Vitutusketju

  • 1 353 665
  • 7 506

Kiekura

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jaa Tavi sitten kolautti vissiin päänsä laitaan, kun Tuppuraisen mulkero tuli näyttämään miten taklataan. Poikittaisella selästä. Bongasin tän WM:n foorumilta.
Enpä ainakaan pikaisesti löytänyt videota, joten tuskimpa on ollut mikään hillittömän ruma taklaus/poikkari.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Enpä ainakaan pikaisesti löytänyt videota, joten tuskimpa on ollut mikään hillittömän ruma taklaus/poikkari.
No ei kyllä ollut mikään pahin ikinä missään tyyppinen sikailu vaan enemmänkin perusmeininkiä. Huonoa tuuria Tavilla jos tosiaan tuossa tilanteessa loukkasi itsensä. En ainakaan itse nähnyt tilannetta erityisen vakavana tai vaarallisena.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Bunch of Jerks
Jos Ville Koho on pidempään saikulla, niin kyllähän se vituttaa. Ja jotenkin on sellainen fiilis, että kun el Capitano siirtyy "varotoimenpiteenä" koppiin kolmannessa erässä tilanteen ollessa 2-2, niin ei ole kyse mistään ihan pikkuvaivasta. Syksyllä oli vastaava tilanne, ja sitä selkävaivaa paranneltiin vähän pidempään.
 

ahal

Jäsen
Pelsu-pelin ainoa isompi miinus Kohon loukkaantuminen. Toivotaan ettei tule pitkää saikkua, tai tarvita puukkoa.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Bernardille tänään viisi päästettyä Hokkia vastaan. 12 kiekkoa selän taakse kahdessa Mestis-pelissä ei näytä hyvältä, pelasi edessä sitten miten paska jengi hyvänsä. Jussin mukana seistään ja kaadutaan taas.
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Bernardille tänään viisi päästettyä Hokkia vastaan. 12 kiekkoa selän taakse kahdessa Mestis-pelissä ei näytä hyvältä, pelasi edessä sitten miten paska jengi hyvänsä. Jussin mukana seistään ja kaadutaan taas.

No juuri tuoltahan se näköjään näyttää. Harmi Bernien puolesta, ei auta vaikka oletkin hyvä tyyppi mutta...
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Miksiköhän tätäkin tässä nyt pitää manata, vaan kyllä tuossa silti ajatus heräsi ilmoille jotta voi änkeröinen minkälaisessa sopassa ollaan, jos Jussin 39-vuotias kroppa sanoo kaput.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Eihän se kestänyt viime vuoden pleijareissakaan, eikä Volvo nuorene tuosta..

Bernard pitäisi korvata, valitettavasti.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onhan tämä vähän sääli, että ei löydy luotettavaa kakkosveskaria jonka avulla saisi Jussi huilia välillä. Aikamoinen riski jopa tärkeimpien pelien koittaessa jos Jussi loukkaantuu niin siinäkö se sitten oli. :/
 

Gennadi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, R.I.P M-juna, Ketterä
Eihän se kestänyt viime vuoden pleijareissakaan, eikä Volvo nuorene tuosta..

Bernard pitäisi korvata, valitettavasti.

Hankitaan Saabi jostain, tai vaikka Lada, niitä tippuu KHL:stä koko ajan edullisemmin. Voidaanhan me yrittää ajaa myös Lipiäistä sisään pikku hiljaa... tai sitten fyygelit ja intressit kiinni johonkin isompaan ja potentiaaliseen!
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hävettävä suoritus SaiPalta tänään! Kiinnostiko peli edes yhtään tai valmistauduttiinko siihen edes. Suorastaa sysipaska oli SaiPa tänään ei vittu mitä skeidaa.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vituttaa ihan niiden puolesta, jotka lähtivät tuota katsomaan, kun jengi ei palkitse edes yhdellä maalilla.
Hermoillaan väärä vaihto, jonka jälkeen kaanit saa avausmaalin ja jengi meni täysin henkiseen lukkoon. Ei varmaan valmennus ollut tarpeeksi montaa tuntia paasannut alun tärkeydestä.
Jaksa edes epäonnistujia luetella. Koko jengi.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Alkaa aidosti vituttaa miten Lahdessa onnistutaan peli perseilemään joka ikinen kerta, oli vastassa sitten minkälainen paskasakki tahansa. Ja taas runsaslukuisen vierasmatkafanijoukon edessä. Mikä parasta, saamme nauttia tästä herkusta jälleen vajaan kolmen viikon päästä.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Salcidon hyvä ja huonon päivän ero on kyllä ihan liian suuri.

Mutta, ettei menis Salcidon mustaamiseksi, niin oli tuo koko joukko kyllä harvinaisen ponneton letkuilijalauma. Ei tuollaista anemiakiekkoa enää tällä kaudella, pliiz?
 

avatar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Aidosti Sysipaska
Miten voi pelin taso tippua yhdessä yössä noin paljon. En ymmärrä.

Ja toinen lievä vitutuksen aihe oli se, että Tirkkonen rupesi rukkailemaan niitä ketjuja. Mitään järkeä vaihdella Järvistä ja McIntyreä päittäin. Varmasti joku nyt sanoo, että jotain on tehtävä, mutta ei kyllä mielestäni noin. Kyllä se pelin kulkemisen syy oli jossain ihan muualla kuin ketjukoostumuksessa. Vaikka tietysti sillä halutaankin herätellä kesken ottelun, niin silti. Ei uppoa meikäläiselle.

No, vituttaa vaan, kun näistä pitäisi ne pisteet ottaa, jos tahtoo todella menestyä.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Täyttä paskaa!

SaiPa alkaa olla jo legenda noissa kurajoukkueille häviämisessä. Ja lisäksi tuo Lahti alkaa olla jo vitsi. Lyön seuraavassa Pelsu vieraspelissä tonnin kiinni Pelsujen voitolle, niin pääsen ainakin ryyppäämään ja elämään päiväksi herroiksi. Vittu. Ihme eroja 24 tunnin sisällä joukkueessa.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Vittu mitä PASKAA! Toivottavasti joukkue ymmärtää edes HÄVETÄ!! Nolla maalia ja nolla pistettä kautensa jo paketoinutta varamiehistä pelsujoukkuetta vastaan ei ole mitään muuta kuin hävettävää ripulipaskaa! En voi käsittää, että mikä siinä Lahden hallissa on!! Joka kerta SaiPa on aivan yössä ja Pelsut nostaa vastaavasti tasoaan. Pelissä ei ollut mitään hyvää, kolmanteen eräänkään ei saatu mitään kirivaihdetta päälle, päinvastoin. Oliko Juvosella mahtavat 4 torjuntaa...Tirkkosen olisi syytä laitta porukka puolesta matkasta kävelemään Lappeenrantaan, mitään ei ansaita tuollaisella esityksellä. Vaikka tässä juttua tulikin, niin voisin myös sanoa, että sanattomaksi vetää...
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Olisivat saaneet nuo vitun lampaat taas kävellä Lappeenrantaan tuolta, Tirkkonen mukaanlukien. On siinäkin saatana koutsi joka ei saa joukkuetta pelaamaan tuossa hallissa ja joka kerta sama laulu että pitää olla alussa tarkkana jne jne jne jne jne. Silti joka vitun kerralla Pelicans ratkaisee pelin ekan kympin aikana. Ei ollut tänäänkään mitään epäselvyyttä 1-0 maalin jälkeen että kumpi pelin voittaa, en tosin ole tainnut ikinä nähdä noin hävettävää, paskaa, noloa ja saamatonta esitystä SaiPalta edes Lahdessa. Missään vaiheessa ei ollut lähelläkään että SaiPa olisi maalin tehnyt, kaikki pelaajat olivat taas kulmissa ja viivasta heiteltiin jotain epätoivoisia roikkuja maalille joko suoraan Juvosen syliin tai sitten patjoihin josta se siivottiin hyvinkin nopeasti pois kahden Pelicans-pelaajan toimesta. Hämäläisen ketjukin on palannut taas normaalille paskalle tasolleen tiistaisen suonenvedon jälkeen.

Älkää vittu ihmeessä hankkiko ketään sentteriä. Matti Järvinen vaan loppukauden ykkösen keskellä. En tarkoita että Kohon avulla oltaisiin tämä peli voitettu mutta vituttaa miten Järvinen tänäänkin onnistui erään 2-1 hyökkäyksen sössimään aivan totaalisesti.
 

ahal

Jäsen
No jopas porukkaa ärsyttää. Ihan kuin kausi olisi jo päättynyt tähän iltaan. Ehei, sitä on jäljellä vielä vajaat 20 kierrosta. Ja kaikki on yhä mahdollista. Kyllä minuakin harmittaa tappio, mutta jotenkin osasin siihen jo varautua. Syitä on monia.
- SaiPalla oli alla kaksi vahvaa voitokasta peliä samalta viikolta, ei ihan jokapäiväistä herkkua
- eilinen kotimatsi meni tuloksellisesti yläkanttiin, pelsuillakin oli paikkansa, lisäksi sputnikkien lataus oli 100 %
- pelsut eivät ole tietääkseni heittäneet vielä kirvestä kaivoon, ainakaan virallisesti
- pelsujen oli eilisen nöyryytyksen jälkeen helpompi lähteä kotimatsiin kuin vierasjoukkueen, ei menetettävää
. SaiPan valmistautuminen jäi sinne kuuluisaan 95 prossaan ja 50 prossan suoritukseen, syytä en tiedä miksi
- lisäksi peikkona Lahden kirous, mentaalipuolen handi cap, joka näkyy suoritusten laadussa
- mutta vuoron perään nuo muutkin näyttivät voittavan ja häviävän paritaistelunsa

Joku nimesi pelsut rupusakiksi. Saipalaisena en näkisi tarvetta moiseen aliarviointiin. Hyvänä päivänä kuka tahansa voi voittaa kenet tahansa. SaiPalla ei tänään ollut sellaista.
 

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
Järvinen on ihan ok 4. KETJUSSA, mutta kärkiketjun sentterinä menestystä tavoittelevassa joukkueessa ihan perseestä!
Mikäli Koho on poissa loppukauden, kuten huhut kertovat, niin nyt toimistolla herätys, ja kädellistä sentteriä sisään.

Vituttaa suuresti tämänpäiväinen reissu lopputuloksen takia!
 

lahts

Jäsen
Suosikkijoukkue
La’Hest
No jopas taas ylimielisyys nostaa päätään;) "hävitään nololle joukkueelle" "ei pelattu omalla tasolla "yms yms.
No ei pelannut Pelsutkaan teidän vieraana omalla tasolla perjantaina tai sitä edeltävänä, mutta ei ole joukkue liikkeellä lähellekään parhaalla rosterillakaan vaan sairastuvalla on tunkua ollit lähes koko kauden ...te varmaan kuvittelette että se on noin yksoikoista että kun oma joukkue voittaa on se vain ja ainoastaan oman joukkueen hyvyyttä ja vastustaja on pelannut aina omalla tasollaan teitä vastaan kun te voitatte? Ja tietty viceversa... Jokaisen joukkueen pelitaso saattaa muuttua hyvinkin nopeasti. Kuten nytkin nähtiin illat ei ole veljeksiä keskenään. Mutta eilisestä sen verran että tosiaan ihan mukava että teitä tulee noin hyvä jengi tänne omianne kannustamaan ja hyvällä fiiliksellä. Siitä pisteet teille . Tosin se loppuhoilotus oli sitten jo jotain ihan muuta (vitut Lahdesta.... vitut Lahdesta ...Enskaudella me mennään Kouvolaan...) siinähän menette... Sieltä voi tulla teille helpommin pisteitäkin:) . Mutta minun puolesta tervetuloa tänne tulevaisuudessakin. Kuten sanoin hyvää tunnelmaa olette tänne luoneet taas eilen. Mutta pisteet voitte hakea Kouvostoliitosta.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers

Ihan sama, minkälainen on Pelicansin loukkaantumistilanne, sarjasijoitus, henkinen balanssi, ei kiinnosta yhtään. Fakta on se, että seuraamamme joukkueen eilinen suoritus oli hävyttömän huono ja ylimielinen alusta lähtien.

Kuten Teemu Ramstedt sanoi otteluruuhkasta, niin fyysistä väsymystä ei ole, mutta on henkisesti raskasta latautua täysillä joka matsiin. Eilen oli SaiPan day-off. Ei niitä taida edes kiinnostaa paikka kuuden sakissa?
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
No jopas taas ylimielisyys nostaa päätään;) "hävitään nololle joukkueelle" "ei pelattu omalla tasolla "yms yms.
No ei pelannut Pelsutkaan teidän vieraana omalla tasolla perjantaina tai sitä edeltävänä, mutta ei ole joukkue liikkeellä lähellekään parhaalla rosterillakaan vaan sairastuvalla on tunkua ollit lähes koko kauden ...te varmaan kuvittelette että se on noin yksoikoista että kun oma joukkue voittaa on se vain ja ainoastaan oman joukkueen hyvyyttä ja vastustaja on pelannut aina omalla tasollaan teitä vastaan kun te voitatte? Ja tietty viceversa... Jokaisen joukkueen pelitaso saattaa muuttua hyvinkin nopeasti. Kuten nytkin nähtiin illat ei ole veljeksiä keskenään. Mutta eilisestä sen verran että tosiaan ihan mukava että teitä tulee noin hyvä jengi tänne omianne kannustamaan ja hyvällä fiiliksellä. Siitä pisteet teille . Tosin se loppuhoilotus oli sitten jo jotain ihan muuta (vitut Lahdesta.... vitut Lahdesta ...Enskaudella me mennään Kouvolaan...) siinähän menette... Sieltä voi tulla teille helpommin pisteitäkin:) . Mutta minun puolesta tervetuloa tänne tulevaisuudessakin. Kuten sanoin hyvää tunnelmaa olette tänne luoneet taas eilen. Mutta pisteet voitte hakea Kouvostoliitosta.

Sinulla ei ole kyllä kappalejako ole nostanut päätään.

Pisteittä jääminen tämänhetkistä, ei siis parhaalla rosterillaan pelaavaa, vaan tämänhetkistä Pelicansia vastaan vaatii tavallista heikomman suorituksen kaikilta liigajoukkueilta ehkä tepsiä lukuunottamatta. SaiPa ei jostain syystä pelaa koskaan omalla tasollaan Lahdessa, vaan peli näyttää jatkuvasti siltä, että Pelicans olisi juuri tehnyt 2-0 -johtomaalin. Ja siihen se on useimmiten mennytkin.

Onhan se hupaisaa kun lahtelainen huomauttaa epäsopivasta hoilotuksesta.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toisaalta kannattaa huomioida, että SaiPakin on raapinut voittoja viime vuosina, kun on esim. loukkaantumissuman takia ollut ukkoja pois parketilta enemmän kuin laki sallii. Joskus tahto voittaa materian.

Ei sillä, todella huonosti SaiPa oli latautunut lauantain koitokseen ja ei voi mitenkään päästä irti ajatuksesta, että siellä on lähdetty takki auki liikenteeseen ja edellisen päivän voitto tuntunut liian hyvältä mielessä. Ei tuossa rähmäkäpäläesityksessä ole puolusteltavaa, mutta Pelicansilla myös oli varmasti tahtoa pestä kasvonsa kotiyleisön edessä ja siinä onnistui osin SaiPan myötämielisellä avustuksella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös