Vitutusketju

  • 1 188 183
  • 6 628

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
Kyllä pitää kolmanteen erään parantaa nyt. Nii heikko 2erä oli..
 

Pelinappula

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Omituisia on kyllä nämä viimeisimmät lahden pelit, eka erä viedään mennentullen mutta ei saaha maaleja, puolessavälin pelin ote häviää ja pelsut ottaa pelin haltuun.
Toivottavasti lopputulema on eri kuin aikaisemmin.
 

tipsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Lappalainen osuu pelaajista ehkä parhaiten tuohon kuvaukseen. Ihan näyttää, että puolivaloilla pellailee.
Sissons, Görtz...

Pahalta näyttää, Jatkola loistovireessä ja mun mielestä Riekkinen sekä Puutiokin pelaa hyvin. Harmittaa että kaverit lähtee, mutta isommassa kuvassa kuitenkin hyvä. Niin paljon tullu itekkin parjattua heitä runkosarjan aikana.
 

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
1.13 ennen loppua johto 0-1
60.00 2-1 tappio. Jatkola paskaksi. Rähmällä ei mitään jakoa.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Kun ei ole sanoja.
 

P.P.

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalmanPallo
Kylhän toi peli oli pelattu siinä hetkessä kun Jatkola talutettiin ulos ja mahdollisesti loputkin pelit. Runkosarjassa vielä menis ne 2-3 Rahmilla mutta taisin itekkin heittää jossain toisessa ketjussa että nää on eri pelejä nää. Tätäpä se on, elämä. Voihan sitä jossitella että jos olis joukkue tehny enemmän töitä vaikka siinä kakkoserässä ja lopussa Jatkola pois niin olisko se sillon ollu yhen maalin häviö. En tiiä vituttaako vähän sekin että en pysty edes täysin Rahmin piikkiin tätä laittamaan. Pelaajat varmasti tietää mitä pitäs tehdä.
 
Suosikkijoukkue
Kalpa
Vittu mikä loppu.. nyt sain perkeleen pelikaanit semmosen puustin et toisaalta jäädä jatkot näkemättä.
Jatlkolakin vielä telakalle...tämäkö oli se flunssa..joka nyt hajos..
 

AriL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
VITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTUVITTU

SAAAAATANA!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös