Vitutusketju

  • 1 349 547
  • 7 504

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Hyvin sukeltaa Karjala, SaiPa aivan kuralla ja Ketteräkin löysällä. Mutta eiköhän tää lystiks lyödä vielä tammikuussa, Lappee ja SaiPa karjaliaisten kaupunki, sitten Viipurin, Ostin jo sotalapsijunaan lipun Ruotsiin...
 

Since1948

Jäsen
Suosikkijoukkue
Schaiba Etelä-Kurjalasta
Vituttaa olla täällä inisemässä aina kun on peli, mutta ei tuosta vitun hommasta vaan oikein löydä mitään positiivistakaan.
 

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Viitasalo seuraavaan peliin katsomoon ja vaikka joku junnu tilalle. Jos ei kiinnosta luistella omiin päin, niin ei oo pakko, otetaan joku tilalle jota kiinnostaa.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Vituttaa jo pelkkä tulosseuranta. Niin tuttua 2-0 johtoon ensimmäisessä erässä ja lopulta turpaan.
 
Ei oikeastaan edes vituta enää. Tää nyt on tätä tuttua tällä hetkellä, luotto on kova "the projektiin" mutta niitä positiivisia signaaleja saa tulla jo tällä kaudella.

Onneksi tässä sarjassa on vielä paskemmin pelaavia jengejä.
 

tonz@

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, NHL:n suomalaiset
Ei tarvii ihmetellä miksi kisapuistossa on 500 katsojaa. Vitun junnut. Ei tästä näytä parempaa tulevan hetkeen.
 

Torsti56

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stars, Blue Jackets
Hyi vittu miten paska joukkue. Katellaan jaksaako katsoa enään yhtään peliä tuota lammaslaumaa. Myykää vaikka kaikki hevonvittuun ja mennään junnuille loppukausi. Ens kausi voitaisiin aloittaa Suomi-Sarjassa jotta voitettaisiin edes yksi peli.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Nyt alkaa olemaan hommat jo siinä pisteessä, ettei tähän ketjuun ole enää asiaa. Pitäisikö olla huolissaan ,kun ei enää tämä edes vituta. Tänäänkin 2-0-johtoon alussa ja, mitä jäi käteen? Ei niin ***** sitten yhtään mitään.

Voipi olla, ettei SaiPa tällä kaudella enää Kisapuistossa voita peliäkään. Tai voi voittaa, jos vastustaja tulee takki totaalisen auki pellailemaan.

Mikä ***** tuota joukkuetta oikein vaivaa?
 

krk607

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Malaga CF, Uusi Refla
Huomenna on henkilökohtainen vedenjakaja. Jos ei huomennakaan jää haaviin edes sitä surullista yhtä pistettä, alan omalta osaltani sammutella valoja tämän kauden osalta. Vitut mistään kymppisijastakaan enää. Uskotaan projektiin jne ja ollaan torijuhlissa '24, mutta tällä hetkellä alkaa jaksaminen olla loppu.
 

Läts

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Ei ole SaiPa ollu näin paska kertaakaan Tirkkosen jälkeen. Kyllä tässä jonkin sortin pohjakosketusta ollaan tekemässä. Nyt ihan vitun äkkiä jokainen ”vahvistus” jolle ei ens kaudelle sorvata paperia vittuun ja a-junnuista kaverit tilalle. Jotain tulevaisuuden rakentamista edes.
 

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
Voihan himputti sentään, hävittiin taas. No onneks meillä on kopissa hyvä henki ja illalla pääsee taas pelaileemaan änäriä ja syömään vähä tortilloja. Peksi huutaa kuiteki vähä liian kovaa välillä mut jätkät on sanonu ettei pidä ottaa liian tosissaa sitä aina. Huomenna mennää Mikkeliin mut onneks ei mennä kauemmaks ni keretää viel aikasii Lappeenrantaan ja saunailtaa.


On tää hienoa seurata taas SaiPan menoa.
 
Lehterän aikana hävittiin pelitapaan. Nyt hävitään siihen että budjetti on käytetty paskoihin hankintoihin. Kannatti lakkauttaa urheilutoimenjohtajan pesti?
Lehterän aikana voitettiin runkosarjassa 88 ottelua 190 ottelusta eli voitettiin 46% otteluista. Peksin aikana on voitettu 9 ottelua 29 ottelusta eli 31% otteluista. Onneksi on sentään pelitapa kunnossa ja kuulemma mukavampi tätä on seurata kuin Lehterän lätkää?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös