Vitutusketju

  • 1 354 111
  • 7 506

Bacon

Jäsen
Nolla maalia suvereenilla hallinnalla yli nelituhatpäisen kotiyleisön edessä. En arvosta tällaista kujeilua, olkoon takana vaikka viikko pelejä putkeen ja Hasekki torjumassa.

Toivottavasti tää nyt ei ollut mikään kuitti tänne suuntaan, koska vitutuskäyrä on jo valmiiksi ihan tarpeeksi korkealla.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Toisaalta oli ihan hyvä että rankkarit ratkesivat jo tuossa vaiheessa ettei Matti Järvinen enään päässyt näyttämään taitojaan, silloin olisi luultavasti vituttanut vielä enemmän. Ja Markkanen ei näköjään tällä kaudella onnistu torjumaan yhtäkään Zach Hamillin ampumaa rankkaria.

Kyllä korpeaa taas vaihteeksi. Paskaputkessa kulkevaa pallokerhoa vastaan ei onnistuta tekemään maalin maalia. Loistava tunnelma hallissa etenkin viimeisessä erässä mutta noin taas palkittiin yleisö lauantain kunniaksi. Ei sitten vittu saada maalia tehtyä vaikka jatkoajalla päästään ylivoimaakin pelaamaan.

Nyt kun vielä hävitään Lämsän joukoille pari kertaa kotona niin ei nämä tappiotkaan enää niin paljon vituta.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Alkaa kyllästyttää tuo SaiPan hyökkääjien malinedustan karttaminen. Siellä ehkä käväistään näön vuoksi kääntymässä aina silloin tällöin, mutta siihen se sitten jääkin. Katselin muutamia HPK:n vaihtoja, jossa malinedustalla oli jatkuvasti yksi kaveri. Tämä sälli kun lähti irtokiekkoon, toinen otti hänen paikkansa. Ei liene yllätys, että Vänttinen oli yksi näistä kavereista. Yhdessä Vänässä oli asennetta tänään (taas) enemmän kuin SaiPan hyökkääjissä yhteensä.

Nelonen esim. piti kiekkoa hyvin, mutta aina kun siellä yksi toi kiekon maalin takaa, kaksi muuta olivat vähintään parin kerhon pelaajan takana piilossa. Turha siinä on maalille heittää mitään kun ei ole ketään paikalla.

Saatanan kulmissa kiemurtelua, mikä ei johda mihinkään. Laukauksia saatiin, mutta totuttuun tapaan logo siellä vain napsahteli, ja kakkoskiekot jäivät kerholle.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei saatana - vaikka joukkue olisi hävinnyt sata matsia putkeen, on se varmaa että SaiPaa vastaan putki katkeaa. Vitutuksen multihuipennus. Turha lässyttää, että paikkoja oli koska niitä ei todellisuudessa ollut. Arvonen oli varmaan soittanut Lämsälle ja kysynyt, miten keskialue tukitaan Kisapuistossa. Tämä keskialueentumputus on nähty niin fucki** monta kertaa. *lyö polven patteriin ja nukkumaan*
 
Viimeksi muokattu:

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Alkaa kyllästyttää tuo SaiPan hyökkääjien malinedustan karttaminen. Siellä ehkä käväistään näön vuoksi kääntymässä aina silloin tällöin, mutta siihen se sitten jääkin.

Juurikin näin! On se sitten vaan kai niin helvetin vaikeaa mennä sinne maalille. Vaan ei oikeasti edes olisi mikäli sitä saatanan asennetta ja halua löytyisi mennä ottamaan mustelmia. Ei vaan mene mulla jakeluun tämä homma miten ei uskalleta tehdä sitä maskia sinne vastustajan maalille asenteella.

Vänttinen on kyllä sellainen soturi ettei mitään rajaa.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
SaiPa pelaa toisinaan kyllä sellaisella Ville Niemismäisellä asenteella "Pidetään ny hauskaa vaan runkosarja ja alotellaan pelit keväällä".

No, eipä ole loukkaantumisia riesana pl. pari työtapaturmaa.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
- Heti kun sattuu voitto tulemaan niin seuraava peli täytyykin perseillä.
- Antti Uitto, kiitos ja näkemiin. Ei tosin ollut ainoa epäonnistuja tänään.
- Vituttaa jo nyt lauantain peli jos ei kasvojen pesua silloin tapahdu.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
- Backman, Tavi ja Mankinen tänään -4! Mankinen, Tavi ja Koho (-3) olivat tänään aivan paskoja.
- Bernard, Andreas 69,23 prosenteilla vika erä! No eipä ollut pelkän Barnardin syy mut en silti kehu. :D
- Ukkoja takas nopeesti mene flunssa pois!

- Ei mitään mahkuja tänään.
- Aloitukset hävittiin vitusti.
- Kaikessa hävittiin Ässille paitsi päästetyissä maaleissa.

No Lofquist +- 0 ja Mäkistä ei voi haukkua tänäänkään.

Niin joo Uitto! Uskomaton pässi.
 
Viimeksi muokattu:

ahal

Jäsen
Pitää myös mainita tämän #33:n otteet. Ne eivät jätä kylmäksi koskaan, reppu heiluu takuuvarmasti jommassa kummassa päässä. Ja erittäin hyvällä prosentilla Brian osuu myös ensimmäiseen vastustajaan ja löytää kentältä tyhjän syöttöpaikan, siirtää peliä painottomalle puolelle. Monesti on ollut jo Glenniä ikävä ennen kuin tämä rupesi varomaan kärppäläisiä. Ja vähän muitakin.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joukkue oli selvästi väsynyt - en viitsi panetella sen enenpää. Tärkeitä miehiä myös sivussa ja maalivahtiosastolla ei onnistuttu. Toivotaan kädet ristissä, että ainakin Rau & Spina tervehtyvät lauantaiksi. On nimittäin vähän kuolemanmatsi koska Pelicans kyntää todella pohjalla, eli kaikki viittaa Pelsujen voittoon lauantaina.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Vituttaa tuollaiset lukemat...no ässillä kyllä onnistui kaikki, muistutti vähän sitä syksyn saipa-pelsut peliä, joka päättyi 0-5. Harvoin näkee silti SaiPan luovuttavan, mutta nyt kävi hieman niinkin, kun tuli 4-1. Ja molareille ei tänään tarttunut mikään. Hemmetin vaikeata tuntuu olevan voittaa paria, kolmea peliä putkeen. Rosteri oli tosin sen verran saanut siipeensä tähän peliin, että siitä voi vähän antaa anteeksi, mutta ei silti saisi tulla tuollaisia lukemia...

Ja Uitto...hoh hoijaa. Miksei vaan pelattu kuudella pakilla??! Tähänkin kuitenkin sellainen kommentti, että hieman käy myös miestä sääliksi. Kylmiltään uuteen siipirikkoon joukkueeseen, eihän se helppoa ole. Susipaska suoritus toki silti. Pelsut pitää kotona kaataa, niin tämän viikon pistesaldo tyydyttää kyllä. Kotipelit on vaan aika tuskaisia olleet, joten vähän on pelko persiissä...
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
Uittonhan ilmoitettiin tulevan jo toissapäivänä. Eipä olisi tarvinnut kuin yhden pakin sairastua tällä välin niin olisi ollut ongelmia. Ja jospa ajateltiin että pitäähän sen päästä pelaamaan jos lainaksi tulee. Tosin onhan SaiPa aiemmin napannut voiton, vaikka Ville Koho joutunut olemaan pakkina.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Vaikka tämän päivän voitto JYPistä on hemmetin hieno asia, niin täytyy muistaa, että sekä Koho että Tavi jättivät pelin kesken vammojen takia. Toivotaan, että kyse on vain pikkukolhuista, koska jos nuo miehet jää pidemmäksi aikaa sivuun, jää tämän illan voitto varsinaiseksi Pyrrhoksen voitoksi.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Onhan tässä onneksi seuraava peli vasta perjantaina. Jos kyseessä oli Tavin ja Kohon kohdalla vaan varotoimenpide flunssaoireiden takia niin voisivat olla pelikunnossa jo perjantaina. Jos eivät ole, niin vaikea on kyllä rakentaa neljä kunnollista ketjua ilman heitä. On tämä vaan surkeaa tuuria. Puolustuksen sairastupa kun alkaa tyhjenemään, niin hyökkäyksestä ramppaa ukkoja saikulla. Olisikohan Sportilla lainata joku yhtä kova seppä hyökkäykseen kuin tuo edellinen laina puolustukseen?
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Zborilia ja Vainikaista vaan kehiin. Ei Tavin ja Kohon puuttuminen muutenkaan saisi joukkuetta rampauttaa, kyllä tuo ulkomaalaiskolmikkokin saisi alkaa ottamaan enemmän vastuuta maalien muodossa, erityisesti ylivoimalla. Pelicans-peliä lukuunottamatta joukkue on ollut viime aikoina vähän liikaa duunariketjujen varassa.
 

mirasane

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
Onhan tässä onneksi seuraava peli vasta perjantaina. Jos kyseessä oli Tavin ja Kohon kohdalla vaan varotoimenpide flunssaoireiden takia niin voisivat olla pelikunnossa jo perjantaina.

Tirkkonen sanoi pelin jälkeen, että molempien kohdalla kyse oli pelin aikana tulleista kolhuista. Eli flunssasta ei ole kyse.

Toivotaan, että Zboril saisi pian näytön paikan.
 

Swift

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Philadelphia Eagles, Flyers
Zborilia ja Vainikaista vaan kehiin.

Eivätköhän kokoonpanoon nouse takaisin Leivo ja Kuronen, mikäli ovat siis pelikunnossa? Mielelläni itsekin näkisin junnut toki mukana, Vainikainen oli jopa erinomainen lyhyellä Liiga-visiitillään.

Heikentää se vain kummasti joukkueen iskukykyä, jos Kolle ja Tavi joutuvat huilille. Kädet ristiin, ettei kumpikaan mennyt pahasti.

Sanotaan nyt tähän samaan syssyyn, että pitkälle on tultu alkukaudesta. Turhien jäähyjen ja kiekollisten kohelluksien (näihin pelejä hävittiin) sävyttämä alkukausi on lähes unohtunut muistionteloista. Tänään yksi kakkonen koko pelissä ja JYPillä ei juuri ollut palaa muutenkaan. Loistava matsi SaiPalta.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Joo tänään oli hieno ja ennen kaikkea järkevä ottelu. Mutta perjantaina onkin näytön paikka. Liian monta kertaa tällä kaudella hyvää suoritusta on seurannut ripulointi. Nyt pitäisi jotenkin saada tämä tekemisen taso vakiintumaan. Olisihan se ihan hunajaa napata vielä kuusi pistettä lahtelaisilta ja nousta tosissaan taistelemaan tuosta paikasta kuuden sakissa.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Eivätköhän kokoonpanoon nouse takaisin Leivo ja Kuronen, mikäli ovat siis pelikunnossa? Mielelläni itsekin näkisin junnut toki mukana, Vainikainen oli jopa erinomainen lyhyellä Liiga-visiitillään.

Näinhän se varmaan menee, tuo kommentti oli enemmän omaa toiveajattelua. Tilastoharhahan se on, mutta olisi kutkuttavampaa nähdä kokoonpanossa junnuliigan pistepörssin top kymppiä kutittelevat jampat kuin miesten peleissä rutinoituneet liigajyrät joilta ei ihmetekoja voi odottaa.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä haluaisin ehdottomasti nähdä juuri Zborilin pörräämässä, sikäli mikäli Koho/Tavi kaksikosta toinenkin puuttuu. Itse asiassa tekisin ehkä siten, että hajottaisin tuon amerikkaketjun (sillä ei nyt oikein kulje) ja iskisin siihen Zborilin ja joku noista p-amerikan elävistä sitten Mankisen kanssa samaan vitjaan..
 

Bacon

Jäsen
Jaa Tavi sitten kolautti vissiin päänsä laitaan, kun Tuppuraisen mulkero tuli näyttämään miten taklataan. Poikittaisella selästä. Bongasin tän WM:n foorumilta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös