Washington Capitals 2008-2009

  • 191 875
  • 776

Kiekoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Україна
Nyt kyllä täytyy ihmetellä, mistä helvetistä nämä HBL:n ja Iltiksen juttujen "faktat" on repäisty.
Ehkä agentti tai Osku on ollut "juttutuulella" sopimuksen allekirjoituksen jälkeen ;-) Kyllähän nuo toimittajat välillä sen ansaitsevat.
 
Mahtava kuulla, että Osku on nyt allekirjoittanut sopimuksen Washingtonin kanssa. Ensi vuosi menee mitä luultavimmin farmin puolella, mutta en epäile yhtään, ettei rahkeet riittäisi jo pelata muutaman ottelun ylhäälläkin.
Osku on hieno pelaaja, jolla on varmasti mainio tulevaisuus edessä. Vaikka herraa ei Bluesin paidassa nähdäkään ensi kaudella, olen todella iloinen hänen puolestaan!
 

Rocco

Jäsen
Kilpailu etenkin vasemmalla laidalla tulee olemaan Ovetshkinin (ja mahdollisesti Seminin) jälkeen todella tiukkaa. On Oskun lisäksi tyrkyllä mm. Boudreaun suosikkia Fleischmannia, jokapaikan höylä Laichia, NHL-tasoa lähellä oleva Bourque jne. Eli kuten GAwe totesi, niin kilpailusta ei tule olemaan pula.
Pitää muistaa että Osala pelasi vielä ennen lähtöään OHL:ään sentterinä. Vasta Mississaugassa valmentaja Greg Gilbert (?) heitti Osalan laituriksi. Tosin... eipä tuo kilpailu sentterin paikallakaan mitenkään helppo tule olemaan... Laituriksi Osala soveltuu kyllä hieman paremmin kuin sentteriksi. Jaahans.. Sitten seuraava jännitettävä asia on saako Oskar tutun #26 itselleen, tuskin saa, ellei voita sitä pokerissa Morrisonnilta.
 
Pitää muistaa että Osala pelasi vielä ennen lähtöään OHL:ään sentterinä. Vasta Mississaugassa valmentaja Greg Gilbert (?) heitti Osalan laituriksi.

Olisi se silti melko kummallista, että Osala palaisi sentteriksi, vaikka on juuri pelannut uransa parhaat kaudet laiturina. Muutenkaan en ihan näe Osalaa sentterinä ihan jo pelityylinsä puolesta.

Siitä olen melko vakuuttunut, että Osala nappaa vakiopaikan NHL:stä 1,5 vuoden sisään. On kuitenkin realismia puhua ensimmäisen kauden menevän AHL:ssä.
 

Rocco

Jäsen
Olisi se silti melko kummallista, että Osala palaisi sentteriksi, vaikka on juuri pelannut uransa parhaat kaudet laiturina. Muutenkaan en ihan näe Osalaa sentterinä ihan jo pelityylinsä puolesta.
En näe minäkään, ellei sitten nelosketjussa pelaa sentterinä. Selkeään kiekolliseen rooliin ei sentteriksi kyllä NHL:ään missään nimessä. Mutta jos puhutaan vaikka ensi kaudella Hersheyn 1-2 ketjun paikasta niin laiturina siellä on vedettänä ehdottomasti jos meinaa Capsissa pelailla.

Pelityyliltä Osala on kyllä paljon parempi laiturina kuin sentterinä, mutta etua siitä varmasti on että sentterinä on pelannut. Sentteri on aina helpompi heittää laitaan, kuin laituri on heittää keskelle.
 

Ferris

Jäsen
En näe minäkään, ellei sitten nelosketjussa pelaa sentterinä. Selkeään kiekolliseen rooliin ei sentteriksi kyllä NHL:ään missään nimessä. Mutta jos puhutaan vaikka ensi kaudella Hersheyn 1-2 ketjun paikasta niin laiturina siellä on vedettänä ehdottomasti jos meinaa Capsissa pelailla.

Juu, ei mitään jakoja nelosen sentteriksi, etenkään jos Fedorovkin jatkaa. Bäckström, Nylander, Fedorov on kolme ekaa sentteriä ja sitten nelosessa joko Steckel tai Gordon. Noista ei kyllä syrjäytetä ketään, vaikka OO hyvä jannu onkin. Eli laidassa vaan jatkoa, sieltä se pelipaikkakin aukeaa jos on auetakseen.

Hersheyn ykkönen ensi kaudella: Osala - A.Giroux - Bouchard? Ei paha? On muuten karsee määrä prospekteja Capseilla ens kaudella farmissa ja varmasti farmin farmissakin asti. Nopeesti miettien:

Hyökkääjiä:
Osala - rookie
Perreault - rookie (pari peliä kauden lopussa pelas)
Bouchard - rookie (pari peliä kauden lopussa pelas)
Morin - 2. kausi (tällä kaudella pääasiassa Stingraysien riveissä ECHL:ää)
Gordon - 2. kausi (pääosa kaudesta Hersheyssä)
Joudrey - 2. kausi (koko kausi Hersheyssä)
Beagle - 2. kausi (koko kausi Hersheyssä)
Bourque - 4. kausi (viime kauden paras pistemies, olis aika NHL-hypylle)
Werner - 3. kausi (ilman sopparia, viime kaudella oli sekä Hersheyssä että lainassa Springfieldissä, loistavat pudotuspelit ja loppukausi Stingreyssä, saas nähdä saako sopparia)

Pakit:
Godfrey - rookie
Alzner - rookie
Pokulok - 3. kausi (AHL:n ja ECHL:n väliä kaksi vuotta, enemmän loukkaantuneena kuin terveenä, jokohan nyt saisi ehjän ja etenkin tasaisen kauden alleen?
McNeill - 2. kausi (ekalla kaudella 50 peliä Hersheyssä ihan hyvä saavutus)
Dovgan? - 2. kausi (Venäjällä viime kausi, jatkosta ei tietoa, sopparin alla kuitenkin. Pelasi 06-07 lupaavan kauden ECHL:ssä, mutta joutui perhesyiden takia lähtemään Venäjälle. Olisi lupaava hullu fyysinen venäläinen.)

Veskat:
Neuvirth - rookie
Varlamov - rookie
Machesney - 3. kausi (viime kausi kokonaan Hersheyssä, haastoi Cassivin tosissaan ja lähellä ykkösveskan paikkaa alkavalla kaudella)
 

Ferris

Jäsen
Rautaa tuli yksittäisille Capseille ihan mukavasti tänä vuonna ja muutenkin edustus oli ihan mukava kun Bäckström oli kakkonen rookie-skabassa ja Green 7. Norris-pystissä. Toivottavasti tämä henk.kohtainen menestys vaihtuu ensi kaudella joukkueen menestykseksi ja yhdeksi pokaaliksi (SC).

Ovie keräsi rautaisia pystejä enemmän ja vähemmän, mutta herätti myös kohua seuralaisellaan. Ovien daamina oli nimittäin erään Igor Larionovin tytär! Ei pahemman näköinen tytsy ja varmasti jälkeläisten kiekkogeenit ois kohdillaan. ;)


While we have no doubt that Ovechkin's intentions are pure, we can't help but imagine the possibility of a skater two decades from now with Ovechkin's scoring ability and physicality, and Igor Larionov's playmaking skills who can hit every note in Ave Maria.

Your move, Sid - perhaps Mike Bossy has a daughter for you.

http://japersrink.blogspot.com/2008/06/ovechkin-planning-wonder-spawn.html

Viikon päästä on drafti sitten ohi. ON mielenkiintoista nähdä tapahtuuko mahdollisesti jotain kauppoja tuona viikonloppuna. Tämän kesän prospekteja ei ole tullut paljoa seurailtua, joten katsellaan mitä Makfi kehittellee. Sen verran on HF:n boardilta jäänyt mieleen, että siellä kovasti huudellaan ex-Caps B-Å Gustafssonin pojan nimeä ekan kiepin Caps-varaukseksi.

Loppukuu on muutenkin todella mielenkiintoista aikaa, sillä RFA-rintamalla on ollut pelottavan hiljaista. Ketkä pelureista odottavat offersheettiä muilta; Green, Laich, Morrisonn? Jos esim. Greenin kanssa ei päästä yhteisymmärrykseen sopparista niin kaupataanko kaveri muualle? Sama tilanne Huetin kohdalla? Elämme mielenkiintoisia aikoja...
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Minä uskon ja toivon että hiljaisuus etenkin Greenin kohdalla kertoo vain pitkän sopimuksen hiomisesta. Luvassa voisi olla melko pitkä ja kohtuullisen rahakas sopimus, jopa jättisoppari, en osaa summia arvata yhtään. Itse toivon että Green saataisiin kiinni ainakin järkeväksi neljäksi-viideksi vuodeksi. Hinnoitelkoot sitten itsensä pihalle jos haluaa ulos nousevasta Caps-dynastiasta. Mies pelasi nyt huippukauden ja tuntuu omaavan vieläkin isosti potentiaalia, mutta täytyy muistaa että se on vasta yksi kausi se.

Kiekollisissa taidoissa ei ole mitään vikaa. Kokemuksen myötä vain vielä lisää sijoittumiseen lisää älyä niin saadaa karsittua osa hyökkäysinnon mukanaan tuomia oman pään hasardeja ja lapsuksia pois.
 

Ferris

Jäsen
Kait tuo Green-spekulointi lähti HF:lläkin käyntiin siitä, että Makfi oli viime viikolla radiohaastattelussa puhunut siihen malliin, että parikin pelaajaa saattaisi odotella heinäkuulle asti ja kuunnella muiden joukkueiden tarjouksia. Sitä ei sitten tiedä, että kuinka tosissaan esim. Green olisi Boudreaun ja Capsien huomasta lähdössä, mutta onhan tuo oiva tapa nostattaa sopparinsa arvoa.

Edit: Toisaalta kun kerran Larry Brookskin tietää, että Caps ei anna arvoa Greenille neuvottelupöydässä ja tähän päälle edellä mainitut Makfin kommentit niin totuus lienee se, että Greenillä ja Capseilla on 10 vuoden ja 50 miljoonan soppari jo sovittuna. ;)

Ryan Suter, the Nashville defenseman who would have been a Group II target for an offer sheet, has agreed to terms for $3.5M per, Slap Shots has learned. That leaves Nashville's Shea Weber, Washington's Mike Green and Florida's Jay Bouwmeester as the most attractive Group II defense alternatives. We're told that Green, a dynamic difference maker, is, is being low-balled by the Caps.

http://www.nypost.com/seven/06152008/sports/nhl_o_pen_to_criticism__too_115521.htm?page=0
 
Viimeksi muokattu:

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Itse toivon että Green saataisiin kiinni ainakin järkeväksi neljäksi-viideksi vuodeksi.
Tuo olisi aika huono sopparin pituus Greenin ikäiselle pelaajalle. Capsin kannalta järkevät vaihtoehdot ovat kolme vuotta (vuosi aikaa neuvotella pitkä jatkosopimus ennen UFA-ikää) tai lähemmäs kymmenen vuotta (riittävän monta UFA-vuotta kertaheitolla).

Neljän vuoden sopparikin on toki mahdollinen, mutta sen päättyessä Green olisi suoraan UFA, mikä heikentäisi Capsin kannalta olennaisesti jatkosopimusneuvottelujen lähtökohtia verrattuna kolmivuotiseen diiliin.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Neljän vuoden sopparikin on toki mahdollinen, mutta sen päättyessä Green olisi suoraan UFA, mikä heikentäisi Capsin kannalta olennaisesti jatkosopimusneuvottelujen lähtökohtia verrattuna kolmivuotiseen diiliin.

Hyvä kun infoilit, en ollut tuota tarkemmin miettinyt. Periaatteena kuitenkin se että superlahjakkuuksienkin kanssa pidetään pää kylmänä, jos alla on vasta yksi selkeän onnistunut NHL-kausi. Noihin Nashvillen pakkeihin on kuitenkin mielenkiintoinen verrata...

Hauska termi muuten tuo Ferrisin linkittämä "low-balled". Suora suomennos kuullaan kai pian Jokerien keksimänä, "Virmanen matalapallotti sopparineuvotteluissa".
 
Viimeksi muokattu:

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Caps in draft

Ferris'n kommenttiin voisin pari nimeä antaa, jotka voisivat olla ihan hyvä lisä Caps'n tulevaisuutta ajatellen.

Colby Robak (P): Yleisesti veikkailtu sijalle 13. mutta saattaa olla silti Caps'n saatavilla. Pro Hockey'n Alan Adams kuvaili Robak'a seuraavasti:
Näyttävät hyökkäystaidot erottavat hänet monista muista puolustajalupauksista. Peliä hyvin ymmärtävä Robak laukoo painavasti siniviivalta ja on hyvin liikkuva. Hänellä on jo kokoa (190/92) tavoittelemaan paikkaa NHL'ssä.
Faktoja Robak'sta:
- Helped Canada win a gold medal at the Under-18 IIHF World Championships in April, 2008.
- Was Brandon's only 16-year-old rookie in 2006-07.
- His most memorable hockey moments are winning silver at the 2007 Canada Winter Games and the first home game of his rookie season (2006-07) in the WHL.
Suosikkiasioita:
NHL Team: Anaheim
NHL Player: Scott Niedermayer
Shootout move: Sam Gagner's
Video Game: Guitar Hero
Movie: Rock Star
TV Show: King of Queens and Hogan Knows Best
Actor: Will Ferrel
Group: Nickelback and 3 Doors Down
Website: whl.ca
Book: Hockey Tough by Saul Miller
Pump-up song: "Step Up" by Drowning Pool
Food to cook: Spaghetti and chicken
Sport (other than hockey): Golf and soccer

Michael Del Zotto (P): Yleisesti sijalle 15. rankattu Del Zotto on myös tapaus joka voi olla silti Caps'n saatavilla. Alan Adams in Pro Hockey: "Ei kannata ryhtyä kutikilpasille Del Zotton kanssa vasten autotallin ovea. Hän voitti CHL'n Top Prospects -pelin taitokilpailun osumalla neljään maalitauluun neljällä laukauksellaan."
Michael "Tavaresin Coffey" Del Zotton profiilista:
- In his second season with Oshawa he ranked third in OHL scoring among defensemen with 63 points and tied for fifth overall with five shorthanded goals in 2007-08.
- Became the first 16-year-old defenseman ever to play in the OHL All-Star Classic in 2007.
- He wears number four because of Bobby Orr – "he was my favorite player growing up, I used to watch tapes of him all the time. He was my dad's favorite player, and he passed it on to me, and it's been a tradition."
Suosikkeja:
NHL Team: Toronto Maple Leafs
NHL Player: Anaheim's Scott Niedermayer
Shootout move: "Shoot low stick side"
Goal celebration: "Going down on one knee, sweeping the ice and finishing with the fist pump."
Practice Drill: "5 on 3 powerplay"
Video Game: NHL 2008
Movie: Remember the Titans
TV Show: Two and a half men
Actor: Denzel Washington
Group: T.I.
Website: facebook.com
Book: Searching for Bobby Orr by Stephen Brunt
Food to cook: Tuna melt
Sport (other than hockey): Soccer
Activity away from the rink: Baseball with roommates
Toy growing up: Mini sticks
Place to shop: American Eagle
Place to visit: Hockey Rink

Jyri Niemi: Paras suomalainen draft'ssa. Sijalle 25. ennustettu Niemi voitti voitti CHL'n prospects -kisan kovimman laukauksen tittelin. Laukaus lähti 97 mailia tunnissa. Jyri Niemen profiili
- Finished first among WHL rookie defensemen with 14 goals and third with 34 points (14-20-34).
- Won the hardest shot competition at the 2008 CHL Top Prospects Game – his shot registered at 97 miles per hour.
- He patterns his game after Edmonton Oilers defensemen Joni Pitkanen and Sheldon Souray -"Pitkanen, because he's good offensively and Souray because of his shot".
Suosikit:
NHL Team: Atlanta Thrashers
NHL Player: Atlanta's Ilya Kovalchuk – "because of his skill to score and shoot the puck"
Shootout move: Shot five hole
Practice Drill: Stretching
Video Game: Call of Duty
Movie: Superbad
TV Show: Family Guy
Actor: Will Smith
Pump-up song: "Bodies" by Drowning Pool
Food to cook: Pasta and meatballs
Sport (other than hockey): Tennis
Activity away from the rink: Watching movies
Place to visit: Paris


Kovasti tarjoan siis puolustajaa Caps'lle. Tämä koska Caps'lla on jo kahteen ensimmäiseen ketjuu tulevaisuudessa laittaa Ovieta, Seminiä, Bäcks'ä, mahdollisesti Osala + muita lupauksia. Puolustajiakin toki on mutta edellä esitelleet puolustajat voisivat tuoda Caps'n pakistoon uusia ulottuvuuksia. Caps voisi myös yllättää ja kiinnittää Jori Lehterän vaikka jo kolmannella kierroksella. Uskon vahvasti että Lehterässä voisi olla jopa ainesta kakkosen sentteriksi. Toisella kierroksella Caps voisi kiinnittää nuorimman Staal'n veljeksen. Jared Staal voisi olla tulevaisuuden kakkosketjun hyökkääjiä. Right wing'n pelaaja.
 

Ferris

Jäsen
No niin Caps-veljet ja -siskot, nyt winamppiin urli: http://www.live365.com/stations/wacapitals?site=pro
ja kuuntelemaan draft-aiheista erikoislähetystä. Illan sisältö:

* A synopsis of Caps GM George McPhee’s comments from his Monday morning press conference in which he will field draft-related questions

* A visit with Matt Ebbs, general manager of International Scouting Services (www.isshockey.com)

* A visit with Kyle Woodlief, chief scout for Red Line Report (www.redlinereport.com)

Kyssäreitä voi lähettää lähetykseen maililla osoitteeseen capitalsreport@washcaps.com tai sitten voi käyttää AOL:n Instant messengeriä ja heittää kommentit/kyssärit nikille: “capitalsreport”

Lähetys alkaa just nyt.


Edit: Makfi muuten heitti muille liigan GM-hemmoille viestin, että antaa tulla vaan offersheettiä, matchaamme alle kymmenessä minuutissa. :)

http://blog.washingtonpost.com/capitalsinsider/2008/06/mcphee_well_match.html
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Täytyy myöntää että hieman vaikeuksia oli keskittyä kuuntelemaan tuota lähetystä kun katselin EM-futista samalla ja kun läheskään kaikki draftin prospect-nimet eivät kuitenkaan ole tuttuja. Mielenkiintoista tuota jutustelua oli silti kuunnella, mm. maalivahdeista joiden tilastot eivät kerro koko totuutta maalivahdin kyvyistä. "Valitettavasti" draftipäivät menevät mökillä mutta sunnuntaina täpinöissään sitten koneen ääreen.
 

Ferris

Jäsen
Huet : « Washington, ma priorité »

Täytyy myöntää että hieman vaikeuksia oli keskittyä kuuntelemaan tuota lähetystä kun katselin EM-futista samalla ja kun läheskään kaikki draftin prospect-nimet eivät kuitenkaan ole tuttuja. Mielenkiintoista tuota jutustelua oli silti kuunnella, mm. maalivahdeista joiden tilastot eivät kerro koko totuutta maalivahdin kyvyistä. "Valitettavasti" draftipäivät menevät mökillä mutta sunnuntaina täpinöissään sitten koneen ääreen.

Itse kuuntelin sen ekan hemmon puheet kohtuullisen hyvin läpi. Kaverihan oli sitä mieltä, että Capsien kannattaisi varata sentterin sijasta ekalla kiepillä tämä Tri-City-veskari Chet Pickard, jos siis kaveri on vielä vapaana. Hieman huvitti kun luin kaverin kuvauksen, jossa sanottiin, että hänestä tulee mieleen pelityyliltään eräs saksalais-eteläafrikkalainen Caps-ikoni. Tämä ikonihan nimenomaan omistaa tuon Tri-cityn junnujoukkueen.

Pickardista juttua:
http://www.nhlentrydraft2008.com/fe...ort.aspx?type=nag&page=scouting&playerID=3002

Se toinen veska, jonka tilastot valehtelevat vieraan mukaan oli mielestäni slovakki Jaroslav Janus, joka pelasi Erien joukkueessa. Näytti olevan 11. P-A veskarilistalla, ja kyllähän nuo statsit on aika tylyt: 48 peliä, GAA 4.19, SV% 0.892.

Senttereistä kaveri taisi heittää nimenä kehiin Zach Boychukin ja venäläisen Evgeny Grachevin.

http://www.nhlentrydraft2008.com/fe...ort.aspx?type=nas&page=scouting&playerID=1008
http://www.nhlentrydraft2008.com/fe...ort.aspx?type=eus&page=scouting&playerID=2009

Itsellä menee tuo Jussi myös netittä, joten sunnuntaina on paljon jännitettävää, jos ei saa ketään palkattua infoamaan livenä Capsien tekemistä varauksista/pelaajasiirroista.



Sitten taas noihin soppariasioihin. Jos ei Greenin taholta ole kuulunut oikein mitään, niin Huetin kohdalta on saatu selville sen verran, että Caps on hälle ykkösprioriteetti ja haussa olisi kolmivuotinen soppari. Neuvottelut ovat menneet kuulemma hyvin. Näin on kaveri ranskalaisen lehden haastattelussa kuulemma kertonut. Sopparin pituus olisi juuri sopiva Capsien kannalta, nyt homma on enää siitä kiinni, että tarjoaako Makfi tarpeeksi, jotta Huet kirjoittaa nimensä paperiin. Paljonko olisitte valmiita Huetille maksamaan kolmivuotisesta sopparista?

Ranskislehden jutusta on nettikäännös täällä:
http://hfboards.com/showpost.php?p=14431501&postcount=264

ja alkuperäinen täällä:
http://www.lequipe.fr/Ski/breves2008/20080617_180142_huet-washington-ma-priorite_Dev.html

Edit: Eiköhän se soppari ole jo valmis, kun HF:llä kertoovat että Comcastin TV-selostaja Beninati tiesi, että Huetit olisivat aloittaneet jo talon metsästyksen... ;)
 
Viimeksi muokattu:

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Itsellä menee tuo Jussi myös netittä, joten sunnuntaina on paljon jännitettävää, jos ei saa ketään palkattua infoamaan livenä Capsien tekemistä varauksista/pelaajasiirroista.

Tässä yksi vapaaehtoinen, joka istuu nokka ruudussa tiukasti kiinni.

Itse en kyllä veskaria lähtisi varaamaan, vai onko Varlamov osoittautunut jo tässä vaiheessa paskaksi veskariksi, josta ei ikinä tule mitään? Itse olen edelleen jo tuolla ylempänä mainitsemieni nimien kannalla.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Paljonko olisitte valmiita Huetille maksamaan kolmivuotisesta sopparista?

Sanotaan näin että 12 miljoonaa olisi sellainen unelma, ja sopiva. 15 miljoonaa voi olla lähempänä totuutta, kaikki sen yli liikaa.

Varlamov kyllä oli huikea Venäjän maalilla niissä parissa matsissa missä kerkesi tv-peleissä torjua. Eiköhän meillä ole toiveissa että kolmen vuoden päästä sitten Varlamov olisi jo ykkösveska...
 

Ferris

Jäsen
Huetin agentti vahvistaa ranskalaislehden haastattelun faktat:

http://blog.washingtonpost.com/capitalsinsider/2008/06/talks_between_huet_and_caps_co.html

En usko että neljä milliä per vuosi riittää, viisikin on siinä ja siinä. Taitaa tämän kesän veskarimarkkinat tehdä sen, että Huetin palkka voi nousta yllättävänkin korkeaksi. Sen puoleen joku 18 milliä kolmesta vuodesta ei ole mahdottomuus Huetin viime kauden tilastoilla. Onhan se helvetin iso raha veskarille, joka ei ole ollut selkeä ykkönen koko kautta missään, mutta Caps-tilanteessa kolmen vuoden sopparilla tuon tasoinen veskari olisi aika optimi tässä kohdin.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Caps-tilanteessa kolmen vuoden sopparilla tuon tasoinen veskari olisi aika optimi tässä kohdin.

Pyh. Seuraava skenaario käyntiin!

Huet & Golzig ulostettu => Varlamov maalille => Liian kokematon = "Floppaa" => Hävitään 55 matsia ensi kaudella => Ensimmäinen varausvuoro on meidän => John Tavares, Washington Capitals number. 91.... Easy, isn't it?
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Draft'sta tarttui haaviin Anton Gustafsson .
Tämä ei liene yllätys? Toivottavasti jatkaa kehitystä ja olisi jo parin vuoden päästä valmis NHL'n.
Melkein unohtui, että Caps'han varasi kahdesti ekalla kiekalla! Toisella tarttui haaviin John Carlson. Suht kookas(189/97) jässikkä kyseessä.
 
Viimeksi muokattu:

Metsäkulma

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, KooKoo, Bears & Capitals
Draftin Caps-saldoa.

Pick #21, 1. kierros (Alunperin New Jersey, vaihdettiin 23. ja 54. varaukseen 2008) Anton Gustafsson, keskushyökkääjä. Odotetusti Bengtin poika ykkösenä Capsiin. Iso, taitava, älypelaaja.

Pick #27, 1. kierros (Alunperin Philadelphia, vaihdettiin Steve Emingeriin ja 87. varaukseen 2008) John Carlson, puolustaja. Iso, vahva ja hyvä luistelija.

Pick #57, 2. kierros (Alunperin San Jose, Capitals sai myös Carolinan toisen kierroksen varauksen 2007 kanssa. San Jose sai Buffalon ensimmäisen kierroksen varauksen 2007) Eric Mestery, puolustaja. Iso ja hyvä luistelija.

Pick #58, 2. kierros (Alunperin Philadelphia, Capitals sai myös Nashvillen kolmannen kierroksen varauksen 2007 kanssa. Philadelphia sai Carolinan toisen kierroksen varauksen 2007) Dmitri Kugryshev, hyökkääjä. Taitava, hyvä pelinäkemys ja hyvä asenne. Puutteita luistelussa ja fyysisessä pelissä.

Pick #93, 4. kierros (Alunperin Los Angeles, Capitals sai myös Los Angelesin kuudennen kierroksen varauksen 2007 ja LA sai Capitalsin 4. kierroksen varauksen 2007) Braden Holtby, maalivahti. Vahva, viihdyttävä ja nopea veskari. Olisi kyllä voinut jäädä mun puolesta vaikka varaamatta kun meillä on jo Varlamov ja Neuvirth... Paransi peliään (ja sijoitustaan listoilla) kauden aikana kuin sika juoksuaan mutta silti, meillä on jo Varlamov ja Neuvirth.

Pick #144, 5. kierros Joel Broda, keskushyökkääjä. Lupaava kahden suunnan sentteri. Iso, vahva ja hyvä luistelija. Asenteessa kuitenkin parantamisen varaa, ja lepsuilee välillä. "Had tools to be a pro but must use them"

Pick #174, 6. kierros Greg Burke, hyökkääjä

Pick #204, 7. kierros Stefan Della Rovere, hyökkääjä

Maalivahteja: Yksi
Puolustajia: Kaksi
Laitureita: Kolme
Keskushyökkääjiä: Kaksi

Ihan odotettuja nimiä, McPheen mukaan kolme ensimmäistä (Gustafsson, Carlson ja Mestery) olivat juuri ne pelaajat, joita Caps halusi varata. Eminger lähti vihdoin, muita pelaajia ei Capsin osalta liikkunut. Kugryshev on pieni riski, Venäjän ja NHL:n sopimuksen puutten vuoksi, mutta McPhee uskoo hänen olevan sen riskin arvoinen. Kugryshevin odotettiin Caps-leirissä menevän (ainakin GM:n puheiden mukaan) ensimmäisellä kierroksella mutta tuo sopimuksen puuttuminen nakertaa venäläisten haluttavuutta.
 
Viimeksi muokattu:

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - Connorit Bedard & McDavid
Ihan tyytyväinen olen saldoon Caps'n osalta. Tosin ehkä olisin Carlson'n tilalle ottanut Robak'n. Mutta McPhee kyllä tietää mitä tekee.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Hyvä että Emigeristä saatiin ihan kohtalainen hinta takaisin, ratkaisu odotettu ja kaikkien osapuolien kannalta hyvä. Ainoa toive on että Caps ei kohtaa Flyersia ensi keväänä ensimmäisellä kierroksellla & Eminger kummittelisi tehoilla vanhaa seuraansa vastaan. Oli vakuuttava tänä keväänä samassa sarjassa päästessään pelaamaan ja se lienee nostanut hintaa nimenomaan Flyersin kiikarissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös