World Wrestling Entertainment – WWE

  • 439 546
  • 2 536

Rocco

Jäsen
Lisätään Benoit tähän pitkään listaan huomattavan nuorina edesmenneistä painijoista.

Chris Benoit, 40v, itsemurha (vahvistettu)
Sherri Marter, 49v, epäselvä syy. Ei luonnollinen kuolema, rikosta ei epäillä.
"Mike Awesome" Michael Lee Alfonso, 42v. Itsemurha

Eddie Guerrero, 38v: Sydänvika.
Sylvester "Junkyard Dog" Ritter, 45v: Auto-onnettomuus.
Edward "The Sheik" Farhat, 76v: Sydänvika. (Eri henkilö kuin The Iron Sheik, mutta usein heidät sotketaan keskenään. Siksi listalla.)
Miss Elisabeth Hulette, 42v. Huumeiden yliannostus. Randy "Macho Man" Savagen puoliso.
"Mr Perfect" Kurt Hennig, 44v: Huumeiden yliannostus.
André the Giant, 46v: Sairauden aiheuttama sydänvika.
Owen Hart, 33v: Tapaturma ottelutapahtumassa.
Davey Boy Smith,"British Bulldog" 39v: Sydänvika.
Rick "Ravishing Rick Rude" Rood, 40v: Sydänvika.
Robert Marella, "Gorilla Monsoon", 62v: Sydänkohtaus.
"Yokozuna" Rodney Aiona, 34v: Sydänvika.
"Dino Bravo" Adolfo Bresciano, 44v: Surmattu ampumalla. Kytketty salakuljekseen ja alamaailman välienselvittelyyn.
"Adrian Adonis" Keith Franke, 34v: Auto-onnettomuus.
"Hercules" Hernandez, 47v: Sydänsairaus.
Michael Lockwood "Crash Holly", 32v: Tukehtuminen humalassa.
"Moondog Sport" Larry Booker, 51v: Sydänkohtaus kesken ottelun.
Ray Traylor "The Big Bossman/Big Bubba Rogers", 42v: Sydänkohtaus.
Big John Studd, 45v: Syöpä.
Chris "Skip" Candido, 33v: Veritulppa, joka oli tod.näk. aiheutunut vain pari päivää ennen kuolemaa tapahtuneesta jalkavammasta.
Rick "The Renegade" Wilson, 33v: Itsemurha.

Lisätty pari puuttuvaa ja korjattu vähän paria tekstiä.
 
Viimeksi muokattu:

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toinen suuri syy lienee rankka päihteiden (kovat huumeet ja alkoholi) käyttö, joka on WWE-tähtienkin keskuudessa varsin yleistä.
Erittäin hyvä huomio. Lisäksi jos nuo asiat liittyy vielä steroidien käyttöön, niin siinäpä sitä sitten ollaan. Kehonrakentajillahan on todella tarkkaa, mitä ruokavaliota käyttää kun vetää hormoneja ja päihteet lienee se kaikkein suljetuin vaihtoehto.

En minä nyt todellakaan ole missään vaiheessa halunnut väittää, enkä sitä tee edelleenkään, että tässä tai jossain muussa tapauksessa nuo sterkat tekisi yksinomaan jos ollenkaan sen, että ääni kutsuu tappamaan jonkun tai useamman ihmisen. silloin on toki elämä muuten oltava vinossa. Oma peruskielteinen asenteeni noiden mömmöjen käyttöä kohtaan muussa kuin jossain lääketieteellisessä syyssä (lyhytkasvuisuus jne), vaan lisää uskoa, että niillä on oma vaikutuksensa moneen idioottimaiseen ylilyöntiin, mitä urheilumaailmassakin on nähty.

Olisi hienoa jos niiden käytöstä päästäisiin eroon, mutta se nyt taitaa olla utopiaa.

Jätänpä nyt tämän asian sikseen omalta kohdaltani. Ikävä tapahtumasarja, mutta eipä nuo maailmassa suremalla lopu.
 

Erkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turkulaiset
Vastoin yleistä käsitystä (urbaanilegendaa) anabolisten steroidien käytön ei ole todettu lisäävän aggressiivista käyttäytymistä. Sen sijaan luotettavissa tieteellisissä tutkimuksissa on todistettu, että steroidien käyttö ei aiheuta lisääntynyttä aggresiivisuutta eikä maanisia oireita. Steroidien käytön lopettaminen voi aiheuttaa hetkellistä masentuneisuutta (depressiota) testosteroniarvojen laskiessa. Lisätietoja saa esimerkiksi Wikipedian englanninkielisestä artikkelista.

Ottamatta kantaa siihen mikä tieto on oikeaa ja mikä ei, mutta juuri Wikipedian englanninkielisessä testosteronia käsittelevässä artikkelissa todetaan seuraavaa:

"A number of studies and reviews (e.g., Bahrke et al, 1990) have linked testosterone use in humans to significant psychiatric disturbances including depression, psychosis, and aggression."

"At least one study suggests that testosterone users are more likely to die of suicide or homicide than amphetamine or heroin users (Petersson et al, in press) and to die younger than non-using weightlifting controls (Parssinen et al, 2000)".
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Benoit'n kodista löytyneet anaboliset steroidit olivat lääkärin määräämiä. Niskaleikkauksen läpikäyneet (kuten Benoit ja Kurt Angle) voivat saada niitä. Kuulemmat rentouttavat kehon lihaksia tai jotain.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Vastoin yleistä käsitystä (urbaanilegendaa) anabolisten steroidien käytön ei ole todettu lisäävän aggressiivista käyttäytymistä.

Päinvastoin. Anabolisten steroidien käyttö aiheuttaa toki yksilöissä erilaisia oireita, mutta lisääntynyt agressiivisuus on miltei poikkeuksetta tutkimusten mukaan. Näistä on tehty paljon tutkimuksia. Suomessa esimerkiksi:

Seppälä T, Taimela S: Anaboliset aineet ja liikunta. Kirjassa: Liikuntalääketiede, s. 391 - 401, 1995

Tuosta Roccon listasta näkee hyvin steroidien toinen vakava haittapuoli : sydänsairaudet.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Benoit'n kodista löytyneet anaboliset steroidit olivat lääkärin määräämiä. Niskaleikkauksen läpikäyneet (kuten Benoit ja Kurt Angle) voivat saada niitä. Kuulemmat rentouttavat kehon lihaksia tai jotain.

Niitä voidaan käyttää lääketieteellisissä tarkoituksissa, mutta huippu-urheilijoiden annokset ovat useasti kymmenen tai jopa satakertaisia suosituksesta. Siihen en ota kantaa mitä Benoit steroideilla oli tehnyt, mutta sopisi kuvaan kyllä - äärimmäisissä tilanteissa sivuoireet ottaneet vallan masentuneisuuden ja aggressiivisuuden muodossa.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Syyttäjää haastateltiin CNN:llä (HFBoardsilta kopsattu):

District Attorney Scott Ballard was interviewed on CNN Headline news by Erica Hill. Here are the highlights:

- Once again, Ballard said Nancy Benoit was killed sometime on Friday, Daniel on Saturday morning, and Benoit killed himself Saturday night.

- According to the medical examiner, Nancy was found with bruise marks on her back which is consistent with a knee being placed on her back, bruising on the front of her body suggesting she had been pressed against the floor, and her neck indicated she had been strangled.

- There is no indication Daniel tried to make contact with anyone after his mother had been killed.

- There were needle marks in Daniel’s arm, suggesting he was taking growth hormones for quite sometime.

- Ballard suggested that Benoit may have killed his son with a chokehold.

- Text messages from Benoit indicated that Nancy and Daniel were sick (probably sent when Nancy and Daniel had already been killed), and one messaged indicated that the pets needed to be let out.

- Dr. Alan Lipman, also interviewed by CNN, suggested that in the past, Benoit was breaking up the furniture in the home and threatening Nancy.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Brett Hartia oli haastateltu tapahtuneesta: http://hfboards.com/showpost.php?p=9693701&postcount=511

Tuli mieleen, tietääkö kukaan painiiko tämä "Starbuck" vielä Suomessa? Muistaisin että jannu kertoi joskus Subtv:n chatissa aloittaneensa samoihin aikoihin samassa promootiossa Benoit'n (ainakin Lance Stormin nimen muistan varmasti) kanssa. Nuo kanukkipainijathan tuntevat toisensa aika läheisesti.
 
Viimeksi muokattu:

Piippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Lakers, ManU
Brett Hartia oli haastateltu tapahtuneesta: http://hfboards.com/showpost.php?p=9693701&postcount=511

Tuli mieleen, tietääkö kukaan painiiko tämä "Starbuck" vielä Suomessa? Muistaisin että jannu kertoi joskus Subtv:n chatissa aloittannesa samoihin aikoihin samassa promootiossa Benoit'n (ainakin Lance Stormin nimen muistan varmasti) kanssa. Nuo kanukkipainijathan tuntevat toisensa aika läheisesti.

Kiitoksia haastattelusta. Ja kyllä Starbuck painii FCF:ssa.


http://www.fightclubfinland.com/


E: Tuolle listalle voisi lisätä aikaisemmin tänä vuonna kuolleen Mike Awesome'n. Teki itsemurhan 42-vuotiaana.
 
Viimeksi muokattu:

Dolgor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Rags
Vittu. Luin juuri asiasta ja sanattomaksi vetää. Vielä kun seurasin vapaapainia, Chris Benoit oli Jerichon ohella suosikkipainijani kaikella asiallisuudellaan ja rauhallisuudellaan. Eddien kuolemasta aiheutunut masennus oli luultavasti tähän pieni osatekijä.

Tämä jää pyörimään mieleen vielä pitkäksi aikaa, vaikkeen enää lajia seuraakaan. Eikös edessä ollut vieläpä jokin mestaruusottelu?
 

Pordinard

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Buffalo Sabres
Eikös edessä ollut vieläpä jokin mestaruusottelu?

Benoitin piti otella viime sunnuntain Vengeancessa ECW:n mestaruudesta, mutta sattuneesta syystä jäi pois tapahtumasta.

Benoit oli allekirjoittaneenkin suosikkipainijoita. Tämä uutinen jysähti kovaa ja aivan puun takaa.
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Ei jumalauta. Järjetön juttu. Chris Benoit, yksi suosikkipainijoistani aikoinaan, kovana mutta rehtinä pitämäni (ja ilmeisesti yleisestikin pidetty) mies menee ja listii perheensä ja itsensä. Sairas temppu, ei voi käsittää. Erilaisia syitä ja motiiveja on heitelty siellä täällä, mutta kyllä tosi sekaisin pitää olla, että tuollaiseen pystyy. PWTorchin aina fiksu Wade Keller kirjoittaa blogissaan hyvin:
http://www.pwtorch.com/artman/publish/article_20635.shtml


Lopuksi täytyy vielä sanoa, etten oikeastaan edes ihmetellyt, että palstan joka kujan luuta ja mielipideautomaatti Ted Raikas tulee tänne avautumaan tyyliin "eiköhän ne vielä mömmöpäissään listi lisää toisiaan ja perheitään, perseestä koko pellepaini". Vinkki sinulle: ei ole pakko kirjoittaa jokaikiseen ketjuun, jos ei ole mitään järkevää sanottavaa.
 

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Nyyh nyyh vaan itsellesi siellä. Missään kohtaa en ole muita viisaampana itseäni pitänyt, sontaa jauhat nyt itse. Olen kyllä katsonut pellepainia ja jossain määrin siitä pidinkin ainakin jossain välissä, ehkä edelleen, ei vaan tule seurailtua. Jos näkee hienoja koreografioita tyyliin Rey Mysterio, niin se on ihan viihdyttävää katseltavaa kaikin puolin. Enkä väitä, etteikö moni painija olisi fyysisesti lahjakas. Hormonien käyttö tuossa lajissa vaan on aivan räikeän kovaa ja kai se on pakko jos haluaa tuossa pärjätä, mutta ikävä varjopuoli on juuri se, että moni on täysin päästään pipi tyyppi. Ei tarvia olla mikään einstein, että tajuaa kaikenlaisilla oudoilla kuolemantapauksilla on kytköksensä noihin mömmöihin.

Enkä ole missään vaiheessa väittänyt, tai kuvitellut, että muissa urheilulajeissa ei niitä vedettäisi ja tapahtuisi ikäviä seikkoja. Älä siis ulise mitä sattuu.

Mitä tulee taas tuohon, että hyväksyykö joku täällä teon tai jotain muuta, niin kiinnittänyt vaan muutamassakin paikassa (en sano, että juuri täällä vaikka pieniä viittauksia oli) huomiota, että ihmiset surkuttelee sitä, että suuri idolinsa ja mahtava painija kuollut, eikä tajua, mitä on todella tapahtunut. Moinen teko on todella karmea ja en ehkä sinänsä ihmettele jos mies on itseltään riistänyt henkensä sen seurauksensa. Surullistahan tämä on, mutta maailmassa toki tapahtuu monia sellaisia.

Totuus on vaan se, että jos tämä teko olisi jonkun ihan täysin nobodyn puuhaa, niin heti eka kommentti olisi: "vitun sairas jätkä, tappaa perheensä, olisi vaan tappanut itsensä ja jättänyt muut rauhaan!"

Näin.

Mene itkeen sinne naisasiaketjuun. Kuka muka on kieltänyt, että nuorena kuolleiden painijoitten kuolemiin ei liity aineet. Ne vetää muutakin kuin stereoideja esim kipulääkkeitä, unilääkkeitä, piristäviä, viinaa jne. Noiden kaikkien yhdistelmä tekee tuhoa vartalossa varsinkin kun niitä otetaan enemmän kuin lääkäri määrää. Noita yritetään kitkeä pois WWE:stä, mutta se on melko vaikeaa kun painijoilla on 200-300 esiintymis kertaa vuodessa. Jos ei esiinny ei myöskään tienaa rahaa.

No julkisuudenhahmoihin on eri suhtautumistapa, varsinkin jos julkkiksella on hyvän tyypin maine. Oletetaan että Saipan suurimies Petri Skriko olisi tehnyt saman tempun. Olisitko täällä heti huutamassa, että "vitun sairas jätkä, tappaa perheensä, olisi vaan tappanut itsensä ja jättänyt muut rauhaan!" heti ensimmäiseksi?

Paskan tempun Benoit teki ja on varmasti helvetissä lapioimassa hiiliä. Nyt alkaa tulla uusia taustoja tästä tragediasta, niin entistä sairaammalta teko alkaa vaikuttaa. Lapsella oli fragile-x-kromosomi syndrooma, joka aiheuttaa lievää henkistäjälkeenjääntiä mm. Benoit on kuolemansyyntutkijan mukaan pistänyt poikaansa kasvuhormoneja, koska pelkäsi poikansa jäävän pieneksi. Benoit ei olekaan sellainen perhemies kuin on esitetty. Perheväkivaltaa on kuulemma ollut Benoitin perheessä tarpeeksi.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mene itkeen sinne naisasiaketjuun.
Ei ole mitään syytä mennä itkemään sinne, kiitoksia vain. =) Näköjään kun argumentit loppuu niin väsähtäneet sloganit alkaa, ihan miten vaan.

Kuka muka on kieltänyt, että nuorena kuolleiden painijoitten kuolemiin ei liity aineet. Ne vetää muutakin kuin stereoideja esim kipulääkkeitä, unilääkkeitä, piristäviä, viinaa jne. Noiden kaikkien yhdistelmä tekee tuhoa vartalossa varsinkin kun niitä otetaan enemmän kuin lääkäri määrää.
Jos oikeasti jaksaisit ja osaisit lukea niitä viestejäni vähän laajemminkin, etkä vaan kiihkoilisi hulluna, niin tajuaisit jotakin mitä sanon. En jaksa itse enää tästä asiasta vääntää sen enempää, olen sanonut, mitä on sanottavaa. Toki asioihin on tullut vähän selkeyttä ja ehkä alussa oli vähän turhankin jyrkkä kanta, myönnetään. Eniten itseäni iljettää, että ihmiset jaksaa surra ja palvoa sankarina miestä, joka on mitä ilmeisimmin osoittautunut aivan sairaaksi ihmiseksi, joka pistää perheensä hengiltä, mistä päästäänkin...

No julkisuudenhahmoihin on eri suhtautumistapa, varsinkin jos julkkiksella on hyvän tyypin maine. Oletetaan että Saipan suurimies Petri Skriko olisi tehnyt saman tempun. Olisitko täällä heti huutamassa, että "vitun sairas jätkä, tappaa perheensä, olisi vaan tappanut itsensä ja jättänyt muut rauhaan!" heti ensimmäiseksi?
...että tuo tekstinpätkäsi jo hieman osoittaa sen, että taisin kohdallasi osua ns. arkaan paikkaan kun rupesit älisemään. Eli tuo sankarinviitta helposti säilyy, vaikka kaveri tekisi todella sairaan teon. En ymmärrä. No, jokainen tyylillään, saa toki kunnioittaa ja palvoa sairasta murhamiestä vaikka maailman tappiin, ei se minun yöuniani vie.

Mitä tulee tuohon kaukaa haettuun esimerkkiin Petri Skrikosta, joka ei edes mikään erityinen sankari ole minulle, niin suhtautumiseni on niin, että maku menee ja usko ihmiseen, jos tämä tekee jonkun peruuttamattoman pahan teon. Ihan sama, mitä on saavuttanut urallaan, mutta sellainen pyyhkiytyy pois, jos ihminen paljastaa todellisen karvansa. Eli osut niin pahasti kiveen heitollasi, kuin olla ja voi.

***

No ok, tuomitset jyrkästi Benoitin teot mikä on ok, osoittaa hyvää makua. Toivon, että voitaisiin jättää tämä asia nyt sikseen. En jaksaisi kiistellä enempää asiasta, kun mihinkään ei päästä. Myönnetään, että olen vähän temperamentinen luonne välillä, mutta en nyt sentäs ketään rupea tappamaan, vaikka ärähdän. ;D

Piis.
 

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei ole mitään syytä mennä itkemään sinne, kiitoksia vain. =) Näköjään kun argumentit loppuu niin väsähtäneet sloganit alkaa, ihan miten vaan.

Kumpi aloitti nyyh nyyh-linjalla


...että tuo tekstinpätkäsi jo hieman osoittaa sen, että taisin kohdallasi osua ns. arkaan paikkaan kun rupesit älisemään. Eli tuo sankarinviitta helposti säilyy, vaikka kaveri tekisi todella sairaan teon. En ymmärrä. No, jokainen tyylillään, saa toki kunnioittaa ja palvoa sairasta murhamiestä vaikka maailman tappiin, ei se minun yöuniani vie.

Älä nyt ryhdy sanomaan, että noitten tapahtumien jälkeen Benoit kantaa vielä edes jonkinlaista sankarinviittaa minun mielessäni. Et tajunnut pointtiani, että taviksen ja julkkiksen tekoihin on eri suhtautuminen, varsinkin jos on ollut niin sanotusti "good guy" koko uransa. Väännetään rautalangasta kun väität minun palvovan murhamiestä. Tekoihin asti Benoit oli idoli. Sen jälkeen mies ei ole muutakuin murhaava paskakasa. Noihin murhiin loppui minun arvostus, kunnioitus tai mitään positiivistä tunnetta Benoittia kohtaan. Tuntemattoman taviksen tuomitsee helpommin koska ei ole koskaan ollut tietoinen hänen teoistaa. Kuitenkin molemmat julkkis ja tavis ovat yhtä halveksuttavia teoissaan ja samanlailla tuommittavia.

No oli kuka tahansa sun Idolssi, niin et voi kieltää sitä, että tunteellinen suhtautuminen on eri kuin johonkin täysin tuntemattoman tekoon. Kummankin varmaan tuomitset, mutta se tunnetun tekemä teko iskee kovemmin.





***

No ok, tuomitset jyrkästi Benoitin teot mikä on ok, osoittaa hyvää makua. Toivon, että voitaisiin jättää tämä asia nyt sikseen. En jaksaisi kiistellä enempää asiasta, kun mihinkään ei päästä. Myönnetään, että olen vähän temperamentinen luonne välillä, mutta en nyt sentäs ketään rupea tappamaan, vaikka ärähdän. ;D

Piis. [/QUOTE]

Susta lähtee pikemminkin sylikissan nauku. ; )

Ool vii aa sein iis giv piis a tsaans.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vielä viimeinen, sitten loppui tämä encore. Pommittakoot yv:llä, se kellä on asiaa.

Älä nyt ryhdy sanomaan, että noitten tapahtumien jälkeen Benoit kantaa vielä edes jonkinlaista sankarinviittaa minun mielessäni. Et tajunnut pointtiani, että taviksen ja julkkiksen tekoihin on eri suhtautuminen, varsinkin jos on ollut niin sanotusti "good guy" koko uransa.
En sano, enkä väitä. Tässä kohtaa pyydän nyt anteeksi omasta ylireagoinnistani, sekä väärintulkinnasta ja edellinen viestisi tuli luettua vähän huolimattomastikin tokkurassa. My moka and great apologies.

Onhan se toki niin, että jos on idolisoinut ja seurannut jotakin henkilöä ja sitten siitä seuraa jotain todella odottamattoman karmeaa, niin siinä on tunteissa hetken ristiriita, vähän eritavalla kuin jos joku muu ihan täysin tuntematon henkilö tekisi näin. Yhtä kaikki, teko on aivan yhtä anteeksiantamaton ja pettymyksen karvas ja hirvittävä. Jotkut vaan tuntuvat silti keksivän verukkeita ja selityksiä, millä mitätöidä tapahtuneet asiat, onneksi ei kuitenkaan täällä kukaan.

Susta lähtee pikemminkin sylikissan nauku. ; )
Kissat ne onkin mukavia, vaikka välillä vähän raapivat ja purevatkin. =)
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ei voi kun ihmetellä tätä ketjua. Äijä tappanut perheensä ja osalle täällä suurin huolenaihe on peruuntunut mestaruusottelu. Siis mitä vittua. Stolk osoitti henkisenikänsä olevan jollain 6 vuotiaan tasolla tuolla Petri Skriko jutulla. Missä vitun tynnyrissä olet kasvanut URPO?
 

Chip Whitley

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks & B.C. | Langly & Posehn
Onhan se toki niin, että jos on idolisoinut ja seurannut jotakin henkilöä ja sitten siitä seuraa jotain todella odottamattoman karmeaa, niin siinä on tunteissa hetken ristiriita, vähän eritavalla kuin jos joku muu ihan täysin tuntematon henkilö tekisi näin. Yhtä kaikki, teko on aivan yhtä anteeksiantamaton ja pettymyksen karvas ja hirvittävä.

Näin juuri. Teko oli karmea enkä rupea Benoitia siltä osin millään tavalla puolustamaan, mutta ei tuo teko laske minun kunnioitustani häntä kohtaan mitä painiuraan tulee. Kaksikymmentä vuotta lajin parissa, välillä huipulla välillä ei, hänen painityylinsä takasi suuren fanimäärän olosuhteista riippumatta (face/heel). WM20'ssa Eddie ja Chris juhli kehässä tapahtuman päätteeksi, tuo oli hieno hetki, ja nyt molemmat kaverit on kuopattu (hieman eri tunnelmissa tosin). Ikävää.

Ymmärrän että moni tuntee tällä hetkellä syvää inhoa Benoitia kohtaan (täysin syystä), niin minäkin. Oman vaimon, ja ennen kaikkea oman lapsen tappaminen on täysin anteeksiantamatonta. Syitä tähän saattaa olla monia, huhujen mukaan Benoitin perhe-elämä ei ollut läheskään niin ruusuista miltä ulospäin näytti, eikä tapahtumat painibisneksessäkään olleet niin positiivisia viime aikoina (verrattuna esimerkiksi 3 vuoden takaisiin tapahtumiin). Enkä todellakaan usko että steroidit olivat tämän takana, se on toki mahdollista, mutta näkisin että esimerkiksi alkoholi on realistisempi vaihtoehto.

Jotkut vaan tuntuvat silti keksivän verukkeita ja selityksiä, millä mitätöidä tapahtuneet asiat, onneksi ei kuitenkaan täällä kukaan.

Tuonkin ymmärtää (huom. en sanonut "hyväksyy"), tämä on varmasti kova paikka Benoitin diehard-faneille, he tuskin pystyvät uskomaan tarinaa todeksi, ja näin ollen yrittävät uskotella itselleen kaikin keinoin että asiat olisivat toisin.
 

Stolk-2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei voi kun ihmetellä tätä ketjua. Äijä tappanut perheensä ja osalle täällä suurin huolenaihe on peruuntunut mestaruusottelu. Siis mitä vittua. Stolk osoitti henkisenikänsä olevan jollain 6 vuotiaan tasolla tuolla Petri Skriko jutulla. Missä vitun tynnyrissä olet kasvanut URPO?

Minä en ainakaan ole mitään mestaruusmatsia täällä surkutellut. Opettele lukemaan ja tajuamaan viestien pointti. Laitoin Petri Skrikon esimerkiksi, koska oletin Ted Raikkaan olevan Saipan kannattajana olevan oman joukkueen pojan fani pitkäaikainen sellainen. En ole väittänyt Petri Skrikon olevan millään tavalla koskaan syyllistyneen tai tulevan syyllistyvän mihinkään rikolliseen. Tarkoitus oli vain osoittaa, että Ted Raikas ei välttämä
olisi ensimmäisenä tuomitsemassa Skrikon oletettuja tekoja, vaan ehkä hän olisi ensin järkyttynyt siitä mitä on tapahtunut. Nyt tarkoita sitä Ted Raikas mitenkään hyväksyisi noita tekoja nyt tai tulevaisuudessa. Ymmärrätkö että joillekin olla järkytys ensi reaktio, eikä välttämättä heti ryhtyä idioottia huutelemaan.

Jos ryhdyt toista haukkumaan urpoksi, niin laita edes huutomerkki kysymysmerkin sijasta. Muutenkin voisi laittaa perusteluja miksi on muka kuusivuotiaan tasolla. Muutenkin älä yhdistele minun ja muitten viestejä ja väitä niiden olevan jotain mitä minä olen muka sanonut. En ole missään puolustellut tekoa tai inissyt menetettyjen uramahdollisuuksien perään. Lue uudestaan nuo Skriko esimerkki, niin voisit oppia jotain inhimillisyydestä. Se että on järkyttynyt jostain tapahtumasta ei tarkoita sitä, että missään muodossa hyväksyisi tapahtunutta mitenkään.

Minä olen kasvanut asunnossa. Jos itse olet kasvanut tynnyrissä ja et osaa ymmärtää viestien pointeja, niin voi voi.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Ymmärrän että moni tuntee tällä hetkellä syvää inhoa Benoitia kohtaan (täysin syystä), niin minäkin. Oman vaimon, ja ennen kaikkea oman lapsen tappaminen on täysin anteeksiantamatonta. Syitä tähän saattaa olla monia, huhujen mukaan Benoitin perhe-elämä ei ollut läheskään niin ruusuista miltä ulospäin näytti, eikä tapahtumat painibisneksessäkään olleet niin positiivisia viime aikoina (verrattuna esimerkiksi 3 vuoden takaisiin tapahtumiin). Enkä todellakaan usko että steroidit olivat tämän takana, se on toki mahdollista, mutta näkisin että esimerkiksi alkoholi on realistisempi vaihtoehto.

Benoit ei tiettävästi käyttänyt alkoholia. Tosin rekisteristä löytyy DUI, mutta tuo saattaa olla kipulääkepöllyissäkin tapahtunut. Tarkempaa tietoa ei siitä ole.
 

Pietrangelo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers, SS Lazio, Bulls
Aika nihkee juttu kaikenkaikkiaan. Kova äijä oli painimaan vaikka jossain Benoit huumassa rupesi vituttamaan ne Crossfacet.

Below is a detailed WWE/Chris Benoit timeline from Saturday to Monday:

edit: linkki löytyy alempaa
 
Viimeksi muokattu:

Cube

Jäsen
R.I.P Chris Benoit
Ei pitäisi varmaan edes kirjoitella tähän ketjuun enää, kun en edes lajista pidä, mutta miksi ihmeessä rattijuopon, vaimoaan pahoinpidelleen, 7-vuotiaaseen lapseensa kasvuhormoneja pumpanneen ja lopulta perheensä kylmäverisesti tappaneen sikaniskan tulisi saada levätä rauhassa??? Siksikö, koska hän oli hyvä painija ja hauska roolihahmo? Ymmärrän kyllä sen, että kiihkeimmät fanit eivät halua idoliaan täysin tuomita, mutta tällainen Benoitin nostaminen jalustalle vielä sen jälkeenkin, kun kaikki faktat ovat tulleet esille on vastenmielistä.

Selvästikin kyseessä oli todella monella mittarilla paska ihminen, joten hyvä, että on nyt kuollut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös