Vitutusketju

  • 1 125 570
  • 8 557

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Vastuunkantajat loistavat poissaololaan. Siellä surffaillaan ja montaa pelaajaa ei erota harmaasta massasta. Onko Perrinistä näyttämään, että hän on JYPin MVP Tarkin ohessa? Tällä hetkellä ei ainakaan näytä siltä.

Muutamia vitutuksen aiheita:

-Kapteenimme viimeiset 5 peliä: 0+1. Noh, vaikeahan se on pisteitä tehdä kun omassa päässä pyöritään lähes joka vaihto.
-Tuppurainenkin vajonnut tehottomuuteen ja viimeiset 6 peliä 0+1
-Yllättävän hyvän kauden pelannut Pihlman taisteli vielä muutama kierros sitten maalikuninkuudesta. Viimeisin maali 17. Helmikuuta.
-Lahdesta ei varmaan tarvitse sanoa mitään, hänen heräämistään on odoteltu koko kausi.
-Sitten on tämä Hubacek. Joo kivaa taistelua on, mutta ei hänestä vaan ole millään muotoa tulosta tekevään rooliin ja senhän kaikki tietävät. Eikö tähän rouhijarooliin ole halvempaa pelaajaa kuin lähes 300 000 euron puukäsi.
-Löfmania kaipaillaan sentteriksi Hännikäiselle ja Tuppuraiselle mutta mies on paskana vähän turhan usein.
-Eipä tuo puolustuskaan sieltä vakuuttavimmasta päästä ole, mutta ei jaksa sitä nyt alkaa erittelemään.
-Pelaajat ovat aivan vitun pihalla, että mitä siellä kentällä pitäisi puuhailla ja koko ajan ollaan potkun myöhässä ja seurauksena jäähyjä.
-Marko Virtanen.

Piti lainata melkein kokonaisuudessaan, mutta lista olisi likipitäen sama kuin minulla, jos olisin jaksanut yhtä ansiokkaasti ranskalaisilla viivoilla asian esittää. Eli täysin sama, myös kohtaan "NYT VITUTTAA".

Tällä hetkellä en näe mitään positiivista tässä paskassa. Ja epäilen erittäin vahvasti sitä, että tämä tulee jotenkin taianomaisesti muuttumaan playoffseihin tultaessa. Jos välieriin päästään näillä otteilla, niin huhhuh mikä mestaruus.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Muutamia vitutuksen aiheita

NYT VITUTTAA.
Lisää Marko Kauppinen. Puolustaja joka on ykkösylivoimassa turhakkeena, myöhässä usein tilanteista, jonka korvaa aina välillä koukkimisilla ja kampeilla.

Ei hyvää päivää. Välillä tuntuu että pääsisi helpoimmalla kun ei tuntisi mitään rakkautta naisia tai urheiluseuraa kohtaan.
 

CtrlAltDel

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Jos katsotaan "ylhäältä" tämän hetken JYP-sijoitusta sarjassa, ei voi epäonnistumisesta puhua.

Mutta kun katsotaan eilisen ja tämän päivän peliä, miksi ollaan altavastaajia runkosarjan tärkeimmässä vaiheessa rosteriltaan heikompia joukkueita vastaan?

Nyt on asiat todellakin pielessä. Telkkarinkinkin välityksellä näkee, ettei tuolla joukkueella ole sen materiaalia vastaava valmennusjohto taustalla. Tuntuu, että Tyni retroilee hengailemalla oman selostusuransa huippuhetkien aikaisten avainpelaajien kanssa.
 

Vino

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Missä on se tunne, mitä Veikkokin peräänkuulutti eilen? MISSÄ ON SE TUNNE?! Ei ole tunnetta, niin ei ole mitään muutakaan! Rusettiluisteluako se peli on, löytyykö kaikille pari?! Että mua sit TAAS vituttaa tämä touhu! Ei vaan enää jaksa, muut joukkueet parantaa kevättä kohti, niin mitä tapahtuu meillä; suunta on laskeva kun lehmän häntä. No, säälien kautta lomalle, saavatpahan reenata ens kautta varten riittävästi..Loppus jo tämä kausi!
 

jyppimies-82

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
No nyt. Puuttuu tunne. Joukkue odottaa kesälomaa. Missä taklaukset, missä tunne? Missä vastustajalle hankitut jäähyt? Missä hyvät syötöt omille? Missä läpiajot, yv-hyökkäykset, pitkät pyöritykset vastustajan päädyssä?
Vastaus on Jypiä vastapäätä pelaavan joukkueen puolella. Jypiltä nämä puuttuvat.
Tiistaina oltiin melkein varmasti menossa kohti 2. sijaa, nyt ollaan menossa kohti 7. sijaa. Voi tulla vielä neljäskin sija, mutta tässä vaiheessa kautta ei voi pelata näin.
Kuinka monta pistettä on menetetty muille top 7 joukkueille tammikuun jälkeen? Monta.

Vituttaa sekin, miten nää jätkät jäätyy ratkaisuhetkillä. Kapteeni, pistepörssin voitto karkasi kun Hirso alkoi ottaa pisteitä joka pelistä (uusi sopimus takataskussa vei nälän?) Pihlman, ei ainuttakaan maalia sen jälkeen kun nousi maalipörssin kärkeen. Se voittokin olisi ollut otettavisaa. Tuppurainen, sopimus taskussa?
Yksi vitutuksen aihe on katsojaluvut. Tänään oli Lappeenrannassa yli 4000, eilen Synergialla 3000. Hyvä kotiyleisö, se on meille aivan oikein. Jos ei 3000 enempää hallille saada, ja jos ei tunnelmaa saada korkeammaksi. Jos kotiyleisön tehtävä on huudella "peliä", tai "Virtanen ulos".
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Yksi vitutuksen aihe on katsojaluvut. Tänään oli Lappeenrannassa yli 4000, eilen Synergialla 3000. Hyvä kotiyleisö, se on meille aivan oikein. Jos ei 3000 enempää hallille saada, ja jos ei tunnelmaa saada korkeammaksi. Jos kotiyleisön tehtävä on huudella "peliä", tai "Virtanen ulos".
Jos sua nyt vituttaa katsojaluvut, niin varoitan jo ensi kaudesta. Useimmissa peleissä yleisömäärä tulee jäämään alle kolmentonnin ja sekin varmaan nähdään, että joku tiistaipeli ei kiinnosta edes 2000 katsojaa.
Ehkäpä tuohon yleisön huuteluun on joku syy vai mitäpä luulet? Ei voi syyttää kuluttajaa siitä, ettei osta pilaantunutta tuotetta uudelleen.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Erehdyin katsomaan laukaustilastot tän illan ottelusta. Ei saatana. En oo varma pelattiinko kisapuistossa Saipa - JYP - ottelu vaiko sittenkin Saipa vs. Tuomas Tarkki.

Sommartider hej hej, kohta päästään kesälomille. Tekisi mieli käydä toisaalta katsomassa vielä yksi pleijarimatsi jossa näkisi kapteenimme JYPin paidassa, mutta jotenkin vituttaa tämän organisaation toiminta tällä hetkellä. Tai enemmänkin valmentajan osaamattomuus. Virtanen on ollut kapteenina tollaiset 2 vuotta ja 4kk. Tuossa ajassa pitäisi saada Virtasen lanseeraama jazz/virkamies/reagointikiekko toimimaan edes jotenkin, eikä verhoutua sen taakse kuinka meille jäi 1kk liian vähän aikaa, tai kuinka varmoissa maalipaikoissa oltiin parempia.

Valmentajalle voisi pistää terkut Juice Leskisen erään biisin nimeä mukaillen, ota munat mukaan. Mieluusti niin vieras - kuin kotikentällä.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Yks herra Pikkarainen antaa melko hyviä näyttöjä täällä Turummaalla. Oisko siitä jotain jopa meille... Selinhän on siis kuitenkin Tepsin ensi kauden koutsi.
Olen vannonut, etten anna täällä palautetta herra Virtasen suuntaan, mutta ei hemmetti nyt sentään. Kauden tärkeimmät pelit menossa ja siellä on paskin porukka jäällä koko kaudella. Toivottavasti toimistollakin jo herättäisiin pikkuhiljaa. Mun puolesta voidaan jatkaa kiekollisemmalla pelitavalla, mutta jonkun muun johtamana. Naapurin Pera ois vissiin työttömänä just nyt, josko toimisto ottas vaikka siihen yhteyden.
 

Tempestas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Absurdi tilanne. Joukkue jota on vuosikaudet kannattanut tuntuu tällä hetkellä aivan kuolleelta. Ei oikeastaan vituta edes enää, vaan se on lähinnä sen viimeisen sanan ja elvytyskiellon lopettamisen rajamailla. Miten tähän on tultu herättää kysymyksiä? Näen positiivisena sen, että ei voi olla tämän kauden jälkeen muuta vaihtoehtoa kuin antaa tennaria Marko Virtaselle. Kyllä tämän päivän peli oli jotain mitä en olisi taas halunnut todistaa, katsokaa noita tilastoja ja miettikää.. Ei jumalauta.

Vittu mikä lammaslauma!
 
Suosikkijoukkue
Parempi joukkue ja faktoihin perustavat ihmiset
Kyllähän tässä viimeisen kahden kauden aikana tullut selväksi, että Marko Virtanen ei ole vielä lähellekään huipputason liigavalmentajan luokkaa Marjamäki, Kivi, Tirkkonen jne. Siksipä mieleeni juolahti kysymys, miksi esimerkiksi Akatemiassa hyvää työtä tehnyt Jukka Ahvenjärvi valmenna tällä hetkellä JYPiä? Rehellisesti sanottuna Virtasen paikka olisi tällä hetkellä olla JYP-Akatemian penkin takana. En pitäisi tällä hetkellä yhdenkään muun 13:n seuran päävalmentajaa huonompana kuin Virtasta.
 
Älkää viitsikö olla noin negatiivisia Markoa kohtaan :( Marko näyttää pleijareissa kaikille epäilijöille närhenmunat.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Siksipä mieleeni juolahti kysymys, miksi esimerkiksi Akatemiassa hyvää työtä tehnyt Jukka Ahvenjärvi valmenna tällä hetkellä JYPiä?

Siihenkin on syynsä. Sanotaanko näin, etten usko Ahvenjärvestä koskaan tulevan liigaan päävalmentajaa. On parempi nuorten janttereiden valmentajana kuin taktisena nerona tai auktoriteettina kokeneempia pelaajia varten. Toisin sanoen, enpä kyllä haluaisi nähdä Ahvenjärveä JYPin penkin takana varsinkaan päävalmentajana - sen sijaan pelkkänä valmentajana: miksei.

Kyllä tämä minusta edelleen vaikuttaa vahvasti siltä, että ei Virtasen Markolla ole paljoakaan annettavaa liigajoukkueelle. Se myönnettäköön, että runkosarjasijoitukset ovat olleet jopa käsittämättömän hyviä siihen nähden, kuinka vastaavan käsittämätöntä on ollut pelin tason heittelehtiminen otteluiden välillä ja sisällä. Tämä kertoo mielestäni eniten siitä, että joukkue ei voi olla huono, mutta siitä ei ole saatu todellakaan kaikkea irti.

Jokin tuolla nyt mättää ja ankarasti, tuollaista löysäilyä kuin TPS:aa ja sellaista köysissä roikkumista kuin SaiPaa vastaan en ole JYPin huippukausien aikana kovinkaan montaa kertaa todistanut, jos nyt ei oteta mukaan vielä aivan katastrofaalisia pelejä Kärppiä, Tapparaa ja Bluesia vastaan - joissa kaikissa JYP kyllä periaatteessa pelasi ja yritti ihan ok-tasolla mutta niistä puuttui sellainen mestarijoukkueen kärsivällisyys ja luotto omaan tekemiseen.

Ei hyvältä näytä, pojaat ja tytööt, jos vielä ensi kaudella Virtasen yatzy-kiekkoa päästään todistamaan Hippoksella ja vähän muuallakin.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Eilen otti kupoliin niin paljon ettei tänne kyennyt kirjoittamaan sillä olisin saanut heti pelikieltoa sen tekstin perusteella mitä tänne olisi oletettavasti ilmestynyt. Nyt kun olen rauhoittunut, joudun kuitenkin toteamaan että pohjalla on samat ajatukset. Ne kiteytyy yhteen kappaleeseen ja se tulee suoraan sydämestä Marko Virtaselle. Seuraavaksi ohjaan teidät Youtuben puolelle.
 

jyppimies-82

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Niin, kyllä tuo huutelu tuollaisilla peliesityksillä on oikeutettua, mutta tarkoitan sitä, että yleisössä on paljon niitä, jotka riemuitsevat maaleista mutta jos ei peli kulje, asenne on "mitä mää sanoin" tai "ei tosta mitään tuu". Näitä katsojia on toki jokaisessa lajissa. Turhautumisen ymmärtää kun liput maksaa, mutta voisiko sitä energiaa käyttää vaikka tunnelman nostattamiseen, siihen että hallissa on hauskaa, oli peli mitä tahansa?
Se 2000 katsojaa minuakin huolettaa, tällä menolla muutamassa vuodessa Jypistä tulee 2000-luvun alun Jyp.

Mutta keskustelun aiheeseen palatakseni, olen ollut muutamassa työpaikassa, jossa on ollut saastunut ilmapiiri. Pelaajat näyttävätät nyt juuri sellaiselta mitä voisi kuvitella työpaikoissa missä ei ole hyvä henki. Porukka ei ole motivoitunutta, virheitä tulee, yhteistyö ei suju, jengiä vaan ei huvita. Vituttaa joka aamu kun kello soi töihin lähdön merkiksi, sitä vaan odotellaan lomaa ja yirtetään selviytyä. Välillä tulee hyviäkin hetkiä ja tuntuu että täällähän on ihan hauskaa, mutta kun vastustaa, tuska vaan kasvaa.
En tiedä onko tästä kyse, mutta tälläiseltä se näyttää. Voisiko esim taukojen jälkeiset huonot pelit johtua siitä? Loman jälkeen ei oikein huvita?
En tiedä mikä siellä mättää mutta sille on pakko tehdä jotain. Joukkue on myös varsin näkyvä ja julkinen työpaikka.
 
Viimeksi muokattu:

Schröder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
Itse en tiedä millainen taktinen guru Ahvenjärvi on, vai onko ollenkaan, mutta olen käsittänyt että mies on itse jo muutamaan kertaa kieltäytynyt liigapesteistä. Haluaa tehdä työtä nuorten kanssa ja ajaa heitä eteenpäin urallaan, näitäkin koutseja tarvitaan.

Jottai ei mene offariksi todetaan, että minuakin JYPin kalpamainen pelaaminen vituttaa.
 

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Jos sua nyt vituttaa katsojaluvut, niin varoitan jo ensi kaudesta. Useimmissa peleissä yleisömäärä tulee jäämään alle kolmentonnin ja sekin varmaan nähdään, että joku tiistaipeli ei kiinnosta edes 2000 katsojaa.
Ehkäpä tuohon yleisön huuteluun on joku syy vai mitäpä luulet? Ei voi syyttää kuluttajaa siitä, ettei osta pilaantunutta tuotetta uudelleen.

Jos näin käy, ja Seppänen kyllästyy rahoittamiseen, niin se on sitten soronoo... Jypistä tulee divari -joukkue.
 

Valametti

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Auto pakattu ja pitäisi lähteä lapsen kanssa Jyväskylään mummolaan. Oikein vituttaa tulla koko kaupunkiin viime pelien jälkeen...

Joukkuetta näyttää vaivaavan jonkinlainen epäonnistumisen pelko, jonka myötä tekeminen on yksiltasollakin kaikkea muuta kuin rentoa ja suoritusaso alle perustason.

Samalla vielä pistehait Perrin, Allu ja Pile ovat hävinneet kokonaan kuvasta juuri kun heitä eniten kaivattaisiin.

Tätä menoa JYPin ja Eric Perrinin yhteisen historian viimeisiin sivuihin ei tuhlaannut paljoa painomustetta Kirjapaino Karissa., kun taitettu A4 riittää kooksi.
 

Hurraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
Jos näin käy, ja Seppänen kyllästyy rahoittamiseen, niin se on sitten soronoo... Jypistä tulee divari -joukkue.

Jos elettäisiin 90-lukua niin tässä tilanteessa tekisi koko organisaatiolle kannattajineen varmasti hyvää ottaa vauhtia divarista. Mutta palataanpa tälle vuosikymmenelle, sinne sitä jäätäisiin koska nousu vaatii yhtä asiaa: Rahaa. Tässä tilanteessa ei siis auta kuin tukea joukkuetta vaikka hommat menis miten päin persettä jos liigakiekkoa halutaan jatkossakin nähdä Jyväskylässä. Siinä vaiheessa on myöhäistä kerätä kolehtia ja ostaa kausaria kannatusmielessä jos kassa on jo tyhjä. Mutta vielä se ei ilmeisesti ole - ensi kauden ennustetuilla yleisömäärillä taasen varmasti on. Me voimme auttaa seurajohtoa vetämään liiga-jyppi vessanpöntöstä alas äänestämällä jaloilla, toinen vaihtoehto on se että lähdemme talkoisiin ja teemme sen mihin itse voimme vaikuttaa. Vaikka miten tuntuisi että seuran ympärillä häärivät ihmiset aiheuttaa oksennusrefleksin, ei meidän kannata JYPin alasajoa heidän takiaan vauhdittaa. Ei kannattaminen tarkoita sitä että hyväksyy jokaisen organisaatioon kuuluvan henkilön. Ollaan tukena edes pelaajien ja yhteisön vuoksi. JJK:n myöhässä olevan pelastuskampanjan sanoin: "emme anna sen päättyä". Me emme ole myöhässä, vielä.
 

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Jos elettäisiin 90-lukua niin tässä tilanteessa tekisi koko organisaatiolle kannattajineen varmasti hyvää ottaa vauhtia divarista. Mutta palataanpa tälle vuosikymmenelle, sinne sitä jäätäisiin koska nousu vaatii yhtä asiaa: Rahaa. Tässä tilanteessa ei siis auta kuin tukea joukkuetta vaikka hommat menis miten päin persettä jos liigakiekkoa halutaan jatkossakin nähdä Jyväskylässä. Siinä vaiheessa on myöhäistä kerätä kolehtia ja ostaa kausaria kannatusmielessä jos kassa on jo tyhjä. Mutta vielä se ei ilmeisesti ole - ensi kauden ennustetuilla yleisömäärillä taasen varmasti on. Me voimme auttaa seurajohtoa vetämään liiga-jyppi vessanpöntöstä alas äänestämällä jaloilla, toinen vaihtoehto on se että lähdemme talkoisiin ja teemme sen mihin itse voimme vaikuttaa. Vaikka miten tuntuisi että seuran ympärillä häärivät ihmiset aiheuttaa oksennusrefleksin, ei meidän kannata JYPin alasajoa heidän takiaan vauhdittaa. Ei kannattaminen tarkoita sitä että hyväksyy jokaisen organisaatioon kuuluvan henkilön. Ollaan tukena edes pelaajien ja yhteisön vuoksi. JJK:n myöhässä olevan pelastuskampanjan sanoin: "emme anna sen päättyä". Me emme ole myöhässä, vielä.

Olen täysin samaa mieltä kirjoituksesi kanssa. Kolmentonnin katsojamäärillä Jyp ei tule montaa vuotta pysymään SM-liiga seurana, ja jos, kuten joitain huhuja jossakin vaiheessa kuului, että Seppänen alkaisi kyllästymään, niin Jyväskylässä ei liigaa sen jälkeen muutamaan vuoteen tarvitsisi pelailla.

Toivotaan, että Seppäsellä mielenkiintoa riittäisi pidempään kuin kannattajilla, sillä muutoin pitää vaihtaa liigassa seurattavaa joukkuetta, ja tiedä häntä pelaako Pelicanskaan enää ensi vuonna.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Niin, kyllä tuo huutelu tuollaisilla peliesityksillä on oikeutettua, mutta tarkoitan sitä, että yleisössä on paljon niitä, jotka riemuitsevat maaleista mutta jos ei peli kulje, asenne on "mitä mää sanoin" tai "ei tosta mitään tuu".

JYPin kohdalla kyse ei ole mistään tuloksen mukaisesta kitisemisestä. Tässä on lähes kaksi vuotta ja erittäin säännöllisesti ihmetelty JYPin valitsemaa linjaa kaikilta osin. Pitäisin nimenomaan outona jos tuota ei olisi säännöllisesti nostettu esiin ja kritisoitu. Toki löytyy niitäkin organisaation sisäisiä tosimiehiä jotka käyvät kriitikin kasvaessa kehumassa Markon suorittamista tai Tyni&Seppänen -akselin männävuosien tekemisiä.
 

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
JYPin kohdalla kyse ei ole mistään tuloksen mukaisesta kitisemisestä. Tässä on lähes kaksi vuotta ja erittäin säännöllisesti ihmetelty JYPin valitsemaa linjaa kaikilta osin. Pitäisin nimenomaan outona jos tuota ei olisi säännöllisesti nostettu esiin ja kritisoitu. Toki löytyy niitäkin organisaation sisäisiä tosimiehiä jotka käyvät kriitikin kasvaessa kehumassa Markon suorittamista tai Tyni&Seppänen -akselin männävuosien tekemisiä.

Kysymys?

Oletko aivan oikeasti sitä mieltä, että Jypin, alle 3000:nen katsojakeskiarvolla pitäisi maksaa joka vuosi huippupelaajien vaatimaa palkkaa tuppuraisille, perrineille, luomille ja mäntymaille ja taistella joka vuosi SM-liigan mestaruudesta???
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Kysymys?

Oletko aivan oikeasti sitä mieltä, että Jypin, alle 3000:nen katsojakeskiarvolla pitäisi maksaa joka vuosi huippupelaajien vaatimaa palkkaa tuppuraisille, perrineille, luomille ja mäntymaille ja taistella joka vuosi SM-liigan mestaruudesta???

Realiteetit eivät ole pelkästään sitä että vedotaan yleisökatoon ja sitä kautta heikkoon talouteen. JYP vetoaa juuri tuohon ja romantisoi sitä kautta kaiken tekemisensä. Olen sanonut useasti, mutta Seppäsen, Tynin ja Virtasen mielestä vika on AINA jossain muualla kuin peilissä. AINA!

Sen voin taata että suhtautuminen JYPiin olisi täysin toista luokkaa jos organisaatio ei olisi perseillyt kuten on kaksi vuotta tehnyt. Taloustilanne pakottaa tinkimään pelaajamateriaalista, mutta samalla joukkueen tärkeimpään rooliin palkattiin Marko Virtanen. Taisteleva ja ennenkaikkea omaleimaisesta pelitavasta tunnettu JYP heitetään romukoppaan, koska "no aikansa kutakin ja oli pakko muuttua. Ei meil niinku syytä tähän ollut".

Kyse on vain ja ainoastaan siitä miten hoidat asiasi realiteettien rajoissa. JYPissä tuo on hoidettu täysin päin helvettiä ja syitä on täysin turha etsiä yleisökadosta, paskoista faneista tai ummista sekä lammista. Vika on peilissä, mutta sitä nämä menestyksestä sokaistuneet päähenkilöt eivät halua myöntää.
 

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Realiteetit eivät ole pelkästään sitä että vedotaan yleisökatoon ja sitä kautta heikkoon talouteen. JYP vetoaa juuri tuohon ja romantisoi sitä kautta kaiken tekemisensä. Olen sanonut useasti, mutta Seppäsen, Tynin ja Virtasen mielestä vika on AINA jossain muualla kuin peilissä. AINA!

Sen voin taata että suhtautuminen JYPiin olisi täysin toista luokkaa jos organisaatio ei olisi perseillyt kuten on kaksi vuotta tehnyt. Taloustilanne pakottaa tinkimään pelaajamateriaalista, mutta samalla joukkueen tärkeimpään rooliin palkattiin Marko Virtanen. Taisteleva ja ennenkaikkea omaleimaisesta pelitavasta tunnettu JYP heitetään romukoppaan, koska "no aikansa kutakin ja oli pakko muuttua. Ei meil niinku syytä tähän ollut".

Kyse on vain ja ainoastaan siitä miten hoidat asiasi realiteettien rajoissa. JYPissä tuo on hoidettu täysin päin helvettiä ja syitä on täysin turha etsiä yleisökadosta, paskoista faneista tai ummista sekä lammista. Vika on peilissä, mutta sitä nämä menestyksestä sokaistuneet päähenkilöt eivät halua myöntää.

Tuota noin. Voin olla väärässäkin, mutta minun mielestäni Jypin olemassa olo on jo monta vuotta ollut täysin riippuvainen herra Seppäsestä. Minä jopa uskon, että Jyp ei olisi koskaan voittanut yhtään mestaruutta ilman herra Seppästä. Luulen jopa, että mikäli herra Seppänen vähentyneiden yleisömäärien jälkeen kyllästyy ainaiseen tappiolliseen liiketoimintaansa, niin Jypiä ei enää muutaman vuoden jälkeen liigassa nähdä, ja mekin voimme jatkossa keskustella tuolla divaripuolella.

Toivottavasti näin ei käy, mutta en kovinkaan paljon rahojani tällä hetkellä Jypin puolesta peliin pistäisi.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Tuota noin. Voin olla väärässäkin, mutta minun mielestäni Jypin olemassa olo on jo monta vuotta ollut täysin riippuvainen herra Seppäsestä. Minä jopa uskon, että Jyp ei olisi koskaan voittanut yhtään mestaruutta ilman herra Seppästä. Luulen jopa, että mikäli herra Seppänen vähentyneiden yleisömäärien jälkeen kyllästyy ainaiseen tappiolliseen liiketoimintaansa, niin Jypiä ei enää muutaman vuoden jälkeen liigassa nähdä, ja mekin voimme jatkossa keskustella tuolla divaripuolella.

Toivottavasti näin ei käy, mutta en kovinkaan paljon rahojani tällä hetkellä Jypin puolesta peliin pistäisi.

Mitä kohtaa sinä et siitä ymmärtänyt että realiteettien rajoissa tulee tehdä parasta mahdollista duunia? Sinä toit tässä esiin juuri sen miksi JYPissä ei ole varaa ruveta kokeilemaan asioita kokeilemisen vuoksi tai kikkailemaan kikkailemisen vuoksi. JYPissä on kuitenkin näin toimittu ja nyt korjaamme sen satoa. Seppäsenkin luulisi olevan vähän kiinnostuneempi sen oman lompakon perään.
 

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
Mitä kohtaa sinä et siitä ymmärtänyt että realiteettien rajoissa tulee tehdä parasta mahdollista duunia? Sinä toit tässä esiin juuri sen miksi JYPissä ei ole varaa ruveta kokeilemaan asioita kokeilemisen vuoksi tai kikkailemaan kikkailemisen vuoksi. JYPissä on kuitenkin näin toimittu ja nyt korjaamme sen satoa. Seppäsenkin luulisi olevan vähän kiinnostuneempi sen oman lompakon perään.

Nyt en täysin ymmärtänyt, sillä oletin tuon oman kirjoitukseni ottaneen huomioon realiteetit. Edelleen olen sitä mieltä, että Jypin tulevaisuus on tällä hetkellä täysin Herra Seppäsen hyväntekeväisyyden varassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös