Vitutusketju

  • 1 188 662
  • 6 628

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Surkein erä pitkään aikaan. Ei taida olla yhtään maalipaikkaa edes. Järjestään hyökkäys päätyy kulmamöyrimiseen.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
KalPa ei tee tänään(kään) yhtään maalia.
 

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Koko kauden kuva tässä pelissä, kaikki haluaa vaan hyökätä kokoaika eikä ole malttia puolustaa.
 

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Kiekonhallintaa, kädettömyyttä ja puolustuspään avopaikkoja. Kannattajalla on tunne kuin jääpuikkoa hanurissa sulattelisi. Tämä joukkue ei tule tätä parempaa tarjoamaan. Virheistä ei opita, pelillisesti ei kehitytä eikä tässä ole Kalpan kannatajalle mitään uutta. Virran aikaan oli parasta Kalpaa mitä nähnyt. Tämän jälkeen todellisuudessa aitoa realistista näkymää mestaruus saunalle ei ole ollut. Se, että täällä pyttyä nostetaan on todellakin haaveilua. Siihen on pystynyt saman kokoluokan budjetin omaavia seuroja joissa kaikki on loksahtanut kohdalleen. Jostain syystä savossa sitä ihmettä ei ole tapahtunut ja tuskin tulee tapahtumaankaan. Usein on tunne, ettei tätä oikeasti seura edes tavoittele.
 
Viimeksi muokattu:

KalPamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kiekonhallintaa, kädettömyyttä ja puolustuspään avopaikkoja. Kannattajalla on tunne kuin jääpuikkoa hanurissa sulattelisi. Tämä joukkue ei tule tätä parempaa tarjoamaan. Virheistä ei opita, pelillisesti ei kehitytä eikä tässä ole Kalpan kannatajalle mitään uutta. Virran aikaan oli parasta Kalpaa mitä nähnyt. Tämän jälkeen todellisuudessa aitoa realistista näkymää mestaruus saunalle ei ole ollut. Se, että täällä pyttyä nostetaan on todellakin haaveilua. Siihen on pystynyt saman kokoluokan budjetin omaavia seuroja joissa kaikki on loksahtanut kohdalleen. Jostain syystä savossa sitä ihmettä ei ole tapahtunut ja tuskin tapahtuukaan.
Hyvin kiteytetty, sen pystyy tekemään jos otetaan riskejä ja nostetaan peukalo perseestä. Toki paljon pienemmällä prosentilla ku suurseuroilla. Jos toimistolla ei tapahdu tulevina vuosina uudistuksia, tai sieltä ei herätä niin tämä mestaruuden voittamisen prosentti on aika lailla 0% kaudesta riippumatta.
 

Introexpertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, UKRAINA, LHF
Mitä vittua tuo Jatkola tekee vielä jäällä. Odotin Kerkolaa jo tähän toisen alkuun, kun eihän tässä ole kun voitettava.
 

AriL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Tämä kalpan kannattaminen ja pelien seuraaminen on kuin katsoisi jotain sairasta kauhuelokuvaa, jossa sankari välillä onnistuu lähes kaikessa ja sitten taas pahuus vie maton alta. Jotenkin tuntuu siltä, että kun olisi edes tasaisesti täyttä paskaa, niin kykenisi paremmin suhtautumaan pelin kulkuun ja silloin tällöin yllättymään positiivisesti, mutta kun se v-mäisyys on tässä se, että pääsääntöisesti yllättyy jostain syystä edelleen negatiivisesti, kun se potentiaali sieltä aika ajoin välähtelee. En tiiä saatana.. toivottavasti illan peli päätyy posin puolelle, mutta sen minä aion todeta liigan apista. Tätä iltaa en peliä katsomalla pilaa.
 

HokiHero

Jäsen
Juuri ensimmäisessä erässä olin kommentoimasta että taitaapa Ässät olla toistaiseksi paskin jengi joka on Kuopiossa vieraillut - roiskii kiekkoa vaan keskialueelle vaikka olisi paikka syöttää omille.

Mutta mitä vielä. Nerokas taktiikka tunnistaa että kyllä nuo KalPan uuvatit jossain vaiheessa ihan itse mokaa ja antaa sen avopaikan, joten mitä sitä turhaan sykkimään.
 

IJR79

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK
Täällä ei ole katsottu tänäänkään minuuttiakaan ja nyt riittää myös Flashscoren kautta seuraaminen. Mahdollisesti vähän pidemmäksi aikaakin. Ei vaan jaksa.
 

Veljkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, WPGJ, CBJ, Leijonat, #18, #44, #29
Kyllä tuolla Jatkolakin on aika saatanan yksin maalilla. Pelaajat halvaantu aivan täysin.
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Tänään tulee rumat lukemat vielä. Tuo puolustaminen on ihan karmeaa. Ylivoimahyökkäyksiä jatkuvasti omiin
 

Siisel1

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Juuso Mäenpää, Arsenal FC
Kyllä tuolla Jatkolakin on aika saatanan yksin maalilla. Pelaajat halvaantu aivan täysin.
Ei myöskään Jatkola ole antanut mahdollisuuksia pelata voitosta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös