Washington Capitals 2020–2021

  • 108 260
  • 531

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Dillon teki veteraanin teon ja näytti heti ensisekunneilla joukkueelle että tarkoitus ei ole tulla jäälle vain oleskelemaan vaikka Bruinsilla AHL-puolustus. Eikä sitten oleskeltu. Dillonilta toivoisi muuten vielä enemmän fyysisyyttä tosipeleihin kun Wilson ei saa. Ei se tietenkään koskaan mikään lapanen ole ollut, ei todellakaan, mutta nyt tarvitaan lisää.
Noin muuten niin Bruins ei eilisellä kokoonpanolla ole mikään mittari joten ei muuta kun seuraavaa peliä kohti.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
On se kivaa kun kaikki vaan uppoo. Paitsi se ei oo kivaa kun kasin vedot ei uppoo, hatullisen olis sekin voinut tehä. 8-1 kuitenkin asiallinen statement tähän kohtaan kun TDL sulkeutumassa ja peli vähän takkuillut ja etenkin Bostonia vastaan.

Dillonilta hieno pelimiehen mylly. Wagner oll vissiin Hathawaylle ennen peliä jotain mouhonnut ja Dilly on joukkueen ja koodiston mies, sekä kun pelien alut on viime aikoina yskinyt niin hyvää herättelyä.

Chara sai toiset kunnianosoitukset yleisön edessä, vaikka aika valjuiks nekin jäi kun sitä yleisöö noin vähän. Tehään ny suosiolla hei niin että ens kaudella sit kunnon show täyden yleisön edessä Bostonissa, ja Capsin paidassa. Eiks je?

Kiva peli oli katella kun kaikki vaan onnistuu, joten unohdetaan äkkiä. Pakko olla surkeuden ankeutta Caps-fanin elämä, tämmöinen ei käy päinsä. Eli TDL:ään äkkiä!

Islanders hankki Palmierin ja Zajacin, Boston sai ”herttaisella diilillä” markkinoiden kuumimman nimen, Pens huhujen mukaan nappaamassa Carterin. Ja kun Tampa ja Torontokin meuhkaa markkinoilla niin pakko BMn on pientä puristusta tuntea kravatissaan. Mutta onko siellä muka nyt sitten enää ketään kun meidän tsäänssejä oikeasti muuttais mihkään suuntaan. Jopa Ferrisin ehdottelema Rittich on nyt pois pöydältä. Otetaanks iha lepi vaan tänään vai tuleeko sit joku Bernier/Ullmark, vai jotain ihan puskista? Elämme jänniä aikoja, vaik ei oikeestaan. Tuli mitä tuli niin kovia pelejä on keväälle edessä.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Darth Vladar päätti sitten laittaa kaiken likoon Ovechkinin pysäyttämiseksi, niin energiaa ei enää jäänyt muihin torjuntoihin. Oli kuitenkin kerrankin mukava nähdä, ettei 3-0 johto kääntynyt kolmannen erän tuskailuksi, vaan lyötiin lisää löylyä. Bostonilla oli askissa niin kokematon puolustus + veskari, että jotain tällaista tämän piti ollakin. Vanecekilta taas hyvä peli, otti avauserässä tarvittavat kiinni ja loppu oli melko kosmetiikkaa.

Saas nähdä, mitä TDL:llä tapahtuu. En ehkä lähtisi veskarikaupoille paniikissa, kun Vanecek tuntuu pelaavan ihan hyvin ja Samsonov pelaa parhaimmillaan ihan huipputasolla. Toki omiin on mennyt paljon maaleja, muttei niitä veskareiden piikkiin voi yksin laittaa. Puolustuksen suhteen Kempny (jonka olemassaolon olin täysin unohtanut) vissiin voisi mahdollisesti palailla playoffien tuntumassa, mutta tuskin tulisi pelaamaan paljoa enkä tuossa oikein järkeä edes näkisi. Siegenthalerin kauppaaminen ehkä viittaisi siihen, ettei puolustukseen kaivata lisävahvistusta, kun sitä olisi ollut omastakin takaa.

Panikin tilanne hyökkäyksessä on vähän auki. MacLellanilla on tapana yleensä räväyttää jokin nerokas liike ihan puskista, ja vaikkei Siegenthalerin kauppaaminen kauheasti tilaa avaakkaan, niin Panikin ulostaminen + mahdollisten kauppakumppanien kanssa tehtävän palkkojen kikkailu voi olla yksi vaihtoehto. Granlund? Ei kai nyt sentään Suomiväriä, MacLellan kun tunnetusti vihaa Suomea. Kukahan sille on joskus juottanut liian väkevää kossua...?
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Rakell siellä olis noista mielenkiintoisemmista nimistä jäljellä joka itellekin kelpaisi, ja taitais olla 50% pidätyksellä taiteiltavissa capin alle jopa ilman Panikin sisällyttämistä kauppaan.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Minä olen perinteisesti suhtautunut vuokrapelaajiin kriittisesti. Hyvin harvoin ne tuo jotain korvaamatonta. Takavuosilta tulee mieleen Shattenkirk esimerkkinä tästä ja harvassa on ne jotka ovat oikeasti onnistuneet Caps-paidassa. Nytkään ei mittari värähdä kunnolla yhdenkään ehdokkaan kohdalla - jos siis nimenomaan puhutaan rentaleista.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Minä olen perinteisesti suhtautunut vuokrapelaajiin kriittisesti. Hyvin harvoin ne tuo jotain korvaamatonta. Takavuosilta tulee mieleen Shattenkirk esimerkkinä tästä ja harvassa on ne jotka ovat oikeasti onnistuneet Caps-paidassa. Nytkään ei mittari värähdä kunnolla yhdenkään ehdokkaan kohdalla - jos siis nimenomaan puhutaan rentaleista.

pitkälle sama. Siks toi rakell ehkä ainoo kelle ite yhtään lämpeen, että sopparia ois vielä ens kausi myös ja puoleen hintaan cap olisi naurettavan halpa. Siitä vois hiukan jo maksaakin.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
No ei malttanut BM jättää deeällää ihan väliin vaan piti se syvyyshyökki hankkia. Raffl Phillystä meille, toiseen suuntaan vitoskiekan varaus.

Sanoisin et aika +- 0 treidi. Ei kai syvyyttä koskaan liikaa ole, capissa oli tuon verran sitä tyhjää ja ei maksanut oikeestaan mitään, ja ihan NHL pelaaja saatiin. Vitoskiekalle meillä olikin ennestään 2 vuoroa, joten siltäkin osin toinen oli moiseen splashiin käytettävissä.

Tämä riittää kyllä mulle. Ei kiitos kolmosmolarille. Semmoisen hyöty jäisi turhan marginaaliseksi.

DL:n lopputulema taitaa siis olla;

Siegenhalert + 5th
<->
Raffl + 3rd

eipä tuossa ainakaan pahasti päästä turpaan ottamaan.
 

hulkster19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, SaiPa
Ei saatana. Mitä järkeä? Nopealla tilastoskouttauksella Vrana on yksinään Manthan arvoinen.

Myönnetään, että en ole Anthonyn uraa sen jälkeen seurannut, kun kaveri latoi junnuliigassa maaleja ja Detroitia fanittava kaveri uhosi, että siinä on heidän Ovechkininsa. Mutta ei saatana, eihän tuossa ole mitään järkeä.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ei Mantha noin kova pelaaja ole, aikamoista.
 

jertuu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Washington Capitals, Real Madrid
Morjesta pöytään täällä uusi kirjoittelija Capitals palstalle!

Heti treidi hommia. Aika puskista tuli tuo Mantha diili. Omasta mielestä ei niin huono kuin moni muu ajattelee. Vranan kans päikseen Mantha ok. Panikin sopparin ottamisesta kakkoskiekka ok. Tuo ykköskierros tuossa omasta mielestä liikaa.

Mutta kyllä Sheary-Backs-Mantha kenttä hyvältä näyttäisi.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Vrana omia suosikkeja omalla tavallaan koko jengissä ja kyllä kirpaisee. En tiedä, mitä tähän sanoisi. Periaatteessa itselle Panik, 1st ja 2nd ihan samantekevää.

Ei auta itkut markkinoilla. Annetaan aikaa ja herran näyttää mihin hänestä on. En kyllä dumaa ketään, kuka on edelliset vuodet joutunut Buffalossa ja Detroitissa pelaamaan, vaikka ensireaktio siltä vaikuttikin.

Katsotaan katsotaan, mitä tuleman pitää.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Oolrait. Tätä täytyy pureskella yön yli, mutta ensireaktio on että tykkään treidistä!

Moni järkyttynyt Caps-fani tulee kiroamaan tätä treidiä lähipäivät ja tdlää seuraava kiekkokansa tuomitsee yksipuoliseks teurastukseksi Yzermanin puolelta, mutta mun ajatus on että mitä sitten.

Kuten oon monta kertaa sanonut viime vuosien aikana niin mulle nuo pikit ei meinaa tässä kohtaa juuri mitään. Jos haluaa jotain isoa saada aikaseen niin ne pitää uskaltaa heittää pöydälle, ja nyt BM sitten perkele tosissaan niin teki. Hinta oli todella kova, mutta kun tämä oli se minkä nähdään auttavan Capitalsia joukkueena sen seuraavan 2-4 vuoden ikkunalla niin mä nostan hattua balsseista painaa liipasimesta. Nyt se ei jää kiinni siitä että ei uskallettu tehdä kauppaa.

Vranan lähtö kirpaisee. Mutta fakta on että se alkoi oleen jo lähtökuopissa jokatapauksessa. Kahdet pleijarit nollatehoilla alla, puolustuspäässä lapanen ja hyvin streak-henkinen pelaaja. Ja Lavioletten kanssa törmäyskurssilla, ja vielä sopimus katkolla. Kuinka moni olis ilolla lyönyt nimen johenkin 5+ miljoonaa lappuun? Tämä on iso sheikki joukkueelle, pelaajien keskuudessa tykätty maskotti ja core pelaaja ulos.

Tilalle Mantha. Lännessä kun pelaa niin vähän vähemmälle huomiolle jäänyt itellä, mutta ainakin jossain vaiheessa oli kovassa nosteessa ja on joutunut pelaan aika heikon porukan mukana ehkä hiukan liian isossa roolissa välillä. BM ja co. selkeästi arvostavat kaveria paljon kun noin kovan hinnan siitä oli valmiita maksamaan, ja haluan nyt uskoa että sopii meille kuin nenä päähän, ja hyötyy entisestään kun kaverit rinnalla vaihtuu hiukan kovempiin. 5,7 millin lappua kolme vuotta jäljellä tän kauden jälkeen, joten iloa on pitkäksi aikaa jos ja kun vaan homma lähtee kulkemaan.

Pikit oli kova hinta, mutta en tosiaan jaksa niitä nyt murehtia. Panik oli ok pelaaja mutta soppari oli huono ja se olis ollut ensi kesänä kuitenkin saatava ostettua about kakkoskiekan varausvuoron hinnalla muualle, ja se osaltaan vähentää Manthasta maksettua hintaa. Tilalle jo tulikin se Raffl, joka näyttäytyykin nyt ihan eri valossa.

Nyt breakdown dedikseen onkin hyvin erilainen!

Vrana, Siegenhalert, Panik
1st, 2nd, 5th

For

Mantha, Raffl, 3rd

On se vaan kova hinta, mutta on kyllä ihan eri kutina ja kihelmöinti nyt pleijareita kohti. Toivottavasti Manthalla vaan lähtee lumipallo vyörymään heti alusta oikeeseen suuntaan ja ei ala paineet kasaantumaan niskaan, koska meidän doom&gloom fanbase tulee olemaan aika herkästi sormi liipasimella maksetun hinnan takia.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Tilalle Mantha. Lännessä kun pelaa niin vähän vähemmälle huomiolle jäänyt itellä, mutta ainakin jossain vaiheessa oli kovassa nosteessa ja on joutunut pelaan aika heikon porukan mukana ehkä hiukan liian isossa roolissa välillä.
Kyllä tässä jo jokunen vuosi on mennyt idässä, ei kyllä haittaisi jos olisi Centralissa vieläkin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tilalle Mantha. Lännessä kun pelaa niin vähän vähemmälle huomiolle jäänyt itellä,

Kyllä tässä jo jokunen vuosi on mennyt idässä, ei kyllä haittaisi jos olisi Centralissa vieläkin.

Niin, sellaiset 8 vuotta on Detroit ollut itäisessä konferenssissa. Kaudesta 2013-14 lähtien. 2013 pleijareissa hyvästeltiin Chicago Blackhawks häviämällä niille perkeleille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös