World Wrestling Entertainment – WWE

  • 437 191
  • 2 529

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Mielikuvitushahmo kirjoitti:
No huh, on ainakin äiskän aamumurot kaverille kelvannut. Leukaa on enemmän kun Nortonilla
Totta. Kaveri on varsinainen Daltonin veljes Lucky Luke sarjiksista.
 

J.Petke

Jäsen
Jotenkin taas niin wwe:mäinen hankinta tuo Singh, iso, hidas, paska painija, ja ei puhu englantia. Kaverista varmasti tulee iso hitti. 15 vuoden sopimus kouraan niin hänetkin voidaan haudata vuoden päästä painijoiden hautausmaalle. Kaverilla on vielä aika huono maine muiden painijoiden keskuudessa joka johtuu nimenomaan siitä että painitaidot ovat miinuksella ja sitä kautta aiheuttaa paljon loukkaantumisia ja vaaratilanteita. Kai tämän hemmon takia voidaan taas ottaa hieman otteluita pois vaikkapa Ken Kennedyltä tai Kid Kashilta.

Välillä pistää sylettämään toi toiminta. Cena voisi tosiaankin vaihtaa showta.. jossain independent showssa varmasti löytyisi paikka..
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
E-C-DUB, E-C-DUB!
http://www.pwinsider.com/ViewArticle.asp?id=17630&p=1

PWInsider.com is reporting that WWE has made the decision to bring back ECW FULL-TIME.

The plan is to have the promotion return on a full-time basis in September. WWE officials have begun talking to former talent about returning to work for the promotion.

There has been no decision on how the company will be brought back just yet. It's possible that it will take over the present OVW territory, that it will be a promotion that gets matches on the Raw and/or Smackdown promotions or possibly in some other manner.

Paul Heyman and Tommy Dreamer will be booking ECW when it starts up.

WWE is offering talent three year deals which consist of a series of one year contracts with rollover clauses. The Sandman, Francine and Balls Mahoney are all being sent contreacts this week.
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
John Cena kyllästyttää päivä päivältä entistä enemmän, onneksi sai brittiyleisöltä lämpimän vastaanoton. Pelasti sentään hiukan.

Backlash 2006:
Muut matsit aika höttöä, main event kiinnostaa hiukan. Itse veikkaan ettei Triple H saa vieläkään vyötä, vaan nyt menee Edgelle. Samalla voisi tapahtua Cenan huhuttu heel-turni jotenkin ja taas Triple H:n "virallinen" face-turn.

Jotain hyvääkin, sillä Charlie Haas tuli takaisin. Eiköhän kohta muodosta Sheltonin kanssa tiimin.

Batistan ja Mr Kennedyn paluuta odotellessa. Smackdown on nyt ihan kuraa tällä hetkellä, toivottavasti vyö menisi edes vahingossa pois Rey Reyltä tulevassa SmackDownissa. Randy Orton lähti ilmeisesti lopullisesti? Odotin hyvää feudia Randyn ja Batistan välille. Mistäs pahat tyypit? JBL ilmeisesti tulee taas isompiin ympyröihin ja sitten nämä turhakkeet, Mark Henry ja Ghali mikäli.

Eikös ECW ONS ole kohta? RVD kaiketi käyttää salkkunsa siellä? Miettikää, ECW-yleisö ja RVD vs John Cena. Olisi kyllä huikeeta. Siihen RVD:lle FU ja STFU :D
 

Tommy

Jäsen
Suosikkijoukkue
#17
Niin,
pitkästä aikaa hyviä uutisia tiedossa. DX tulee takaisin. Tommy Dreamer oli myös kiva nähdä ja Mick Foleyn "heel-turn" oli hyvä juttu myös.

ONS2:ssa Foley & Edge vs Tommy Dreamer & Sandman?
Mites Sandmanin sopimusasiat, ilmeisesti on ONS:ssä mukana?
 

Mulli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Virmanen & Hjallis akseli, Jokerit, Avs.
Tommy kirjoitti:
Niin,
pitkästä aikaa hyviä uutisia tiedossa. DX tulee takaisin. Tommy Dreamer oli myös kiva nähdä ja Mick Foleyn "heel-turn" oli hyvä juttu myös.

ONS2:ssa Foley & Edge vs Tommy Dreamer & Sandman?
Mites Sandmanin sopimusasiat, ilmeisesti on ONS:ssä mukana?

Sandmanin pitäisi olla mukana, DX on juu tulossa takaisin.

Mahtavaa on kyllä, että Ecw tuodaa täysipäiväisesti takaisin ja Vince on vielä siitä innoissaa. Oli vaan jossain haastattelussa sanonut niin.

Katsojaluvutkin ovat varmasti kohdillaan kun tämä rumba alkaa taas.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Spoilers

Pientä tilannepäivitystä:

RAW:

Edge taas mestarina, edellinen lyhyt kausi oli aika onnistunut. Edgestä voisi olla mielenkiintoiseksi mestariksi. Cena vyön perässä ja täydentää mielestäni hyvin tästä roolista asetelmaa. Tulevaisuudessa sitten joko Cena vs. Orton tai Edge vs. HHH, joten ihan hyvää settiä luvassa mestaruuspuolella.

DX on tehnyt paluun ja onhan näiden herrojen segmentit ihan hauskoja, mutta jotenkin tuntuu ajan ajaneen ohitse... Teini-ikäisten piloja nelikymppisten miesten toimesta. Ja miinuspuolena myös Spirit Squad, joka on pyörinyt tässä kuviossa jo aivan liian pitkään. Jotain uutta heille plz. Tämän lisäksi isompaa huomiota tulee saamaan Orton vs. Hulk Hogan storyline Summerslamia varten.

SD:

Ohjelmaa on ajettu alas aika urakalla. Suurimmat tähdet ovat siirtyneet joko RAWn puolelle (Orton), ECWhen (Angle) tai ovat loukkaantuneena/erittäin vähällä käytöllä (Undertaker, Benoit). Positiivista tietenkin uusien naamojen sisään ajaminen l. Lashley, Kennedy, Finlay... Ja tokihan Batista teki nyt paluun, joka piristänee ohjelmaa jossain määrin. Rey Mysterion mestaruuskausi on ollut vähintäänkin erikoinen. Ottaa turpiin viikosta toiseen 100-0, mutta mestaruusmatseissa aina ryhdistäytyy. Kai tässä jotain underdog asemaa hänelle haetaan, mutta ei mielestäni oikein toimi. En ole SD:tä pahemmin seuraillut aikoihin, muuta kuin tulosten ja raporttien osalta.

ECW:

No niin... Eihän se ihan nappiin mennyt. Ei tullut ECW´tä vaan tuli WWE:n kolmas brändi. Ei tämä huonoa sinänsä ole, ihan mielenkiinnolla seurailen, mutta hieman pettynyt täytyy olla. Entiset ECW´n kaverit ovat mukana vain täytteenä ja RVD:kin meni kusemaan hommansa huumebustaukseen ja 1kk pelikieltoon. Tiputti vyön Big Show´lle ja sekös vasta kimpaannutti Philadelphian aidot ECW-fanit. Paskaa satoi kehään aivan jumalattomia määriä. Tuossa ohjelmassa oli sentään tunnelma kohdillaan, jotain mitä ei voi sanoa SD:n jälkeen nauhotetuista ECW-lähetyksistä.

Aika paljon saavat pushia uudet nimet ja Vincen suosimat isot miehet täälläkin. Kertonee paljon siitä, ettei Heymanilla ole osaa eikä arpaa show´n sisällöstä päätellessä. Mike Knox, Test, Big Show... Ja Anglekin siirtyi sairaslomalle, joten se painipuolikin tästä katosi sen siliän tien. RVD kyllä veti ihan hyviä matseja tuon pari viikkoa, jonka sai leijua. Toivottavasti hänelle annetaan vielä uusi tsäänssi, kun penaltit on kärsinyt.

Eipä tässä muuta. Ensi viikonloppuna NBC:ltä Saturday Night Main Event, cardi alla:

DX vs. Spirit Squad Elimination Match

Lashley, Batista, Rey Mysterio vs. Finlay, Booker T, Henry

Divojen höttöä

Hulk Hogan tyttärineen esiintyy

Edge vs. John Cena mestaruudesta

Ihan kiva ottelukortti!

EDIT: WWE muun urheilun puolella. :) Siitäkin saisi ihan hauskat keskustelut aikaan. No, kyllä tämä kuitenkin urheilullista toimintaa on, joten miksipä ei.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
JWill kirjoitti:
Aika paljon saavat pushia uudet nimet ja Vincen suosimat isot miehet täälläkin. Kertonee paljon siitä, ettei Heymanilla ole osaa eikä arpaa show´n sisällöstä päätellessä.

Eräältä toiselta forumilta olen lukenut, että Vince hoitaa ECW:tä täysipäiväisesti ja tekee siitä oman visionsa mukaista show:ta. Ja tämä sen takia, että ECW ei ekassa weekly show:ssaan saanut kunnon tv ratingseja.

Mitä tulee itse ECW:hen, niin sehän on täyttä paskaa. Ilman Edgen, Reyn ja Cenan vierailuja sitä tuskin katsoisi kovin moni. Etenkin nyt kun Angle on sairaslomalla, ja RVD hyllytettynä.
 

Erkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Kookoo,Liverpool,
ECW on mielestäni parantanut tasoaan hitaasti mutta varmasti.
Big Show vetää roolinsa ihan hyvin mies sopii hyvin ecw:hen.
Hän otteli monta hyvää matsia mm: Flairia ja RVD:tä ja Kanea vastaan on hauska katsella kun paul heyman aina auttaa miehen voittoon, on oikeastaan piristävää nähdä wwe miehiä hardcore matseissa.
Vaikka Big show on hyvä ja vahva ja vakuuttava niin silti mieluummin katselisi RVD:tä ja Sabua jotka tekevät mahtavia liikkeitä. Sääli vaan että miehet sählää.
Sitten ECW huonoihin puoliin: Kurt Angle, mitä ihmettä mies tekee siellä, eihän mies osaa yhtään painia hardcore matseja mies sopisi tuhat kertaa paremmin Smackdowniin, jos halutaan tekninen kaveri niin mieluummin Rabid Wolverine.
Kumma juttu ettei suurin osa ecw painijoista ei paini paljon yhtään kuten vaikka joku axl rotten ja monet muut.
Test piristää showta ja sandman.
Ekoissa jaksoissa monet sketsit oli todella hauskoja kuten se jossa sandmania vastassa oli miesstrippari jonka sandman lopulta hakkasi.
Muuten on kumma kun vain pääottelu on hardcore säännöillä kaikki muut matsit on normaaleja, mutta ymmärtäähän sen kun vince on vallassa.
Ja pitäähän painijoitten terveyttä ajatella.

Tässä summerslamin mahdolliset ottelut, tosin voi olla että hulk hogan ei ole mukana koska ei halua hävitä?

Varmistuneet ottelut:

Single match
Randy Orton vs Hulk Hogan

Single match, for WWE Heavyweight championship
John Cena vs Edge ©

Tag Team match
DX vs The McMahons

Last Man Standing match
The Undertaker vs The Great Khali

Huhut:

Single match, for World Heavyweight championship
King Booker © vs Batista

Hardcore match
Mick Foley vs Ric Flair

Single match
Rey Mysterio vs Chavo Guerrero

Extreme Rules match, for ECW Heavyweight championship
Big Show © vs Rob Van Dam/Sabu
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Erkko kirjoitti:
Sitten ECW huonoihin puoliin: Kurt Angle, mitä ihmettä mies tekee siellä, eihän mies osaa yhtään painia hardcore matseja mies sopisi tuhat kertaa paremmin Smackdowniin, jos halutaan tekninen kaveri niin mieluummin Rabid Wolverine.

Kyllä Angle mielestäni sopii ECW:hen hyvin. Hänhän vetää siellä sitä "ruthless aggression" roolia ja ainakin omasta mielestäni hänen matsinsa ovat omalla tavallaan noita hardcorematseja väkivaltaisempia. ECW:tähän markkinoitiin juuri noilla kahdella asialla - hyvää painia ja hardcorea. Ongelma on se, ettei ECW:stä oikein tunnu löytyvän Anglelle vastusta. Sabu ja RVD menisivät, jos Angle kääntyisi enemmän heeliksi. Muuten vähän hankala nähdä noita muita kunnollisina haastajina. CM Punk, mutta tuskin vielä valmis ohjelmaan Anglen kanssa. SD:ssä Anglelle löytyisi useampikin kiinnostava vastus, mutta pitää ottaa huomioon myös Kurtin terveydentila. ECW:n ohjelma on kevyempi ja luultavasi Vinssikin ajattelee, että Anglea on parempi suojella kuin kuluttaa nopeasti loppuun. Anglehan oli ainakin aluksi ECW:ssä painimista vastaan.

axl rotten ja monet muut.

Rotten ei taida enää kuulua suunnitelmiin. Muutenkin suuri osa noista "vanhoista" nimistä on mukana lähinnä vanhan yleisön lämmittämiseksi ja jobbaamassa uusille nimille, jotta nämä vaikuttaisivat kovemmilta.

Test piristää showta ja Sandman.

Same old shit, Same old shit...

Muuten on kumma kun vain pääottelu on hardcore säännöillä kaikki muut matsit on normaaleja, mutta ymmärtäähän sen kun vince on vallassa.
Ja pitäähän painijoitten terveyttä ajatella.

Tuskin se niinkään terveyskysymys on. Vince vaan on tajunnut sen, että jos homma olisi pelkkää HC:ta, niin siitä katoaisi maku aika nopeasti. Näinhän siinä taisi aikoinaan ECW:ssäkin käydä. Parempi näin, että niissä HC-matseissa on oikeasti jotain erikoista, eikä vain tyyliin "jaa TLC taas, huoh keksikää jotain hardcorempaa".

Summerslam Huhut:

The Highlanders vs. Spirit Squad Tag-mestaruudesta
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Ensinnäkin, minkä takia tämä ketju on siirretty Muu Urheilu-puolelle? Tietämättömille moderattoreille tiedoksi: Wrestling on showta, ei urheilua. HFBoarsillakin vastaava ketju on Entertainment-osastolla.

Toiseksi: Jeff Hardy palaa WWE:hen (vahvistetty firman sivuilla). Hardy boyz re-union?

Kolmanneksi: Litan ja Trish Stratusin sopimukset päättyvät lähiaikoina ja kumpikaan ei ole aikeissa palata aiankaan vähään aikaan. Trish menee ensi kuussa naimisiin ja ilmeisesti on siirtymässä näyttelyn puolelle (eikö se nyt ole jo ollut tavallaan?) Lita ilmeissti haaveilee samasta (siis näyttelemisestä) mutta hänen lahjat tai pikemminkin niiden puutteet on kyllä nähty hänen surkeissa promoissaan.
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Master Chief kirjoitti:
Ensinnäkin, minkä takia tämä ketju on siirretty Muu Urheilu-puolelle? Tietämättömille moderattoreille tiedoksi: Wrestling on showta, ei urheilua. HFBoarsillakin vastaava ketju on Entertainment-osastolla.

Samaa asiaa kyselin vähän aikaisemmin, toisaalta onhan tämä urheilullista toimintaa. Notta siinä mielessä ihan ok, että tältä puolelta löytyy.
 

Bloogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ny Rangers.Chelsea&Man City.
Onneksi Orton palasi Rawiin ,koska se feudi Takerin kanssa meni ihan mauttomuuksiin ja Ortonnista tuli "vihattu". Toinen juttu minkä voisi lopettaa olisi tämä legends killer soppa ,koska on aika naurettavaa että koko Shown värikkäin ja ehkä lahjakkain painija ottelee näitä vanhoja pieruja vastaan kuten Hogania joka tosin on loukkaantuneena. Nyt vain Orton mukaan wwe mestaruus kuvioihin tai sitten jonkunlainen lyöttäytyminen yhteen esim. Edgen kanssa niin saataisiin jotain väriä tähän touhuun. Itse odotan myös innolla sitä milloin Batista vs. Taker ottelu järjestetään ,koska ovat kuitenki SD:n kaksi kovinta nimeä. Molemmat showt kaipaavat jotain uutta kuten esim. Triple H voisi siirtyä Smäkkiin tai jotain. Mikäs muuten on Cenan tilanne kun luin jostain että oli oikeen elokuvan käynyt näyttelemässä onko Cena lopettamassa wwe:ssä ja siirtymässä valkokankaalle?.
 

teemu_s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, Montreal Canadiens
Master Chief kirjoitti:
Kolmanneksi: Litan ja Trish Stratusin sopimukset päättyvät lähiaikoina ja kumpikaan ei ole aikeissa palata aiankaan vähään aikaan. Trish menee ensi kuussa naimisiin ja ilmeisesti on siirtymässä näyttelyn puolelle (eikö se nyt ole jo ollut tavallaan?)

Trish Stratus ja ura aikuisviihteen puolella? :)
 

JWill

Jäsen
Suosikkijoukkue
Teppo Winnipegs
Bloogi kirjoitti:
Mikäs muuten on Cenan tilanne kun luin jostain että oli oikeen elokuvan käynyt näyttelemässä onko Cena lopettamassa wwe:ssä ja siirtymässä valkokankaalle?.

Ei missään nimessä ole lopettamassa. Elokuvahan oli WWE:n omaa tuotantoa. Tosin eihän näistä tiedä, jos ottaa tulta alle ura niin... Mutta varmasti ei missään tapauksessa pariin vuoteen ole Cena lähdössä mihinkään. Tekihän Kanekin tässä vähän aikaa sitten kauhuleffan, WWE:n tuotantoa sekin. Myös Stone Cold jossain WWE:n toimintapätkässä mukana. Tullee lähitulevaisuudessa ulos.
 

Erkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Kookoo,Liverpool,
JWill kirjoitti:
Summerslam Huhut:

The Highlanders vs. Spirit Squad Tag-mestaruudesta

Jos tuo ottelu pidettäisiin niin voisi olla että the highlanders voittaisi ottelun koska huhujen mukaan spirit squad ollaan kuulemma hajottamassa.
Itse kyllä tykkään Squadin tyylistä ne ovat eloisia ja hauskoja.
 

Master Chief

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Denny Crane
Löytyi HFBoardsilta:

In new McMahon DVD, it features commentary from Stephanie McMahon where she says that she had to nix potential incest angles. According to her, Vince wanted himself to be revealed as the father of her baby and when she said no, he pushed for Shane to be revealed as the father. She turned that idea down also. She also said no to Vince's idea that her wedding to Triple H be aired on PPV.

WHAT THE ****?!

Just Vince, et sä mitään sairas ole.
 

Nolan

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues ja TPS + Dougie
Tänään Summerslam

Elikkäs tänään paukahtaa jälleen kesän isoin ppv käyntiin. Kuvioita saadaan nyt sitten päätökseen ja Hogan tekee jälleen pikavisiitin Main Eventtiin ja katoaa sitten taas vuodeksi. Eniten toivon että suosikkini Big Show saisi pidettyä ECW champion vyötä vielä tämän jälkeenkin. Ainakin youtubesta löytyneessä house show matchissa, mikä oli siis jonkun kameralla kuvattu loppuratkaisu, niin Show ainakin voitti Sabun mikä lupaa sitä että Show pysyisi mestarina vielä? Batista vuorostaan aika varmasti saa World Heavyweight vyön takaisin King Bookerilta. I quit match tulee olemaan Foleyn ja Flairin välillä komea ottelu; ja pitkä varmasti.
 

Bloogi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Ny Rangers.Chelsea&Man City.
Tänään taas WWE Heavyweight Championship
Edge vs. John Cena. Voin vain kysyä miksi taas? Rvd:llä oli tämä vyö hetken ,mutta muuten se on muistaakseni ollut koko kauden Cenalla tai Edgellä eikö voitas vaihtaa välillä. Rawista löytyy The Game,HBK,Orton&Kane jotka voisivat myös olla hienoja Wwe mestareita ,mutta ei kun pitää olla Cena ja Edge kyllästyttää prkl. Toivon kyllä että Batista ottaisi omansa jonka jälkeen haluasin nähdä jonkun feudin Takerin ja Batistan välillä ,koska siinä on SD:n parhaat painijat joten toivottavasti herrojen välinen ottelu vielä joskus toteutuu. Minusta koko Wwe on mennyt alaspäin vuosivuodelta tulee vain huonompia painioita. Lesnar,Goldberg&The Rock saisivat tulla kyllä takaisin että saataisiin jotain meininkiä tähän touhuun taitaa vain olla turhaluulo. Lashley on ainut ns.uusi painia joka on tehnyt vaikutuksen.
 

Nolan

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues ja TPS + Dougie
Bloogi kirjoitti:
Tänään taas WWE Heavyweight Championship
Edge vs. John Cena. Voin vain kysyä miksi taas? Rvd:llä oli tämä vyö hetken ,mutta muuten se on muistaakseni ollut koko kauden Cenalla tai Edgellä eikö voitas vaihtaa välillä. Rawista löytyy The Game,HBK,Orton&Kane jotka voisivat myös olla hienoja Wwe mestareita ,mutta ei kun pitää olla Cena ja Edge kyllästyttää prkl.

Samaa olen tässä itsekkin miettinyt. HHH ja HBK:lla on menossa tuo DX Generation kuvio niin he painivat tiiminä mitä yleisemmin ainakin syksyyn asti mihin kuulemma DX voi kestää. Taas kuin Kane on tällä hetkellä Intercontenial Championin Johnny Nitron ykkös haastaja, niin ei häntäkään tulla wwe championina näkemään. Urakin voi kuulemma loppua jo ensi vuonna. Orton voi olla mahdollinen tämän Hogan kuvion jälkeen, mutta luulenpa että hän painiskelee kuitenkin tälläisiä kuuluisia one on one; no title matcheja. Austinia ja Rockkia tulemme näkemään välillä, mutta taas Goldbergi menee ilmeisemmin TNA:han. Mutta huomenna lataamaan sitten SummerSlamia, ja kortti näyttää hyvältä :)
 

Erkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Kookoo,Liverpool,
Summerslam oteltiin sitten, ottelut meni käsikirjoituksen mukaan, ei mitään yllättävää.
Hienoja matseja mutta jotkut matsit oli silti melko tylsiä.
Olisi kaivattu Kurt Angle mukaan kuviohin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös