Washington Capitals 2021–2022 – lopun alkua vai vielä kerran pojat?

  • 105 664
  • 532

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Ei kai meillä ole tilaa capissä, vaikka MaJo ei kovin tyyris olekaan?

edit: Kraken siis maksaa puolet eli menee samalla kustannuksella kun Sprong.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Paljon toivoin Sprongin täällä ollessa, että tekisi todellisen läpimurron. Ei tehnyt ja onhan tuossa isommille minuuteille tie tukossa kaikkien ollessa terveenä. Nyt on ainakin isommille minuuteille ehkäpä parempi sauma Seattlessa.

Marcus takaisin Caps paitaan ja kyllähän me tiedetään toki mitä saadaan takaisin. Luotettava pelaaja, jonka voi heittää oikeastaan mihin vaan. Seuraillaan päivän etenemistä.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Pelkäsin kesällä Sprongin lähtöä Seattleen, sillä näin hänessä jopa 25 maalin pelaajan tällä kaudelle. Noh, ei ihan ole lähtenyt ja oma pää vuotaa pahasti, joten nyt siirto Seattleen on varmasti oikea ratkaisu.

Johansson tarjoaa ennen kaikkea luotettavuutta verrattuna Sprongiin. Tiedetään tasan tarkkaan, mitä sieltä saadaan. 4. ja 6. kierroksen pickit nyt ovat ihan yhdentekeviä, kun saatin niiden avulla nipistettyä puolet MoJon cap hitistä pois.

Haiskahtaa kyllä siltä, että tämä ei jää tähän. Pakisto kaipaa ehdottomasti vahvistusta vielä. Uusimpien tietojen mukaan siellä ei ole näkynyt Carlsonia (eikä TvR:ää) vapaaehtoisilla aamujäillä. Kempnyn paikka ei ole tuolla suoritustasolla kokoonpanossa. Irwin menee seiskapakin roolissa, mutta Kempnystä tulisi nyt päästää viimeistään irti. Toki pakko se on siellä pitää, jossei muitakaan ole.

Tietenkin vapaaehtoisten jäiden väliin jättäminen ei ole vielä huolestuttava merkki Carlsonin kunnosta, joten toistaiseksi kaikki sillä osastolla kunnossa.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Itsellä ei ole Larssonista minkäänlaista muistikuvaa. Tuttu nimi, mutta luulin sen edelleen olevan Buffalossa.

Statsien perusteella vaikuttaa kuitenkin olevan hyvä haku pohjakenttiin ja tosiaan Dowdin stunttia tuolla varmasti haetaan. Larsson on ollut sivussa edelliset 19 peliä loukkaantumisen takia, mutta pitäisi olla lähellä pelikuntoa. Loukkaantuneen pelaajan hankkiminen sopii hyvin kauden teemaan. Hinta ei kuitenkaan paha ja Arizona pidätti puolet palkasta, joten otetaan vastaan.
 

Ferris

Jäsen
Joo, se SaiPassa pelannut Johan Larsson ei ole sama kaveri kuin tämä NHL:ssä pelaava Johan Larsson.

Eittämättä täytyy myöntää, että SaiPasta tuttu nimikaima sekoitti sen verran, että muistelin NHL:ssä pakkina pelanneen Larssonin olleen kokonimikaima. Mutta eihän se Johan ollutkaan, vaan Adam.
 

Ferris

Jäsen
Eittämättä täytyy myöntää, että SaiPasta tuttu nimikaima sekoitti sen verran, että muistelin NHL:ssä pakkina pelanneen Larssonin olleen kokonimikaima. Mutta eihän se Johan ollutkaan, vaan Adam.

Haluan tehdä selväksi, että en työskentele kyseiselle sivustolle. :D
 

Liitteet

  • Näyttökuva 2022-03-21 203045.jpg
    Näyttökuva 2022-03-21 203045.jpg
    99,9 KB · kertaa luettu: 132

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Joo, ei kans ole tuntemuksia Larssonin osalta. Pitää skoutata tarkemmin ja vakoilla hfboardsin puolelta omat ajatukset kasaan kunhan se taas toimii :)

Eiköhän ne treidit sit ollut siinä. (Kuuluisat viimeiset sanat ennen ku tulee Vrana+1+2 for Mantha). Eli iiziä mentiin ja pari löysää syvyyshankintaa muutamaa alemman keskisarjan pikkiä vastaan, sekä hyvästit Sprongille. Kutein sanoin jo aiemmin, niin ei paina mieltä. Hinnat oli kovia ja vaikea nähdä että joku noista isoista kaloista olis ollut semmonen kaveri joka olis omalla panoksellaan Capitalsin cuppiin kantanut. Kyllä se on tän rungon homma tänä keväänä ja nyt jäi sitten panoksia pelata treidi-rulettia ens kesänä tai keväällä, kun moni vihulainen on omat ykköset ja kakkoset jo lyönyt lihoiksi tulevillekin vuosille. Ehkä ens ikkuna on taas buyers market!
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
En minäkään kummempia odottanut, joten ei siinä mitään. Pettynyt olen silti sillä ainahan sitä toivoo sitä merkittävää treidiä. Toisaalta olen yleensä kriittinen rentalien suhteen. Eli näillä mennään.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Noniin, nyt on annettu ajatusten juosta ja saatu hahmoteltua millanen nippu pleijareita kohti lähtee.

Hankinnoista nyt oleellinen sanottu, maltilla mentiin. Hiukan yllätti että pakkia ei tullut. MaJo on nostalgiahankinta jossa ei korkeelta putoa vaikka ei pelais peliäkään. Jos taas jostain syystä löytää uutta virtaa vanhoista huudeista ja kavereista niin siitä voi olla vielä iloakin monipuolisuutensa ansiosta. "Zone entries" kuultu. Larsson jäänyt itselle jotenkin näkymättömäksi kaveriksi urallaan, tusinanimi, mutta nyt kun tarkemmin urapolkuun tutustui niin vaikuttaa ihan asialliselta pelimieheltä ja entisten joukkueiden fanitkin muistavat edelleen kehua. Tällä kaudella oli ennen loukkaantumistaan vielä 0,5 ppg tahdissa sen 30 peliä, joten jonkinlaista pistepotentiaaliakin taustalla lienee, vaikka profiloitunut vahvasti puolustavan/rikkovan sentterin rooliin ja nähdänä jonkinasteisena stereotyyppisenä "nelosketjun sentterinä". Aloittaa IR-listalta mutta eiköhän se kaukalossa kauden mittaan nähdä kun siitä jotain maksettiinkin. Hiukan yllättävä haku, ja herättää pelkoa Dowdin tilanteesta. Toisaalta voi myös olla että tässä katsotaan jo pidemmälle, tuliko Larsson "try-out" ikkunaan kisailemaan esimerkiksi Ellerin paikasta? Larsson lienee alle kahden millin mies ens kaudellakin, ja sitä kautta semmonen puolisentoista milliä avattavissa cappiin.

Pleijareihin mennään, ja näillä mennään. Viholliset vahvistui kovin, mutta tähän kilpajuoksuun ei ehkä nyt ollut sopiva hetki lähteä mukaan panikoimaan. Altavastaajana lähdetään jokaiseen sarjaan, mutta mahdollisuudet yllättää ketä tahansa on olemassa. Katotaan miten meidän käy ja tehdään kesällä jotain isompiakin liikkeitä ehkä.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Laitetaas tähän vielä Tarikin tietotoimistolta, theathleticin jutusta lainaten;

- Caps tiedusteli kyllä Fleuryn perään vielä TDL:n lähentyessäkin, mutta vastaus oli että Fleuryä ei kiinnosta Washingtoniin lähteä. Sen jälkeen muiden molareiden perässä ei vakavissaan edes oltu, koska ajatus oli että pelkästään selkeä upgrade Vanecekiin olisi kiinnostanut.
- Johansson pelannee jo tänä yönä Bluesia vastaan. BM ja Lavi mainitsivat odotetusti monipuolisuuden ja sen että MaJo tuntee joukkueen hyvin ennestään, ja esim yyveelle helppo heittää tarpeen tullen. Johanssonin puolustustilastot advanced statseissa on paremmat mitä luulisi.
- Sprong yllättyi treidistä. BM ihmetteli miten se nyt semmosesta yllättyi, treidi oli odotettavissa koska tasaisuus puuttuu :D
- Larssonin pitäis olla valmis aloittamaan treenaaminen heti. Hänelle oli aikataulutettu paluu jäille eiliselle. BM mainitsi että Larsson pystyy pelaamaan laidassa, ja vinkkaili että Hagelinia tässä kohtaa paikkailtiin. Eli ottanee Fjällbyn paikan kokoonpanossa kun on valmis.
- Caps on muiden mukana college-maalivahti Clay Stevensonin perässä, ja ilmeisesti "jahdissa" tosissaan.
**
- Carlson saattaa missata tän yön pelin, mutta sen vakavammasta ei pitäisi olla kyse.

Extra;
- Hagelin kävi silmäleikkauksessa maaliskuun alussa, ja on nyt menossa lähiaikoina toiseen. Sen jälkeen Caps tietää missä mennään.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: J_L_

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
No nyt kun pelipaikat on loppukaudeksi taas turvassa niin vedetäänpä heti slumppi päälle? :)

"Pitkästä aikaa" ihan vaan heikko esitys. Blues pelasi vähän pleijarityylistä lätkää ja Caps ei ollenkaan. Maalinedustat etenkin 100-0 "kaverille". MaJo ei ekaan peliin häikäissyt, heh. Carlsonin olis ollut parempi vaan huilata tämä peli. Vanecekilta paljon ripareita, mutta eipä tullut apujakaan ja ei millään hänen vika tämä tappio.

Laitetaan otteluruuhkan ja TDL:n jälkeisen jännityksen laukeamisen piikkiin, ja uskotaan että viikonloppuna mennään taas parempaa kohti. Pe-la yöllä Sabres ja la-su yöllä Devils. Excel näyttää että kausisaldo on tällä hetkellä -1 pistettä. Viikonlopulle budjetoitu 3, eli kahdella voitolla olis sauma taas nollata excelit kohdilleen!

Kolme peliä pitäis "ruuhkassa" vielä jaksaa niin sitten onkin melkein viikon huili välissä. Nythän tässä on tämmönen 8 peliä 13 päivään tykitys päällä, jos tuntuu siltä ett Caps pelaa joka yö kiekkoa.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
MaJolle annettiin rutkasti luottamusta laittamalla se ykköseen. Eihän siitä noin varsinaisesti mitään tullut kuten ei mistään muustakaan. Tai no, ensimmäinen erä oli suht OK.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Oma pää vaihteeks aika sekasin, mutta tappioputki sentäs katki kahteen. Samsonoville pari kolme huippupelastusta, Ovielle maali ja vieraspinnat taskuun. Se riittää perjantai yön saldoksi kyllä. Vedettiin seittemällä pakilla.

Ens yöllä Devils.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Välillä näytti hyvältä mutta on tuo puolustus pahasti sekaisin. Ehkä loukkaantumiset jne. Näin monta tuhrittua avopaikkaa en muista vihulaisella vähään aikaan olleen.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Devils on kyllä viihdyttävä nippu. Joka kerta pelotti Hughesin koskiessa kiekkoon. Meille tulee muutaman vuoden päästä kylmää kyytiä divisioonassa, kun Devils tuosta kerää vielä vähän kokemusta itselleen ja nousee mukaan kärkitaisteluun. Siihen asti kuitenkin saavat toimia pisteautomaattina.

Jalat painoivat selkeästi raikasta vastustajaa vastaan, mutta voitto kairattiin lopulta erikoistilanteiden turvin. Bäckströmin omenat jäällä olivat kaiken kaikkiaan huvittava näky, ja kyllähän myös Nicke näytti juhlapelistään nauttivan täysillä.

Ovechkin meinasi muuten vetää turvalleen Bäckströmin alkuseremoniassa taiteillessaan punaisten mattojen päällä. Hetkeksi sydän pomppasi kurkkuun, että ei kai se nyt saatana loukkaantunut sitten tuossa. Hyvin näytti homma kuitenkin pelittävän. Vanecekilta solidi esitys, samoin CMM:n maali maistuu aina.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Tosiaan "nihkeä" rutiinivoitto Devilsistä, mutta ei tyylillä väliä kun pisteet tulee B2B-pelistä. Devilsillä on paljon aihioita ja tulevaisuus näyttää hyvältä, mutta tosin on siellä reikiäkin ja kuten muutamasta tapauksesta on nähty niin ei se aina kovin helpolla siitä sitten lähde kuitenkaan. Toivotaan tavallaan että Devilsillä on kiva tulevaisuus edessä, mutta toisaalta ei suuresti haittais vaikka se nyt vielä sen 3+ vuotta ottais ennenkun tosissaan kiusaavat Capsin pudotuspelimahdollisuuksia..

Nyt lähtee sitten viimeinen 15 pelin rytistys, ja se on todella kova. 11 noista peleistä on playoffs-joukkueita vastaan. Hurricanes peli tänä yönä alta pois, niin huilataan n. viikko ja sitten onkin otollista aikaa hioa se peli siihen pleijari-moodiin kun vastustajat on a-luokkaa lähes poikkeuksetta. Eli; Canes, Wild, Tampa, Pens, Bruins, Leafs x 2, Avs, Vegas ja Rangers löytyy huhtikuun peli-listalta. Kirjataan nyt loputkin vielä samaan perään; Flyers, Habs, Coyotes ja Islanders x 2.

Oma excel ilmoittaa suht saavutettavan 18 pistettä saaliiksi näistä peleistä, ja tällä hetkellä se on tosiaan osunut tasan ennustettuun pistesaldoon ja vieläpä niin että missään kohtaa ei oo ollut enempää kuin +-3 toleranssissa. Yksristikakkosella kun ois vetänyt excelin mukaan niin olis voinut tehä ihan kivan tilin tällä kaudella!! :)
 

Ferris

Jäsen
Sieltä taitaa olla yliopistomaailmasta tulossa vahvistusta organisaation maalivahtiosastolle.


Vahvistus tälle sopparille eli parivuotinen tulokaspahvi kyseiselle jannulle.


Samalla myös vuoden jatko Hersheyssä pelanneelle Vecchionelle.McMiikkaelin hyvät otteet viime aikoina sentterin tontilla on havaittu jopa Lavin kakkuloilla, sillä paluuta tekevä Eller on joutunut siirtymään kolmosen laidalle, ainakin yhden pelin ennakkokokoonpanossa. Katotaan sitten kauan menee kun Eller tai toisessa laidassa pelaava MaJo sentterin paikan ottaa.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Canes makseli kauden aiempien keskinäisten kalavelkoja ja haki vakuuttavan voiton. Hienoja maaleja, kova nippu. Ja Capitalsilta taas hiukan ohipäivä tällä kertaa ja numerot sitten sen mukaiset.

Oikeen mitään hyvää sanottavaa ei tästä. Taidettiin jo tehä suunnitelmia nyt alkavalle ”pitkälle vapaalle”. Wilson sentään otti ihan viihdyttävän myllyn Smithin kanssa.

Menköön tämä nyt olankohautuksella ja tosiaan pieni huili nyt ja sitten alkaa kunnollinen valmistautuminen ja viimenen ryki ennen pleijareita.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös