Vitutusketju

  • 1 349 529
  • 7 504

anthax

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä
"Rakkauden vastakohta ei ole viha, vaan välinpitämättömyys" - Matti Pellonpään ohjaamasta elokuvasta Viimeinen ilta. Tämä viestinä myös teille sinne Facebookin puolelle, jotka puhutte, että ketkä ovat faneja ja ketkä ei.

Paristakin paikasta saanut taas lukea jotain miettikääpä nyt vähän miten kannatatte höpinää. Aivan suoraan tämän ketjun kamaa, kun kyseenalaistetaan jonkun vitutusta. Yleensä vielä sellaisen joka upottaa vähintään satoja euroja omia rahojaan tuohon putiikkiin joka ei tuota oikeastaan mitään iloa kellekkään tällä hetkellä.

Ainut mikä toimii tällä hetkellä on Lallin lounas. Jotain vastinetta saa kausarille, kun lounas on 50snt halvempi, kuin ilman. Sillä ei kyllä vielä koko hintaa tienaa, pelissäkin ois kiva saada jotain vastinetta lopulle rahalle.
 

aHab

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Montreal Canadiens
Se on ihan sama mitä ja miten siellä valmennetaan, jos pelaajat yksi toisensa jälkeen koomailevat tuohon tyyliin juuri niissä kohdin kun pitäisi hoitaa oma tontti varmasti.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Westerholm antanut kyllä ihan älyttömästi ilmaisia tällä kaudella. Samaan aikaan itse tehdään ihan vitusti töitä jokaisen maalin eteen. Toki jos tekisivät edes joka viidennestä huipputontista maalin, niin johdettaisiin liigaa.

En oikein tiedä mitä sanoa. Jos olisivat voittaneet, niin ei varmaan löytyisi hirveästi moitittavaa mistään, mutta ei se nyt vaan vittu riitä, kun tulosta ei tule.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös