Vitutusketju

  • 1 189 719
  • 6 628

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Kirjoitan sittenkin tämän tänne.

Se on ihan vitun sama, jos oma joukkue ei pelaa niin kuin tulevan mestarijoukkueen kuuluu pelaavan (vrt JYP). Jos tehdään kaksi maalia kahteen otteluun, ei tuollainen joukkue ansaitse paikkaansa neljän parhaan ryhmään, loppuottelusta puhumattakaan. Koska vain mestaruus kelpaa, kun pleijareita pelataan. KalPa ei näillä esityksillä ansaitse mitään enempää.

Ihan hyvä vain jos tiputaan jo nyt, niin ei tule haudottua suurempia odotuksia.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Niinpä, voi vittujen kevät, kun mentiin hukkaamaan hyvä kahden ottelun johto. On tää perseestä nämä playoffit, kun aina joutuu pirusti jännittämään ja sitten tappiot maistuu joka kertaa vaan pahemmalta. Aluksi Lukko näytti ihan olevan hallinnassa kolmanteen otteluun asti ja sitten tapahtui jotain ihmeellistä ja menetettiin otetta sarjasta. Ei mulla muuta, hyvää yötä ja odotetaan, että vitutuskäyrä laskee hieman...
 

öRRi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Calgary Flames
Olishan se ollut helvetin mukava päästä sinne välieriin, oltais saatu helsinkiläisiä vastaan pelata ja pitkästä aikaa olisi otsekkin etäkannattajana päässyt ilman matkustelua playoff kiekkoa katselemaan. Tai eihän tässä mikään vielä selvää ole, peliä en nähnyt mutta jos vittu ratkesi taas samanlaiseen housuun paskomiseen kun viimeksi niin vituttaa kyllä tuplasti vielä.
 

alanurkka.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kuka paskoi huosuunsa? Perkele. Juuri kun kaikki oli hyvin hanskassa ja sarjasta hyvä ote niin nyt Lukko lentää ja KalPan avain ei käykään enää lukkoon. Jotain on tehtävä, muuten koittaa loma. Tällä pelillä ei ansaita mitään. Kohtalon peli on perjantaina ja ryöstöretkihän siitä pitäisi tulla, mutta... Perjantaina nähdään onko vitutuskäyrä tätäkin jyrkempi...
 

Leppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllähän tuo vitutus on suuri. Onneksi en nähnyt tällä kertaa peliä, muuten olisi vielä kovempi vitutus.
Mitenkä se maalinteko on taas niin vaikeaa? Eikö se Virta enää toitottele pelaajille, että pitäis ampua ylös? Maalikoosteen perusteella tämänpäivän maaleistakin 5 taidettiin ampua yläpesään. Salminenkin veivailee melkein järjestäin venyttävään patjaan.
Lukko selvästikin tehnyt kotiläksynsä ja tulosta syntyy.
 

öRRi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Calgary Flames
Kuka paskoi huosuunsa?

No Urpolta katseltuna se kolmannen pelin kolmas erä näytti yhtä hyvää jaksoa lukuunottamatta siltä, että pelaajia pelotti pelata sitä samaa hyvää peliä mitä esimerkiksi ensimmäisessä pelasivat ja enempi fokus oli siinä ettei omissa soi. Neljännestä pelistä en voi sanoa yhtään mitään kun en sitä ole nähnyt.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Mitä ihmettä on tapahtunut Adam Masuhrille? Karmeita hasardeja ja kuutamolla pelistä toiseen. Tiedä sitten miten vaikuttaa miehen ja koko joukkueen vaisuuteen, kun kapteenina häärii mies jonka tulisi nähdyillä otteilla pelata jossain ihan muualla kuin liigassa.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Näin siinä sitten vittu kävi. Tukonenkin teki jo 4-0 ja siltä näyttää, että kesäloma alkaa KalPalla seuraavassa pelissä. Kukahan nyt pasko hoosuihinsa? Ihan tuosta vaan 3-0 jo ekaan erään. Ei enää pitäis olla kauden ensimmäisiä pelejä? Ei voi mitään, kun vituttaa.

No, 5-0 se sitten päättykin... Vitutuskäyrä nousee...
 
Viimeksi muokattu:

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tässä on just ja just toivuttu maanantain karvaasta tappiosta, niin tuolla on useammassakin ketjussa jo ensi kauden lyttäys käynnissä.

Eikö tuo kaikki mitä noissa kahdessa ketjussa (Tuomas Tuokkola KalPan päävalmentaja, KalPa kaudella 2011-2012) nyt jauhetaan, ole jo kertaalleen käyty läpi?

Mä ajattelin nyt ihan oikeasti jäädä kesälomille ja vinkua ensi kaudesta vasta sitten kun on jotain konkreettista mistä vinkua.

Niin ja kirjoitetaan nyt tähän samaan vielä, kun en jaksa ruveta oikeaan ketjuun kirjoittamaan, että kun esimerkkinä Tuokkolan puuttuvasta auktoriteetistä käytetään aina sitä, ettei hänellä olisi kanttia penkittää kokeneita pelaajia, kuten Miettinen, Kerman. Kuinkas monta kertaa se pelaajien suosikki, kovinikinämissään Virta, penkitti Miettisen tai Kermanin, vaikka aihetta olisi tosissaan ollutkin? Zero.

Vittu terve.
 

Peacemaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Vityaz Chekhov, Real Madrid
Nyt ja vieläkin muuten vituttaa ja kunnolla!

Ensinnäkin Jokereille tarjotaan voitto hopealautasella kun miehiä alkaa tippumaan ja lähdetään otteluun sammutetuin lyhdyin kolmella ketjulla.

Minkä helvetin takia Koistinen ja Rissanen oli väkisin laitettava SaPKon mukaan? Hakemaan peliaikaa? Mitä ihmettä? Tämähän on täysin absurdia! Näyttäkää minulle se ihminen, jonka mukaan Tommi Miettinen olisi ansainnut paikkansa kakkosketjun sentterinä Rissasen sijaan JA Simo-Pekka Riikola olisi parempi puolustaja kuin Matti Koistinen? Nyt alkaa vituttaa tämä hyväveli-kerho ja kunnolla. Tommi Miettinen on niin onneton hyökkääjä että puhtaasti ainut syy, minkä takia hän saa peliaikaa, on että hän on oma poika, korjaan mies. Vanha, hidas, jää koko ajan jälkeen, häviää kaikki aloitukset ja ottaa ihan poskettomia jäähyjä tuon tuosta. Ja tästä miehestä on riesaa vielä seuraavat 1,5 vuotta. Miettinenhän oli aivan patasurkea, ellei jopa surkeampi kuin nyt ennen viime kevään loukkaantumistaan. Jos hän olisi 15 nuorempi niin mies olisi vuokrattu jo Ilvekseen. Ai niin, sen ikäisenähän Toma pelasi Ilveksessä loistavasti.

Ja sitten vituttaa se, että JYP saa taas 500 000K KHL:stä pelivaraa. Nyt Pihströmin tilalle tulee kuitenkin joku Ilkka Pikkarainen tai Toni Koivisto tehden seuraavaan 40 otteluun 60 pistettä ja sitten Kazan makselee taas miljoonan JA pari. Tasan eivät käy onnen lahjat!
 

Kalakukko

Jäsen
Nyt ja vieläkin muuten vituttaa ja kunnolla!

Erittäin oikein vitutettu.

Myös itselläni tämä vitutus kiteytyy samoihin asioihin. Mitenkähän elähtanyt Miettinen on nykyisen sopimuksensa umpeutuessa keväällä 2013? Kaveri tuntuu huononevan oikein silmissä. Olen melkoisen varma, että ko. pelaajan tilanteeseen olisi puututtu jo, mikäli Toma ei olisi oma kasvatti ja entinen kapteeni.

En tiedä miten valoisana Toma itse näkee uransa jatkon, mutta minusta olisi aiheellista tarkastella ko. pelaajan sopimuksen ulos ostamista. Kalliiksihan se tuokin tietysti tulisi. Taannoin Lukon ulostaessa Pasi Saarelan sopimusta, julkisuudessa oli puhetta purkurahan olevan yleensä n. 60-70 % loppusopimuksen arvosta. Nykyotteiden perusteella mies ei ole edes tuon säästyvän n. 40 ke:n arvoinen.

Tähdellisen 2. sentterin puute ärsyttää etenkin nyt, kun sopivia pelaajia ilmeisesti olisi saatavissa, mikäli budjetissa olisi tilaa. Timrån Vampola olisi tietysti aivan mahtava (ja äärimmäisen kallis) hankinta ja Ässiinkin huhuttu konsonanttihirviö voisi olla saatavissa, sillä kaveri ei taida olla oikein kovassa huudossa Buffalossa. Aivan pakkohan tuohon on se sentteri vielä hankkia. Olisi täydellinen katastrofi, mikäli Kuparinen sattuisi loukkaantumaan. Hankinta tulisi mielestäni tehdä nyt, eikä vasta sitten kun paska valuu lahkeesta. Aikaisempien kausien perusteella kilpalaulanta tähdellisistä pelaajista kiihtyy sitä mukaa, mitä lähemmäksi siirtoraja käy.
 

Kalakukko

Jäsen
Vituttaa kun on niin vitun vaikea nimi, ettei tuota opi vittu ikinä lausumaan.

Ja se vasta vituttaakin, jos ei tarvitse opetella lausumaan sitä nimeä kun se vittu ei tullutkaan kaikista huhuista ja melkeinpä lupauksistaan huolimatta KalPaan vittu!

Lisäksi kun tarkemmin miehen tilannetta tarkasteli niin kaverilla onkin yksisuuntainen sopimus ja mies lienee niin ahne hupelo ja hutjake, ettei tajua omaa parastaan ja jättää tulematta KalPaan. Elämä on.
 

Peacemaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Vityaz Chekhov, Real Madrid
No niin, jo täksi kaudeksi KalPaan huhuttu keskushyökkääjälegenda Jamie Lundmark olisi saatavilla Riikasta. Pelannut hienosti menneiden harjoitusotteluiden jälkeen päin wuijttua!

Ja se muuten vituttaakin taas oikein kunnolla että ei ole salettiin KalPa ollut edes miehen perässä, näinköhän tässä saa unta kun vituttaa oikein kunnolla taas!!!
 

Splendide

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flygande fisktuppar
Kyllä, harvoin on tullut otettua näin raskaasti jonkun pelaajan loukkaantuminen. Vituttaa ihan helevitisti. Ei auttanut, vaikka kuinka toivoi, että loukkaantuminen jäisi suhteellisen lyhyeksi.

Nyt sitten toivotaan, että saataisiin riittävän hyvä stuntti Lannonille.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Henkilökohtaisesti tämä Lannonin tapaus vituttaa yllättävän vähän. Lannonin poissaolo on merkittävä, mutta ehkä kuitenkin on helpompi löytää varmaa oman pään pakkia kuin mitään ylivoiman ykköspyssyä. Helppohan tehtävä ei missään tapauksessa ole.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Parikin kertaa aloitin jo kirjoittamaan pohdiskelujani loppukauden ja myös ensi kauden rosterista. Mutta hyökkääjien miettimisen kohdalla alkoi molemmilla kerroilla ahdistamaan niin paljon, etten pystynyt viestiä loppuun kirjoittamaan.

Loppuun vielä pari kirosanaa, jotta viestini sopisi tähän ketjuun paremmin: Tommi Miettinen.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Nyt on jo kolme peliä hävitty putkeen ja kaikki johtuu tuosta meidän 2-ketjusta eli tuosta Miettisen triosta! Tuokkola onnistuu vielä kusemaan tämän hyvin menneen kauden kun ei uskalla muuttaa joukkueesta yhtään mitään. YV ja 2-ketju ei toimi mutta kokoajan vaan mennään samalla kaavalla! Kannattaisi nyt tosiaan tehdä hankinnat/vaihdot ennen kuin jengi lopettaa hallilla käynnin kokonaan!
 

DelMonte

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim, KalPa
Pitäis laittaa pakka sekaisin kunnolla vaan ja kokeilla vaikka:

Salminen -Rissanen - Kiiskinen

Kapanen - Kuparinen - Hentunen

Kerman - Ikonen - Junnila

Pakarinen - Miettinen - Jokinen
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Nyt on jo kolme peliä hävitty putkeen ja kaikki johtuu tuosta meidän 2-ketjusta eli tuosta Miettisen triosta! Tuokkola onnistuu vielä kusemaan tämän hyvin menneen kauden kun ei uskalla muuttaa joukkueesta yhtään mitään. YV ja 2-ketju ei toimi mutta kokoajan vaan mennään samalla kaavalla! Kannattaisi nyt tosiaan tehdä hankinnat/vaihdot ennen kuin jengi lopettaa hallilla käynnin kokonaan!
Niin, mutta toisaalta Kapanen on kyllä kiristänyt tahtia aika hyvin. Ei siis ole koko kakkosvitja ihan kujalla? En siis ole pelejä nähnyt, mutta kai nuo tilastot jotain merkkaa?
 

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Nyt on jo kolme peliä hävitty putkeen ja kaikki johtuu tuosta meidän 2-ketjusta eli tuosta Miettisen triosta! Tuokkola onnistuu vielä kusemaan tämän hyvin menneen kauden kun ei uskalla muuttaa joukkueesta yhtään mitään. YV ja 2-ketju ei toimi mutta kokoajan vaan mennään samalla kaavalla! Kannattaisi nyt tosiaan tehdä hankinnat/vaihdot ennen kuin jengi lopettaa hallilla käynnin kokonaan!

Jaa itse asiassa mielestäni Tuokkola on aika usein tehnyt muutoksia heikkojen suoritusten jälkeen, kuten tänään. Pysyviksi muutoksiksi niistäkään tosin ei ole ollut, kun peli ei ole ainakaan paremmaksi eri kokoonpanoilla mennyt, ja usein on palattu kohtalaisen nopeasti entisiin koostumuksiin. Saa nähdä kuin tänään käy.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Nyt on jo kolme peliä hävitty putkeen ja kaikki johtuu tuosta meidän 2-ketjusta eli tuosta Miettisen triosta!
Ihan totta. HIFK:ta vastaankaan ketju ei tehnyt kuin 3 maalia päästämättä yhtään omiin, mutta heidän vikansa sekin tappio selvästi oli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös