Vitutusketju

  • 1 353 105
  • 7 506

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Hieno sulaminen pojilta. Tiesihän sen mitä tuleman pitää kun tuo ylivoima jolloin olisi pitänyt naulata 1-4 niin peruuteltiin ja annettiin kiekko vaan vastustajalle. Tirkkonen vielä naureskeli Spinan maalin jälkeen siihen malliin että "varma voitto, lopettakaa pelaaminen".
 

Bacon

Jäsen
Nyt haisee pieru. Tai oikeastaan jo kakka. Ensimmäisen erän jälkeen täydellistä hallintaa aina 55 minuutille asti ja sitten plurps, kakka tuulettimeen. Jos jotain positiivista haetaan niin perjantaina tulee Ilvekselle ikävä vierasmatsi.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Larsson on kyllä huono omalla alueella. Ei jumalauta saa mitään purettua. Jotain pitäis tehdä tuolle omanpäädyn pelaamiselle.
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
Hyi vittu mikä sulaminen. Salcido voisi vaikka jatkossa istua joka ikisen pelin viimeisen viisiminuuttisen vaihtopenkillä. Puolustus on edelleen kusessa kun kaveri pääsee vähänkään painostamaan.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Ei voi muuta sanoa kuin että alkaa oikeasti väsyttää tuo Salcidon touhu... Hyökkäyssiniseltä alaspäin täysi sukka.
Upeaa esimerkkiä johtavalta pelaajalta. Kaksi totaalisen turhaa jäähyä, täysin turhassa paikassa. Laiska paska, luistele!
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kyllä tämä kannattaminen on välillä vaikeaa, näitä pelejä katsellessa poikakin oppii uusia sanoja, ei uskalla vielä viedä paikan päälle.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Brian Salcido on vituttanut jo useamman ottelun ajan. Tekee joo pisteitä ja on toki lutuurilassejen mielestä ihana "koti on missä sydän on" franchise-pelaaja, mutta kyllä SaiPan paidassa pitäisi jonkunnäköistä asennetta näkyä.

Enemmän kyllä vituttaa se, että Tirkkosen aikakaudella tälläisiä sulamisia on harvemmin nähty. Tällä pulustuksella en ihmettelisi vaikka näitä sulamisia nähdään useammankin kerran tällä kaudella.

Nimimerkillä rasvailen jo köysiä.
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Salcidon löysyys ja pakkipari Larsson-Ahonen, siinäpä sitä vitutusta taas vähäksi aikaa!
Voi kun joku pitäisi tilastoa Larssonin oman alueen harhasyötöistä ja merkkausvirheistä, voisi A4 arkki täyttyä nopeasti.
 

ahal

Jäsen
Salcidon paikka on seuraavaksi katsomossa, ei voi muuhun päätyä jatkuvien koomailujen vuoksi. Larssonkin suli ratkaisuhetkillä. Ja mitä on tapahtunut Massimolle? Tilanne kuin tilanne ja M seuraa turvallisesti muutaman metrin päässä katseella. Täydellinen hiihtelijä tuossa porukassa. Ja Make - tarpeellinen taklauksissa, eipä juuri muuta käyttöä. Harmittaa Spinan ja kumppaneiden puolesta 3 pisteen menetys. Vielä Ipalta kuokkaan, niin paniikkinappula alkaa hiostaa.
 

Bacon

Jäsen
Vielä Ipalta kuokkaan, niin paniikkinappula alkaa hiostaa.

Ei nyt sentään. SaiPan pelihän oli erinomaista aina kuuluisaan kolmannen erän loppuun asti. Ei tuollaista sulamista voi yksinkertaisesti tulla, mutta onpahan tämäkin kokemus jyskyttämässä takaraivossa ensi kerralla vastaavassa tilanteessa. Siitä alan kyllä olemaan samaa mieltä, että Salcido voisi yhden pelin syödä poppareita. Tänään kaksi todella turhaa jäähyä ja on sitä pienemmästäkin vilttiin laitettu. Vituttaa, mutta perjantaina sitten rytyä pyttyyn. Ja asenteesta se ei varmasti tule jäämään kiinni.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Nyt ei voi kyllä muuta sanoa, kuin että vittu mitä paskaa!! Kauden pahin sulaminen. Toivottavasti ei toista tuollaista enää tällä kaudella tule, johan tässä saa kohtauksen. Ei saatana voi ryssiä peliä, jos johtaa 1-3 ja peliä on jäljellä 2,5min!! Koomailu alkoi siitä jäähystä, jonka aikana ois voinu naulata sen 1-4. Sen sijaan aloitettiin löysä neppailu ja yv:n ainut veto tuli omaa maalia kohti. Sen jälkeisissä vaihdoissa ei sitten ketään kiinnostanut enää pelata, vaan annetaan Saarisen tehdä todella helposti kaksi kaappia, vittu! Bernardin ois voinu jonkun game saverin tehdä, mutta ei. Eniten noi sekoilut meni pakkien piikkiin. Salcido oli susipaska ja on ottanut ihan hitosti tyhmiä jäähyjä. Nyt pitäs olla Tirkkosella munaa laittaa kaveri vilttiin pelin tai parin ajaksi. Ja mitä hemmettiä herran Ahonen ja Larsson luulee tuolla kentällä tekevänsä??? Eivät ainakaan sitä mitä pitäisi, eli puolustaa! 2p voittokin ois aiheuttanut pientä vitutusta, mutta nyt siitä tuli sitten vielä pahempi.

Sieltä alkaa tulla porukoita ohi oikealta ja vasemmalta, jos ei ala pikkuhiljaa niitä 3p voittoja ropista. Meikäläisen silmissä perjantain ottelu Ilvestä vastaan on se kuuluisa "pakkovoitto". Ja 3p sellainen.
 

194800

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, IPV
No ei se Andinkään loppupeli oikein putkeen mennyt. Pelin ratkaisuhetkillä jos vastustajan viidestä löysästä "laukauksesta" menee sisään 3, niin ei ihme, että kuokkaan tuli. Parissa HPK:n maalissa Andi "luisteli" polvillaan kaukana maalista ja mailan käyttäminen oli kuin olisi "kukkapuskaa" kädessä kantanut. "Lapa jäässä" ja olis pisteitä yhtä enemmän ollut Hämeeninnasta tuomisina. Pelin ratkaisuhetkillä vaan ei "meidän poikien" italialaisvahvistuksen kantti kestä.
 

Ferris

Jäsen
No ei se Andinkään loppupeli oikein putkeen mennyt. Pelin ratkaisuhetkillä jos vastustajan viidestä löysästä "laukauksesta" menee sisään 3, niin ei ihme, että kuokkaan tuli. Parissa HPK:n maalissa Andi "luisteli" polvillaan kaukana maalista ja mailan käyttäminen oli kuin olisi "kukkapuskaa" kädessä kantanut. "Lapa jäässä" ja olis pisteitä yhtä enemmän ollut Hämeeninnasta tuomisina. Pelin ratkaisuhetkillä vaan ei "meidän poikien" italialaisvahvistuksen kantti kestä.

Kyllä mä suuresti ihmettelen jos tämän illan tappion pystyy Bernardin syyksi laittamaan. Kannattaa katsoa puolustuksen toimintaa vähän tarkemmin niin huomaa ettei tainnut tällä kertaa homma kaatua italialaiseen. Saarinen sano kisskiss Lofqvistille ja voittomaalissa Ahonen arpoi mitä tekis, Vänttinen teki sillä aikaa maalin. Eniten syyttäisin laiskapaska Salcidoa joka hoiti pisteet Kerholle avittamalla hölmöllä jäähyllä sekä pelin alku- että loppuhetkillä. Tirkkonen tuntui olevan pelin jälkeen sen verran tuohtunut, että toiveissa oleva katsomokeikka Salcidolle voisi ehkä jopa toteutua?
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kärsivälisesti olen Salcidon otteiden paranemista odottanut, mutta nyt alkaa kärsivällisyys loppua. Löysää, löysää, löysää ja typeriä jäähyjä kuvaavat miestä hyvin. Salcidon vahvuudet ja heikkoudet toki oli tiedossa, mutta ei Salci noin löysä edellisellä visiitillä ollut kuitenkaan. Salcido taisi jossain haastattelussa vielä kehuskella pelaavansa uransa parasta kiekoa kokonaisvaltaisesti! Pyh pyh ja pyh ei mitään asiaa kentälle seuraavassa pelissä.

Lähes kaksi erää hyvää peliä SaiPalta, mutta lopun sulaminen vituttaa niin saatanasti. Lopun koomailu ja löysäily pois niin Andy olisi saanut hienon voiton blakkariin.

En tiedä pistääkö Tirkkonen Salcidon poppareille, mutta minun Liigapörssijoukkueestani saa potkut perseelle otan Pukan tilalle.
 

Marre

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, (HIFK)
Tuossa vielä hetki sitten vitutti ihan olan takaa. Ei ole SaiPa ihan hetkeen näin vituttanutkaan. Pulustus, sulaminen, muutamien pelaajien löysä asenne, idioottimaiset jäänyt, se ettei Andy saanut tästä ehjää peliä ja mikä vielä. Sitten tulin tänne ja luin tämän:


En tiedä pistääkö Tirkkonen Salcidon poppareille, mutta minun Liigapörssijoukkueestani saa potkut perseelle otan Pukan tilalle.

Ja spontaani remahtaminen nauruun. Kiitos 3156155, ei vituta enää. Kostojen kosto, vaihdetaan Salci liigapörssissä Pukkaan. Voiko sitä enää pahemmin pelaajalle kostaa? Siitäs sait, nih!

Vai pitäisiköhän tässä nyt vituttaa, että meni hyvä vitutus pilalle? Ei kun perjantaina katsomaan uusia sulamisia hymy huulessa.
 

Maanmittari

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, KPK, asuinpaikkasympatiat VG-62
Tänään sitten neljä maalia omiin namusektorilta jóko riparikiekoista tai selvistä merkkausvirheistä. Maalineduspelaaminen oli kyllä kauheaa katseltavaa, onneksi kaikki tulivat sinne toiseen päätyyn, jonne ei jäähallin pohjoispäädystä oikein nähnyt. Lähietäisyydeltä nähtynä vituttaisi vielä enemmän. Mutta onhan koostevideot... Näin sitä saatiin pelattua Andyltä voitto, joka oli todella hyvä kahdessa ensimmäisessä erässä.

Hämeenlinnan jäähallin pohjoispäädyn portaat vituttavat myöskin, perinteiden vuoksi.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
Jos muu joukkue paskoi housuihinsa tuossa loppuhetkillä, niin Venäläinen ei niin tehnyt. Siinä nähtiin menestyjän ja perussaipalaisen ero: Venäläinen taisteli molemmissa päädyissä loppuun asti ja yritti sytyttää muuta joukkuetta, mutta paskat ne syttyny. Kaiken kukkuraksi Bernard ei saanut mitään kiinni ratkaisevilla hetkillä.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eniten vituttaa kaikki. Noilla otteilla jäädään yleisötavoitteesta ja se vaikeuttaa saakelisti tulevaisuutta. Joukkuetta on pakko vahvistaa. Nuo vaan eivät riitä. Asenne ei ole kaikilla kunnossa ja kurittomuutta esiintyy. Nyt on paniikkinappulan paikka pitkästä aikaa.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Suomi, KTP
(*PANIC*) <--- tuossa on se kuuluisa paniikkinappula. Itse en siihen kyllä vielä koske. Tosin pienehkö elohiiri etusormessa nykii. Ehkäpä joku täsmäukko olisi nyt paikallaan.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Ei jaksa edes purkaa kaikkea vitutusta, ollaan kriisissä. Jäädään kotona nollille jotain Ilvestä vastaan. SaiPaa vastaan mikä vaan joukkue pystyy kyllä tekemään kahdessa minuutissa kaksi maalia kun taas tänäänkin tiesi jo toisen erän jälkeen että illan teemana on vain tehdä vastustajan molarista sankari. Vituttaa että tuolla roikotetaan illasta toiseen nimiä Pitkänen ja Järvinen. Pitkäsestä olen sanonut jo kaiken tarvittavan, Järvinen seurasi katseellaan tänään vierestä kun Ilveksen Salmela viritti kolme sekuntia lämäriä eikä tehnyt elettäkään että olisi vaikka heittäytynyt vedon eteen. Voisikohan herra Tirkkonen tehdä jo jotain vai montako peliä hävitään vielä?

Antaa mennä kun on alamäki taas.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös