Washington Capitals 2022–2023 – muutosten aikoja

 • 36 115
 • 181

Pääseekö Capitals pudotuspeleihin?

 • Kyllä

  Ääniä: 35 39,8%
 • Ei

  Ääniä: 53 60,2%

 • Äänestäjiä
  88

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Niin huonoja me ei olla että top3 varausta kannattaa ottaa päiväuni-ajatukseksi kuitenkaan :)

Avs voitti tosiaan suht rutiininomaisesti tän pelin. Noin helppoa se joskus oli punapaidoillakin. Nyt ei ole helppoa.

Ens viikko olis tärkeä kun kaksi divarivihua vastassa. Niistä tarvis kaivaa ne voitot jos haluaa skabassa pysyä, vaikka etenkin Devils on nyt tulikuuma. Mut vasta ke-to yöllä seuraava niin saa pitkästä aikaa edes hetken märehtiä omassa surkeudessa ja ehkä se pieni hetki nollata tekee ihan hyvää.
 

KäMi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Caps
Bäckström voi huilata koko kauden, turha tuoda miestä edes pienellä riskillä takaisin tähän kauteen.

Tavoite on nyt olla mahdollisimman paska, eli nyt vaan kylmästi kaikki ufat lihoiksi, ja Carlsonin pelattava vähintään 30 minuuttia per ottelu. Eiköhän noilla ala tulemaan "tulosta".
 

Weagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Päivän hyvänä uutisena CMM matkaa 200 kilsaa pohjoiseen hakemaan peliaikaa ja -tuntumaa. En sitten tiedä lupaileeko tämä myös esim. Timothy Leifin paluuta kokoonpanoon. Saattaisi tehdä hyvää ylivoimalle.
 

Lapa7

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Capitals, HJK, Arsenal, Espoo
Onneksi Washingtonilla koripallossa menee vähän paremmin. Taitaa olla kuuden ottelun voittoputki.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Tappioputki katkesi pitkän kaavan mukaan tylsässä ja melko nihkeässä väännössä heikon Flyersin kustannuksella.

Ovie teki kaks, mut Johansson varasti toisen maaliviivalta kun omansa hylättiin alkuun. Näytti jo että Phillylle riittää yks hörppy ja yks pomppu mutta loppuun paitsiolta haiskahtava tasoitus ja Flyers myös onneks siinä jamassa et Tortorellaakaan ei enää kiinnosta edes haastella.

hfboardsin puolelta bongattu lause (vapaasti suomentaen) ehkä kuvaa tätä hetkeä ihan hyvin; tiedät olevasi huono jengi kun melkeen joka peliin vastustaja heittää kakkosmaalivahdin kehiin.

Kiitospäivä vietetää äkkiä välistä ja sit katotaan oisko blackfriday-tarjousten hengessä pisteitä saatavilla viikonlopun peleistä. Kovin suurta luottoa ei ole, mut ainakin kiva kun perjantai-ehtoosti voi kattella kiekkoa livenä kello 21 alkaen.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Jatkoaikavoitto (Ovien maalilla) lämmittää mieltä, niin harvassa ne nykyisin ovat. Oshie selkeästi toi hiukan piristystä peliin, vaikka näyttikin taas eisaatanalta ennen viimeistä kolmea minuuttia. Siinäkin kerkesi jo manata, että taasko meiltä viedään maali.

En tiedä oliko Kuemper ihan selvin päin, sen näköistä haparointia oli tällä kertaa. Chucky aloittanee huomenna.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Jos oli kuemper viime pelissä kännissä niin nyt oli toivuttu ja kiinni jäi kaikki. Siihen tueks perustiivis oma pää ja veteraaneilta pari byyriä niin ihan asiallinen retropaita-voitto Flamesista.

Ens yönä sitten tulikuuma Devils. Ja oisko Vanecek maalissa? Meiltä uumoilisin starttivuoroon viiksi Charlieta. Sen verran on annettu eteen taulukossa että voittoja tarvii nyt kairata tasasen tappavaa, mut nyt kun kaks otettiin ja viikko ollut positiivinen niin varmaan sen ohipelin vuoro ois seuraavaks.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös