Vitutusketju

  • 1 350 726
  • 7 504

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Niemisellä ei voiteta yhtään peliä. Kaksi helppoa matsia ja molemmat munas.

Tehottomuus voi vittu monta vitun paikkaa pitää maalia kohden olla huh.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Samaan aikaan toisaalla Ketterä häviää jatkoajalla alivoimamaalilla. Eteläkarjalaisen kiekon ilmapallo tyhjenee hyvää vauhtia.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Vittu mitä paskaa! Pomppii kyllä edelleen käsittämättömästi jypille, mutta onhan toi vitun munatonta toi saipan touhu...ykkönen on ihan yössä, yv perseestä, Polak on hyytynyt täysin ja Niemisellä ei vaan pelejä voiteta, se vaan on valitettavasti näin.

Niin ja vaikka runkosarja ja pleijaripelit on erikseen, niin fakta on kuitenkin se, että SaiPa on hävinnyt VIISI peliä putkeen. Eli kauden pisin tappioputki? Ei se oikein luottamusta lisää.

Jos joku koittaa tästä posia repiä, niin vitun kovat perustelut sitten pöytään, kiitos...
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo, ei sille minkään mahda. Ankeaa paskaa tämä homma on ja ykköskentän glooria on unta vain.

No, tiistaina sitten ja toivotaan vaikka, että tulisi tuuripomppuja tai jotain.
 

Bacon

Jäsen
Se ihan rehellisesti vituttaa, että tilanne on 2-4, hallissa hiljaista ja SaiPa ihan köysissä, niin Tirkkonen seisoo kädet puuskassa vaihtopenkillä. Aikalisä nyt tuskin olisi pahentanut tilannetta. Mutta ei, otetaan aikalisä joku puoltoista minuuttia ennen loppua. Saatanan vitun vittu. Vedän pään täytee, sillä se lähtee. Ihan varmasti lähtee.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Se ihan rehellisesti vituttaa, että tilanne on 2-4, hallissa hiljaista ja SaiPa ihan köysissä, niin Tirkkonen seisoo kädet puuskassa vaihtopenkillä. Aikalisä nyt tuskin olisi pahentanut tilannetta. Mutta ei, otetaan aikalisä joku puoltoista minuuttia ennen loppua. Saatanan vitun vittu. Vedän pään täytee, sillä se lähtee. Ihan varmasti lähtee.

Kyllä. Vaikka muuten varmaan hyvä koutsi onkin, niin vähän turhan munaton. Pelin aikana reagoiminen on ollut aina heikkous.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Nyt tuntuu, että puuttuu se sydän, into ja kova yrittäminen, mitkä kaks vuotta sitten oli. Ilman niitä ei mennä jatkoon.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jep aika paljon puuttuu tosta porukasta jotenkin puolittaista tekemistä. Ei ole sellaista aitoa halua pelissä voittaa. Yllättävää oli, että 2-2 maalin jälkeen uskoakaan tuntunut olevan. Sitten vielä Nieminen hoh hoh oikeesti. Joukkuekkaan ei luota veskariin näkee vitun selvästi. Koho vissii puolikuntoisena mukana. Tirkkonen mitä vittua? Onko kiire lomille eikö kiinnosta.

Jotain joukkueen tilasta kertoo kyllä se, että JYP voitti tuollaisella pelillä ei vittu oikeesti.

2-1 tilanteessa ei pystytty tekemään paikoista huolimatta lisämaaleja ja sitten pum pum pum tilanne omiin ja siellähän se tietenkin on kun ei ole maalivahtia.

Tän jälkeen odotin, että SaiPa oikeasti haluisi vielä voittaa mut vitut ei taida kiinnostaa.

Loppuun vielä vois sanoa, että vittu Järvinen vittu sie oot löysä jätkä. Aikas munatonta touhua ja poffit menossa.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Samaa mieltä, et SaiPan peli näyttää erilaiselta riippuen kumpi on maalilla.

Jep selkeä ero kyllä toivottavasti eivät käytä Niemisen optiota. Ei varmaan maksa ku 5e löytää samanlainen ja 17,50e sais jo sellasen joka kauden aikana jonkun kiekon sais kii.
 

Lepranmies

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Vaasan Sport, Philadelphia Flyers
-Matti vitun Järvinen
-Joukkueen selkäranka ei kestä tällä hetkellä yhtäkään Jypin maalia
-Tirkkosen nössöily
-Laukaukset joko logoon tai ohi maalin
Jotain tarttis nyt tehä ja äkkiä ensimmäinen asia on siirtää Koho kakkosen keskelle ja Järvinen vilttiin. Toivottavasti se Hendersonkin nyt sieltä tulis jo pelaamaan tulis sitä kokoa ja vääntämistä lisää. Ei tää sarja oo vielä menetetty mut nyt on pakko hakee Jyväskylästä voitto.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Onko Markkasella todellakin noin helvetin iso henkinen vaikutus? Vastaus: on. Ja toki sekin ero, että saa kiekkoja kiinnikin, toisin kuin Nieminen. Kauden alussa molaritilanne näytti hyvältä. Valitettavasti se oli harhaa.

Ei toki pelkästään Niemisen piikkiin mene, aivan liian ailahtelevaa on SaiPan meno, nyt viiden matsin tappioputkessa ja mitään valoa ei ole näkyvissä.
 

juice71

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
En kyllä tajua lainkaan niitä joiden mielestä kaaduttiin Niemiseen. Niemiseetäkö se johtui ettei kolmannessa erässä päästy oman siniviivan yli?! Itse asiassa Hattu piti SaiPan pelissä mukana 2 erää, pari mieletöntä game saveria. Ehkä TVstä sitten näyttää erilaiselta.

Tirkkosen touhu kyllä ihmetyttää. Pihlman vetää McIntyreä nokkaan 2 kertaa ja joutuu jäähylle. Tirkkonen laittaa ykkösylivoiman jäälle!? Mac on edelleen polla sekaisin ja homma menee seisoskeluksi. Kolmannessa erässä ollaan köysissä eikä mitään muutoksia! Edelleen Lasse koomailemassa eikä voinut kokeilla esim Leivoa Raun tilalla tuomassa ykköseen voimaa.

Fyysisyyteen tämä hävittiin, ja vaikea penkiltä sitä tuoda lisää.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Olen pikkupojasta asti saanut tottua siihen, että SaiPa on helvetin kova kotijoukkue varsinkin fyysisyyden osalta. Nyt kun sitä osa-aluetta tarvittaisiin eniten, joukkueemme on todella munaton. Vituttaa niin perkeleesti. Vituttaa myös JYP, on niin käsittämättömän ärsyttävän kova kevään joukkue.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Vituttaa myös se, että jyp on saanut molemmat voitot aika helvetin helpolla. Ei ole mitään jäätävää jypinkään esitys ollut, mutta saipa löytää tällä hetkellä avaimet tappioihin, tavalla tai toisella...
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
JYP on selkeästi vahvempi sakki. Isompi, ulottuvampi ja fyysisempi. Tirkkosen kontaktinvälttelykiekko ei sovi pudotuspeleihin. Kyllähän siellä sentään nyt yritettiin taklata, mutta kuvaavin tilanne oli se, jossa Löfquist tuli vauhdilla antamaan pommia Kolehmaiselle... Kolehmainen ei liikahtanut milliäkään, piti kiekon ja Löfquist kimposi kaksi metriä siihen suuntaan mistä oli tulossakin... ja muutamaa hetkeä myöhemmin Lahti roiskaisee kiekon maaliin.

Kyllä on Flinkin Markkua ja Ahosen Ronia ikävä. Olisi edes pari kaveria jotka pystyvät vastaamaan fyysiseen peliin.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Ei tuo peli ollut muuten Järviseltä mitenkään erityisen huono, mutta voi hyvä jumala sitä pelin loppua. Kaksi sellaista kiekontavoittelutilannetta, joissa mentiin kovalla vauhdilla päätyyn, mutta siinä missä JYPin mies menee loppuun asti ja hakee sen perkeleen kiekon, Järvinen laittaa jarrut pohjaan. Näytti ihan oikeasti siltä, että Ma$$i££a olisi todella ollut ne kananmunat kainalossa. Usko-vitun-matonta, siellä on nyt ne tosipelit menossa, eikä osa porukasta ole oikein vieläkään herännyt.

Nieminen ei toki pelaa vaadittavalla tasolla, mutta kyllä tuosta se koko joukkueen kaasu pohjassa paahtaminen ja ennakkoluuloton kovan kovaa vastaan laittaminen vielä puuttuu. Väitän, että sen puutteellisen itseluottamuksen olisi saanut boostattua tappiin asti irvistelemällä runkosarjan loppuun asti täysillä.

Ja miksei sitä maalivahtia voinut ottaa pois sen JYPin jäähyn aikana silloin 5-6 minuuttia ennen loppua? Surkeaa taktikointia.
 

Wolves

Jäsen
Hyi helvetti.

Onneksi tiistaina voi jo kääntää saran suunnan T:Posipoika

Se ei tule SaiPalle riittämään, että ensimmäisessä erässä jaetaan 3-4 isoa pommia ja JYPin kaverit keräilee kamojaan. Niitä tarvitaan nyt läpi ottelun. Jos tuo on maksimi, mihin SaiPa pystyy, niin vaikeaa tulee olemaan ja 4-0 sweep ei ole mikään mahdottomuus.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös