Vitutusketju

  • 1 350 543
  • 7 504

Spitfire

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, SJS
Kyllähän tää on ollut vaan pelkkää alamäkeä Tirkkosen Pexin lähdön jälkeen. Väliin mahtunut joitain suonenvetoja, mutta suurta schaissea muuten pää-asiassa. Aluksi epäiltiin valkkujen ammattitaitoa, mutta kun nyt ruorissa on jo kykynsä osoittanut seppä ja joukkue senkun jatkaa kyntöä niin ei se voi siinäkään olla.
Alkaa pikku hiljaa tuntua, että joku harrastaa jonkin sortin sabotaasia meitä kohtaan.
Yksi asia on kyllä pysynyt tässä vuosien saatossa ja se on aivan helvetin suuri maalien tekemisen vaikeus.

Noo, meillä joukkueessa oli panostettu keskikaistaan, ykkösvahtiin ja ykkösketjun laituriin. Ykkössentteri Koskiranta rikki käytännössä koko kauden, McIntyre ei ole entisensä, ykköskorin laituri Lakatos floppasi ja lähti, ja se suuri riskikin eli Nicke loukkaantuminen toteutui. Ihan liikaa vastuuta näillä parikymppisillä Petmaneilla, Lipiäisillä, Juusoloilla ja Viitasaloilla. Ei heiltä voi oikein odottaakaan laajalla rintamalla kärkiketjun tekemistä tasaisesti pitkässä runkosarjassa. Iso ongelma meillä taas kerran on keskikaista, vaikka sen piti olla SaiPan vahvuus, mutta Koskirannan putoaminen rivistä oli liian paha isku varsinkin kun McIntyre ei vastannut huutoon.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Ei kiinnosta kyllä tosiaan mikään muu kuin voitot ja pisteet tällä hetkellä, se ei ole mikään suoritus että tehdään vastustajan maalivahdista sankaria ilta toisensa jälkeen. Ollaan Pelsuille kunnon pisteautomaatti tälläkin kaudella, ihan sama miten heillä kulkee niin meiltä tulee varmat 3p ja putki jatkuu huomenna.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Sulla on kyllä surullinen rekordi Kisapuistossa. Tällä otannalla olisin itse pysynyt kotona, kuten moni muukin videokuvan perusteella.

Mitä annettavaa Loimarannalla on ylivoimassa? Ei uskalla laukoa ja sitten huonoja poikkikentän syöttöjä, joista tulee purkukiekkoja.

Ai niin. Ei kannata hankkia uutta veskaria. Markkanen pelaa ihan hyvin ja saapihan sitä pelikokemusta tuleville kausille.

Joo. Tps matsiin on liput. Siihen meen. Jos sama jatkuu, ni kevätkaudella jätän hallille menon väliin. Joku raja sentään...

Sanoin vieruskaverille samaa, että mikä tota Loimarantaa vaivaa?? Viime kaudella hyvä ja läpimurtoa tälle kaudelle odotettiin. Mitä saatiin? Ei mitään. Ihmeellinen tasonlasku.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Ei ala. Näkihän tänään sokeakin, ettei tuolla liiterissä ollut kahtatuhatta silmäparia. 1500 olisi aika lähelle. Vaikka siellä olisi tuomaritarkkailija ja nakinmyyjä, niin SaiPa ei näköjään ilmoita alle 2000 lukuja.

Juuri näin. Sanoin pojalle hallilla, että väljää on, paikalla about 1500. Missään nimessä tuolla ei kahtatuhatta ollut.
 

redpecka

Jäsen
Vittu tuo Petman on yössä. 0-2 ja Petmanille vois antaa syöttöpisteen. Jätkä on ollut maajoukkuepelien jälkeen niin kohmeessa, että viltitys ois paikallaan.
Itse otin tavoitteekseni, että Petman tekee maajoukkuekutsun jälkeen seuraavaan kymmeneen peliin 0+1. Toivo elää vielä.

Mitähän Pexi kexii pressissä tänään? Atu Selin olisi vapaana. Vitsi.
 

Kuntz

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei ollenkaan huonoa peliä kokonaisuudessaan tänään, mutta tämä jatkuvan häviämisen aiheuttava harmitus on kumuloitunut nyt jo sen verran kauan että vituttaa ja väsyttää.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Kolmannessa erässä taisteltiin tosi ryhdikkäästi ja tehtiin sentään 4 maalia. Ei edes vituta tuo vastustajan maalia edeltävä sekoilu enää. Koomista se alkaa olla ja sen kanssa elettävä tämä kausi ainakin. Pisteitähän se ei tuo, mutta minkäs teet.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Harmillisesti tulosveikkaus meni maalimäärien osalta väärin! Hallinta, vedot ja tsemppi kyllä meni oikein ja tämän takia ei vituta edes hävitä! Pelsulle riitti tänään, kun tulivat kentälle seisomaan.

Erityismainintana Maalahden 99% varma täysin ansaittu pitkähkö pelikielto täysin vitun idioottimaisesta töötistä pelin ulkopuolella. Lisäksi Olkkoselle odotettavissa joku muistutus vielä? No kerkeepä pojat vaikka reenailla keskenään rauhassa.
 

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
SaiPan pelaaminen on periaatteessa ihan hyvän näköistä; hyökkääjät on vaan liian tehottomia, puolustajat liian epävarmoja ja huonoja puolustamaan eikä maalivahti pelikään enää riitä.
 

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Olis vähän outoa jos tuosta tulisi pelikieltoa, eikös pelsu luistellut takaapäin Kallea päin ja siitä päähän kohdistunut taklaus.

Maalahti nostaa käden tuossa aivan selvästi. Ehkäpä jonkin sortin yritys karistaa kaveri iholta, mutta kolahtaa aivan suoraan kupoliin täysin turhaan. Ei noin saa tehdä.
 

Waltrex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Maalahti nostaa käden tuossa aivan selvästi. Ehkäpä jonkin sortin yritys karistaa kaveri iholta, mutta kolahtaa aivan suoraan kupoliin täysin turhaan. Ei noin saa tehdä.

Samanlaisesta puolihuolimattomasta, voiko edes sanoa taklauksesta, tuli juuri Pelicansin Laaksolle 5 peliä.
 

Huono pakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
Maalahdelle vielä pelikieltoa, niin on helppo ennustaa Jukureille 6 pistettä seuraavista peleistä.

Periaatteessa tuosta ei pitäisi tulla kuin ehkä korkeintaan 1 tai 2 peliä, mutta Liigan tuntien lopputulemana on jotain 5 ja 10 pelin väliltä. Eihän tuo ollut mikään muu kuin pussinokka luisteli Maalahtea päin, kun Maalahti pisti kulkureitin kiinni.

Jso siinä tosiaan käsi nousi, niin sitten se on, valitettavasti, jotain 5 pelistä ylöspäin. Tosin eihän näissä ole ennenkään ollut mitään yhteneväistä linjaa.
 

Also Starring

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Valoisalta näyttää SaiPan tulevaisuus: Sarjataulukossa ollaan tällä hetkellä sijalla 13. Pisteitä kertynyt huikeat 29. Takana vaanii kahden pisteen päässä Jyp, jolla on kolme (3) peliä vähemmän pelattuna kun SaiPalla. 8:n pisteen päässä jumbona majailee Ässät. Heillä neljä (4) peliä vähemmän pelattuja pelejä.

C’mon SaiPa!!!

Edit: lisättäköön tähän vielä: tasapisteissä ollaan sijalla 12 olevan Lukon kanssa, jolla on pelattuna kuusi (6) peliä vähemmän kun meidän pojilla!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös