Vitutusketju

  • 1 359 199
  • 7 513

Poro24

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ville Kohon teurastus oli mielestäni vähintään yhtä törkeä tilanne kun Jarkko Ruudun osuma Lehkoseen. Toisesta tapauksesta on nyt jauhettu 35 sivua ja todennäköisesti pelikieltoa tulossa. TPS-pelaaja jonka nimen olen jo unohtanut selvisi kuin koira veräjästä eikä ketään kiinnostanut. Jos SaiPa itsensä pleijareihin kampeaa ja kapteeni-Koho ei niitä pelejä pääse pelaamaan, niin kyllä ahdistaa.
 

lappee

Jäsen
Taisi kyseinen peluri olla Niko Karhu. Ihan 100 varma en ole asiasta. Ihme ettei pelikieltoa napsahtanut. Koho ei taida vieläkään pystyä reenaamaan, eli kausi tai jopa urakin saattaa olla paketissa. Muistaakseni 4 tai 5 aivotärähdys...
 

Nötkötti

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eikös YouTube-käyttäjä "Yaotzin51" ole tästä tilanteesta saanut elävääkuvaa Tubeen? Ihme touhua... :)

Mutta ihmetyttää kyllä että tuollaisesta myöhästyneestä niitistä jauhetaan sivutolkulla skeidaa mutta sitten Karhun päähänkohdistunutta ei noteerattu varmaan edes otteluraportissa. (Jatkoajan siis.)

Toki ymmärtäähän sen että Ruutu-Lehkonen on "pikkasen" mediaseksikkäämpi kuin Karhu-Koho. (Siis ketkä?)

Älkää tarttuko tähän viestiin on pelkkää pakinaa.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Taisi kyseinen peluri olla Niko Karhu. Ihan 100 varma en ole asiasta. Ihme ettei pelikieltoa napsahtanut. Koho ei taida vieläkään pystyä reenaamaan, eli kausi tai jopa urakin saattaa olla paketissa. Muistaakseni 4 tai 5 aivotärähdys...

Toinen aivotärähdys oli vasta, ainakin loukkaantumisketjujen muistelujen mukaan. Eipä silti, siinäkin on 2 liikaa ja vituttaa jos Koho missaa loppukauden. Uran loppumiseen en jaksa enkä halua uskoa.

Miten mä muistaisin että tuo Kohoon kohdistunut taklaus ei olisi ollut niin kauhean ruma? Vai johtuuko tämä muistikuva vaan siitä että Koho itse hiihteli jäältä pois ja kukaan SaiPa-nuttu ei käynyt Karhua morjenstamassa edes sen verran mihin KalPan mikkihiiret tossa Ruutu-Lehkonen keississä uskaltautui?
 

Coxkyttä

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Marre kirjoitti:
Voi herra varjele taas kerran tätä kevättä. Mikä ihme pientä ihmistä voi viirata päästä niin pahasti, että kannattaa SaiPaa?

Perustetaan vertaistukiryhmä? Kokoonnutaan anonyymeinä, jossain loukossa..
Huhhuh, kun ottaa pumpusta! ;)
__________________
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Miten mä muistaisin että tuo Kohoon kohdistunut taklaus ei olisi ollut niin kauhean ruma?

Karhu vetäisee iloisesti kyynärpäällä Kohoa kupoliin

No niin, tonne kurinpitoketjuun joku oli laittanut tämän Kohoon kohdistuneen taklauksen, ja voi vittu että vituttaa nyt ku ton vihdoin omin silmin näin. "Ei ollu kauhean ruma", no eipä vissiin. Sikamainen, täysin tarpeeton kyynärpääniitti päähän, ja tulee vielä bonarina täysin vastapalloon. Miksi piti nostaa käsi ylös? Vittu mikä ihmispaska tää Karhu.

Vituttaa myös se että tollasen teloitusiskun jälkeen SaiPan muut jampat hiihtelee pitkin kenttää ja oikein väistelee ettei vahingossa törmää tähän turkulaiseen jätepesäkkeeseen! Nauratti tuo KalPan mikkihiirien touhu kun sieltä kukaan ei käynyt Jarkolle ärhentelemässä silloin ku Lehkonen telottiin, rohkein kävi selästä tuuppaisemassa, mutta meidän minnihiiret ei tee vittu yhtään mitään. Paskahousut. Voi paljoa KalPan hiihtelylle enää naureskella..

Ja kolmas vitutuksen aihe on tietenkin se että tuosta tempusta ei sitten tullut Karhulle yhtään mitään seuraamuksia, mutta nyt kaikki saatanan vajakit joka tuutista huutelee että jääkiekko on karmeaa ja hirveää tappamista kun Helsingin pelissä tuli kaksi taklausta jotka lähinnä betonilaitojen takia johti kahden pelaajan loukkaantumiseen. Taas kerran pelikieltoja aletaan määräilemään sen mukaan paljon tapauksista on kirjotettu jonkun vammasen vittupään toimesta lehteen. Millä vitulla saataisiin joku median lahko toljottamaan SaiPan pelejä samanlaisella puusilmäisellä innolla ku noita helsinkiläisjoukkueiden pelejä? Viime kausilla on nähty muitakin oksettavia SaiPa-naamoihin kohdistuneita iskuja - mieleen tulee Järventien kyynärpääniitti Mankiseen ja Backmanin laitaanajo jonka seurauksena puolet Simonin naamasta kerättiin lumikolalla jäältä talteen - joita ei oo kurinpidon puolesta noteerattu millään tavalla koska mikään vitun lehti ja tulosruutu ei oo niistä mitään meteliä nostanu. Vittu mitä paskaa.

Pitäisikö Tamminen pestata SaiPaan jotain tekemään? Se ainakin saisi mediahuomion käännettyä väkisin itseensä.

EDIT: Jaaha, enpä sit oo huomannu että tossahan yläpuolella tässäkin ketjussa on tuo Kohon taklaus aiemmin linkitetty j11t33:n toimesta..
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Mitä sanoo toveri FAS, jos meidän kylän mies olisi ollut pelikuntoinen, niin olisiko Karhulle koittanut jäähyn jälkeen talviunien aika? Tai viimeistään huomisessa pelissä?
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mitä sanoo toveri FAS, jos meidän kylän mies olisi ollut pelikuntoinen, niin olisiko Karhulle koittanut jäähyn jälkeen talviunien aika? Tai viimeistään huomisessa pelissä?

Yrityksestä ei ainakaan ois jäänyt kiinni, tosin näytti tuo Karhu olevan sen verran kookas janari että ehkä nukutukseen ois tarvittu jotain trampoliinia tai palotikkaita. Toisaalta kyllähän se Ässienkin miliisi-teurastaja-mikälie ryhtyi jättikilpikonnaa imitoimaan vaikka kokoeroa oli yhden Paalasen verran Honkasen eduksi.

Turha kai sitä on toivoa, mutta mielelläni näkisin huomenna jonkunlaisen kurinpalautuksen tälle kyynärpääteloittajalle nimeltä Karhu. Ei nyt välttämättä mitään päällekarkausta tarvitsisi järjestää, eikä siinä mitään järkeä liigasäännöillä olisikaan, mutta ees jotain pientä kollektiivista naputusta ja loppuun asti vedettyjä taklauksia. Ja jos nyt peli ratkeaa ennen aikojaan niin en kyllä pahastuisi pientä naamahierontasessiotakaan, vähän niinku kirsikaksi kakun päälle.

Kyseessä on kuitenkin jonku paska-tepsin neverhöörd karhu, ja vastassa köyhä ja tylsä SaiPa, ei noita iltapäivälehtiä ja radiojuontajiakaan kiinnosta yhtään mitä siellä pelissä tapahtuu joten kurinpitovässykätkään ei varmasti saisi mitään pelikieltoja arvottua. Tai mistäs sitä nykyään tietää, ehkä pelin jälkeen lööpeissä lukisikin että "Voi kauhia, Jokereiden ja HIFK:n kanssa samassa sarjassa pelaavien joukkueiden jotkut pelaajat sikaili! Syyllisiä ovat todennäköisesti Jarkko Ruutu ja Raimo Summanen!" ja sit ois kaikilta tärkeiltä ja asiaankuuluvilta ihmisiltä haettu kommentit:

Raimo Summanen: Mitä vittua te minulta tuosta kyselette?
Jarkko Ruutu: Tä? Karhu ja kuka teki mitä?
Ville Peltonen: (hiljaisuus, hänellä on aivovamma)
Tom Nybondas: Kyseessä on Jokereiden suorittama ajojahti ja käskytys
Esko Seppänen: Sisäpiiritietojeni mukaan Jarkko Ruutu laittoi kerran hallin oven kiinni HIFK-juniorin nenän edestä, vittu se on sika!
Juhani Tamminen: Four kitchens break all the right momentums!
Pauli Aalto-Setälä: Kyllä me nyt vedämme itsemme jojoon, ostakaa muuten Seiskaa.
Tanja Karpela: Kaikki urheilu on Saatanasta!

Näiden jälkeen SM-liigan kurinpitovajakit ottaa uudelleen käsittelyyn Otakar Janeckyn potkun Jarmo Kuusistoon ja Jarkko Ruudun SaiPa-vierasmatsissa laukoman katsomokiekon: lopputuloksena Otakar Janeckylle 14 pelin pelikielto, Jarmo Kekäläiselle 100 000 euron sakko, TuTo nostetaan liigaan, Raimo Summaselle annetaan elinikäinen valmennuskielto ja Jarkko Ruutu kivitetään Senaatintorille. Tanja Karpela ja Hjallis Harkimo alkaa olee.
 

arizje

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, SaiPa
Okei 2 pistettä oli tästä taas aivan minimi. Kyllä tää vähän saa silti vituttaa. Ois tästä pitäny ne 3 pistettä kaiken härdellin jälkeen ottaa. Tuomaritkin kuitenkin tänään yrittivät parhaansa mukaan tehdä tän meille mahdollisimman helpoks. Lopun johtoasemassa jäitä hattuun enemmän,kiitos.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Liityn rahansamenettäneiden joukkoon, meidän ansiota hei koko homma ku jinxattiin!
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Niin, tätä se on, SaiPan kannattaminen!
Ei vittu, en voi ymmärtää, ensimmäisen erän jälkeen peli oli tapettavissa, mutta SaiPalta kentällä pyöri lauma pelkkiä kuoliaaksi naurattajia.

No turha se on rypistellä, kun paskat on housuissa, uusi yritys sitten sunnuntaina. Pelkään vain, että stoori jatkuu sen jälkeen vasta ensi kaudella.
 

arizje

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, SaiPa
Noh. Tämä oli nyt tässä sitten. Ei tuolta boksista voiteta mitään pelejä. Puolustajilta tänään kokonaisuudessaan luokaton esitys.
 

Thome

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Pittsburgh Penguins
Vitutushan tässä päällimäisenä on, kaks huonoa erää yhdeksästä maksoi jatkopaikan. Ei maha minkää.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa
Eniten tällä hetkellä vituttaa kaikki.. Ja lohdutukseen pari GT:tä ja youtubelta J.Niemisen torjuntoja.
 

Keltainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
Meillä Hakalissakin otetaan pari, nimittäin päivää. Sen jälkeen aletaan keräämään sisua ensi kautta varten. Hakali ei luovuta!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös