Vitutusketju

  • 1 125 242
  • 8 557

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Konna varmaan pyörii siellä studiossa joulukuulle ja hyppää sit jonnekin messiin (toivottavasti tänne.)
Ei varmasti tule tänne, jos paikallinen seura pyörii bottomissa.
 

TyöUkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Melkoista analyysiä käyty täällä viitaten kaukalossa pari viikkoa sitten velloneeseen sumuun. On se onni että täällä on heitetty loistavia ideoita asian korjaamiseksi niin päästiin nauttimaan pitkästä aikaa Jypin tarjoamasta annista.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Käytännössä avausottelu oli toisinto viime kauden pelailuista, ei tämä nyt hirveämmin sykähdyttänyt tai positiivista virettä ja intohimoa 100v kauteen antanut. Oikeastaan päinvastoin.
Valitettavasti juuri näin. Tuttu laulu, pelissä oli jotain positiivistakin, mutta tuloksena jälleen halpa tappio. Ei ainakaan tästä avauspelistä voi vetää johtopäätöksiä, että olisi menty suuremmin eteenpäin viime kaudesta.

Paljon on kiinni siitä edistyykö peli seuraavissa peleissä vai jatkuuko tämä taso ja siitä lisääntyvä henkinen paine.
 

ToBey

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jyväskylä
Amen. Ihme negailijoita, kuitenkin piste jäi.
Tähän pakko ottaa kantaa sen verran, että piste jäi matkaan about 26 vai 27 kertaa viimekaudella? Mihin se riitti? Piste per peli keskiarvolla ei tule saavuttamaan liigassa yhtään mitään. Tuloksia ja pisteitä TARVITAAN. Muuten alkaa sokkarin ovet heilua.
 

Harhasyöttö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP sympatiat: HIFK
Tähän pakko ottaa kantaa sen verran, että piste jäi matkaan about 26 vai 27 kertaa viimekaudella? Mihin se riitti? Piste per peli keskiarvolla ei tule saavuttamaan liigassa yhtään mitään. Tuloksia ja pisteitä TARVITAAN. Muuten alkaa sokkarin ovet heilua.
Olis kyllä ollut ihan eri tulos viime kaudella jos noista puolet ois käännetty suoriksi voitoiksi tai 2 pisteen voitoiksi. Tää joukkue ei vaan vielä oo oppinut voittamaan - ehkä tällä kaudella opitaan vihdoin. Sen takia vituttaa että hävittiin tänään tommoseen ihme ripulipomppu maaliin.
 

koutsikaitsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaikka pelistä jäi tappiosta huolimatta itselle jatkon suhteen positiiviset fibat niin kyllä tuon Malisen munaton omanpään "sukat jalassa" pelaaminen pistää suorastaan vituttamaan! Miestä ei pidetä oman maalin edessä (TPS:n 1.maali) eikä mitenkään aktiivisesti reagoida kiekolliseen laukausta yrittävään vastustajaan esim. heittäytymällä tai edes vastaantulemalla "tyhjät pois ottamalla", josta tuli YV:llä TPS:n toinen maali. Tosin kyllähän tuo veto olisi ollut torjuttavissakin koska eipähän siinä juuri maskia Veinin edessä ollut (itse olin katsomossa suht. lähellä!).
Ja tosiaan oikein hirvitti kun valmennus heitti pehmeän Malisen AV:lle, huh huh...

Veinilläkään ei ollut paras päivänsä (T% 80). Olisikohan Laurikaisen vuoro Mikkelissä?
ja vielä kun lopun idioottimaiset turhat jäähyt olisivat jääneet pois niin tälläkin esityksellä 3 pistettä olisi jäänyt Jyväskylään!
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaikka pelistä jäi tappiosta huolimatta itselle jatkon suhteen positiiviset fibat niin kyllä tuon Malisen munaton omanpään "sukat jalassa" pelaaminen pistää suorastaan vituttamaan! Miestä ei pidetä oman maalin edessä (TPS:n 1.maali)...
Puhutko sä siitä Liigan puolustajien pistepörssissä kahdeksantena olevasta Malisesta? No joo, huono peli Maliselta, myönnetään, mutta tuossa TPS:n ekan maalin tapauksessa voisi katsoa myös Erosen pelaamista. Malinen katsoo ensin tilannetta ja sitten lähtee ottamaan omaa miestä ja samalla tepsiläinen jää selän taakse. Jos tuo mies oli Malisen mies, niin kuka oli Erosen mies? Mutta totta, Malinen oli joka kerta kentällä, kun Tepsi teki maalin, siitä ei pääse mihikään.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Malisen munaton omanpään "sukat jalassa" pelaaminen pistää suorastaan vituttamaan! Miestä ei pidetä oman maalin edessä (TPS:n 1.maali) eikä mitenkään aktiivisesti reagoida kiekolliseen laukausta yrittävään vastustajaan

Eikös siinä Malinen ihan oikeaoppisesti oman miehensä ottanut? Taisi olla Eronen, jolle löysä vedonpeittely oli tärkeämpää kuin vihu luukulla postaamassa. Sinänsä oli paha paikka Malisella, kun yksin ei repeä kahteen paikkaan yhtä aikaa, aina jos ottaa toisen jää toinen pitämättä.

Nää on niitä viisikkotyön valintojen tulemia ja hankala on yhtä ukkoa syytellä, kun viisikko valitsee väärin positionsa. Se kuuluisa prosessi.

Toisen maalin primus motor oli kyllä Lassila, joka helpon kamppailutilanteen pelasi puolivillaisesti, joka mahdollisti puolenvaihdon, joka pakotti Veinin sivuttaisliikkeeseen ja kaikkihan tietää sen merkityksen torjunnan vaikeusasteelle, tai ainakin pitäisi tietää.

Aina on tietty jos, jos, jos... lopputtomiin, mutta mitään se ei selitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös