Ai, niitä en kyllä muista edes. Hyvät kastikkeet, etenkin chilit, on nykyään harvassa.Kastikkeet hallilla ovatkin sitten ihan sellaisia, että tilaisin vaikka kotiin.
Ai, niitä en kyllä muista edes. Hyvät kastikkeet, etenkin chilit, on nykyään harvassa.Kastikkeet hallilla ovatkin sitten ihan sellaisia, että tilaisin vaikka kotiin.
Oma kokemus Jonen grillin lihamukeista oli että liha oli sellasta jänteikästä tusinagrillin paskaa, mutta voi olla että 15 vuotta ja 2 promillen humala on mullanut muistot. :DHeikko suoritushan se olikin verrattuna Jonen grillin oikeisiin lihamukeihin.
Eikö mikään ole enää pyhää tässä maailmassa. Kohta varmaan vaihtavat vanhat kunnon lihapiirakatkin joihinkin poke bowleihin.Hallilta ei saa enää lihamukia...
Ei mikään ihme ettei mene kaupaksi, ei tällaiset ole mitään jäähalliruokaa. Lihamuki oli tarpeeksi ruokaisa, yksinkertainen ja maistuva herkku hallin katsomoon, ei tuon enempää lahtelaista identieettiä voi edes saada osaksi Pelicansin ottelutapahtumaa (ellei kaukalossa kirmaile muuan viiksekäs sentteri HB).Korvaava tuote oli muistaakseni pitaleipä täytteellä. Ravintolapäällikön mukaan on parempi tuote, D päädyssä parin erätauon aikana 1 myyty...
Ei kyllä se on paskaa Jonellakin, mutta me syödään se paska T. MatikainenOma kokemus Jonen grillin lihamukeista oli että liha oli sellasta jänteikästä tusinagrillin paskaa, mutta voi olla että 15 vuotta ja 2 promillen humala on mullanut muistot. :D
Olen tässä hetken ollut koukussa poke bowleihin, nekin kelpaisi!Eikö mikään ole enää pyhää tässä maailmassa. Kohta varmaan vaihtavat vanhat kunnon lihapiirakatkin joihinkin poke bowleihin.
Olisi hyvä kampanja, osta lihamuki ja maksa kymppi lisää niin saat paidan messiin.on Lihamuki is bäck -paidat myynnissä.
Et nyt anna niille ideoita! Tiedän ketä syyttää jos tämä tapahtuu.Olen tässä hetken ollut koukussa poke bowleihin, nekin kelpaisi!
Pettymys se oli, siitä ei pääse mihinkään. Odotin itsekin valmiimpaa peliä, mutta sieltä tultiinkin (omaan silmään) kuin johonkin ensimmäiseen harjoituspeliin kokeilemaan miltäs se nyt tuntuu. Ja hylätty maali sitten tappoi lopunkin fiiiksen, mitä en nyt olisi halunnut todellakaan nähdä näin lähellä liigakauden alkuaOli pettymys peli Färjestadia vastaan. Eniten olen huolissani pelinopeudesta ja tilannekovuudesta kaksinkamppailuissa. Tietenkin yv tuntuu olevan taas tervan juontia. Ei kaaduttu maalivahteihin mutta ei sieltäkään oiken saatu niitä gameseivereitä. Täytyy toivoa nousujohteista prosessia ja nämä CHL-pelit pitää nollata.
Ei kyllä ole Jonen "ylämäkeen ammutut" tännekään maistuneet ikinä.Oma kokemus Jonen grillin lihamukeista oli että liha oli sellasta jänteikästä tusinagrillin paskaa, mutta voi olla että 15 vuotta ja 2 promillen humala on mullanut muistot. :D
Lihamuki is bäck-paidan voisin harkita ostavanikin, tosin tällä historialla ne osais kusta senkin ulkonäön...Senkun lopettavat lihamukin jos raha ei kelpaa. Jos luulevat että ihmiset alkavat ostaa sen sijasta jotain muuta ruokatuotetta, niin ovat pahasti väärässä.
Melko varmasti huomasivat tänään tähtäävänsä itseään omaan jalkaan, ja viimeistään Liiga-avauksessa on Lihamuki is bäck -paidat myynnissä.
Sporttiravintola Seipäässä oli hyvä lihamuki, eikä mielestäni ollut ihan kauheasti hinnalla pilattu. Tosin aika on voinut kullata muistot myös.Ei kyllä ole Jonen "ylämäkeen ammutut" tännekään maistuneet ikinä.
Joku kaipaili soosseja ja itelle jääny hyvinä mieleen Lähdegrillin kastikkeet, mutta liha on sielläkin roskaa.
Kunnon lihat vaan hallin mukeihin ja vaikka 2€ lisää hintaa. Laadusta maksaa mielellään, jos vielä annoskoko riittävä.
Suomessa on vaan totuttu siihen iskenderistä versioituun ja jauhenlihasta(nauta+broileri) vuoltavaan tasalaatuiseen döner-nahkasalaattiin. Turkissa, Irakissa ja joissakin Keski-Euroopan maissa köntti tehdään edelleen kokonaisista lihanpaloista(lammas), jossa välillä sitten "sattumia" seassa. :)Oma kokemus Jonen grillin lihamukeista oli että liha oli sellasta jänteikästä tusinagrillin paskaa, mutta voi olla että 15 vuotta ja 2 promillen humala on mullanut muistot. :D
Onpa minullekin joskus myyjä todennut että paisti on aivan liian hyvää lihaa keittoon laitettavaksi... "ota ennemmin näitä keittolihoja, on halvempaakin"Suomessa on vaan totuttu siihen iskenderistä versioituun ja jauhenlihasta(nauta+broileri) vuoltavaan tasalaatuiseen döner-nahkasalaattiin. Turkissa, Irakissa ja joissakin Keski-Euroopan maissa köntti tehdään edelleen kokonaisista lihanpaloista(lammas), jossa välillä sitten "sattumia" seassa. :)
Vain suomalainen voi keksiä itselleen vitutuksen aiheet etukäteen.Tässä olis vuosisadan kovimmat vitutukset:
-Täydellinen kyykkäys ja sarja avataan 10-15 tappiolla putkeen
-Yli-Junnilan fudut viimeistään jouluna
-3 miljoonan jengi ja karsintoihin jokereita vastaan. Mahdollista vain Lahessa
-Ylivoima jota ei koskaan saada kuntoon
Noniin. Keskitytääs nyt kuitekin posiin ja oletettavasti tähän postaukseen ei ole aihetta palata kauden mittaan.
Ja alkaa päälle kierimään itsesäälissä jo etukäteen manaillen että taas meille kävi näin.Vain suomalainen voi keksiä itselleen vitutuksen aiheet etukäteen.
Yllille kenkää!Onko joku jo harkinnut Yllille kenkää ketjun avaamista …olihan se suorastaan munatonta hävitä tuolla tapaa kotonaan.
Eihän tää taas hyvältä näytä.Päähän sattuu tämä syyskuun alun angstin määrä.
Eihän tää taas hyvältä näytä.
Huomenna kun voitetaan niin Ylli on ylijumala ja kaikkien aikojen Pelicans-joukkue tarrannut kaksin käsin kiinni CHL:n ja Suomen mestaruuteen.
Tiistaina jatkoaikatappio Jyväskylässä, ja kirves lentää taas kaivoon. Vuodet vierii, ajat muuttuu ja lihamukit viedään, mutta sentään edes joku asia pysyy samana.
Jonen grillillä asiakkaana olleena, kun tekivät lihaa, niin itse tosiaan tekevät lihan porsaan kaslerista, marinoivat sen siellä ja kasataan tankoon. Tai ainakin pari v sisään tämän näin. Harvempi paikka itse tekee lihojaan vaan tulevat ulkomailta pakasteena. Se tietenkin sit eri asia jos esim kasleri ei maistu tai tykkää siitä naudan kebabista. Mulle se Jonen maistuu kyllä, vaikka ei mikää klassinen kebab olekkaan, himassa jos oon tehnyt kebabbia, niin 60% nautaa ja 40% lammasta yleensä ittellä ollut suhde ja tulee hyvää.Oma kokemus Jonen grillin lihamukeista oli että liha oli sellasta jänteikästä tusinagrillin paskaa, mutta voi olla että 15 vuotta ja 2 promillen humala on mullanut muistot. :D