Vitutusketju

  • 1 188 296
  • 6 628

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Pikavilkaisulla tähän ketjuun, "olen sitä mieltä, että ehdottomasti pitää hommata niitä miehiä lisää, että taloudellinen tulos ei jää edes vahingossa plussalle".

Nyt jos koskaan täytyy laittaa niitä jäitä pöksyyn, kuten reiskalle tavataan sanoa. Uusien pelaajien hankkiminen tässä vaiheessa olisi todellinen itsemurha. Strömberg-Kapanen. Paluu... On edes jotain järkeä, mutta ulkopuolelta hankittu kallis pelaaja, on todellinen täystuho talouden kannalta.

Minä haluaisin myös, että KalPalla on aina kivikova joukkue, ehkä kovin koko liigassa, mutta ikävä kyllä tuo talous asettaa siihen rajoituksia. Lisää vaan pelaajia, mutta niin se ei vain toimi.
 

Isonive

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Lajinsa Viimeiset, Fc Dynamo
Ässistä tuli kivenkova jätkä kovaan hintaan...Salminen 0+0 ja -3... Ei vaan ihan tosissaan, onhan se näin että jos tollainen nippu pelimiehiä jää sivuun yhtäaikaan niin ei se voi olla näkymättä. Ja suomen kokoisessa maassa ei SM-liiga joukkueiden talous kestä montaa kautta jos haalitaan kovia jätkiä isoon rahaan. Tapparan ja Ilveksenkin taustalla olevat rahamiehet ovat laittaneet myös nyörejä kiinni, kun tulos on ollut miinuksella. Ja rakas vihollisemme Lukko saa konserni avutuksina miljoonia RTK:lta jotta homma kannattaisi...ainakin paperilla... Jokerit ovat tehneet monena vuonna miinusta.
 

tiuke

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
No Salminen on ollut pettymys, mutta käsittämätöntä, että tullaan vielä huutelemaan muualta tämän suhteen tähän ketjuun?
 

Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Steelers
Kausi on vasta alussa ja vaikka viime pelit onkin menneet perseelleen niin kurssi ehtii kääntyä vielä moneen kertaan. Ei tässä nyt vielä kannata alkaa paniikkinappuloita painelemaan. Koskee niin joukkuetta kuin yksittäisiä pelaajiakin.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tämmöistä paskaa ei ole moneen vuoteen tarvinnut katsella. Jopa aikana ennen Sami Kapasta oli peli parempaa. Silloin pelattiin taitojen ylärajoilla viihdyttävää lätkää. Ennemmin sitä katselli vaikka turpaan aina tulikin. Nyt tuo on täysin päämäärätöntä surffailua, tuntuu etteivät pelaajat tiedä mitä kentällä pitäisi tehdä tai mitä ketjukaveri aikoo.
 

Mustis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
Tämmöistä paskaa ei ole moneen vuoteen tarvinnut katsella. Jopa aikana ennen Sami Kapasta oli peli parempaa. Silloin pelattiin taitojen ylärajoilla viihdyttävää lätkää. Ennemmin sitä katselli vaikka turpaan aina tulikin. Nyt tuo on täysin päämäärätöntä surffailua, tuntuu etteivät pelaajat tiedä mitä kentällä pitäisi tehdä tai mitä ketjukaveri aikoo.

Noh, en nyt noin toivoton olisi. Kyllä maalinteon tuska näkyy joukkueesta selkeästi ja jossain vaiheessa nuo mailan katkeamiset ja tolpat kääntyvät maaleiksi. Tänäänkin matsi hävittiin Ahosen kahdella hörpyllä ja Syväsalmen ilmiömaisella purulla, jonka ansiosta jouduttiin 2 miehen vajaalle.

Eipä sillä, Ässät pelasi hyvän vierasmatsin.
 

TykkiJutila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalle Rovanperä, KalPa, Leijonat, ManU, KuPS
Nyt jäitä hattuun taas vähän!!! Onhan se nyt sanomattakin selvää, että voittoja ei voi tulla joka kausi samaan tahtiin, varsinkin kun joukkueen rakenteessa tapahtui SUURIA muutoksia.

Itse olen hyvinkin pitkälti Pekka Virran kanssa samoilla linjoilla, että - "vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä löytää oma ilme". Mun mielestä KalPa ei missään nimessä ole pelannut umpisurkeasti ja ole konttaillut mitenkään erityisen vakavasti. Pelillinen identiteetti nyt vaan on hakusessa ja tasapainoinen suorittaminen odottaa vielä tulemistaan. Kyllä KalPan nimilista on sellainen, että joukkuepelin osuessa uomiinsa sijoitukset ovat varmasti tälläkin kaudella ihan kelvollisia ja realistisia tavoitteisiin nähden.

Hävettää, että tänään hallilla oli ollut vain alle 3200 katsojaa. Sen jokaisen Kalle Kalpalaisen tulisi tietää JO, että jäämällä kotiin ei omaa joukkuetta tueta niin paljon, kuin se olisi mahdollista. Kun itse asun Turussa ja TPS täällä nyt vaan sattuu näkymään ja kuulumaan ehkä enemmän kuin mualiman navassa, niin osaan vähän maltillisemmin suhtautua lievästi alavireisesti alkaneeseen kauteen. Muistissa on järkyttävän hyvin ne vuodet jolloin me tehtiin urheilullisesti samanlaista tulosta, kuin Turussa TPS tällä hetkellä tekee. Joten minä ainakin olen tyytyväinen, että KalPa on tänäpäivänä juuri se mitä se on.

Minä ainakin tunnustan väriä täällä, niin arkena kuin pyhänäkin. Voitettiin tai hävittiin, niin kilpisydän on ja pysyy! Ei omalle joukkueelle saa kääntää selkää ja alkaa haukkumaan kaikkea siihen liittyvää, jos peli ei suju aina voitollisesti, niinkuin täällä Turussa tuppaa hyvin monella olemaan. Tottakai saa ja pitää vituttaa, jos pelillinen suorittaminen ei ole parasta mahdollista, mutta kyllä minä näkisin, että se voi olla vielä paaaaaaljon parempaa. Joten jätän suurimmat vitutukset keväälle, jos silloin KalPa edelleen pelaa näin kuin ensimmäiset pelit.

Sekavaa tekstiä väsyneenä, mutta pääpointit varmaan jokainen ymmärtää.
 

Mustis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
Näissä vitutuksissaan on myös hyvä muistaa, ettei meillä mielestäni ole tällä kaudella realistisia mahdollisuuksia taistella runkosarjan top 3 paikoista. Kyllä totuus on se, että suora pleijjaripaikka olisi ihan huippusuoritus. Keväällä sitten alkaa eripelit ja niissähän voi käydä kuinka vain.

Joten ei nyt vielä järjestellä kausikortin polttajaisia aamu-usvaisessa puijonmetsässä kelttiloitsuja lausuen, lampaanverta juoden ja uhrilahjoja jakaen.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Miten on mahdollista, että KalPa aina ottaa jokereilta turpaan! Nytkin pelin puolivälissä jo 4-1!!! Ihmetyttää et aina samat vastustajat kyykyttää KalPaa.
 

Ponkke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalevan Pallo, Sht
Pasi Hirvonen

Miksi tämä paskakasa saa jatkaa kokoonpanossa illasta toiseen. Mitään hyvä sanottavaa en kaverista keksi, kokoa on ihan hyvin mutta kananmunat kainalossa ajelee joka ilta. Kädet on kuin sementtiä. Lista jatkuu loputtomiin
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
Vittuuu!
Näillä näppäimillä tulee viidettä kertaa putkeen kuokkaan!? Mikä mättää? Häh?
Ei naurata - ei. Jotain tartteis tehdä - mutta mitä?
 

alanurkka.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kiitos KalPa! Kuka muu osaa kääntää kuuden ottelun voittoputken viiden ottelun tappioputkeksi?! En sano muuta kuin että kiitos ja näkemiin..

Mitäpä tähän enää lisäämään. Harmitus on kova, eikä koomailulle näy loppua.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
Itteeki vituttaa ihan kunnolla nyt eikä oikein jaksa seurata kunnolla koko sm-liigaa. Ihan perseestä tämä välillä on, mutta ei mahda nyt mitään. Paljo huonomminkin voisi kyllä mennä...
 

Hockey Story

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
oiva kikka

Sellainen sukulaismiehen keksimä kikka löytyy vidutukseen että käyttää ao energia joukkueen kannustamiseen. Eli mitä kovemmin viduttaa, sitä kovemmin kannustaa.Samalla kun kaalissa kuumottaa ja räjähtää niin tulee tehtyä kunnon kannustustyö eli vidutusenergia ei mene hukkaan.Vidutus on sellainen luonnonvara josta pitää sitäpaitsi nauttia kunnolla, jos kerran alkaa viduttamaan: Mitään puolinaisuuksia ei kannata aloittakkaan, vaan homma pitää tuntea pohjanmaan kautta. Kun ostaa pääsylipun ja menee kotihalliin kannustamaan koko vidutuksen voimalla, niin jälkikäteen on semmoinen mukava vidutus kun on tehty kaikki voitava joukkueen kannustamiseksi eikä silti voitettu. Jää nälkä-vidutus päälle kannustaa vielä enemmän, ja taas tulee tehtyä hyödyllistä hommaa.Jossain vaiheessa joukkue jäälläkin huomaa että koko katsomoa viduttaa ja se kuulee kannustuksen, ja alkaa lopulta pelata kun tajuaa asia. Myös vieraspeleissä on hyvä huutaa vidutus ulos ja huutaa kunnolla, kun on siihen mahdollisuus.
Hyvä vidutus on kallisarvoinen asia jota pitää hyödyllisesti käyttää ja vaalia, muuten jää jälkikäteen viduttamaan että vidutti tyhjänpäiten ja amatöörimäisesti. KalPalla on niin karsea liigahistoria vielä takana muutama aika takaperin, että on myös huomaavaista suhteuttaa nykyvidutus siihen aikaan ja verrata asioita, jotka viduttavat.
Perustakaamme huomaavaiset viduttajat r.y. meille viddumaisille!
Ylenpalttisen vidutuksen merkeissä kun joulukin on jo ovella,
Martti Sakari.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Miksi tätä ketjua ei ole vielä nostettu ylös? Ai siksikö että KalPassa näyttäisi olevan menossa hallittu alasajo niin ei passaa ketjujakaan nostella?

Kaikki varmasti ymmärsi, että vituttaa tuo valmentajavalinta. Ei paljon huonompaa ratkaisua voitu tehdä. Noh, ensi kaudella säälit on taas meidän mestaruus.

Vaikka oikeastihan tämä ratkaisu kertoo vain siitä, että Kapaset on neroja. Huhujahan on ollut ettei karsinnat liigan ja mestiksen välillä enää jatkuisi tämän kauden jälkeen. Pari viime kautta piti yrittää tosissaan välttää putoaminen (ja siinä sivussa tuli vähän menestystäkin) ja nyt jos putoamispeikko poistuu niin voidaan heittää lekkeriksi. Millos Kapaset järjestää taas änäriin työsulun että saadaan Kimmo ja Scott pelastamaan meidät?
 

Mustis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
Vituttaa niin että persettä kirii, kuin koiralla paskaa vääntäessä.

Tällä kaudella on alkanut näkymään merkkejä omituisesta sekoilusta KalPan organisaatiossa. Pelistä ei paista sellainen vapautuneisuus ja ilo, mitä parilla viime kaudella. Yleisöä ei käy matseissa ja pelaajapolitiikka on kauniisti ilmaistuna omituista.

Tämän kaiken kukkuraksi joukkueen päävalmentajaksi palkataan suoralla kahden vuoden pestillä täysin vailla meriittejä, auktoriteettia, karismaa ja vetovoimaa oleva jeespoks-mies.

Ei saatana, tulis surma ja tappais perkele.


Toivon todellakin, että olen väärässä...rukoilen suorastaan.
 

Iggy12

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flames, Sharks, Flyers, KalPa, Jarome Iginla
KalPa on ottanut hieman taka-askelia parin viime nousukauden jälkeen. Tuokkolan meriitit eivät puhu puolestaan ja ensireaktion kyllä ymmärtää. Kieltämättä pieni punainen lanka on puuttunut KalPan toiminnasta tällä kaudella. Jos valmentajahankinta on Tuokkola ja tosissaan aiotaan saada Suikkanen, niin mitä tästä seurasta oikein halutaan rakentaa? Kapanen puhui aikoinaan, että KalPasta yritetään saada pysyvä pudotuspelijoukkue, mutta tämä näyttää siltä, että palataan takaisin sinne mistä ollaan noustukin. Pelaajia sinne tänne eikä oikeasti edes tiedetä, että millaisia pelaajia tänne halutaan? Kaiken kukkuraksi kokematon valmentaja Virran tilalle. Ei jaksa ymmärtää Kapasten logiikkaa...
 

Bondarev

Jäsen
KalPalla on näköjään käynnissä melkoinen uskottavuusviikko --> Ensin myydään "ykköspakki" Venäjälle ja sitten kirsikkana kakun päälle valitaan Tuomas Tuokkola seuran PÄÄvalmentajaksi. Kaiken oikeestaan kruunaa tuo KalPan sivujen uutisointi. Miksi vitussa siellä pitää nostella vielä Suikkasen nimeä esille, jos kerran jäi luu käteen siinä(kin)? Melko koomista touhua!!
 

marston

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kaiken oikeestaan kruunaa tuo KalPan sivujen uutisointi. Miksi vitussa siellä pitää nostella vielä Suikkasen nimeä esille, jos kerran jäi luu käteen siinä(kin)? Melko koomista touhua!!

Jälleen kerran tosiaan tämä KalPan uutisointi aiheutti huvittuneisuutta (ja häpeää) myös täällä suunnassa.

"KalPa neuvotteli joulun alla päävalmentajan pestistä myös TPS:n viime kaudella mestaruuteen luotsanneen Kai Suikkasen kanssa, mutta KalPa halusi kuitenkin edetä alkuperäisen suunnitelmansa mukaan ja valitsi Tuokkolan valmennustiiminsä luotsaajaksi." Siis what? KalPa siis halusi ottaa Tuokkolan ja jättää Suikkasen valitsematta? Aivan varmasti...
 

Kilvenkantaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kyllä vituttaa. Juuri kun puolustus alkoi Lannonin tulon jälkeen näyttää hyvältä, Timonen ajellaan loppukadeksi sivuun. En usko Virran liiottelevan, mutta toivon sitä.

Paljon on asiat muuttuneet kaudesta 2008-2009. Eikä vähiten Jussi Timosen otteet ja merkitys joukkueessa.
 

Leppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tuskinpa kammiovärinää sentään on ollut mutta hetkellinen jokin muu rytmihäiriö on saattanut olla.
Virta sanoi myös jokin aika sitten, että Kiiskisen kausi oli siinä kun sai lämärin polveensa, mutta oli vain hetken poissa.
Timosen saama tälli oli kyllä pahan näköinen. Juurihan hän oli tällä kaudella 6 (vai 8) viikkoa pois polven sivusidevamman takia. Toivottavasti sama vamma ei uusiutunut. Eikä mitään muutakaan vakavaa tapahtunut. Vituttaa kyllä jos saikkua tulee.

Mikäs sillä Laurilalla on kun ei ole pitkään aikaan ollut kokoonpanossa?
Entäs Seven tilanne? Eikös hänkin ole aloittanut jääharjoittelun?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös