Ilmoitukset

Nimimerkki nahkis kirjoitti viestin, jossa arvuutteli nimimerkin oikeaa henkilöllisyyttä. Tämä ei ole sallittua edes huumorin varjolla. Tämän rikkeen ja aiemman rikehistorian vuoksi olemme passittaneet kyseisen nimimerkin kuukauden pelikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Puke on seuraavan viikon ajan poissa muonavahvuudesta hyvän maun vastaisen viestin vuoksi. Kyseinen viesti löytyy Lukko-osion Oskari Setänen -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Wiljami Myllylä HIFK:ssa

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Schwein, 03.05.2018 klo 10.25.

 1. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Jotenkin näistä julkaistuista uusista pelaajista eniten itseäni tällaisena hiihtointoilijana sykähdytti edesmenneen karpaasin pojan pestaaminen. Eri asia on tietenkin milloin Wiljami saa näytönpaikkaa liigassa,
  mutta odotan sitä mielenkiinnolla.

  Wiljami ei ole isänsä ja lajikin on aivan toinen, mutta tässä yhteydessä saanen kuitenkin hieman hehkuttaa isäänsä. Nevöfoget-tason juttuja Mika esitti paljon, mutta itselleni ehkä kirkkaimpana suoritukset Ramsaun kisoissa -99. Kisat ajoittuivat sopivasti yo-kirjoituksia edeltäneeseen lukulomaan, jolloin keskellä päivää käydyt kisat rytmittivät mukavasti päivää. Ja Mikahan putsasi pöydän lähes joka matkalla. Ainoastaan takaa-ajossa hän jäi vääryydellä hopealle, kun sankassa lumituiskussa joutui auraamaan latua ja lopussa (muistaakseni Tomas Alsgaard) pyyhkäisi ohi.

  Näillä sanoilla, tervetuloa jääkiekkoilija Wiljami Myllylä!
   
 2. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Ei luulisi ainakaan treenaamisesta jäävän homma kiinni, jos siis on yhtään isäänsä tullut siinä mielessä. Ei nyt varmaan ihan tusinatason junnu kuitenkaan kyseessä kun pelasi jo Mestistä jonkun pelin viime kaudella 16-vuotiaana, ja lisäksi pelannut U17-maajoukkueessakin. Pituutta on ihan hyvin, painoa ja sitä kautta voimaa lisää niin mielenkiintoinen projektipelaaja ehdottomasti IFK:lle.
   
 3. Schwein Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK
  Lainaus:
  Näin itsekin ajattelin. Mahtaakohan Wiljami hyödyntää suomaastoja harjoittelussaan?
   
 4. MHPeg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mielenkiintoinen nimi kyllä, todella mielenkiintoinen. Huippu-urheilijan poika, joten treenaaminen ja menestymisen halu kulkee jo geeneissä.
  Hieno kausi alla Hermeksen U20:ssä 36gp 42+26 /+46 ja päälle Hermestä Mestiksessä 7gp 2+1 /-3 ja poffeissakin vastuuta kolmen pelin verran ilman tehomerkintöjä.

  Kova parannus ja kehitystä on siis tapahtunut huomattavasti kausien 16-17 ja 17-18 välillä. HIFK on tämän huomannut ja nyt vain hönkää pesään, maltilla.
  17-vuotta löytyy ikää ja varmasti saa ensikaudella liigapelejä alle, luulen että käsissämme on uusi Heiskanen.
   
 5. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mielenkiintoinen hankinta, hauska katsella miten liigaura aikanaan ottaa tuulta alleen.

  Psyykkaaminen kuumenee välillä niin kaukalossa kuin lehtereiltä käsin, toivottavasti pahimmat isäänsä liittyvät vittuilut maltetaan jättää huutelematta.
   
 6. Zodiac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Thunder Bay Bombers
  Niinkuin ylempänä on todettu niin mielenkiintoinen seurattava ensi kaudella. Toivottavasti isän haamut tosiaan on jätetty jo taakse ja Wiljamista kasvaa kunnon pelimies.
   
 7. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Heiskaseen nyt en vertaisi. On kuitenkin suurin lupaus sitten Hakin päivien. Kelpo pelimies varmasti.
   
 8. Sp#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nybarin 3 miljoonan joukkueet
  Lainaus:
  Saa aika aivoton kääpiö olla, jos kohdistaa pelaajaan vittuilua asioilla, joihin hän ei ole voinut vaikuttaa. Se että joku pahoittaa mielen, kun näitä santalan kaltaisia narreja ja muita palkkasotureita vähän dissataan on huvittavaa, mutta tuossa Wiljamin tapauksessa menee raja.
   
 9. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onko kukaan käynyt vielä katsomassa Myllyän edesottamuksia A-junnuissa? Ainakin tilastojen valossa lähtenyt ihan hyvin käyntiin: 3 ottelua, 3+2=5, ja sisäisen pistepörssin piikkipaikka. Saa nähdä pääseekö tekemään liigadebyyttiä alkavalla kaudella.
   
 10. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mistään en mitään tiedä, mutta olen melko varma että pääsee jo syyskauden puolella debytoimaan edarissa Liigajäillä.

  Ja ennustetaan nyt vielä, että tekee maalin debyytissään. Himassa Nordiksella vielä.
   
 11. ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
  Lainaus:
  Kävin ekan pelin kattomassa narreja vastaan ja oli siinä pelissä erittäin potentiaalinen ottaa kokeilemaan myös äijiin kauden aikana. Sama homma oli myös Lundellin osalta.