Vitutusketju

  • 1 353 105
  • 7 506

AAJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
¤ SaiPa ¤
Ymmärrän potutuksen mutta ei siitä poikkarista mikään maalitilanne suoraan auennu kun kiekko oli sen jälkeen vielä usean syötön Saipan hallussa. Ja pitääkö maali aina hylätä, jos maila osuu johonkin maalivahdin varusteeseen? Ei todellakaan, vaikka maila kolahtaisi vähän luistimeen, polkkariin tai käsivarteen, se on maali silti. Oleellista on ettei kilimppu ole veskarin hallussa kun sitä tavoitellaan.
"Kilimppu" ? Mikä vitun "kilimppu"? Nyt selvällä suomen kielellä: Tämä. On. SaiPan. Vitutusketju. Eli pohjosen poronnussija painuu ihan vain sinne omalle hiekkalaatikolle.
 

luotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Die Mannschaft, Bayern München
Vituttaa, että Tirkkonen on play-offseissa ruvennut itkemään tuomaroinnista. Runkosarjassa ei ikinä valittanut, vaikka olisi ollut syytäkin. Sillä saa respectiä! Voittajat ei valita vaan keskittyy omaan tekemiseen.

Vituttaa, että Kisapuiston yleisö rupesi yhtä hölmöksi kuin oululaiset eli "nuija" -huutoihin. Kannustetaan joukkuetta! Silloin ne fokusoituu oikeaan asiaan eikä menneisiin tilanteisiin. "Linja" -huudatus oli OK uutuus päätykatsomosta, mutta toivottavasti perjantaina "SaiPa!" korvaa lapsellisen nuijan.

Voittomaalissa kiekko ei tosiaan ollut Jussilla. Kärppien ekassa tuli poikkaria Jokisen selkään, mutta tuomarit olivat antaneet pelata kovaa, joten ratkaisu oli pelin hengen mukainen. Sitäpaitsi se ei ollut ratkaiseva virhe vaan se, että Maalahti-Backman aivan käsittämättömästi unohti Aaltosen vapaaksi. Mikä hitto se on, että sitä Simonia pitää peluuttaa, vaikka on ollut selvästi huonoin pakki pleijareissa?

Samaa mieltä kaikilta osin. Tirkkonen on alkanut purnata aivan turhaan tuomareista. Markkasen hienon illan pilasi kyllä tuo karmea loppu. Ensin tasoitus, jossa hänellä oli osuutta maaliin ja sitten kolmas maali, jonka hän voi ottaa omaan piikkiin. Pakiston suhteen ihmetyttää, että Spangin ja Savilahden tapaisten huippupakkien seurana on Backman, jolla taso ei vaan riitä näihin peleihin. Tuntuu, että mies on aina kentällä kun omissa kolisee. Kohon ketjun peliä on hienoa seurata, tämä ketju pelaa iloista hokia, jossa on ajatusta ja taitoa. Ketju on ollut mielestäni paras tässä ottelusarjassa. Kärpillä on kyllä yksilöitä, mutta ei vastaavaa ehyttä ketjua.

Toivottavasti Saipa sisuuntuu tuosta eilisestä ja pistää kaiken likoon taas Raksilassa. Pitää muistaa, että ottelusarja on edelleen omissa käsissä. Saipalle peukkua täältä länsirannikolta.
 

redpecka

Jäsen
Toivottavasti Saipa sisuuntuu tuosta eilisestä ja pistää kaiken likoon taas Raksilassa.
Omassa mielikuvitus-Spartassani tämä menee juuri niin että ensin masokistisesti syödään paskat, mutta jos homma tähän jäisi, olisi se vain alistunutta luuserismia. Eli jotta hommassa olisi tolkkua, pitää seuraavaan otteluun mennä sadistisella kiukulla ja oksentaa se paska oikeisiin asioihin. Se on sitä vanhaa kunnon SM-liigaa.

Ai niin, öh, eiku siis en nyt keksi mitään kunnollista itse ketjun aiheeseen. Jätetään tuonnemmaksi. Täällä on vain kukkia ja sulosäveliä ilmassa.
 

Satellite

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Wild
Tajusin juuri ettei enää kiinnosta edes kurkata välieräsarjan ketjuja että missä mennään - melkein pelkästään provoilua ja saman asian ympärillä pyörimistä ketjut täynnä. Ei tuon noin pitäisi olla.

Ja tokihan pronssipeliin tippuminenkin vituttaa, mutta yllättävän vähän.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Tajusin juuri ettei enää kiinnosta edes kurkata välieräsarjan ketjuja että missä mennään - melkein pelkästään provoilua ja saman asian ympärillä pyörimistä ketjut täynnä. Ei tuon noin pitäisi olla.

Kannattaa kurkata, yllätyt positiivisesti.
 

hermoraunio

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Pikkuisen näin jälkikäteen vituttaa nämä tämän kauden loukkaantumiset. Kenelle oikeasti käy niin, että yli puolet joukkueen puolustajista on yhtä aikaa vempassa ja sitten pleijareissa kesken kriittisimpien vaiheiden joukkueen ylivoimaisesti paras maalintekijä putoaa pysyvästi rivistä? No meille tietysti! Todennäköisesti se nyt ei olisi lopputulemaa muuttanut, mutta olisihan noita välieriä ollut kiva päästä pelaamaan ns. parhaalla mahdollisella.
 

Spin

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Boston Bruins
Kyllä nyt vituttaa kun mitalli oli niin lähellä. No kai se huomenna helpottaa. Oli kyllä huikea kausi.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vittu.

Eipä tässä muuta oikein just nyt. Ehkä sit taas vuonna 2030 pääsee tämmösiä pelejä kattomaan. Jospa kolmas kerta toden sanoo sit.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Ennenkuin tämä SaiPa-osio täyttyy onnitteluista voitetusta nelossijasta ja kaikki taputtavat toisiaan selkään, niin tahtoisin tässä vitutus-ketjussa avautua kahdesta asiasta, mitkä meidän tiimi sössi(IMO).
Ensimmäinen on ilmiselvä kaikille, eli sen ykkössentterin hankkimatta jättäminen. Ei tarvinne enempää selittää.
Se minua vitutti koko kauden.
Toinen on Salcidon hankkimatta jättäminen. Vaikka olisi maksanut "liikaa", niin se olisi ollut organisaatiolta helvetin hieno veto. Mutta ei.
Tuo asia vitutti puolikautta.
Hyvä kausi muuten, mutta ensi vuonna leveyttä pitää olla reilusti enemmän, koska tällä pelityylillä kaverit hajoaa ennen tärkeimpiä pelejä...
 

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina
No niin. Taas yksi kausi takana, ja taas me melkein. Selinin kanssa melkein päästiin sääleihin. Viime kaudella melkein päästiin välieriin. Tällä kaudella melkein oltiin mitaleilla. Sympaattinen pikkuseura yllätti taas kaikki ja otti sensaatiomaisen neljännen sijan, mutta sympaattisen pikkuseuran kohtalona on hävitä kauden viimeinen peli tai se ei ole enää sympaattinen. Tänään olisi ollut täysi mahdollisuus voittoon, mutta ratkaisevissa paikoissa löysäily maksoi meille unelman. No, nyt itken itseni uneen ja yritän innostua taas kun jatkosopimuksia alkaa tippua. Pajatso tyhjenee taas ja paria kaveria tulee kova ikävä, mutta vastaavasti parille ykköskorin "ratkaisijalle" sanon oikein mielelläni hei hei.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vituttaa se, että Lappeenrannassakin on varmaan näitä jotka on enemmän tai vähemmän salaa tyytyväisiä SaiPan häviöstä tänään. Tiedätte nää tyypit, jotka tulee jälkikäteen sanomaan, että: miehän sanoin, että ei SaiPa pärjää!

Vetäisin varmaan vastapalloon jos joku sellainen ilkkujavähättelijä ilmaantuisi nyt. Ihan jo tuollaisten paviaanien takiakin olisi ollut hienoa, että SaiPa olisi napannut ensimmäisen liigamitalinsa, jos se vaikka edesauttaisi hyvän kulttuurin asettumista sinne kaakkoiskulmallekin.

NO ei, vituttaa niin, että ei veri kierrä. Tän piti olla se meidän pronssi, se olisi ollut enemmän kuin ansaittu...
 

Also Starring

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vittu kun miuta vituttaa. Hieno kausi ja muuta diibadaabaa. Kärpät-sarja meni ehkä väsymyksen piikkiin, joten Lukon pitkien ottelusarjojen takia odottelinkin (vaikka pessimisti olenkin) herääväni aamusella "mitali kaulassa". Paskan marjat. Leuka takaisin rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. Ehkä sitten ensi kaudella, niiih. Tai sitten vittu ensi elämässä. Taas alkaa se iänikuinen rakennusprojekti, muutama ukkeli Mestiksestä jne.
Playoffien vierasotteluissa ylivoimalla 0 maalia (perustuu J-P Jalon ilmoittamaan tietoon) siis mitä vittua?
Kuten jo playoff-ketjuun kirjoitin, alkaa meikäkyöstin usko hiipua. Mie meen itkemään itseni uneen. Romahtaminenkaan ei ole kaukana. Anteeksi.
 
Viimeksi muokattu:

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vituttaa miten runkosarjan ykköspakki vetää vihkoon heti kun oikeat pelit alkavat. Enpä olisi kauden aikana uskonut että toivotan Glennille hyvää matkaa hevon vittuun.
 

Theofilus

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Vituttaa, koska pienillä resursseilla toimiva seura ei yksinkertaisesti pysty vuodesta toiseen järjestämään tälläistä ilotulituskautta. SaiPan organisaatio tekee aivan helvetin hyvää työtä ja luotan Tirkkoseen kuin vuoreen, mutta tällä hetkellä vain tuntuu siltä että tässä oli nyt taas meidän paras saavutus n. 15 vuoden aikavälillä kumpaankin suuntaan.

Toivottavasti se mitali joskus tulee, mutta tällä hetkellä tuntuu aivan helvetin tyhjältä ja siltä, ettei se ihan hetkeen ole tulossa.
 

Barney

Jäsen
Miehän sanoin, että ei SaiPa pärjää!

Hieno kausi, mutta kyllähän tämä kauden lopetus pistää vähän vituttamaan. Mitä jos Davis olisi pysynyt kunnossa? Mitä jos Olavi Vauhkonen olisi osannut tehdä maaleja? Mitä jos Ryan Glenn olisi ollut keväällä edes liigatason pakki? Mitä jos joukkueessa olisi edes jossain vaiheessa kautta ollut ykkössentteri? Mitä jos Flinck ei olisi lentänyt ulos siinä JYP-sarjan ottelussa? Pelattaisiinko vasta huomenna?

Eniten vituttaa nämä meidän ulkkarit, joiden olisi pitänyt olla jonkinlaisia ratkaisijoita. Glenn esitti kaikkien aikojen pahimman sulamisen, onneksi se Giliatin maalin kakkossyöttö korjattiin Rissaselle. Giliati nyt tänäänkin lähinnä keskittyi sooloiluun. Spang, Savilahti, Davis ja Spina saavat aikalailla puhtaat paperit tästä kaudesta. Ensi kauden joukkuetta koskevia sopimuksia odotellessa..
 

ahal

Jäsen
Eniten vituttaa nämä meidän ulkkarit, joiden olisi pitänyt olla jonkinlaisia ratkaisijoita. Glenn esitti kaikkien aikojen pahimman sulamisen, onneksi se Giliatin maalin kakkossyöttö korjattiin Rissaselle. Giliati nyt tänäänkin lähinnä keskittyi sooloiluun. Spang, Savilahti, Davis ja Spina saavat aikalailla puhtaat paperit tästä kaudesta.

Niinpä. Meillä ei ollut sitten Ville Vahalahti 2-versiotakaan, ja kun ratkaisevat palaset Davis ja Spina puuttuivat, luu jäi kouraan. Ikuiseksi salaisuudeksi jäänee, miksi Glenn suli pleijareissa ja miksi Giliati alkoi sooloilla? Häkki päässä loppupeleissä kuvasi osuvasti kaverin vajoamista B-junnutasolle. Valitettavasti pleijareista jäi näiltä osin paska maku suuhun. Vaikka toki vastoinkäymisiä oli kaudella enemmän kuin säännöt sallivat, mutta silti.

Toisaalta kyllähän tänäänkin näkyi pelaamisessa isoja puutteita, jotka ovat toistuneet pitkin kevättä korjaantumatta mihinkään. Mutta niistä toisessa ketjussa.
 

Juanito

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ensimmäinen on ilmiselvä kaikille, eli sen ykkössentterin hankkimatta jättäminen. Ei tarvinne enempää selittää.
Se minua vitutti koko kauden.
Toinen on Salcidon hankkimatta jättäminen. Vaikka olisi maksanut "liikaa", niin se olisi ollut organisaatiolta helvetin hieno veto. Mutta ei.
Selitä nyt ihmeessä. En ymmärrä mitenkään tuota valitusta ykkössentterin "hankkimatta jättämisestä". Koho veti elämänsä kauden, Spina-Davis-Giliati oli ilmiliekeissä ennen Davisin loukkaantumista. Rissanen pelasi yhdellä jalalla todella hyvin nuo pari peliä, mitkä playoffseissa ehti vetää. Spang hankittiin kesken kauden ja oli aivan huikea playoffseissa (toisin kuin Salcido JYPin paidassa). Vituttaa tässä itse kutakin, mutta toimisto saa tästä kaudesta kyllä aivan älyttömän ison hatunnoston. Onko Tuomenoksa hankkinut meille yhtään huonoa pelaajaa?
 

atsku

Jäsen
Kyllä nyt vituttaa kun mitalli oli niin lähellä. No kai se huomenna helpottaa. Oli kyllä huikea kausi.

Kyllä se mitali oli todella kaukana tuolla pelillä. Play offien lataus oli hävinnyt jonnekin ja jätkät oli toinen jalka lomilla. Giliatille on tapahtunut kauden aikana jotain. Täysin käsittämättömiä syöttövirheitä, joita tehdään c-junnuissa. Mies ei enää polje läpi ikinä, eikä kuumene mistään. Kiitti, mut nyt riitti.
Hyvälle kaudelle paska lopetus. Häviönkin olisin hyväksynyt, jos se olisi tullut kunnon peliesityksellä, eikä ripulipaskomalla housuihin.

Ammattimaisuutta kehiin ja luulosairaat ulos joukkueesta. Siellä ei vieläkään ole yhtään tähtipelaajaa, poislukien Markkanen.

Ikäväkseni on todettava, että Kohon tulisi olla kakkossentteri tulevalla kaudella, jos meinataan ottaa askel eteenpäin, sillä samettiset kädet Koholla ei ole ja sellaisia kaivataan ylivoimaan.
 

Tronic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Futbol Club Barcelona
Glennistä on sanottu kaikki tarvittava. Ei muuta kuin postimerkki perseeseen ja hyvästi. Giliati on sitten toinen, joka voi puolestani pakata kamansa ja häipyä. Kaverin koohottaminen on kyllä tavallaan ihan viihdyttävää katsottavaa, mutta kun se on niin tehotonta, eivätkä ne bulgarialaiset jättösyötötkään aiheuta muuta kuin vastahyökkäyksiä omaan päähän. Lisäksi kyseinen sankari käy kokoajan sen verran ylikierroksilla, että potentiaalinen kilahtamisen vaara on aina olemassa.
 

marlo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, HIFK
Kyllä tää hiljaseks vetää, ei oo itku kaukana. Onneks kohta aukee sataman terassit.

Mutmut. Kiitän KOKO organisaatiota tästä kaudesta. Varsinkin toimiston väki, Kiitos. Enempää ei just nyt irtoo.

Katotaa myöhemmi uudestaa.
 

PatrickKane95

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, St. Louis Blues, LFC
Taas piti vittu lopettaa luistelu ja pelaaminen tuossa johtoasemassa ja jäädä odottelemaan sitä että Lukko tulee tasoihin ja ohi. Vuodesta toiseen sama homma, oli ruorissa sitten Atu tai Pexi. Sitten taas kun Lukko teki tuon voittomaalin niin ei siinä rehellisesti sanottuna tarvinut yhtään pelätä sitä että SaiPa tulisi vielä tasoihin, loppupeli pyöritään ilman molaria kulmissa ja heitetään viivasta jotain toivotaan-toivotaan vetoja jotka ei edes mene maalille asti. Jotenkin näytti siltä ettei tuota jengiä kiinnostanutkaan pronssi enää paskaakaan ekan erän jälkeen.

Ykkössentterin sekä laadukkaan kakkosmolarin hankkimatta jättäminen jäi kyllä kaivelemaan erityisesti. Ja sen jälkeen varmaankin tuo koko kauden naurettavaa ollut ylivoimapeli. Toki Koho ja Tavi eivät välttämättä kakkosketjussa olisi tuollaisia tehoja saaneet runkosarjassa aikaan.

Toivottavasti ensi kautta ei vedettäisi pelkästään Markkasella. Andyn paikkahan on jo ilmeisesti kiveen hakattu ensi kauden kokoonpanossa mutta minusta tuohon tarvittaisiin kuitenkin hieman tasokkaampi kirittäjä Jussille. Bernardin taso liigassa on tuo eikä se siitä parane.
 

Daywalker-75

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, JäKi
Selitä nyt ihmeessä. En ymmärrä mitenkään tuota valitusta ykkössentterin "hankkimatta jättämisestä". Koho veti elämänsä kauden, Spina-Davis-Giliati oli ilmiliekeissä ennen Davisin loukkaantumista. Rissanen pelasi yhdellä jalalla todella hyvin nuo pari peliä, mitkä playoffseissa ehti vetää. Spang hankittiin kesken kauden ja oli aivan huikea playoffseissa (toisin kuin Salcido JYPin paidassa). Vituttaa tässä itse kutakin, mutta toimisto saa tästä kaudesta kyllä aivan älyttömän ison hatunnoston. Onko Tuomenoksa hankkinut meille yhtään huonoa pelaajaa?

Kyllähän Koho minusta pelasi suht käsijarru päällä poffit ja olihan tuossa ykköskentän ylivoimassakin parantamisen varaa?
Pysyn kannassani!
Jotenkin tuntui, että Koholla oli joku paikka paskana loppukaudesta. Ja kun sentterit oli kortilla ei pystynyt minkäänlaisiin variaatioihin peluutuksessa.
Davis meni minusta hukkaan keskellä. Salcido olisi varmasti istunut heittämällä meidän pelityyliin, tosin Spang teki saman, kun alkoi vertymään.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
No kyllä me kroonisesta sentteripulasta kärsittiin noin puolet kaudesta ja kakkosmolarin taso ei ollut riittävä. Tosin vaan luoja tietää mitä noilla olisi saavutettu. Silti toimisto teki hyvää duunia koko kausi ajatellen. Nyt vituttaa ja huolella, mutta olipahan monella tapaa huikea kausi.
 

KooMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, San Jose Sharks
En itse ainakaan niin Salcidon menettämisestä ollut harmissani. Spang sen sijaan kun pääsi vauhtiin oli hyvä.

Davis oli hyvä mutta ei jäänyt hyvä mieli, että puolet kaudesta kinastellaan että pelaako keskellä vai laidalla.

Ja Bernars tuli eräs U:lla alkava mieleen kun pääsi playoffseissa pelaamaan..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös