brock koskaan mikaan kovin hyva UFC ottelija ollut, mutta vastukset olivat alkuvaiheessa suhteellisen heikkoja. Kun vastaan tuli kovempia jannuja (Cain ja Reem), Lesnarilla ei enaa ollut mitaan jakoja.

Mutta varmasti tekee paljon rahaa WWE'n puolella!
 

RDivis

Jäsen
Täällä ei näemmä spoiler tageja ole ollut tapana käyttää . En siis käytä minäkään, vaan varoitan jo tässä spoilereista koskien TLC PPV:tä.

Tähän alkuun sellainen pieni intro, että tämä on minun ja showpainin (lähinnä WWE) on-off "suhteesta" about painos 100. Välillä saattaa aktiivinen seuraaminen todella paljon yht'äkkkiä ei lainkaan. Nyt olen erinäisistä syistä taas innostunut.

No, niin sitten juttua itse kortista:

TLC


Tables Match

Rey Mysterio & Sin Cara vs. Team Rhodes Scholars (Cody Rhodes & Damien Sandow)

-Jotenkin aika laimea opener ottaen huomioom stipulaation. Lopetus toki hieno ja plussaa Codyn viiksille, vaikka kuu onkin jo aikaa sitten vaihtunut. Voittajan tästä ottelusta haistoi jo kaukaa. Rhodes Scholarsia ei olisi ollut mitään järkeä kirjoittaa häviämään tätä.
**½


Singles match for the U.S Championship

Antonio Cesaro(C) vs. R-Truth

- Cesarosta on muodostunut minulle lyhyen paluun aikana yksi suosikki. On hyvä kehässä on suht hyvä mikissä, vaikka anti-USA onkin erittäin nähty gimmick. Hyvä Heel. R-Truth taas ei jaksa kiinnostaa lainkaan. Joten pudottaa tämän matsin arvosanaa ehkä ½ verran.
***

Singles for the IC Championship

Kofi Kingston(C) vs Wade Barrett

- Hyvää äksöniä paljon nearfalleja. Olisin toivonut tätä Barrettille, mutta kersat saivat hurrattavaa face-Kofin voitosta.
***1/2

6 man TLC
Ryback & HellNo (Kane & Daniel Bryan) vs.The Shield (Dean Ambrose, Seth Rollins & Roman Reigns)

-Aivan huikeaa settiä. Yksi omasta mielestäni parhaita TLC matseista jota olen nähnyt. The Shieldille kaikkinensa järjettömän iso plussa. Varsinkin Dean Ambrose oli mahtava. Toiselta puolelta on sanottava, että kaikki tekivät osansa hienosti. Onneksi tästä ei oltu kirjoitettu Rybackille voittoa vaan saatiin The Shieldille eeppinen debyytti. Vaikka Ryback dominoikin matsin sisällä käsittämättömästi. Ei muuta, kuin odottelemaan The Shieldin jäsenten tulevia matseja ja promoja.
****½

Chairs Match for WH Championship
Big Show (C) vs. Sheamus **-

- Hidastempoista, yksitoikkoista kuraa. Show:n jättituolille naurahdin.


6-man tag match

3MB vs. Miz, Del Rio & Brooklyn Brawler

-Täysin HMV


Ladder match for MITB

Dolph Ziggler vs. John Cena

- Ziggler oli hyvä, Cena oma yksitoikkoinen itsensä, mutta veti silti ihan ok. Plussat yleisön smarkeille, jotka osuvasti vastasivat yleisön Cenanation osan "let's go Cena" chanttiin "Cena sucks!" Onneksi Ziggler ei menettänyt Money In the Bank salkkuaan. Lopetus oli herkullinen ja herätti kysymyksiä ja halun seurata mikä on tämän AJ Leen tilanne ja miksi neiti petti Cenan. Mitähän ovat tähän kirjoittaneet jatkoksi?
***½

Tälläisiä sekavia aatoksia ensimmäisestä PPV:stä pitkään aikaan jonka olen nähnyt.
 

Lexaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juventus
Aikoinaan tuli todella tiiviisti seurattua ja valvottua öitä kun piti päästä livenä katsomaan PPV:tä. Mutta sitten jotenkin vain laantunut into WWE:hen ja wrestlingiin ylipäätänsä. Ehkä se että suomesta se katosi aikalailla kokonaan telkkarista kun se siirrettiin todella myöhään yöhön ja kun netin aikakausi tuli niin olimme pahasti myös jenkkejä jäljessä.

Live show't tuli kuitenkin Helsingissä nähtyä, ja hienoahan tuo paikan päällä oli. Yksi syy kuitenkin myös miksi katsominen on loppunut on noiden tähtien vetäytyminen, myöskään uusia tähtiä ei oikein ole tulleet ja heidän kehänimensä ovat aika "tavallisia" eli missä on ne uudet Triple H:t, Edget, The Rockit yms.

Hauska olisi myös muilta kuulla kommentteja, onko tullut jossain vaiheessa seurattua ja jos ei enää nappaa niin miksi ei.
 
Hauska olisi myös muilta kuulla kommentteja, onko tullut jossain vaiheessa seurattua ja jos ei enää nappaa niin miksi ei.

Itse seurailin erittäin tiiviisti aikoinaan, suurimmillaan kiinnostus oli kutakuinkin Undertaker - Lesnar välisten vääntöjen aikaan. Myöhemmin kiinnostus lakkasi lopulta yksinkertaisesti siihen, että ohjelma yksinkertaisesti junnaa paikallaan kokoajan. "Draaman" kaari on jatkuvasti samanlainen, tyypit vain vaihtuu. Lisäksi kuten yllä todettiin, ei ole tullut enää vastaavia persoonia, kuten HHH, Taker, Kane, Lesnar ynnä muut. Joku Goldustkin olisi nykymiehistöön hyvä lisä, se kertoo jo paljon. Aika ajoin tulee fiilis, että voisi seurailla taas hetken WWE:tä, mutta enhän mä edes löydä mistään katsottavaa. Mistäs jengi muuten seurailee ko. showta?
 

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Itse seurasin vielä muutamia vuosia sitten, mutta tämä uusi PG-era + se että käytännössä kaikki uudet Main Event-statukseen tai ylempään midcardiin boostatut painijat ovat CM Punkia lukuunottamatta melkoisia karisman mustia aukkoja ja hahmot suhteellisen epäonnistuneita. The Rockin, Lesnarin tai HHH:n tehdessä lyhyen comebackin lähitulevaisuudessa kyllä seuraan mitä tapahtuu, mutta eipä muuten enää jaksa.
 

Kalmari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, LäKi, KK-V, PaRa, Suomalaiset NHL:ssä
Itse seurasin todella aktiivisesti vielä tuolloin, kun WWE:tä esitettiin Subilla. Kun ohjelma tiputettiin ohjelmistosta pois, katselin vielä Urheilukanavalta Smackdownia, sen jälkeen tallentelin porukoiden luona digiboksille Eurosportilta niitä koostelähetyksiä. Ja kun sekin kanava lakkasi näkymästä, en ole lajia seurannut lainkaan. Lähetyksiä saisi ladattuna torrenteina, mutta itse huomasin näiden vaan jäävän koneelle "makaamaan", enkä katsonut niitä. Kai se oli helpomoi ja parempi tapa muistaa katsoa, kun tv:stä tuli lähetys.

Harmi sinänsä. Kirjoitin jopa opinnäytetyöni lajista. Edelleen saatan jotkut PPV-lähetykset katsoa livenä, jos iltavuoroviikko osuu sopivasti kohdilleen. Mutta "juonikuvioista" en ole millään muotoa perillä.
 

RDivis

Jäsen
Minulla alkoi aktiivinen seuraaminen joskus pyöreästi kymmenen vuotta sitten ja sitä kesti jonnekin 2007-2008. Sen jälkeen on ollut näitä pätkittäisi seuraamisia jonkin verran.

Olin tuhottoman kova Evolution-mark ja vielä tänäkin päivänä nousee virne naamalle jos kuuntelen Motörheadin esittämän "Line In the Sand" kappaleen! Evolution paita löytyy edelleen jostakin kaapinpohjalta.

Tuli myös kirjoitettua erinäisille wrese foorumeille, mutta ehdoton kantapaikka oli SD!Planet, rauha sen muistolle. Mitään asiatekstiä ei juuri kirjoitettu omalta osalta, mutta ihan mukava porukka oli koossa. Siellä sitä oppi "sisäsiistiksi" foorumikävijäksi pikkuhiljaa.

Live show't on tosiaan käyty katsomassa. Kävivätkö ne joskus Turussakin?

Muutenkin kovasti tunteella on mukana eletty joskus. Silloin tuli mm. kyynelehdittyä, kun Eddie Guerrerro löytyi kuolleena, se oli jostain syystä kova paikka

Live show't tuli kuitenkin Helsingissä nähtyä, ja hienoahan tuo paikan päällä oli. Yksi syy kuitenkin myös miksi katsominen on loppunut on noiden tähtien vetäytyminen, myöskään uusia tähtiä ei oikein ole tulleet ja heidän kehänimensä ovat aika "tavallisia" eli missä on ne uudet Triple H:t, Edget, The Rockit yms.

Kyllä karismaattisia nimiä on. Tarvitsisivat vähän pushia WWE:ltä Main Eventtä kohti. The Miz, Dolph Ziggler ja nyt tämä pitkään seuranneiden hehkuttama Ambrose, joka vaikuttaa todella kovalta nimeltä parin promon ja tämän ensimmäisen ottelun perusteella. Ihan jo vanha innostuu tavalla, jota en showpainin enää kuvitellut voivan tarjota. Toivottavasti WWE ei tee perus WWE:itä ja pistä häntä tämän hyvän alun jälkeen jobbailemaan jonnekin lower midcardiin

Mistäs jengi muuten seurailee ko. showta?
Etsivä löytää, linkkejä en voi/saa varmaankaan laittaa.

Itse seurasin vielä muutamia vuosia sitten, mutta tämä uusi PG-era + se että käytännössä kaikki uudet Main Event-statukseen tai ylempään midcardiin boostatut painijat ovat CM Punkia lukuunottamatta melkoisia karisman mustia aukkoja
PG on kyllä paha isku. Minulle ei ole koskaan auennut Punkin karisma mikissä. Kehässä todella viihdyttävä, mutta hänen promonsa tässä TLC:ssä oli parhaimmillaankin kuivakka. Oli kuulemma tässä välissä saanut itse kirjoittaa promojaan, silloin lienee tullut kovaa settiä.
 

Ralph

Jäsen
Hirveästi en ole tätä lajia seurannut, mutta suurimmat tähdet ovat olleet tiedossa. Jotenkin eksyin YouTubesta käymään useamman huippumatsin läpi ja samalla selvisi, että suurista suurin eli The Undertaker on hävinnyt viimein WrestleManiassa. Brock Lesnar tuli ja voitti, minulle uusi nimi.

Tällaista siis tapahtunut sitten viimeisimmän viestin tähän ketjuun. Toki tuo tappio on melko tuore asia, tuli tuossa juuri maaliskuun lopulla.
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
WWE - ketju

Hirveästi en ole tätä lajia seurannut, mutta suurimmat tähdet ovat olleet tiedossa. Jotenkin eksyin YouTubesta käymään useamman huippumatsin läpi ja samalla selvisi, että suurista suurin eli The Undertaker on hävinnyt viimein WrestleManiassa. Brock Lesnar tuli ja voitti, minulle uusi nimi.



Tällaista siis tapahtunut sitten viimeisimmän viestin tähän ketjuun. Toki tuo tappio on melko tuore asia, tuli tuossa juuri maaliskuun lopulla.


Internetin ATK:ssa kiiri huhu Undertakerin kuolemastakin mutta se tuomittiin uutisankaksi
 

SamSal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vilpas
Ultimate Warrior menehtyi kaksi päivää Wrestlemanian jälkeen. Warrior piti vielä kiitos promon maanantain Raw:ssa jonka jälkeen sydän ilmeisesti petti hotellin parkkipaikalla.
 
Hirveästi en ole tätä lajia seurannut, mutta suurimmat tähdet ovat olleet tiedossa. Jotenkin eksyin YouTubesta käymään useamman huippumatsin läpi ja samalla selvisi, että suurista suurin eli The Undertaker on hävinnyt viimein WrestleManiassa. Brock Lesnar tuli ja voitti, minulle uusi nimi.

Tällaista siis tapahtunut sitten viimeisimmän viestin tähän ketjuun. Toki tuo tappio on melko tuore asia, tuli tuossa juuri maaliskuun lopulla.

Silloin kun itse säännöllisen epäsäännöllisesti seurasin tätä WWE-touhua, niin Untertakerin tappiottumuus Wrestlemanioissa oli se juttu. Tulin itsekin hieman surulliseksi luettuani hänen hävittyään viimeinkin. En edes muista paljonko niitä voittoja oli, mutta yli 20 varmaan kuitenkin? Ja nyt sitten tappio. Joku joka on enemmän nykytouhuja seuraillut voisi kertoa miten tuota kuviota on nyt rakennettu vai siirretäänkö Undertaker hiljalleen sivuun koko sirkuksesta. Etenkin siinä tapauksessa olisin suonut sen putken jatkuvan ihan loppuun saakka.

Lesnar nyt tietenkin saa tästä ihan ennennäkemättömän pushin (vai suuren yleisön vihat?). Joka tapauksessa hauska nähdä miten Lesnarin tarina tästä eteenpäin rakentuu. Aikoinaan jo vuosia sitten Lesnar oli iso nimi lajissa, mutta lähti muille urille. Nähtävästi on tehnyt sittemmin paluun kartalle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös