Vitutusketju

  • 1 187 209
  • 6 628

AriL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ihan aitona ihmetyksen kummastuksena tässä olen päässäni ääneen huutanut sitä, että onko tosiaan ainoa keino vetää kiekko siniviivalta ristikulmaan? Ei tuo nyt mikään uusi ja ihmeellinen juttu ole tuo Dufvan hiekoituspuolustaminen. Jotkut käsittääkseni saavat ihan palkkaa siitä, että etsitään keinoja vastustajan pelitavan korkkaamiseen? Ainoa mikä tällä hetkellä korkkautuu, on Karjalaisen pelitapa. Omalla alueella ollaan kuin bambit ja keijukaiset jäällä silloin kun pitäisi kamppailla kiekkoa pois. Sen lisäksi on tähtäimet ja muut kohdistimet jääneet Niiralaan. Metrin päästä kolme metriä ohi..
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Svoboda on sen verran passiivinen maalivahti, että jos nyt saisi edes välillä kiekon muualle kuin suoraan syliin niin peli voisi olla jo ties mitä. Klemetin paikat alkaa olla jo kohtuu komiikkaa. Jatkuvasti saa Svobodaa katsella silmiin ja ei puhettakaan siitä, että kiekko löytäisi maaliin.
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Pelitapa kyllä riittää nyt, pelaajien yksilötaidosta enää kiinni että saadaan paikoista sisään.
 

Zorba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ihan KalPan peli tähän asti, niin sitten pistetään niin pitkä tauko että on tavallaan uusi peli. Maskotti siellä varmistamassa ettei varmasti jäädy ainakaan tasaiseksi...
 

Tomahawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eihän tuolla Vaasassa nyt hommat ihan putkeen mene. Ensin on joku varannut hallin pelipäivälle ja sitten vielä jääkin leviää alta. Kyllä oisin ihan hiljaa Vaasalaisina Niiralan Montun tunnelmasta.
 

AriL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPa loi maaliodottamaa kolminkertaisen määrän Sportiin nähden. En nyt sanoisi, että Dufva vei Karjalaista.
Jotenkin ei vaan henkilökohtaisesti nuo maaliodottamat merkkaa yhtään mitään. Tulos näkyy taululla ja illan esitys näkyy jäällä. Ja edelleen jos ainoa keino toimittaa kiekko vastustajan alueelle on lirppi ristikulmaan, josta se pääsääntöisesti palautuu keskialueelle kun omaa pelaajaa ei sinne ole joko menossa tai se yksittäinen suhari liimataan laitaan ennenkuin edes pääsee kokemaan kiekkoon, ollaan aika kaukana siitä, että omaa pelitapaa voitaisiin toteuttaa. Ja vaikka noista joku kulmaralli syntyisikin, ei kiekkoa juurikaan saada laatupaikoille. Mitä pidemmälle Sport saa tuota harrastaa, on Dufva siinä asetelmassa missä haluaa ollakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös