Vitutusketju

  • 1 350 675
  • 7 504

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Mitä helvettiä siellä tapahtuu? SaiPa pelasi kuitenkin pisteiden valossa ilmeisesti historiansa parhaan runkosarjan, tai ainakin yhden parhaista. Jos Markkasen poissaolo vaikuttaa näin paljon, niin SaiPa voi kyllä syyttää lähinnä itseään. Ei yli nelikymppinen maalivahti voi olla ainut pelaaja, joka joukkuetta kannattelee. Niin hyvä maalivahti ja johtohahmo kuin Markkanen edelleen onkin, niin SaiPalla pitäisi olla jo huolellisesti valmisteltuna tulevaisuus ilman Markkasta.

Tähän sarjaan ei selitykseksi kelpaa oikein sekään, että JYP on ollut jo vuosikausia kova ja rutinoitunut playoff-joukkue. Onhan SaiPakin niitä pelejä viime vuosina pelannut, ei se ole mikään altavastaaja.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Viiden tappion putkessa rämmitään. Peli oli ihan kuraa runkosarjan lopussa ainakin viidessä viimeisessä pelissä ja ei siitä mikään ole muuttunut. Jyp pelaa play off kiekkoa, SaiPa jatkaa samaa hiihtelyä. Vaikea käsittää tätä menoa...Tirkkonenkin höpisee samoja jonninjoutavia mantroja pelistä toiseen...tarttis tehdä jotain, hei!!!
 

Wolves

Jäsen
Niin hyvä maalivahti ja johtohahmo kuin Markkanen edelleen onkin, niin SaiPalla pitäisi olla jo huolellisesti valmisteltuna tulevaisuus ilman Markkasta.

Se tulevaisuus taisi tänään seistä maalilla. Siitä kertoo kahden vuoden optio, jonka mahdollisesta käytöstä monella on nyt negatiivisia ajatuksia.

E: Niemisen kuuppa taitaa olla yhtä sekaisin, kun viime vuonna joulun tienoilla jolloin Bluesissakaan ei koppi tarttunut.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kylläpä vituttaa kun Jypille on hävitty nyt neljä kertaa putkeen ja kaksi kertaa vielä kisapuistossa. Ei voi olla totta, että Saipa tekee joistakin vastustajista itselleen aivan ylitsepääsemättömiä. Ei voida aina puristaa mailaa niitä vastaan ja usein ne ongelmat on tuolla korvien välissä kun ei pystytä millään voittamaan jotakin tiettyä vastustajaa.

Maalivahtipeli
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei mua edes kyrpisi jos vastustaja olisi pelannut todella hyvää lätkää ja veisi SaiPaa.Nyt JYP kahdessa matsissa ei ole esittänyt oikeastaan mitään ja silti SaiPa rämpii.

Maalivahtipeli paskaa, kaksinkamppailupelaaminen ja munaton valmennus SaiPalla niin ei vastustajan häävi tarvitsekkaan olla.

Ensi kaudeksi haluan joukkueeseen hankittavan fyysisyyttä ja pelkkä kokohan ei riitä kuten M.Järvisestä voi nähdä helvetin pehmeä ja löysä en tykkää.

Ja vaikka vähän sattuukin sanoa niin Niemuisen optiota ei saa käyttää me tarvitaan veskari johon voi luottaa etenkin joukkue.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Alkukaudella SaiPa on aina loistava ja sitten loppukaudesta silloin kun pitäisi juuri olla parhaimmillaan niin silloin tapahtuu se romahdus. Useimmilla muilla joukkueilla asia on päinvastoin. Mistähän tuokin asia kiikastaa. Nyt ei ainakaan voi olla rosterista kiinni kyllä siellä on hyviä jätkiä sen verran, että ratkaisijoita pitäis löytyä.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei tämän kauden runkosarja ollut mikään maaginen. Suoritustaso heitteli aivan pirusti, eikä oikein tahtonut tasaantua missään vaiheessa kautta. Muun muassa Sport ja HPK aiheuttivat suuria vaikeuksia, mikä nyt vain ei ole hyväksyttävää joukkueelle, jonka tavoite on menestyä. Kyllä kauden 13-14 joukkue oli kaikinpuolin vakuuttavampi. Raulla ja McIntyrella on paljon todistettavaa, tai kesäloma alkaa torstaina. Samoin Löfquist on ollut pidemmän aikaa paha pettymys, tietämättä onko jotain vaivoja. Olen realisti enkä ole kovin luottavainen jatkopaikan suhteen, ei vain ole vakuuttanut. Mutta niin kauan kuin JYP ei ole ottanut neljättä voittoa, on toivoa.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Ei tämän kauden runkosarja ollut mikään maaginen. Suoritustaso heitteli aivan pirusti, eikä oikein tahtonut tasaantua missään vaiheessa kautta. Muun muassa Sport ja HPK aiheuttivat suuria vaikeuksia, mikä nyt vain ei ole hyväksyttävää joukkueelle, jonka tavoite on menestyä.

Periaatteessa näin, varsinkin Sportin dominointi SaiPaa vastaan oli nöyryyttävää. Mutta toisaalta, eiköhän viides sija runkosarjassa ollut kuitenkin sellainen saavutus, johon on pakko olla tyytyväinen. Ei tällä budjetilla ja pelaajamateriaalilla vaan ole kohtuullista vaatia enempää, ainakaan minun mielestäni.

Oliko tämä viides sija sitten "väärin saavutettu", kun siihen yllettiin häviämällä sporteille ja muille alemman kategorian joukkueille, ja poimimalla pisteitä kovemmilta joukkueilta. Olisiko kausi ollut parempi, jos vaikka Sporttilta ja HPK:lta olisi otettu pari voittoa, ja vastaavasti hävitty HIFK:lle, Kärpille ja Tapparalle kaikki ottelut? Ei minun mielestäni, mutta makuasioitahan nämä tietysti ovat.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Mielestäni viides sija on kova suoritus SaiPan kokoiselta joukkueelta, mutta mahdollisuudet olis ollu kovempaankin sijoitukseen. Tavallaan tällä kaudella saatiin avaimet käteen korkeimpien sijojen kanssa, kun voitettiin näitä kovia jengeä, mutta heitettiin mahdollisuus kankkulan kaivoon hävimällä vastavasti sitten sportille, hpk:lle ja sanotaan nyt vielä se ilves ja blues peli. Ilveksen voin vielä hyväksyä, että yllätti meidät kerran, mutta vielä blues... No eipä tässä nyt jossittelut auta.
 

Joutsenosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, HPK
Ei jumalauta mitä me ollaan tehty, että nää loukkaantumiset tulee just poffeihin? Todella huono juttu jos Koho loukkaantui pahemmin... siltä se ainakin näytti että olkapää sijoiltaan lähti(?)
 

ahal

Jäsen
Aika kriminaali porukka tää Virtasen Valtra nykyään. Tällaista vapaaottelun ja lätkän yhdistelmää en ole nähnyt aikoihin. Ja tuomarit viheltää miten sattuu.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Minua vituttaa, että SaiPan luistelu on kuin suossa tarpomista.
Koho, oliko vammaa jo ennestään?
 

Spin

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
Carsonia ei ole näkynyt koko pelissä? Edit. Päivällä oli kokoonpanossa, nyt siellä Mäkinen tilalla.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
Tätä menoa voikin laittaa torstaina A-junnut kehiin, kun parin minuutin välein tippuu ukkoja pois.
No tämä on taistelua jos mikä.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Tossa on nyt sitä perus-jyppiä. Paska jengi! Toivottavasti SaiPa leipoo ne maanrakoon. VITUTTAA!
 

IlPadrino

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aika kriminaali porukka tää Virtasen Valtra nykyään. Tällaista vapaaottelun ja lätkän yhdistelmää en ole nähnyt aikoihin. Ja tuomarit viheltää miten sattuu.
Peliä paikanpäällä seuranneena en nähnyt mitään ihmeellisiä sikailuja. Perus playoff kiekkoon kuuluu pieni rottailu ja fyysisyys. Mielestäni nimenomaan fyysisyyttä tänään oli hyvin.

Pelin pahin rottailu oli Maalahden pommi Niemisen naamaan, vanhoja riitoja alla? ;)
 

ahal

Jäsen
Peliä paikanpäällä seuranneena en nähnyt mitään ihmeellisiä sikailuja. Perus playoff kiekkoon kuuluu pieni rottailu ja fyysisyys. Mielestäni nimenomaan fyysisyyttä tänään oli hyvin.
Joo ymmärrän ja hyväksyn sen, kun kiekollista kaveria taklataan, jotta saatais kiekko itselle ja omalle joukkueelle. Mutta näissä kolmessa pelissä on ollut silmiinpistävän paljon kiekottomien estämistä, kampituksia, poikkareita, sitomista, kahdella mailalla pelaamista jne., joita on vihelletty hartaasti ja herkästi runkosarjassa, mutta nyt vain ruumiit saavat huomiota. En voi hyvällä tahdollakaan sanoa peliä "kauniiksi" (parempaa en nyt keksi). Samalla tuntuu, että vastustajan kunnioitus on vähentynyt entisestään. No ehkä se olisi kaverillakin parempi, jos meillä olisi vastinetta näille kolehmaisille ja pihlmaneille. Ensi kaudelle pitänee hankkia jokunen Flinck-versio lisää ja muutenkin fyysisyyteen pitää kiinnittää enemmän huomiota. Kaikkea ei voi Maalahden vastuulle jättää.

Valtrat harrastavat myös säälittävää "kovuutta" rynnimällä joukolla vastustajan maalille, kun peli on ollut jo pitkään poikki. Niinkuin se kiekko nyt heille putoaisi vielä peliin. Arvostan aivan eri tasolle kaverit, kuten esim. Pyörälä, Pirnes, Vahalahti, Kallio jne. jotka vihellyksen kuultuaan häipyvät saman tien. Turhat ronkkimiset sikseen. Saipalaisten en ole nähnyt juurikaan harrastavan moista koko kaudella, ainakin ne ovat jääneet vähiin. Ja hyvä niin.
 

Wolves

Jäsen
Mutta näissä kolmessa pelissä on ollut silmiinpistävän paljon kiekottomien estämistä, kampituksia, poikkareita, sitomista, kahdella mailalla pelaamista jne., joita on vihelletty hartaasti ja herkästi runkosarjassa, mutta nyt vain ruumiit saavat huomiota.

Kutsutaan Play-off hokiksi.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Ihme itkemistä. Ainut oikea sikailu oli tuo Kolehmaisen mahdollinen huitaisu Larssonia käteen (en nähnyt, joten en voi tätä vahvistaa). Muuten nuo kolhut olivat huonoa tuuria, ei minusta näyttänyt mitenkään erityisemmin sikailulta.

Saman huomion kyllä tein Pihlmanista kuin yllä. Sinne se aina menee möllöttämään maalin edustalle pelin oltua poikki jo pitkään. Katsellut varmaan jotain jarkkoruutuklippejä youtubesta ja kuvittelee olevansa kovakin agitaattori, vaikka todellisuudessa tuo on surkeinta kipparointia mitä olen varmaan koskaan nähnyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös