Vitutusketju

  • 1 126 317
  • 8 557

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
ZayWest näyttää ratkaisseen asian edukseen ottamalla asiaan ironista etäisyyttä. Toivottavasti metodin käyttö ei kroonistu, sillä sen tien päässä on kyynistyminen, ja se ei tee hyvää rakkaalle seurallemme.

Anteeksi äiti, mutta piirre on ollut minussa jo syntymästä saakka. Tätä ei ole myöskään enää aikoihin luokiteltu sairaudeksi eikä rikokseksi. Uskallan nyt olla vahva, viimein.

Olen toki välillä yrittänyt kynäillä ihan perusteltuakin asiaa. On kuitenkin ihan hyvä kun keittiöpsykologit palauttavat maan pinnalle, mutta kyllä JYP ansaitsee tällä hetkellä napakkaa fagläpsyä poskilleen. Joukkueeseen suhtaudutaan siten miten se itse suhtautuu tekemisiinsä sekä faneihinsa.
 

Sannoittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Suurissa ja monitasoisissa kertomuksissa toistuvat usein samat teemat ja skeemat: yksi tällainen rekisteri on 'kauneinta ihmisessä on itseironia'. Sinussa on siis jotain kaunista ja olet riittävän rohkea ilmaisemaan tuota piirrettäsi pelkäämättä rikkoutuvasi. Muistutan kuitenkin sen sisään rakennetusta patologisesta tiestä, jollet riittävästi harjoita introspektiota.

Koetko, ettet ole 'maan pinnalla'? On kuitenkin parempi sanoittaa vaikeita tunteitaan Jatkoajan vitutusketjuun kuin antaa tunteiden panssaroitua kehoon ja mieleen. Kirjoita, kirjoita ja kirjoita – se on aina parempi vaihtoehto kuin mennä repimään pikkusiskon halinallea.
 

Handyy

Jäsen
Tuon uhon varaan monet urheiluseurat rakentavat omaa voittajan identiteettiään. Pitäisikö ruveta kuorossa nauramaan Tapparalle jokaisen sen häviämän pelin jälkeen muistuttamalla 'Tappara on terästä' -laulun sanoista: 'toiset Tapparaa niin kunnioittaa – että aniharva vieras voittaa – jos niin käy, on turha naamaa soittaa – kas joskus onni muille hymyilee'. Noilla riimityksillä halutaan sanoa, että 1) on syytä olla nöyrä Tapparaa kohtaan ja hyväksyä häviönsä, ja että 2) voittokin Tapparasta on enemmän onnea kuin omaa pelillistä ansiota. Onko tämä sitten urheiluseura Tapparan taholta ilmaistua ylimielisyyttä? Itselleni se ei sitä ole; se on pikemminkin aiemmin mainittua humoristista urheiluun kuuluvaa uhoa, jolla rakennetaan samaistumispohjaa symbolisella tasolla.
Ei ole, koska se ei erottele vastustajaa eikä käytä hyväksi tiettyjen seurojen tämänhetkisiä ahdinkoja. JYP potkii suoraan maassa olevaa ja se on helvetin säälittävää toimintaa. Olisivat laittaneet edes jotain "hunajapurkki pysyy tänään kiinni" tai jotain muuta seuraan liittyvää, eikä sitä että hähhähhää vittu te ootte ollu tällä kaudella paskoja.
 

Sannoittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP potkii suoraan maassa olevaa ja se on helvetin säälittävää toimintaa. Olisivat laittaneet edes jotain "hunajapurkki pysyy tänään kiinni" tai jotain muuta seuraan liittyvää, eikä sitä että hähhähhää vittu te ootte ollu tällä kaudella paskoja.

Kiitokset asiallisesta vastauksesta ja näkökulman esittämisestä.

Kolmas nainen jossain kappaleessaan laulaa osuvasti itsesensuurista ja sovinnaisista laulun aiheista. Taidat olla taipuvainen pitäytymään tuon kappaleen teemassa.

Kaikki jaossa olleet paidat ovat olleet tekstityksiltään 'klaavapuolen' näkökulmassa. Tarkoitan tällä sitä, että oman joukkueen voiton sijaan on alleviivattu toisen häviötä. Tuo sinun ehdotuksesi olisi myös ollut ns. klaavapuolen teksti: se painottuu TPS:n häviön korostamiseen JYPin voiton korostamisen sijaan. Yhtä paljon mielestäni TPS:n pelaaja, toimihenkilö tai kannattaja saattaa tehdä 'pitäkää tunkkinne' -kaltaisen päätelmän tarjottavissa olevan teksti-informaation perusteella. Tai tarkemmin, me voimme ajatella niin (että mitähän tuo toinen osapuoli saattaa ajatella). Näit vaarallisena moraaliselta kannalta viitata vastustajan häviöön, ja moraalista taakkaa lisäsi entisestään vastustajan heikko menestys kuluvalla kaudella.

En pääse harjoittamatta ajatusholhousta tuohon väittämääsi, että 'me ollaan hävitty tää peli. TPS:n pelaajat' -teksti pitäisi sisällään yksiselitteisesti tausta-ajatuksen 'hähhähhää vittu te ootte ollu tällä kaudella paskoja'. 'me' viittaa pelaajiin, 'tää peli' viittaa tähän nimenomaiseen peliin JYPiä vastaan, ei menneeseen kauteen. Koko teksti on käsittääkseni lainaus jostain tv-sketsistä vuosien takaa, joka tuotiin nyt uuteen ympäristöön.

Seurauseettisesti paita tuotti TPS:lle hyvää. Voihan olla, että teksti nosti uhoa myös TPS:n pelaajissa tunnetuin seurauksin, ja siten maassa makaavan potkiminen -argumentti olisikin paikkansapitämätön. Vastustaja ei ollut avuton, kyvytön tai heikko, joka ei kestä itseriittoista uhoa vastustajaltaan.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Olisivat laittaneet edes jotain "hunajapurkki pysyy tänään kiinni" tai jotain muuta seuraan liittyvää, eikä sitä että hähhähhää vittu te ootte ollu tällä kaudella paskoja.
Näin juuri. Mystinen sanapari "terve uho" lähtee minusta urhelun osalta omasta tekemisestä; tiedosta että on fyysisesti ja henkisesti "tikissä" ja siten valmis voittamaan. JYPin paidoissaan (paikoittain) osoittama taso tuo mieleen keskenkasvuisten - ja miksei vanhempienkin - tarpeen pönkittää omaa heikkoa itsetuntoaan haukkumalla muita.

Onko kyse torjutuksi tulemisen pelosta? Pelosta, joka johtaa tarpeeseen saada (maksukykyisen) aikuisen huomio häiköimällä liigan hiekkalaatikolla? Lapsellinen - se lienee sopivan neutraali sana kuvaamaan nyt nähtyjä sloganeita. Itse odotin imagostaan tarkalta JYPiltä jotain muuta, kun paita lanseerattiin jopa keräilyharvinaisuutena.

Mutta no - tämä vääntö saa osaltani riitää. Makunsa kullakin, sanoi koira kun pallejaan nuoli. Toisen vitutus on toisen mielenpahoituksen lähde.
 
Viimeksi muokattu:

Handyy

Jäsen
Kaikki jaossa olleet paidat ovat olleet tekstityksiltään 'klaavapuolen' näkökulmassa. Tarkoitan tällä sitä, että oman joukkueen voiton sijaan on alleviivattu toisen häviötä. Tuo sinun ehdotuksesi olisi myös ollut ns. klaavapuolen teksti: se painottuu TPS:n häviön korostamiseen JYPin voiton korostamisen sijaan. Yhtä paljon mielestäni TPS:n pelaaja, toimihenkilö tai kannattaja saattaa tehdä 'pitäkää tunkkinne' -kaltaisen päätelmän tarjottavissa olevan teksti-informaation perusteella.
Minun ehdotus olisi liittynyt ainoastaan yhteen peliin, siihen peliin joka sinä päivänä pelattiin. JYPin tekele naureskeli TPS:n kaudelle ja miten se on mennyt, ei liittyväinen mitenkään illan peliin.

Annan nyt tämän olla, sinulla on liian kova pätemisen tarve liian monen viestisi alussa kaikilla kielikuvilla sun muilla, jotka kohdistat kirjoittajaan etkä itse asiaan.

Makunsa kullakin, sanoi koira kun pallejaan nuoli. Toisen vitutus on toisen mielenpahoituksen lähde.
Näin se kieltämättä näyttää olevan!
 

Sannoittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Minun ehdotus olisi liittynyt ainoastaan yhteen peliin, siihen peliin joka sinä päivänä pelattiin. JYPin tekele naureskeli TPS:n kaudelle ja miten se on mennyt, ei liittyväinen mitenkään illan peliin.

Annan nyt tämän olla, sinulla on liian kova pätemisen tarve liian monen viestisi alussa kaikilla kielikuvilla sun muilla, jotka kohdistat kirjoittajaan etkä itse asiaan.

Tuossa olet väärässä; JYPin 'tekeleestä' ei mitenkään saa tehtyä älyllistä tulkintaa, että 'naureskeltaisiin koko kaudelle', jos paidan teksti kuuluu 'me on hävitty t ä ä p e l i. Sinun ehdotuksesi olisi myös takertunut enemmän TPS:n h ä v i ö ö n kuin JYPin v o i t t o o n. Käytät perusteetonta valtaa, jos muuta kirjoittamalla väität.

Taisin kiitellä sinua liian aikaisin asiallisuudesta. Olen kuluneen viiden vuoden aikana kirjoittanut 126 viestiä Jatkoaikaan tämä viesti mukaan lukien, se tekee nopeasti laskettuna n. 25 viestiä vuodessä ja vain hieman yli kaksi viestiä kuukaudessa. Sinä olet kirjoittanut yli 2 000 viestiä (!). Olisikohan sitä pätemisen tarvetta jolla kulla muulla kuin minulla?

Kohdistan kirjoitukseni kirjoittajan tuotokseen – esitettyihin ajatuksiin – en itse kirjoittajaan (kuinka se olisi edes mahdollista!!). Siinä on vissi ero.

Olen ollut tässä ketjussa konsensusta vastaan ja pitänyt paitapainatusta vähemmän vituttavana, ylimielisenä tai hävettävänä kuin kirjoittajat keskimäärin. Olen ollut erimielinen – mieltäni en ole pahoittanut, Huerzo.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Mutta tuossa vitutuksessasi (rakentaa itsellensä vitutuksen siitä, mitä muut minusta (meistä) ajattelevat) on jotain aitosuomalaista regressiivisyyttä! Tutkimusten mukaan vitutus lyhentää elinikää pahimmillaan 15 vuodella aiheuttamalla somaattisia oireita, jotka pitkittyessään johtavat hormonaaliseen epätasapainoon. Siihen meillä ei ole kansantaloudellisesti varaa.

Kiitti kauheesti huolenpidosta, mutta jätän psykologiset arviot tarvittaessa ammattilaisille, eikä sinun Kari Tyni-propaganda saa mua muuttamaan mieltäni että nuo paidat ovat hyvin kaukana sallitusta uhosta ja aiheuttavat lähinnä myötähäpeää ja epäuskoa.
Ja antavat ylimielisen kuvan JYPistä liigaa seuraavalle yleisölle, jota en todellakaan halua nähdä seuralta jota olen kannattanut 30 vuotta.

Sano Karille terveisiä, hyvä yritys.
 
Viimeksi muokattu:

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Sannoittaja voisi nyt vähän laitella jarrua noihin viesteihinsä. Hirveän paljon tekstiä ja mielikuvia, mutta niin vähän asiaa. Kannattaa ainakin politikoksi ryhtymistä harkita, itse en pystyisi tuollaisiin tekstimäätiin yrittämälläkään.

Kuten jo sanottu, on täysin eri asia voittolauluissa yms huudella seuran olevan voittamaton. Se tarkoittaa sitä että kuka tahansa saa tulla haastamaan mutta ohi ei pääse. Normaalia uhoa. Tämä JYPin paitatempaus oli taas osoitettu yhdelle seuralle, tässä tapauksessa TPS:lle. Tässä tapauksessa TPS on vielä "kriisiseura", sarjajumbo. En itse näe muiden ahdinkoa mitenkään fiksuna vetona markkinoinnissa. Etenkään kun kyseiseltä seuralta on otettu turpaan viikkko pari aiemmin. Lisäksi tästä keissistä tekee nolon se, että Tyni ei voinut myöntää (taaskaan) virhettään, vaan sen sijaan sitä piti lähteä KSML:ssä oikein puolustelemaan.

Tässä täytyisi tietää että on suuri ero normaalin itseluottamuksen ja uhon kanssa, kuin taas ylimielisyyden ja turhan naljailun. Tämä Klassikko-paita oli jälkimmäistä. Ja kuten sanottua, turpaan tuli ensin kaukalossa ja sitten Liigan kabineteissa, mutta silti mitään virheitä ei myönnetä. Ei näin. Finaali-kypäristä vittuillaan meille edelleen, miksei siitä opittu mitään vaan heitetään lisää bensaa liekkeihin. Ja tässä tapauksessa sen ansiosta paloi vahingossa myös oma mökki.

En tajua miksi tästä pitää enää edes vääntää, Liiga teki päätöksensä ja sen mielipide oli että ei ollut sopivaa. Ja tälläkin palstalla jopa omissa on mielipide ollut vahvasti sama. Sannoittajalla tuntuu olevan vain tarve päteä ja haastaa riitaa.

Sannoittajalle vielä yksi kysymys, mitä mieltä olet/olit JYPin tempauksesta 2010 jakaa jo välierissä faneille "Finaalit 2010"-kypäriä? Onko tämä mielestäsi hyvä veto.
 

Hurraa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, FCV, Flames, Happee, JyP, Lohi
Vähän veikkaan että Sannoittaja kokeili moniko astuu miinaan. Hienoa vedätystä.

Terveellä maalaisjärjellä ajateltuna tuo teksti oli nyt jotenkin lapsellinen ja kohdistettu ihan väärään joukkueeseen. Eri asia jos joukkueiden sijat olisi toisinpäin. Lisänerokkuutta vielä upottaa "Kai" sinne väliin, viitaten ilmeisesti Suikkaseen.

Ei tuossa maailmanloppua käynyt, mutta turhaa säheltämistä tuonkin paidan teksti oli. Varmastikkin se ylimielisyyden tunne tuli monelle siitä, kun siinä oli lainattu kuvitteellisesti vastustajan pelaajien puhetta. Kaikin puolin olen itsekkin ennemmin sen oman hyvyyden korostamisen puolella.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Se että on lakannut kiinnostamasta vituttaa kohtuuisosti. Tästä porukasta ei ole taistelemaan mitaleista. Niin ja en tarkoita materiaalia paitsi erästä. Juuso Ikonen esimerkiksi. Mene pois. Marko Virtanen. Sama. No Neloselta katsellaan mitä jaksellaan. Onneksi kevät on aikaisessa..
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kuinka pitkä sopimus Virtaselle tehtiin? Kai se pysyy meillä vielä pitkään, pysyyhän?

Lunttaamatta väitän että ensi kauden kattava vielä + yhden kauden optio. Mutta elän edelleen toiveessa että Perrin ja Louhivaara eivät olisi tehneet jatkoja jos Virtanen olisi ensi kauden valmentaja ja vittuunnun sitten myöhemmin keväällä.

Ja tuota peliä katsellessa eniten vituttaa se että meidän ns.ratkaisupelaajat ovat täyttä paskaa. Salcido, Tuppurainen..anybody?
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPin melkein mitä tahansa kommentointia lukiessa kaikki on nykyään kategorisesti valmentajan vikaa ja pelaajilla ei ole mitään vastuuta esityksistä.

Ässät voitettiin väärin ja siitä risut Virtaselle. Jokereita on viety aivan 100-0 ja ilman käsittämättömän paskaa tsägää (kuten tänään) tällainen esitys tuottaa voiton kerran kerrasta. Silti ulinat Virtasesta. Onkohan Marko käskenyt tänään esim. Hubaa ja Ikosta laittamaan tyhjistä joka kerta tolppaan? Ilmeisesti on, joten hyi hyi Marko.

En minäkään osaa tässä kohtaa valmentajaa ylistää, mutta pelit ratkaistaan kentällä ja siellä olevilla on myös oltava vastuu omista tekemisistään.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
..Silti ulinat Virtasesta. Onkohan Marko käskenyt tänään esim. Hubaa ja Ikosta laittamaan tyhjistä joka kerta tolppaan? Ilmeisesti on, joten hyi hyi Marko.

Vituttaa tämä sun hellyttävä usko tuohon kuulapäähän, joka ei ole saanut joukkueen peliä uomiinsa, kun runkosarjaa on pelattu 55 peliä.
Sen sijaan että yrittäisi jotenkin kehittää JYPin peliä, pyrkii kyykyttämään tiettyjä pelaajia, etsii vikoja muista kun itsestä, ei kykene reagoimaan peliin mitenkään..jatkanko vielä listaa, saatana?

Muista mennä kiittelemään Marko Virtasta avaamaasi ketjuun kun sai jopa maalipaikkoja aikaan.

Ja vituttaa myös se, että viimeiseen 5 peliin JYP on kerännyt 3 pistettä.
 
Viimeksi muokattu:

Lord Maza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oli.
Nyt vituttaa vielä sekin, että aikasempi vitutus meni väärään ketjuun. Vittu mitä paskaa tuo sohiminen on!!!

Roiskisroiskis ja vittusaatana!!

Mitä siellä oikein tapahtuu tai ei tapahdu? Jopa Kivi näki studiossa pienen ongelman JYPin avauspelaamisesta, mutta ei, ei meidän Marko.

Jätkillä on koko vitun apinalauma selässä, mistään ei mene. Peli vaikuttaa haluttomalta, jätkät turhautuu. Mistä johtuu?

Tää loppu pitäs laittaa toiseen ketjuun, mutta en jaksa, koska vituttaa. On se hyvä, että en lähteny hallille.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vituttaa tämä sun hellyttävä usko tuohon kuulapäähän, joka ei ole saanut joukkueen peliä uomiinsa runkosarjan 55 peliin.
Sen sijaan etsii vikoja muista, istuu penkin takana kun suolapatsas ja kyykyttää tiettyjä pelaajia. Ja sitten vielä joku viitsii yrittää edes leikkiä big happy familya.

Ja vituttaa myös se, että viimeiseen 5 peliin JYP on kerännyt 3 pistettä.

On kai se peli jollakin tavalla kaudella ollut uomissaan, kun neljän porukassa ollaan 55 pelin jälkeen. Summanen ei esim. ole saanut ihan samaa aikaan eikä moni muukaan.

Minäkään en ole tällä hetkellä tyytyväinen valmentajan esityksiin. Ärsyttää vaan se, kun kaikki paska kaadetaan jatkuvasti Virtasen niskaan.
 

Lord Maza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oli.
Ärsyttää vaan se, kun kaikki paska kaadetaan jatkuvasti Virtasen niskaan.

Kenen niskaan se sitten tulisi kaataa? Mitä Virtanen on tehnyt sen asian eteen että EI ansaitsisi sitä paskan määrää? Ilmiömäinen reagointi pelitilanteissa, joukkueen herättely?

Se kuulapää ei tee yhtään mitään!! Nostaa jonkunlaista liksaa ja tuhoaa joukkueen voittavan pelitavan. Kuinkahan moni muu on tehny jo saman päätöksen ku mä, tuota paskaa en lähe paikanpäälle katsomaan.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
On kai se peli jollakin tavalla kaudella ollut uomissaan, kun neljän porukassa ollaan 55 pelin jälkeen. Summanen ei esim. ole saanut ihan samaa aikaan eikä moni muukaan.

Minäkään en ole tällä hetkellä tyytyväinen valmentajan esityksiin. Ärsyttää vaan se, kun kaikki paska kaadetaan jatkuvasti Virtasen niskaan.

Sehän tässä onkin niin vituttavaa, että tuolla paskalla mitä JYP on tämän kauden pelannut, ollaan neljänsiä. Ei paljon herätä luottoa kovin pitkästä keväästä.

Jos se paska ei kuulu Virtasen niskaan kun joukkue pelaa liigan top3-materiaalilla joko täyttä neppailua tai sitten tehotonta hallintakiekkoa, niin kuka sieltä pitäisi dissata?
Miksi meillä on joukkueessa enemmän alisuorittajia tällä kaudella kun ylisuorittajia? Seppäsenkö syy se on, vaiko Tynin?
 

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus
JYPin melkein mitä tahansa kommentointia lukiessa kaikki on nykyään kategorisesti valmentajan vikaa ja pelaajilla ei ole mitään vastuuta esityksistä.

Ässät voitettiin väärin ja siitä risut Virtaselle. Jokereita on viety aivan 100-0 ja ilman käsittämättömän paskaa tsägää (kuten tänään) tällainen esitys tuottaa voiton kerran kerrasta. Silti ulinat Virtasesta. Onkohan Marko käskenyt tänään esim. Hubaa ja Ikosta laittamaan tyhjistä joka kerta tolppaan? Ilmeisesti on, joten hyi hyi Marko.

En minäkään osaa tässä kohtaa valmentajaa ylistää, mutta pelit ratkaistaan kentällä ja siellä olevilla on myös oltava vastuu omista tekemisistään.

Minä laittaisin melko paljon Jypin esityksestä pelaajien kuten Luoma, Salcido, Ikonen ja Välivaara piikkiin. Ei mitään käyttöä joukkueelle, ellei rosterintäytettä lasketa mukaan.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sehän tässä onkin niin vituttavaa, että tuolla paskalla mitä JYP on tämän kauden pelannut, ollaan neljänsiä. Ei paljon herätä luottoa kovin pitkästä keväästä.

Jos se paska ei kuulu Virtasen niskaan kun joukkue pelaa liigan top3-materiaalilla joko täyttä neppailua tai sitten tehotonta hallintakiekkoa, niin kuka sieltä pitäisi dissata?
Miksi meillä on joukkueessa enemmän alisuorittajia tällä kaudella kun ylisuorittajia? Seppäsenkö syy se on, vaiko Tynin?

Paskasta varmasti kuuluu osa päävalmentajan niskaan, se on selvää. Kuten totesin, minua vaan ärsyttää se, että hommasta on tullut täysin yksipuolista. Otteluseurantaketjussa mollataan Virtasta, kun yksittäiset pelaajat tekevät yksittäisessä tilanteessa virheitä. Tästä en oikein välitä, kuten olen yrittänyt esille tuoda.

Ja kyllä. Tyni kantaa Virtasen esimiehenä vastuun alaisensa tekemisistä tai tekemättä jättämisistä, kuten seuraavassa portaassa Seppänenkin. Luotan näihin herroihin ja toivon, että he pystyvät arvioimaan oikein Virtasen kyvyt ja mahdollisuudet luotsata joukkuetta. Heillä on oltava parempi tieto asioista kuin esim. minulla, joka vain katson pelejä ja lueskelen juttuja ja huhuja näiltä palstoilta. Jos johdon luottamus Virtaseen on mennyt, tulee heidän tehdä johtopäätökset, muuten vastuu mahdollisesta epäonnistumisesta on tietty heillä.
 
Viimeksi muokattu:

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Ramzi Abid Saksan maalla 21 peliä 2+17 tehot. Super-Junnu Ikonen kiintiöpaikkansa kera JYPissä 29 peliä ja 0+8.
Abidi paskaroolissaan ja tuon vittumaisen kuulapään kyykyttämänä 21 peliin 3+5. Noh, ei meillä ole käyttöä moisille. Eikä myöskään Myttyselle, joka on sentään sentteri toisin kuin Huba ja Ikonen.
 

_Wildchild_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, sympatiat Halutulle muutokselle (TM)
Pleijarit lähestyy ja kaksi viimeistä kotipeliä vastustajille maalierolla 9-1..Joku hätäisempi saattais vaikka olla vähän huolissaan. Ja sitten Kenkä Siekkinen vielä toteaa radiossa että "ollaan tyytyväisiä pelaamiseen". Siis mitä vittua?! Kenkä on kyllä varsin fiksu kaveri, mutta tuo yksittäinen kommentti oli kyllä aika käsittämätön.

Toivottavasti Virtanenkin on tyytyväinen ja koko joukkue niin voidaan jatkaa samoilla sävelillä seuraavaan peliin tiistaina. Tehdään sitten siinäkin korkeintaan yksi maali, hävitään ja jatketaan sitä tyytyväisinä olemista.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Minä laittaisin melko paljon Jypin esityksestä pelaajien kuten Luoma, Salcido, Ikonen ja Välivaara piikkiin. Ei mitään käyttöä joukkueelle, ellei rosterintäytettä lasketa mukaan.

Mutta katso kuka kyyseiset pelaajat on joukkueeseen ottanut? Välivaara taisi olla jo mutta ainakin Ikonen ja Salcido on juuri niitä ainoita pelaajia joita tuo valmentaja on joukkueeseen hyväksynyt. Siihen päälle vielä Pihlman.

Siihen päälle sitten peluutetaan 2 laituria sentterinä vaikka joukkueessa olisi senttereitä käytössä..
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vitutus on sitä luokkaa, että meinasin tosissaan pistää vaimon ja lapset hankeen ja vetää pään täyteen. Sitten huomasin että viinaa ei ole talossa, eikä ulkona hankia, ja eiväthän vaimo ja lapset ole oikeastaan millään tavalla osallisia koko jutussa. Mutta vitutus on kova. Itse komppaan kuitenkin heitä, jotka painottavat huonoa tuuria. Jos tänään olisi ollut ensimmäinen playoff-matsi Jokereita vastaan, en olisi lainkaan peloissani seuraavan suhteen. Paljonhan tuossa on vielä parannettavaa, mutta perusilme on ihan yes. Vielä kun se Lady Fortuna (vai onko se Mr. Onni?) kääntyy puolellemme, niin ihan hyvää tulee. Ehkä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös