Winnipeg Jets 2011-2012

  • 149 301
  • 268

Jack DiBiase

Jäsen
Suosikkijoukkue
WiFi Password: XHeKaJ#72
anatsu 28.4.2011 kirjoitti:
Eihän se näin "etäfanina" paljoa hetkauta, missä joukkue pelaa. Oli se sitten Hawailla tai Alaskassa. Toki Kanadassa olisi ehkä paremmat markkinat kiekolle. Vähän käy sääliksi sitten paikallisia Atlanta-faneja, kyllä, niitäkin on. Kaikista tärkeintä kuitenkin on saada joukkueelle vakaa omistaja. Sellainen, joka haluaa tehdä joukkueesta menestyvän ja sellainen jolla on rahaakin takataskussa. Olisihan se hulppeata, jos mekin joskus pelattaisiin yli 50M budjetilla. Herran jestas.

En ole siis muuttoa vastaan, jos sen avulla saadaan hyvä omistaja seuralle.
Selailin tätä aihetta ja sattui kyseinen anatsun viesti osumaan silmään. Pari kuukautta myöhemmin ja entisellä foorumin suurimmalla Thrasher-fanilla onkin kokonaan toinen suosikkijoukkue. Ottiko lähtö kuitenkin yllättävän koville, kun se lopulta tapahtui, että piti hylätä suosikkiseura, vai miksi täydellinen selänkääntö?

Mitenkäs muut entiset Thrasher-fanit? Saako Jetsit ensi kaudella teidän kannatuksen? Ja onko sillä väliä, missä kaupungissa suosikkijoukkue pelaa kotipelinsä?
 

kalitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jets, Ässät
Omasta puolestani voin sanoa, että organisaation muutto ei kovin paljon vaikuttanut fanittamiseen. Odotetaan kuitenkin logon ja peliasujen julkaisua, jos sieltä jotain hirveitä tekeleitä tulee saattaapi suosikki vaihtua. Ei vaan, mutta mielenkiinnolla odotan julkaisua. Mukavaa nähdä joukkueen kiinnostavan, toivottavasti saadaan keskustelua aikaan vaikka muutoksia on tapahtunut tähän mennessä melko vähän. Inttikin loppuu sopivasti kauden alkuun, joten sen jälkeen taas täällä hörisemässä omia mielipiteitäni. Siihen on kyllä vielä aika monta aamua!
 

Kovy#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Atlanta Thrashers & Winnipeg Jets
Omasta puolestani voin sanoa, että organisaation muutto ei kovin paljon vaikuttanut fanittamiseen.

Sama täällä. Joukkue on sama. Vaikka Atlanta merkitsi tietysti jotain erityistä, niin puhdas totuus on se, ettei ASG koskaan luonut eikä olisi koskaan kyennyt luomaan organisaatiota, jolla todella olisi mahdollisuudet menestyä. Homma oli kauniisti sanottuna sitoutumatonta pelleilyä, jossa lajista ja sen kehittämisestä ei välitetty tuon taivaallista. Paras esimerkki välinpitämättömyydestä kiteytyy kahteen sanaan: Don Waddell. DW tietysti joutui rakentamaan joukkuetta hyvin rajallisilla resursseilla, mutta uskallan väittää, että paremmalla johtoportaalla touhu olisi tuottanut vähintään toisen pudotuspelipaikan, olihan joukkueessa aikoinaan Heatleyta, Kovalchukia, Savardia ja Hossaa.

Aloittaessani Thrashersin fanituksen useita vuosia sitten Kovalchukin innoittamana, en vielä kovaksi onnekseni tuntenut kovinkaan hyvin organisaation pomoja. Siltä osin kyen samaistumaan niihin lyötyihin atlantalaisiin, jotka ehtivät kiintyä joukkueeseensa vain huomatakseen, ettei se koskaan saanut tukea johtoportaasta. Muutto olisi ollut edessä ennemmin tai myöhemmin.

Vaikka omistajien meno onkin ollut surkuhupaisaa, niin joukkue - joka tässä fanittamisessa merkitsee enemmän kuin kaupungit, peliasut tai muut esteettiset oheismateriaalit - on edelleen sama. Olen innoissani saadessani useiden surullistenkin käänteiden kautta mahdollisuuden kannattaa kanadalaista joukkuetta. Kuten jo olen tainnut aiemmin sanoa, kiekkoa on tarkoituksenmukaisempaa pelata siellä, missä sitä arvostetaan, missä siihen sitoudutaan ja missä siihen suhtaudutaan ammattimaisesti.

----------

Sitten melodramaattiset tunteilut sikseen ja asiaan. Mitä mieltä olette, Thrashers-faneista Jets-faneiksi muuntuneet ja muutkin kirjoittelijat, tarvitseeko Jets parempia hankintoja menestyäkseen ensi kaudella? Itse pelkään pahoin, että nykyiset "vahvistukset" toimivat kyllä omissa rooleissaan, mutta ne eivät todellakaan paikkaa niitä ammottavia aukkoja hyökkäyskalustossa, jonne kaivataan kunnollista ykkössentteriä tai säännöllisen tehokasta maalintekijää. Toivon olevani väärässä, ja kesä hioo Kanen, Littlen, Burmistrovin ja kumppanit huippuunsa. Nuori ja lupaava joukko, mutta kysymysmerkki piilee siinä, kantaako nosujohteinen kehitys hedelmää. True North näyttää luottavan joukkueen kasvuun "sisältäpäin" ja siihen, että Noel saa potentiaalin esiin myös käytännössä. Tosiasissa, vapailla markkinoilla ei taida enää edes olla ketään sopivaa.
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Selailin tätä aihetta ja sattui kyseinen anatsun viesti osumaan silmään. Pari kuukautta myöhemmin ja entisellä foorumin suurimmalla Thrasher-fanilla onkin kokonaan toinen suosikkijoukkue. Ottiko lähtö kuitenkin yllättävän koville, kun se lopulta tapahtui, että piti hylätä suosikkiseura, vai miksi täydellinen selänkääntö?

Mitenkäs muut entiset Thrasher-fanit? Saako Jetsit ensi kaudella teidän kannatuksen? Ja onko sillä väliä, missä kaupungissa suosikkijoukkue pelaa kotipelinsä?

No näinhän se kävin. Juteltiin parin amerikkalaisen fanin kanssa Atlantasta ja Thrashersista. Muisteltiin kaikkea, mitä seuralle on tapahtunut ja minkälainen se oli. Sitten tuli kyyneleet silmiin ja tyhjä olo. Olin rikki siinä vaiheessa. En tajua miksi. Otti todella koville miettiä, etten enää ikinä näe Atlanta Thrashersia. Siinä mietitiin miltä tuntuisi fist pumpata sun muuta Winnipegille, niin eipä se siinä vaiheessa hyvältä tuntunut.

Ilmeisesti en tuolloin huhtikuussa tajunnut tai osannut hahmottaa koko muuttoa. Ei vain, ei. Tyhjä olo. Arvostan silti kaikkia heitä, jotka yhä Winnipeg-faneina jatkavat. Ja heitä, jotka ovat jatkaneet Carolina tai Colorado tai Phoenix-faneina. Arvostan suuresti.

Itselleni tuli takki tyhjäksi ja en vain käsittänyt enää mitään, mistään. Kyllä Thrashersin kuoppaus lujille otti. Mutta vähän sitä helpotti, että jouduin skippaamaan koko viime kauden kouluhommien takia. Koulu meni viihteen ohi. Ja hyvä niin, nyt kun tuloksia katsoo (mm. hyvät yo-todistukset ja tuore yliopistopaikka takataskussa). Tuon takia ehkä jopa suurin palo Thrashersia kohtaan oli jo hiipumassa.

Nyt taas intohimo kiekkoa kohtaan, ja NHL-kiekkoa kohtaan on tullut takaisin, jos näin voisi sanoa. Wild alkoi kiinnostaa silloin, kun seura hankki Havlatin ja oli kiinnostunut S.Koivusta jollain Frenzyllä. Siitä lähtien vähän vilkuillu seuran toimintaa. Siksi tuntui luonnolliselta siirrolta.

Sitä myös voin spekuloida, että olisinko jatkanut Winnipegin asioiden seuraamista, jos oma idoli, mies jonka takia Atlantaa aloin kannattaa, Ilya Kovalchuk olisi seurassa ollut? Voi olla, että olisin, mutta tämä "uusi runko" ei vielä niin paljon tunnesiteitä herättänyt. NJ Devilsistä en sitten vain ollut muutoin kiinnostunut. Ei vain seura kolahda.

Näillä sanoilla toivotan Winnipegin seuralle ja sen faneille onnekasta uutta tulemista ja hyviä kausia. Pitäkäähän lippu korkealla!

Ps. Nyt kun on ollut kaiken maailman testamenteista puhe, niin olkoot tämä minun testamenttini jatkoajan Atlanta Thrashers-hetkille. Kiitos ja anteeksi.

Pps. Suosittelen kappalevalinnaksi Katri Helenan Almaz, Onnen lapsi.: http://www.youtube.com/watch?v=6kpKeuH3-Yw
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Todelliset tähtipelaajathan Jetsiltä puuttuu. Ketjuihin 2-4 löytyy "varmat ukot". Jetsiltä kova pommi ja Steven Stamkos Tampasta kovalla rahalla?

Täytyy toivoa, että etenkin Kane ja Ladd "kasvavat" ensi kaudeksi ~70 pisteen laitureiksi ja kärkiketjun sentteri tulisi vielä ulkoa, niin sitten näyttää jo tosi hyvältä.

Pavelecille on itselläni kovat odotukset ensi kaudelle. Mies pelasi tosi hyvät MM -kisat ja oli osissa peleistä täysin pitelemätön. Parhaaksi maalivahdiksi valintakaan ei ollut kaukana.
 
Tekemällä sopimukset Bogosianin (arvoltaan 3 milj.), Laddin (4 milj.) ja Wheelerin (3 milj.) kanssa palkkalattia ylittyy. Tuossa SirKepolan jutussa totuuden siemen saattaa piillä, mutta kannattaa muistaa että tällä Winnipegin pääomistajalla on oikeasti rahaa kuin roskaa.

Tuskin mitään superstaroja on enää odotettavissa, mutta kyllä jollekin "Comeaulle" voi olla paikallaan heittää offer sheet.

Ladd - Little - Wheeler
Antropov - Cormier - "Comeau"
Kane - Burmistrov - Stapleton
Glass - Slater - Thorburn
+ Rypien, Klingberg, Gagnon jne.

Enström - Byfuglien
Hainsey - Oduya
Stuart - Bogosian
+ Jones, Meech jne.

Kyllä tuolla playoff-paikasta kamppailee.

Harmi ettei Jets näytä tekevän mitään kummempia värväyksiä hyökkäyspäähän. En haluaisi olla negatiivinen, mutta on aika oireellista, jos Wheeler, "elbow" Cormier ja "Comeau" olisivat kahdessa ensimmäisessä ketjussa. Eikä Little ja Antropov ole pahemmin vakuuttaneet.

Joku tunnettu hyökkääjä, vaikka kaupallakin, olisi voinut tuoda vähän lisää imagonnostatusta ja mielenkiintoa, vaikka on kyllä totta että niitä on aika riittämiin jo tämän muuton ja kuolleistaherättämisen pohjilta.
En ole myöskään vakuuttunut (mutta ehkä kuitenkin toiveikas) Evander Kanen ja Burmistrovin tulevaisuuden potentiaalista, ja Cormierkaan ei ole kerinnyt vielä näyttää mitään. Jopa mieluusti olisin ollut valmis luopumaan näistä nuorista, jos jotakin hyvää olisi saanut tilalle.
Tällä hetkellä hyökkäys on suorastaan yksi liigan heikoimmista.

Sen sijaan puolustus näyttää hyvältä, jos ja kun Bogosian vielä jatkaa. Sama ydinryhmä oli tietysti koossa viime kaudellakin, mutta nyt ne on varmasti vähän viisaampia.
 

lätkämies

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Columbus Blue Jackets
En ole myöskään vakuuttunut (mutta ehkä kuitenkin toiveikas) Evander Kanen ja Burmistrovin tulevaisuuden potentiaalista, ja Cormierkaan ei ole kerinnyt vielä näyttää mitään. Jopa mieluusti olisin ollut valmis luopumaan näistä nuorista, jos jotakin hyvää olisi saanut tilalle.
Ei Jetsin ole mitään järkeä luopua näistä pelaajista Burmistrovilla on potentiaali nousta ihan liigan kirkkaimpiin valoihin, Cormierilla mahdollisuuksia 40-55 pinnan mieheksi, Kane voi jo ensi kaudella heittää sen 60 pinnaa rikki. Jets kusisi housuun myydessään nämä ellei saa jotain alle 30 v väh 60 pisteen miestä.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Todelliset tähtipelaajathan Jetsiltä puuttuu. Ketjuihin 2-4 löytyy "varmat ukot". Jetsiltä kova pommi ja Steven Stamkos Tampasta kovalla rahalla?

Täytyy toivoa, että etenkin Kane ja Ladd "kasvavat" ensi kaudeksi ~70 pisteen laitureiksi ja kärkiketjun sentteri tulisi vielä ulkoa, niin sitten näyttää jo tosi hyvältä.

Pavelecille on itselläni kovat odotukset ensi kaudelle. Mies pelasi tosi hyvät MM -kisat ja oli osissa peleistä täysin pitelemätön. Parhaaksi maalivahdiksi valintakaan ei ollut kaukana.

Vähän erikoisia kommentteja täällä, en tarkoita nyt pelkästään sinua, moni tuntuu unohtavan että ei pudotuspeleihin pääseminen kuitenkaan mitään älyttömiä vaadi erityisesti heikommassa itäisessä konferenssissa. Viime kaudella Thrashers oli lähes samalla joukkueella pitkään kiinni playoff-paikassa, kunnes umpisurkea helmikuu romahdutti unelmat playoffeista. Nyt joukkueen ytimen muodostavat nuoret pelaajat ovat vuoden kokeneempia (ja parempia), joten näkisin että playoffien pitäisi olla ihan realistinen tavoite.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Vähän erikoisia kommentteja täällä, en tarkoita nyt pelkästään sinua, moni tuntuu unohtavan että ei pudotuspeleihin pääseminen kuitenkaan mitään älyttömiä vaadi erityisesti heikommassa itäisessä konferenssissa.
Jooh, erikoisia kommentteja että taito ei muka riitä. Eihän sinne tarvitse mitään hyviä pelaajia hommata, kyseessähän on heikko itäinen konfferenssi. Sinnehän Diitroit laittoi Yzermaninkin harjoittelemaan ennen kuin ottaa autokaupungin joukkueen haltuunsa kun ei siellä tarvia mitään osata.

Kyllä kotiedun on oltava minimivaatimus kun muut on niin surkeita, oli joukkueen nimilista mikä tahansa. Presidentin pystiin on kuitenkin viisitoista parempaa joukkuetta edessä mutta ei oo häpee olla liigan 16 vaikka sitten finaaleissa häviääkin kotiedun saaneelle lännen joukkueelle.
 

Ferris

Jäsen
Todelliset tähtipelaajathan Jetsiltä puuttuu. Ketjuihin 2-4 löytyy "varmat ukot". Jetsiltä kova pommi ja Steven Stamkos Tampasta kovalla rahalla?

Täytyy toivoa, että etenkin Kane ja Ladd "kasvavat" ensi kaudeksi ~70 pisteen laitureiksi ja kärkiketjun sentteri tulisi vielä ulkoa, niin sitten näyttää jo tosi hyvältä.

Pavelecille on itselläni kovat odotukset ensi kaudelle. Mies pelasi tosi hyvät MM -kisat ja oli osissa peleistä täysin pitelemätön. Parhaaksi maalivahdiksi valintakaan ei ollut kaukana.

Nyt tuli Winnipegiin potentiaalinen ykkösketjun snaipperi:

Capitals Acquire a Fourth-Round Draft Pick in the 2012 NHL Entry Draft and Right Wing Danick Paquette from Winnipeg for Right Wing Eric Fehr - Washington Capitals - News

Edit: Arvostaisin kovasti, jos joku voisi kertoa jotakin tästä meitin uudesta vahvistuksesta. Ei sano nimi mitään, siis tuo Paketti.
 
Viimeksi muokattu:

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Aikamoinen unelmasiirto kun kyseessä on vielä provinssin oma poika, tykkään ehdottomasti. Fehr korvaa varmasti Stewartin tehojen muodossa, kunhan pysyy vain kunnossa.

Olisin luullut että Caps hankkiutuu ennemmin eroon Seministä mutta käyhän tämä näinkin.

Pacquette vaikuttaa hänen saamistaan jäähymääristä päätellen aika agressiivilta kaverilta.
 
Viimeksi muokattu:

Ferris

Jäsen
Aikamoinen unelmasiirto kun kyseessä on vielä provinssin oma poika, tykkään ehdottomasti. Fehr korvaa varmasti Stewartin tehojen muodossa, kunhan pysyy vain kunnossa.

Olisin luullut että Caps hankkiutuu ennemmin eroon Seministä mutta käyhän tämä näinkin.

Seminille löytyy selkeä rooli joukkueessa, Fehrillä se on valitettavasti ollut haussa koko Caps-uran ajan. Ikävä nähdä jälleen yhden monivuotisen Capsin poistuvan, mutta toisaalta tämä on hieno mahdollisuus Fehrille lunastaa niitä maalintekijän lupauksia, joita hän juniorivuosillaan nosti ilmaan. Sopivan sentterin löytyessä ja erityisesti kaverin pysyessä terveenä (vaatisi historian perusteella pientä ihmettä) en pitäisi mahdottomana jopa 25-30 maalin kautta. Fehrin ranne on nimittäin tappava.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Seminille löytyy selkeä rooli joukkueessa, Fehrillä se on valitettavasti ollut haussa koko Caps-uran ajan. Ikävä nähdä jälleen yhden monivuotisen Capsin poistuvan, mutta toisaalta tämä on hieno mahdollisuus Fehrille lunastaa niitä maalintekijän lupauksia, joita hän juniorivuosillaan nosti ilmaan. Sopivan sentterin löytyessä ja erityisesti kaverin pysyessä terveenä (vaatisi historian perusteella pientä ihmettä) en pitäisi mahdottomana jopa 25-30 maalin kautta. Fehrin ranne on nimittäin tappava.

No mietin enemmän cap-syitä tuota kommenttia kirjoittaessani. Jos Caps haluaa saada Alznerin sopimuksen alle joku pitää vielä treidata (ellei Potia saa jotenkin keploteltua LTIR-listalle), ainoastaan Seminin kauppaaminen olisi riittänyt Brouwerin ja Alznerin saamiseksi capin alle.
 

Ferris

Jäsen
No mietin enemmän cap-syitä tuota kommenttia kirjoittaessani. Jos Caps haluaa saada Alznerin sopimuksen alle joku pitää vielä treidata (ellei Potia saa jotenkin keploteltua LTIR-listalle), ainoastaan Seminin kauppaaminen olisi riittänyt Brouwerin ja Alznerin saamiseksi capin alle.

Jatketaan tästä Caps-ketjussa, niin ei sotketa Jets-ketjua.
 

anatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thrashers
Edit: Arvostaisin kovasti, jos joku voisi kertoa jotakin tästä meitin uudesta vahvistuksesta. Ei sano nimi mitään, siis tuo Paketti.

Patonki on yleisönsuosikki-pelaaja. Tappelee, raastaa, riistää, kaikkea. Asenne ainakin junioreissa oli kohdallaan ja odotin Atlantalle hyvää kolmosketjua Paquette-Cormier-Klingberg, mutta näemmä uusi johto näki tilanteen toisin. Hyvä hankinta Capseilta, jos yhtään "live up his potential", olen vähän krapuloissa, niin en osaa suomentaa. Tärkeä tieto, toim.huom. Siihen vielä 4th rounderi päälle, niin pitäs Washingtonin suunnalla maistua. Tosin Paketti joutui jo viime kaudella ECHL:ään, pitää kuiten muistaa, että Chicago Wolves hakee menestystä AHL:ssä, vaikka vanhoilla ukoilla. Siellä ei aina nuorille tilaa ole. Josko tämä sitten olisi uusi startti Paquettelle? Mies kuitenkin teki junioreissa piste per peli ja melkein 40 maalia ja siinä sivussa otti sen vajaa 200 min jäähyjä. Hyvä poika. <- Yoda-äänellä tuo viimeinen.
 

Juhaht

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Eri kaupunki, eri nimi, eri logo, eri paita, eri halli, eri fanit katsomossa, eri seurajohto, eri omistaja ja soppareiden loputtua myös eri pelaajisto.

Aika umpisilmäinen saa Atlantan taivalta seurannut fani olla jos tosta saman jengin saa. Mut eipä sillä, Winnipeg on sata kertaa rikollisuuden kehtoa ja itärannikon paskakasaa, Atlantaa, parempi paikka asua ja elää - niin fanien kuin pelaajienkin - joten sikäli potentiaalisesti menestyvämmän, plus bonuksena kanadalaisen seuran fanittaminen onkin vain fiksua!

Itsehän seuraan KOTIIN palanneen Jetsin edesottamuksia suurella mielenkiinnolla. Teemu Selanne, nevö foget!
 
Eri kaupunki, eri nimi, eri logo, eri paita, eri halli, eri fanit katsomossa, eri seurajohto, eri omistaja ja soppareiden loputtua myös eri pelaajisto.

Aika umpisilmäinen saa Atlantan taivalta seurannut fani olla jos tosta saman jengin saa. Mut eipä sillä, Winnipeg on sata kertaa rikollisuuden kehtoa ja itärannikon paskakasaa, Atlantaa, parempi paikka asua ja elää - niin fanien kuin pelaajienkin

Moni NHL-miljonääri, ja varmaan fanikin, asuisi mieluummin tuolla syntisessä Atlantassa ja eläisi vauhdikasta elämää miljoonakaupungin sykkeessä, neonvalojen hohtaessa märkään asfalttiin.
Joku pelaajista saattoi jopa olla pettynyt kun joutuu muuttamaan preerialle.
Winnipegissä voi tulla kylmä, siis siellä voi jäätyä.
Mutta kiekkoilun kannalta hyvä juttu ehdottomasti.
 

Kovy#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Atlanta Thrashers & Winnipeg Jets
Jets on hankkinut Floridasta laitahyökkääjä Kenndal McArdlen. Vastineeksi seura luopui Angelo Espositosta.

McArdlen nimi ei kovin paljon sano, mutta kyseessä on ilmeisesti nopea ja energinen myllääjä, vaikkakin peliälyä ei sitten löydykään niin paljon, että NHL:ssä olisi syntynyt tulosta myös pisteiden valossa. Urallaan NHL:ssä 33 ottelua tehoin 1+2.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Eilen avattiin JetsNation sivusto, johon varmaan kannattaa Jets-fanien tutustua. Tai minähän en vielä tiedä millaista sisältöä tuonne tulee, mutta kyseinen sivu kuuluu samaan sarjaan kuin OilersNation, FlamesNation, TheLeafsNation ja CanucksArmy. Ja ainakin OilersNationin puolella tulee paljon ihan asiapitoisia blogikirjoituksia eri kirjoittajilta ja sitten välillä vähemmän asiapitoista varsinkin Wanyelta, joka toimii noissa kaikissa taustalla. Ja satunnaisella vilkuilulla muillakin ko. "sarjan" sivustoilla on sama meininki.
 
Tuli mieleen että onko tämä GM Tim Cheveldayoff siis entinen Jets-maalivahti Tim Cheveldae. Ajattelin että jos tässä on venäläistaustaisen nimen kirjoittamista vähän tarkistettu jossakin vaiheessa, tai ollut muuten epäselvyyttä.
Sitten katoin Wikipediasta, ja Cheveldae on nykyään palomies ammatiltaan.
 

Aapee79

Jäsen
Tuli mieleen että onko tämä GM Tim Cheveldayoff siis entinen Jets-maalivahti Tim Cheveldae. Ajattelin että jos tässä on venäläistaustaisen nimen kirjoittamista vähän tarkistettu jossakin vaiheessa, tai ollut muuten epäselvyyttä.
Sitten katoin Wikipediasta, ja Cheveldae on nykyään palomies ammatiltaan.

Kiitos tästä hienosta info-paketista! Sanoisin, että jatkoajan historian yksi legendaarisimpia kirjotuksia...

Ensinnäkin:

-Gm on Kevin Cheveldayoff

-Mikä noista on sun mielestä venäläistä nimeä muistuttava? Cheveldayoff, Cheveldae, Kevin vai peräti Tim?

-Jokaista wiki/google juttua ei tarvinne päästä tuomaan esille, ihan vaan kirjoittamisen ilosta...

Anteeksi oma offtopic.
 
Kiitos tästä hienosta info-paketista! Sanoisin, että jatkoajan historian yksi legendaarisimpia kirjotuksia...

Ensinnäkin:

-Gm on Kevin Cheveldayoff

-Mikä noista on sun mielestä venäläistä nimeä muistuttava? Cheveldayoff, Cheveldae, Kevin vai peräti Tim?

-Jokaista wiki/google juttua ei tarvinne päästä tuomaan esille, ihan vaan kirjoittamisen ilosta...

Anteeksi oma offtopic.

Jaa että Kevin... jostakin Jouni Niemisen blogista tai Jatkoajasta jäänyt hätäisesti mieleen että se olis olevinaan Tim.
Mutta kuitenkin tuo Cheveldayoff on varmaan venäläinen nimi, samoin kuin Cherepanov, Ovechkin ja Kovalchuk ovat venäläisiä nimiä.
Että näin.
 

Kovy#17

Jäsen
Suosikkijoukkue
Atlanta Thrashers & Winnipeg Jets
Mutta kuitenkin tuo Cheveldayoff on varmaan venäläinen nimi, samoin kuin Cherepanov, Ovechkin ja Kovalchuk ovat venäläisiä nimiä.
Että näin.

Eiköhän nimi ole ihan kanadalainen. Sitä esiintyy etenkin Saskatchewanin alueella, josta myöskin Kevin Cheveldayoff on kotoisin. Mutta se ja sama.

Hiukan päivitystä Jetsien tilanteeseen ja kaikkeen, joka liippaa vähänkin läheltä.

- valmennusvahvuutta on täydennetty kolmella uudella nimellä. Charlie Huddy on nimetty Noelin oikeaksi kädeksi, Wade Flaherty maalivahtivalmentajaksi sekä Tony Borgford videovalmentajaksi. Huddy omaa 12-vuotisen kokemuksen apulaisvalmentajan tehtävistä NHL:ssä (Rangers 1998-2000, Oilers 2000-09, Stars 2009-11). Flaherty lopetti oman peliuransa 2008 ja on toiminut jonkinlaisissa maalivahtivalmennuksen tehtävissä Chicagossa viimeiset kolme vuotta. Borgford puolestaan lienee ainut valmentaja, joka jatkaa joukkueen mukana muutosta huolimatta. Borgford työskenteli Thrashersissa sen perustamisesta lähtien, mutta videovalmennukseen hän erikoistui 2002.

- Eric Boulton siirtyy Devilsiin. Hieno kuusivuotinen taival Thrashersissa. Tehojen valossa melko mitäänsanomaton, mutta erinomainen jarrukenttien roolipelaaja sekä arvostettu joukkuepelaaja. True North ei ilmeisesti edes neuvotellut jatkosta Boultonin kanssa hankkien ”hänen tontilleen” mm. Glassin ja Rypienin. Muistoihin jää Boltsyn huikea - tai suorastaan epätodellinen - hattutemppu, sillä koskaan aiemmin mies ei ole yltänyt edes viiteen maaliin yhden kauden aikana. Tuo luonnonoikku sattui muuten juuri Devilsiä ja ex/future-seurakaveri Hedbergiä vastaan. Oli se hieno.

- vielä viime kaudella Thrashersin parissa työskennelleet eivät ole jääneet surkuttelemaan kohtaloaan, vaikka Winnipeg on näyttikin ovea kaikille Tony Borgfordia lukuun ottamatta. Rick Dudley palkattiin Torontoon, Mike Stothers siirtyi WHL:ään päävalmentajaksi, Torchetti sai puolestaan päävalmentajan pestin Minnesotan farmijoukkueesta sekä maalivahtikonsultti Clint Malarchuk löysi uuden työpaikan Calgarysta. Mainittakoon vielä, että ex-Thrashers koutsi John Anderson nimettiin apulaisvalmentajaksi Phoenixiin. Craig Ramsay on kuitenkin vielä töitä vailla.

Wheelerin sekä Bogosianin jatkoja odotellen.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Eiköhän nimi ole ihan kanadalainen. Sitä esiintyy etenkin Saskatchewanin alueella, josta myöskin Kevin Cheveldayoff on kotoisin. Mutta se ja sama.

Eiköhän ne kaikki ole maahanmuuttajien nimiä. Gretzkykin oli valkovenäläistä alkuperää. Hordichukit, Matvichukit, Tkachukit taisi olla Ukranain suunnalta ja sitä rataa. Joltain slaavilaisväännökseltä se Cheveldayoffkin kuulostaa. Tuskin se mikään chevelin vapaapäivä kuitenkaan on.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös