Vitutusketju

  • 1 350 818
  • 7 504

Jubomir

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Täytyy olla joko hullu tai tyhmä jos tässä vaiheessa kautta ruvetaan "säästelemään" pelaajia, pleijareita varten ja mahdollisuus olisi ollut saada kotietu.
Onhan siellä varmaan Koholla pikkuvammaa ja Markkanenkin saanut aamujäillä pienen 'tällin', mutta olihan tuo rotaatiokin otettu Tappara-peliin ja tänään taisi nalli napsahtaa Savilahden kohdalle. Pointti kuitenkin, ettei aivan kaikkea laiteta likoon ja se voi vaikuttaa kentällä yllättävän paljon, kun pelin kulku ei menekään ihan suunnitellusti.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Kotietu onkin yliarvostettu, eikä sillä ylimääräisellä ~80 000€, joka olisi tullut siitä extra kotipelistä kassaan, ole niin tarvetta näinä aikoina.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Pyyhitäänpä sitä vaahtoa suupielistä. Lupaan, että Tirkkonen toteuttaa noista jokaisen ehdotuksen. Pudotuspeleissä. (Boldaus ihan sen vuoksi, jotta ymmärtäisit miten typerää tekstiä sinulta tulee.)

E: Ja kyllä...sarkasmitutkani viipotti sen verran pahasti, että piti vetää seinästä irti.

Okei, ei kestä läppää vielä heittää, on näköjään osalla niin herkässä.. :D

edit. ja hep muuten.. minulta typerää tekstiä? :) Se oli, jos et oo sattunut seuraamaan niin puoliksi piikkiä sellaisten tekstien suuntaan, joissa on puolusteltu miksi (esim.) Markkasta ei oo vaihdettu Niemisen tilalle kun rankuille joudutaan, kun asiaa on ihan asiallisesti ja ymmärrettävästi kritisoitu.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kotietu onkin yliarvostettu, eikä sillä ylimääräisellä ~80 000€, joka olisi tullut siitä extra kotipelistä kassaan, ole niin tarvetta näinä aikoina.
Ei kotietu automaattisesti tarkoita ylimääräistä kotipeliä. Uskon itse vahvasti sarjan päättyvän 4-2, jolloin kotiedulla ei olisi periaatteess väliä.

E: Ihan sama millä rosterilla mennään, kun Bluesin jengissä on 1,5 kentällistä Liigaan kelvollisia pelaajia, joista 1 kentällinen on niitä nelosketjun janareita.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Kova on luottamus täällä, vaikka tuo peli on ollut suht shaibaa hetken. Toivotaan parasta ja hyvä että huiluutetaan kavereita.

Oma mielipide on, että Tirkkonen oletti voiton tulevan tänään vasemmalla kädellä pelaten...
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Kova on luottamus täällä, vaikka tuo peli on ollut suht shaibaa hetken. Toivotaan parasta ja hyvä että huiluutetaan kavereita.

Oma mielipide on, että Tirkkonen oletti voiton tulevan tänään vasemmalla kädellä pelaten...


Minä luulen, että Tirkkonen kyllä kokeneena pelurina tiesi tasan tarkkaan mitä tarvitsee / tiesi että jos edes se vasen käsi pelaa kuten pitäisi, normaalilla tasolla, tulee rutiinisuorituksella junnuista voitto. Ihan oikein mielestäni huilauttaa tärkeitä miehiä, jos kopsuja on. Koho ja Markkanen, pärrekin tarvitaan tikissä pleijjereihin jos mistään haaveillaan!

Se vaan mentaalipuolella ja alitajuntaiseisti ei onnistunut. Vaikka pleijjareissa JYPpiin verraten "pakko voittaa" tuollainen, on silti eri asia kun siellä jyllää taustalla "että näille junnuille/ylijäämille nyt EI ainakaan saa hävitä ja iso panos kotietu" .. ja pieleenhän se meni.
JYP "on pakko" voittaa myös, mutta ihan eri asia kun on "kunnon" joukkue ja vastus, eikä ole "niin suuri häpeä" vaikka heille häviäisi. Ja tarkoitan siis todellakin näitä mentaalipuoden asioita, alitajunnassa jne.

Ne vaan vaikuttaa, yllättävänkin paljon, vaikkei pitäisi.

Ja peli on shaibaa, lähes ainahan se on ja on ollut, mutta tottakai on luottamusta! Me otetaan se mitali nyt tänä vuonna ja perkele että se tulee sieltä! Minä ainakin aion olla huutamassa ja hyppimässä sitä viimeiseen sekunttiin asti kisapuistosta tai missä sitten vaatikaan, kunnes kello viimeisen kerran pärähtää.
 

Wolves

Jäsen
Okei, ei kestä läppää vielä heittää, on näköjään osalla niin herkässä.. :D

Ei täällä herkässä olla. Ensipurkauksen jälkeen tuo muuttui vain yhdeksi peliksi ~5 minuutissa. Piikkejä saa heitellä niin paljon kuin varastosta riittää, mutta muista, että se heittely saattaa kääntyä vastaankin.
 

Mctavish85

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hei nyt vähän luottoa. Kannattajien tehtävä on kannattaa ja silloinkin kun joukkueella menee huonosti. Mikäs fani se sellainen on joka kannattaa vaan silloin kun joukkue voittaa? Ihmettelen myöskin asennetta, että vittu en mene seuraavaan peliin hallille ollenkaan, mitäs kannatuskulttuuria tuo nyt muka on? Nythän sinne juuri kannattaa mennä. Kyllä seura kaipaa kaikkien tuen ja kyllä se pääsylippu kannattaa maksaa, oman joukkueen kassaanhan se menee. Ei Saipakaan aina voita ja vaikka viime aikoina on peli vähän tökkinyt niin Saipa on kuitenkin puolivälierissä ja suoralla paikalla vielä. 5.sija runkosarjassa on hyvä saavutus ja piste enää niin Saipa sivuaa seuran piste-ennätystä runkosarjassa, joten ei tämä nyt ihan huono kausi ole ollut kuitenkaan vaikka välillä vähän on tökkinytkin.

Asennetta siihen touhuun ja nyt kaikki vaan hallille kannustamaan Saipa voittoon HIFK:sta ja sen jälkeen sitten JYPstä.
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Ei täällä herkässä olla. Ensipurkauksen jälkeen tuo muuttui vain yhdeksi peliksi ~5 minuutissa. Piikkejä saa heitellä niin paljon kuin varastosta riittää, mutta muista, että se heittely saattaa kääntyä vastaankin.

Joo, cheers! Ei mittään, enkä epäile hetkeäkään etteikö piikit löytyisi vielä edestänikin.. :P
Mutta, tässä näemme nyt klassisen esimerkin siitä, kun HC-pessimisti on liikkeellä (nauraa matkalla pankkiinkin, tällä kertaa samalla) niin sen takia tässä nyt ei itsellä ole niin ranteet auki fiilikset ollut, ja sen takia melkein vähän "huvitti" nää ketjut pelin jälkeen, korostan sanaa melkein ettei nyt heti uudestaan leimahda :)
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Enpä muista milloin olisin viimeksi noin huonoa SaiPaa nähnyt. Ja piti tuotakin paskaa mennä paikan päälle katsomaan. Ylivoimaisesti kauden surkein esitys, ei kahta sanaa. Jo edellinen Blues matsi oli huono, mutta siitä just just pisteet tuli. Tää oli sitten jo jotain aivan karmeaa...löysää, halutonta, ylimielistä paskaa, jota ei yleensä SaiPalta näe. Kyllä olis luullut kotiedun kiinnostavan, mutta ei näköjään ollut paskan väliä.

Hävettävä suoritus joukkueelta valmennusta myöten. Hävettää jopa näin faninakin ja se tarkoittaa, että silloin on pelattu ihan vitun huonosti. Toivottavasti joukkue ymmärtää edes hävetä! Ja joo, hienosti Blues taisteli jne jne...ja ansaitsi voittonsa toki. Mutta nyky Blues on sellainen joukkue, joka pitää voittaa JOKA kerta ja oikeastaan vielä vähintään muutaman maalin erolla.

Kentällä ei kuitenkaan ollut kuin yksi joukkue, joka halusi voittaa ja se oli Blues. Kyllä A-junnuillekin pystyy häviämään, jos kukaan ei viitsi kahta potkua enempää luistella, ajaa kertaakaan maalille, saati taklata. Pelissä ei ollut mitään hyvää, mikään osa-alue ei toiminut. Syötöt olivat jotain aivan uskomattomia perseilyitä, hyvä jos yksi syöttö saatiin lapaa kohti...

Mukava sitten päättää kausi kolmeen peräkkäiseen tappioon ja lähteä "hyvillä mielin" kohti pleijareita...siltä tää tällä hetkellä näyttää, että näin käy, jollei nyt sitten täysi tupa ja Hifk sytytä joukkuetta täysin uudelle tasolle tämäniltaiseen verrattuna.

Hävetkää. En halua ammattilaisilta enää koskaan tällaista nähdä.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
En tiedä minkälaisien lasien takaa kukin peliä katsoo ja ei tämä homma voi olla sitä yhtä ja samaa "Alexander Stubbia" joka on naama hymyssä vaikka kaikki menisikin tässä valtakunnassa päin persettä. Pitää ja kuuluu olla myös kriittinen ja nähdä ne tosiasiat että Saipan kohdalla ei ainakaan tämän päivän esityksen pohjalta ole kaikki kunnossa. Eikä tämä homma ole pelkästään mitään hyvätekeväisyyttä ja harrastekiekkoa, vaan siellä kentällä pitäisi olla ammattilaiset jotka panevat itsensä likoon illasta toiseen 100%.sti. Se on vähintä mitä fani voi joukkueeltaan vaatia. Mikäli tappio tulee sitten joka tapauksessa, niin se ei vituta niin paljoa jos hyvän pelin päätteeksi hävitään. Ihmettelen myös että minkälainen lapanen on Tirkkonen, joka vain tyynenä seisoo lappu kädessä penkin takana vaikka joukkue pelaa kuin pulloperse siat. Joku muu olisi karjunut äijille naama punaisena ja tehnyt jotain sen eteen että asenne muuttuisi. Varmaan savolaisena kiukkuilee, vittuilee ja puukottaa selkään sitten nurkan takana. Kannattajana voi ja saa vaatia joukkueeltaan huippusuoritusta, eikä tuudittautua siihen puolustus tilaan, että onhan tämä kausi mennyt muuten hyvin ja jopa sarjassa viides. Kukaan ei muista sitä enää muutaman vuoden päästä. Vain voittajat muistetaan.

En voi sanoa olleeni kanssasi aina samaa mieltä, mutta nyt osui ja upposi. Allekirjoitan tämän täysin.

Minusta vaan näyttää siltä, ettei tuo joukkue laita itseään likoon. Ei vaan ole ollut kertaakaan tietoakaan sellaisesta asenteesta mitä esimerkiksi Blues tänään esitti. Olenko kohtuuton kannattaja, jos kaiken sen kannattamiseen syytämäni ajan ja rahan vastineeksi haluaisin joukkueelta taisteluilmettä ja sellaista asennetta, mitä tässä kohtaa kautta usein joukkueilta odotetaan?

Voihan sitä toivoa, että peli napsahtaa yhtäkkiä uomiinsa kun playoffit alkaa, mutta kun mistään kehityskaaresta ei voida edes puhua. 59/60 peliä pelattu ja mielestäni tuo pelaaminen ei ole mennyt eteenpäin kovinkaan paljon. Ehkä siellä joukkueessa tehdään juuri nyt niin kuin parhaaksi nähdään, en tiedä saakeli.

Toivon SaiPan menestystä todella paljon, mutta nämä viimeaikaiset otteet latistavat intoa aika paljon. Joukkueesta ei näy mitenkään se, että nyt on The Kausi ja että mitalista taistellaan. Mielestäni pitäisi näkyä.
 

Bacon

Jäsen
En olisi niin huolissaan tuosta peli-ilmeestä ja siitä, ettei siellä vedetä täysillä. Kaikki varmaan muistaa viime kaudella runkosarjan huikean lopun ja siihen peilaten sen helvetin ison eron, kun alettiin pelaamaan playoffeja. Silloin vedettiin ihan täysillä ja ajettiin taklaukset loppuun jne. Kärpät sarjassa loppui vaan materiaali kesken, kun yksi diivaili ja ykkösketju oli umpijäässä. Nyt ei ole sitä ongelmaa.

Mutta joo olihan toi Blues peli aika karmeaa räpeltämistä. Torstaina olisikin pieni kasvojen pesun paikka ja mikäs sen kivempi tapa päättää runkosarja, kuin tehdä uusi runkosarjan piste-ennätys ja kaataa sarjakärki.
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Mutta joo olihan toi Blues peli aika karmeaa räpeltämistä. Torstaina olisikin pieni kasvojen pesun paikka ja mikäs sen kivempi tapa päättää runkosarja, kuin tehdä uusi runkosarjan piste-ennätys ja kaataa sarjakärki.
Karseaa olis jäädä näin lähelle ennätystä saavuttamatta sitä.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
En olisi niin huolissaan tuosta peli-ilmeestä ja siitä, ettei siellä vedetä täysillä. Kaikki varmaan muistaa viime kaudella runkosarjan huikean lopun ja siihen peilaten sen helvetin ison eron, kun alettiin pelaamaan playoffeja. Silloin vedettiin ihan täysillä ja ajettiin taklaukset loppuun jne. Kärpät sarjassa loppui vaan materiaali kesken, kun yksi diivaili ja ykkösketju oli umpijäässä. Nyt ei ole sitä ongelmaa.

Mutta joo olihan toi Blues peli aika karmeaa räpeltämistä. Torstaina olisikin pieni kasvojen pesun paikka ja mikäs sen kivempi tapa päättää runkosarja, kuin tehdä uusi runkosarjan piste-ennätys ja kaataa sarjakärki.

Muistanhan minä sen huikean runkosarjan lopun ja sen, että sillä perseilyllä varmisteltiin Kärpät puolivälierävastustajaksi. Eli käytännössä tuhottiin kaikki mahdollisuudet päästä jatkoon. Ehkä nyt ei enää viimeisillä kierroksilla pelata vastaavilla panoksilla, mutta todella paskan maun tällainen himmailu jättää.

Kaikesta menestyksestä huolimatta Tirkkonen on tuonut SaiPaan tällaisen kummallisen löysäilyn kulttuurin. Korostan, että mieluummin katson himmailevaa SaiPaa viidentenä kuin taistelevaa SaiPaa yhdentenätoista, mutta minun on todella vaikea syttyä joukkueelle, joka ei selvästikään tee kaikkeaan ja jätä kaikkea sinne kentälle illasta toiseen. Nämä piirteet ovat ainakin koko minun kannattajuuteni ajan liittyneet läheisesti SaiPaan, enkä esimerkiksi kymmenen vuotta sitten olisi voinut kuvitellakaan, että kotiedusta pelattaessa ei mentäisi muna pystyssä parhaalla kokoonpanolla voittamaan jokaista peliä. Ei ole ikävä taistelua kymmenennestä sijasta, mutta sitä asennetta on todella kova ikävä.
 

Bacon

Jäsen
Kaikesta menestyksestä huolimatta Tirkkonen on tuonut SaiPaan tällaisen kummallisen löysäilyn kulttuurin. Korostan, että mieluummin katson himmailevaa SaiPaa viidentenä kuin taistelevaa SaiPaa yhdentenätoista, mutta minun on todella vaikea syttyä joukkueelle, joka ei selvästikään tee kaikkeaan ja jätä kaikkea sinne kentälle illasta toiseen. Nämä piirteet ovat ainakin koko minun kannattajuuteni ajan liittyneet läheisesti SaiPaan, enkä esimerkiksi kymmenen vuotta sitten olisi voinut kuvitellakaan, että kotiedusta pelattaessa ei mentäisi muna pystyssä parhaalla kokoonpanolla voittamaan jokaista peliä. Ei ole ikävä taistelua kymmenennestä sijasta, mutta sitä asennetta on todella kova ikävä.
Oon samaa mieltä. Kyllä sitä eilenkin oli melko iso banaani otsassa, kun katsoi tuota löysää ripulia kentällä. Mutta en usko tuon löysäilykulttuurin tulleen Tirkkosen mukana vaan se on tullut siinä kyljessä, kun ollaan alettu pärjäämään. Pelaajat ''tietää'', että joka pelissä ei tarvitse antaa 100% kentällä ja silloin se näkyy heti peliotteissa. Tätä on varsinkin näitä peräpään jengejä vastaan sattunut harvinaisen usein ja tähän valmennus ei oikein ole kyennyt reagoimaan.

Silloin joskus aikoinaan oli pakko vetää tatti pystyssä joka matsi, jos halusi edes haaveilla säälipleijareista. Sitten oltiikin kauden lopussa niin puhki, ettei rahkeet riittänyt/olisi riittänyt mihinkään. Nyt tuolla ollaan varmasti vähän säästelty paukkuja ja minimoitu riskit esimerkiksi loukkaantumisten suhteen. Myös valitettavasti sen kotiedun kustannuksellakin. Olisi se kotietu silti maistunut, sitä ei käy kieltäminen. Mutta en polta vielä Tirkkosta roviolla. Vasta sitten, jos peliotteet jatkuvat playoffeissa samanlaisina.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Oon samaa mieltä. Kyllä sitä eilenkin oli melko iso banaani otsassa, kun katsoi tuota löysää ripulia kentällä. Mutta en usko tuon löysäilykulttuurin tulleen Tirkkosen mukana vaan se on tullut siinä kyljessä, kun ollaan alettu pärjäämään. Pelaajat ''tietää'', että joka pelissä ei tarvitse antaa 100% kentällä ja silloin se näkyy heti peliotteissa. Tätä on varsinkin näitä peräpään jengejä vastaan sattunut harvinaisen usein ja tähän valmennus ei oikein ole kyennyt reagoimaan.
.....
Naulan kantaan!!

Ihan kuin omasta suusta. Eilisessä pelissä oli kuitenkin isot panokset, mutta tuntui siltä, että pelaajilla oli jo poff-moodi päällä. Mcintyre heitti tosiaan puolenkymmentä sokkoa maalille seläntakaa, joita ei kyllä kovissa pelissä heitellä missään tapauksessa. Kaikki kuitenkin meni vastustajan lapaan.

Pelataan se huominen turha peli alta ja ruvetaan miettimään Jypin kaatoa...
 

Laitela

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa ja sen vaarallinen YV, Bratislavan taika
Aatelkaa, vaikka jyp voittikin tänään kärpät niin silti oltas kotiedussa kiinni, jos viimeistely olisi toiminut tapparaa vastaan lopussa ja bluesia vastaan ei olisi totaalisesti sössitty. Aijai. =(
 

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
JOS ja jos. Jos viime kaudella voitettiin mestaruus niin olis kyllä ollut juhlat kovat ja hauskaa.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Aatelkaa, vaikka jyp voittikin tänään kärpät niin silti oltas kotiedussa kiinni, jos viimeistely olisi toiminut tapparaa vastaan lopussa ja bluesia vastaan ei olisi totaalisesti sössitty. Aijai. =(
Tai jos oltaisiin voitettu edes kerran Sport tai Nieminen ei olisi sulanut KalPaa vastaan tai... 60 ottelua aikaa hankkia pisteet ja nyt niitä hankittiin sijan 5 verran.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös