Vitutusketju

  • 1 130 923
  • 8 575

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Siitä turhanpäiväisestä vittuilusta minä vaan tuossa mainitsin. Ei nyt turhaa draamaa enää, kiitos.
Haluaisitko vielä osoittaa, että missä kohtaa tässä yhteydessä tapahtui tätä "turhanpäiväistä vittuilua"? Edelleenkään tässä ei ole tapahtunut mitään muuta, kuin useampi ihminen on esittänyt asiallisesti oman mielipiteensä asiasta. Se ei ole vittuilua.

Jos ottaa kaiken kritiikin, palautteen tai eriävät mielipiteet vastaan vittuiluna, niin silloin on kyllä vaikea osallistua keskustelupalstan keskusteluihin.
 
Suosikkijoukkue
JYP
Siitä turhanpäiväisestä vittuilusta minä vaan tuossa mainitsin. Ei nyt turhaa draamaa enää, kiitos.
Samoilla linjoilla olen kuin @Nelfor. Ihmettelen aidosti, mikä koetaan turhanpäiväiseksi vittuiluksi. Voisitteko sinä ja @HOOLIGAN_ valistaa vähän, että mikä sitä on, kun en itse löydä, vaikka kuinka selailen viestejä taakse päin? Minun silmään näkyy asiallisia mutta kriittisiä vastineita @JypFabu kannanottoihin.
 

Aivan sama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sirkus nimeltä JYP Jyväskylä Oy
Uskomatonta, että jollekin tulee vielä yllätyksenä ettei keskustelupalstalla olla ihan samaa mieltä tai kaikki ole niin vitun kivaa ja ihanaa!
 

TyöUkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ehkä maailma on muuttunut niin paljon netin ja joukkolynkkaamisen suhteen. Se mikä ennen oli kiusaamista ja joukkolynkkaamista, on nykyään vain hassuttelua, servaamista ja tykkäyksien kerjäämistä ja niiden saamista. En välttämättä väitä, että täällä on ketään kiusattu tai joukkolynkattu, mutta semmoista turhanpäiväistä kitinää on joidenkin osalta ollut. Ihan sama oli (nykymaailmassa seuraavan kaverin puheennostamisesta täytyy ilmeisesti pyytää anteeksi) havaittavissa Severi Lahtisen kohdalla. Ne ihmiset ketkä täällä ääneen mainitsivat Lahtisen mahdollisen syyttömyytensä perustuen sana sanaa vastaan tapauksiin ja mahdollisella hovituomion muutoksella, joukkolynkattiin täysin. Enkä halua missään nimessä ruveta tuosta aiheesta väittelemään sen enempää, vaan viestini on vain se joukkolynkkaus. Tällä sivulla yksi käyttäjä ilmeisesti myös negailee liikaa, sekin on niin kauhean harmillista että täytyy kaikkien ruveta vääntämään asiasta. Nyt kaikille jäitä hattuun ja mukavaa loppuviikkoa kaikille.
 

rahor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Mielestäni ihan aiheellista kritiikkiä @JypFabun yksipuolista ja yksinkertaistavaa keskialuejauhantaa kohtaan. Viimeisessä viestissään hän sentään nosti jo muutaman muunkin pelin osa-alueen esiin, olisi voinut tehdä sen ehkä vähän aiemmin. Tuskin kukaan kiistää keskialueen pelin tärkeyttä, mutta se on vain yksi osa-alue pelistä, eikä todellakaan selitä kaikkea. Lisäksi ajatus keskialueen voittamisesta menestyksen jatkuvana selittäjänä on varsin teoreettinen, koska ei mikään joukkue pysty keskialuetta jatkuvasti omassa sarjassaan voittamaan. Se voitetaan välillä ja välillä se hävitään, ihan kuten pelin muutkin osa-alueet ja koko peli.
 

Nepi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liikunnan Riemu
Lauantaina oli oli astetta väsyneempää peliä Lahdessa ja näköjään alle viikossa ei ole asia paljoa muuttunut.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Täällä jokunen kierros sitten osa veljistä puhui jopa TOP-4 sijoituksesta ja TOP 6 oli jo plakkarissa.

Vittu mitä paskaa sanon nyt ja tässä.
 

pynski

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Christon kolmannen erän jäähyt.
 

SempreJYP

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kuinka vaikeaa se on ottaa maalin edessä seisova ukko pois? Kokeneet Vainio ja Eronen katselee vierestä kun HPK:n ukko asettelee rauhassa itsensä Vehviläisen eteen.
 

Kaikkilaivaan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bruins
Faktahan on myös se, että se ei ole pelkästään Viitanen jonka pitäisi joutua kilometritehtaalle. Joukkue on jo toista kautta putkeen puolen kauden kipsissä jota tämä valmennus ei tule saamaan purettua. Tänäänkin perjantain kotipeli Pallokerhoa vastaan, eikä Jypillä ole käytännössä yhtään maalintekopaikkaa.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Tää on meidän JYP. Yksi maali kotikentällä perjantai-iltana sysipaskaa vastustajaa vastaan.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
Jep. Tässä tunnetilassa. Prosessi paskaksi ja valmennus mäkeen. Samalla oven aukaisulla BC ulos. Ei tällä joukkueella voi sukeltaa joka hemmetin kausi tällaiseen kuraan.
 

Aivan sama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sirkus nimeltä JYP Jyväskylä Oy
Vittu miten halutonta paskaa jälleen kerran! Mut hei onneks tulee taas pitkät lomat ja pääasia että jätkillä on kivaa!
 

Rallattaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Korkataanpas tämäkin ketju omalta osalta.. Ihan hirveetä pyörimistä molemmissa päissä. Tämän pelin perusteella Smithiä ei uhrata Rooballe ja suoraan kakkoseen, vaikkakin kaikinpuolin huono peli kaverilta. Pulkkinen huikee, mutta oli kyllä kaikinpuolin huolestuttava peli joukkueena.
 

Ikijää

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Toronto Maple Leafs
Koko organisaatio pitää laittaa terapiaan. Siellä on päivänselvästi jotain traumoja mitkä tarttuu sisääntuleviin henkilöihin välittömästi.
 

Aivan sama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sirkus nimeltä JYP Jyväskylä Oy
Rautakorven voisi ihan oikeasti kenkiä. Niemisellä loppukausi ja helvetinmoinen tsemppilätkä päälle. Muutenkin tuo hyökkäys on täynnä puukäsiä, että ajokoirakiekko sopii kaikkein parhainten.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös