Vitutusketju

  • 1 187 099
  • 6 628

SavonPekka

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tussu 90kg ykköstykki joka ei mene yhteenkään kaksinkamppailuun. Ei näkynyt kertaakaan maalinedeuspaineissa eikä kulmissa tai laidassa vääntämässä, ei edes kiilaa saati taklaa...
 

Marleau

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ilves saa tästä kauhean itseluottamus buustin, jos Keskiviikkona tulloo turpaan niin pahalta näyttää.

Sitä samaa itsekin pelkään näin ulkopuolisena sivustaseuraajana, sillä omat sympatiani ovat tässä niin täysin KalPan puolella. Nyt jos koskaan, niin olisi tosiaan hyvä saada toi tilanne siihen kolme yhteen, jolloin Ilves olisi kyllä sen jälkeen aika ahdingossa.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot

Kilpimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ei ollut Kapasella ja ykkösketjulla hyvä päivä tänään. Kahdesti soi omissa kun olivat jäällä. On toki soinut aiemmissakin peleissä, mutta niin myös toisessa päässä. No jospa keskiviikkona on parempaa kun saadaan Rissanen takas. Simontaipaletta voisi kyllä huilauttaa. Ei vaan onnistu nyt..
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Olikohan Rissasen puutetta vai muuten vain väsynyttä. Jotenkin semmonen löysähkö ja hutiloitu jälkimaku tässä pelissä.

Omasta mielestä KalPa pelasi aivan helvetin hyvän vieraspelin. Ei tuollainen tuomarityöskentely mitä tänään jouduttiin todistamaan voi olla vaikuttamatta pelin kuvaan ja tulokseen. Tuo meidän nippu vaan sisuuntuu tuollaisesta epäoikeudenmukaisuudesta ja se on iso voimavara jatkoa ajatellen.

1-2 johtoasemassa olisi pitänyt pystyä piirun verran tylympään suorittamiseen, ehkä juuri niillä hetkillä Jaskaa olisi kaivannut eniten mukaan. Tottakai me Jaska tarvitaan talkoisiin jatkossa mukaan, mutta ei tätä peliä Rissasen pelikieltoon hävitty.

Tuo on joukkue isolla J:llä, joka oli tänäänkin todella lähellä voittoa. Tampereella. Toista kertaa putkeen. Neljä viimeistä peliä on Ilvestä vastaan viety jatkoajalle, kolme kertaa Tampereella ja kerran Kuopiossa. Kaksi niistä on voitettu. Kahdesta em. otteluista on puuttunut Rissanen ja yhdessä pelissä sivussa oli koko kolmikko Rissanen, Räsänen ja Kiiskinen.

Siinä missä Ilves on saanut lasketella stabiilisti läpi runkosarjan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, käydä työpaikalla ja budjetoida paikallisfinaaleja, me on saatu seurata oman joukkueen kasvua ja kevään ilmiötä - Salmelaa, 2. Sentterinä.

Nähdään taas keskiviikkona hallilla. KALE!
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa

Hallipeikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Nimiä mainitsematta näytti maalikoostetta katsoessa siltä, että KalPan nro 93 sai (jalka)syöttöpisteen Ilveksen 2. maaliin, ja nro 91 kadotti sekä Ilveksen 1. että 3. maalissa miehensä. No, aina ei voi onnistua...
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Mertaranta selostaa huomenna
Ei Antero varmaan edes enää löydä Niiralaan. Jos löytää, niin pääsen itse nauttimaan monista vaarallisista paikoista. Paikan päälle nyt en ole päässyt montaa kertaa viime vuosina muutenkaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös