Washington Capitals 2021–2022 – lopun alkua vai vielä kerran pojat?

  • 105 666
  • 532

Gr8-8

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Bäcksin valtti ei koskaan ole ollut nopeus, joten sinänsä uskon että hyödyllinen mies vielä nyt ja tulevaisuudessa muilla avuillaan, jotka eivät mene koskaan pois muodista.

Caps saa ottelusarjan voitosta 3.6 kerrointa, joten yllärihän se jatkoon pääsy olisi. Kuitenkin kokemus, paineettomuus ja hyvä vierasrekordi ovat puolellamme. Jos tolppien välissä ei uunoilla, niin kyllä tästä kunnon sarja saadaan.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: J_L_

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Noin. Taas päästiin kesälaitumelle etuajassa. Yllätys se ei ollut ja sikäli vitutuksen ohella hyvä fiilis että nyt sentään näytti siltä että Caps oikeasti halusi jatkoon, toisin kun parina edeltävänä kautena, mutta ei vaan riittänyt.
Odotetusti kaaduttiin maalivahtiin.
Raaka väite sikäli että Panttereita vastaan Samsonov toki oli pääosin hyvä mutta jos se olisi runkosarjassa pelannut edes vähän paremmin olisi pinnat riittäneet heikompaan vastustajaan POFFSeissa.

Siinäkin muuten merkillinen tarina: Mies pelaa ihan kaikkien mielestä runkosarjan aivan paskasti, aloittaa POFFsit penkiltä ja kun on sitten ensimmäisen pelinsä aloittajana niin heti menee helppo. Sen jälkeen käsittämättömästi skarppaa ja onkin (taas pääosin) todella hyvä.
Saas nähdä mitä tämä merkitsee jatkoa ajatelleen: Heräsikö usko taas Samsonoviin vai haetaanko jostain maalivahti kovalla rahalla?
Muutenkin odotan suurella mielenkiinnolla mitä muutoksia tapahtuu sillä toivottavasti tapahtuu.

Henkilökohtaisella tasolla: Kohta vitutus laantuu ja tilalle tulee tyhjä ja vähän vapautunutkin olo. Mitähän sitä tekisi loppuelämän tai ainakin -kevään?
Taidan lähteä rantaan tiirailemaan lintuja. Niitä lentokykyisiä.
Palataan!
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Juu, bitter sweet fiilikset. Tappio harmittaa, mut sentään jäi niin pienestä kiinni et voi haaveilla että parilla oikein ajoitetulla pompulla edes matka päätyyn asti ei ois mahdottomuus. Yksittäiset pelit oli toooosi pienistä jutuista kiinni, ja monella ykkösukolla jäi vielä hiukan piippuun ja varaa parempaankin.

Nyt heti ei jaks tulevaa murehtia. Hyvät kesät!!
 

Gr8-8

Jäsen
Suosikkijoukkue
The Red Rockers
Caps sai pomppunsa Stanley Cup keväänä ensimmäisen ottelusarjan kolmannen pelin jatkoajalla, kun Cam Atkinson laukoi kiekon ylärimaan. Tuosta maali, niin sarja olisi ollut 0-3 ja viiri uupuisi edelleen Capital One Arenan katosta.

Sitä ennen taikka sen jälkeen kiekko ei ole suuntaamme pomppinut. Katkerimpana muistona Canadiens-sarja 2010 ja kaikki Pens-sarjat yhtä lukuunottamatta.

Toisaalta, mestaruus maistui ja maistuu tuon takia erityisen hyvältä. Enkä väitä, että hävittiin huonommille tänä vuonna, mutta ei kiekkojumalilta juuri apujakaan tullut.

No, kausi paketissa ja tässä voi taas alkaa keskittyä niihin elämän kannalta oikeasti merkityksellisiin asioihin. Tämän joukkueen osalta on edessä pitkä kuiva kausi, jonka aikana fokus on siinä, että AO metsästää Väinöä ja joukkuetta rakennetaan pikkuhiljaa uudelleen #8 ja #19 jälkeiselle ajalle.
 

JuiWSH

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Paremmille hävittiin ja sarjan lukemat aika odetetut. Itse veikkailin 4-1 tappiota, mutta ei ihan sentään niin tylysti sarja mennyt. Sen verran mitä ehdin ja jaksoin katsella, niin oli kyllä molemmilta joukkueilta suhteellisen paskaa lätkää, liekö taso oikeasti tämä vai oliko vaan sitten molemmille vaikeahko matchup, en tiedä. Kokonaisuudessaan Capitals ei mielestäni päässyt kunnolla vauhtiin oikein missään kohtaa kautta, keskikauden hyvää jaksoa lukuunottamatta. Oikeastaan koko sesonki meni sellaisella "niin noh" fiiliksellä.

Itse en rehellisesti sannottuna odottanut enkä edes toivonut pitkää kevättä tälle vuodelle, katsellaan sitä Cup-jahtia ennemmin jonakin muuna vuonna. Voihan se olla, että GMBM vetääkin vielä jonkin jäniksen hatusta.

Joka tapauksessa luojan kiitos tämä kausi on ohi. Nyt on aikaa sitten lokakuuhun asti ottaa etäisyyttä tähän joukkueeseen ja miettiä sitten uudestaan suhtautumista tähän Capsin venäläismafiaan.

Hyvät kesät kaikille!
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Päätetään kausi jonkinlaiseen lyhyeköön yhteenvetoon. Yksittäisiä onnistujia ja epäonnistujia listailin jo ennen pudotuspelien alkua, joten niihin en isommin enää palaa. Pudotuspeliottelut kuitenkin muuttivat mielipidettäni muutaman yksilön kaudesta.

Kokonaisuudessaan kouluarvosana kaudesta osuu varmasti sinne 7-8 hujakoille. Ei jackpottia, muttei myöskään täyttä mahalaskua. Kausi oli melko rikkonainen joidenkin yksilöiden osalta, ja tämä näkyi luonnollisesti peliotteiden ja tulosten melkoisessa vuoristoradassa. Loistavaa alkukautta edelsi parin kuukauden tasainen slumppi, jolloin pisteitä kuitenkin kaavittiin kasaan sen verran, ettei loppukaudella pudotuspelipaikkaa tarvinnut juuri jännittää. Pudotuspelien alla otteet paranivat, mutta lopuissa neljässä-viidessä pelissä ei päätetty edes yrittää ja täten vastus oli Florida. Noista peleistä pari pistettä lisää ja vastaan olisi todennäköisesti asettunut Rangers, mikä olisi merkinnyt ehkä täysin erilaista ottelusarjaa. Jossittelut ovat kuitenkin jossitteluja, joten mennään sillä, mitä saatiin.

Florida sopi yllättävän hyvin vastuksena Capitalsille, mutta oli lopulta rahtusen anhaampi joukkue, vaikka taktisella puolella Laviolette mielestäni veikin Brunettea suurimman osan sarjasta. Capitalsilla oli sinänsä kaikki mahdollisuudet edetä jatkoon, mutta epäonniset juonenkäänteet sekä muutamat lipsahdukset kurinalaisessa pelitavassa käänsivät sarjan Floridalle. Isompaa harmitusta tämä ei aiheuta, sillä Caps pystyi ison altavastaajan asemassa pelaamaan kauden parasta kiekkoaan ja laittoi koko sielunsa Oshien johdolla peliin.

Niin, T.J.Oshie. Kuka tulee vielä kritisoimaan Oshien megalappua? Kolme vuotta tuota olisi vielä jäljellä, mutta vaikka vammat painavatkin kiihtyvään tahtiin, on tuo kaikessa seksikkyydessään aivan ihana pelaaja ja täydellinen pudotuspelikone. MVP-tason suorittamista tämän sarjan aikana. Taisi tehdä myös yhden sarjan maaliennätyksen Capitals-pelaajien osalta, jos oikein kuulin lähetyksestä.

Toisena pitää nostaa Bäckströmin tasonnosto keväälle. Bäckström kärsi Oshien tapaan vammoista ja näytti runkosarjan ajan todella hitaalta, mutta jostain sekin kaivoi yhden ekstravaihteen lisää näihin peleihin. Vaikka Bäckströmin liike alkaa rapistua, on hän edelleen korvaamaton pelaaja tälle joukkueelle ja lupaan, etten enää koskaan sano pahaa sanaa hänestä. Osoitti epäilykseni vääriksi. Seuralegenda ja muuten vain kuningas.

Seuraavaksi tarjoan tilan Samsonovin kehaisemiselle. *Aseta jokin/jotkin haluamasi kehusana(t) tähän*. Noin, tehty. Itse käytin mielessäni sanaparia kelpo onnistuminen. Ei pystynyt yksin voittamaan sarjaa, mutta teki ja tarjosi enemmän kuin olisin ikinä voinut kuvitella. Vieläkö yksi mahdollisuus ja jätetään kuulento odottamaan ensi kevättä?

Vaikka edessä ovat todennäköisesti kurjemmat vuodet, en vaihtaisi tätä joukkuetta mihinkään. Eikä kukaan vie vuotta 2018 pois meiltä. Hyvää kesää kaikille! Jatketaan kunnolla sitten, kun drafti alkaa lähestymään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös