Vitutusketju

  • 1 190 462
  • 6 633

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Melkoisen joululahjan antoi Kale kannattajilleen. Tuntuu että illasta ei puuttunut kuin se, etta ulko-ovella järkkärit olisivat jaelleet kuopiolaisille joulupaketit jotka olisivat sisältäneet ihmisen paskaa.

Joulutauko ei olisi voinut tulla parempaan paikkaan.
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Eniten vituttaa, että päävalmentaja saa vaan huserata tuolla. Nyt on kymmenen päivää aikaa pistää hänet pihalle. Mikäli tilalle ei muuta löydy niin multa joutaa Tapaninpäivänä kuusi tai sellainen posliininen joulutonttu.

Tähän loppui minun hallille kantamani eurot. Palataan sitten kun Tommi saa kenkää. Jos ei saa niin ei palata ikinä.
 

AriL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Miettinen varmaan falsetoi tuomaritoiminnasta
Eipä tuo Miettinen kuitenkaan syytä vierittänyt tuomareiden suuntaan lehdistötilaisuudessa. Turhaa se olisikin ollut. Totesi kuitenkin, että kaaosmainen sekä huono peli ja edellinen toiseksi huonoin. Tuosta täysin samaa mieltä. Varmasti kokoonpanojen eläminen loukkien ja pelikieltojen vuoksi vie myös valmennukselta eväitä pelin kehittämiseen, mutta tuo nyt lienee ensimmäinen lainalaisuus jääkiekossa että ainoa varma on epävarmuus ja muutos. Toinen mistä olen samaa mieltä Miettisen kanssa, on tauon tarvitseminen. Ihan itsekin kyllä kaipaa sitä, että saa taas tämän negailun pois päiväjärjestyksestä vähäksi aikaa.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Eipä yllättänyt. Olin jo eilen varma, että tänään tulee tappio ”epävalmentajasaipaa” vastaan.
 

stiffler

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Immonen, Korhonen, Kapanen, Kapanen, Kantola, Gallet, Salmela, Mattila ja Ruotsalainen sivussa.

Kakkosveska vittuilee instagramissa peliajastaan julkisesti vaikka ei voita edes hedelmäpelissä.

Ensiksi hävittiin hyvällä pelillä. Nyt hävitään aivan karmealla pelillä. Ja kaikille.

Vähän vituttelee tämä nykymeno.
 

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Sanokaa nyt perkele Rissaselle, että kultainen potta ei anna oikeutta ottaa tyhmiä jäähyjä, ottelusta toiseen. Kalpan pelaajien kantti ei näy kestävän johtoasemassa peluuta. Tämä olisi valmennuksen työsarkaa. Rupeaa vituttamaan tämä räpeltäminen.
 

LiiAaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Alkaa vituttamaan nämä jatkot ja niistä tulevat automaattiset tappiot. Se yksi piste ei vaan ole se tulos jolla mennään pudotuspeleihin.
 

Filimonov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Nurmeksen Sepot
Yllätys. Vittusaatana.
 

tipsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Saatana sanoin isäukolle, ku jatkoille mentiin, että dunkkuun tulee. Sentää Könönen veivaili nätisti ja Jormakka alisti mielensä mukaan. Vituttaa myös Immosen polvitaklaus ja muutenki menetetty voitto
 

hessum63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat ja SuKiKa
Raaka virhe tuomareilta Immosen polvitaklaus. Sulttaani tajus heti kontaktista, että nyt osui polvella. Pääsi kuin koira veräjästä. Lassi Heikkinen liigan ehdottomasti heikointa tuomarointia kaudesta toiseen.
 

Boston -68

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa. Vahva sympatia "kasvattajaseura" JYPille.
Vähän parempi peli kuin pari viimeistä mutta 'vakio" tappio lopulta. Viimeisestä 7 jatkoille menneestä on voitettu tasan YKSI.
Ottelu ratkesi pariin huolimattomaan jäähyyn. Rissasen jäähy oli sitä itseään... Kun av: peli on sarjan surkeimpia niin jäähyt maksaa ne voitot. Oma yv: oli hyvää, mutta sekään ei oikein lämmitä tappioputkea rakennellessa / jatkaessa. 6 viimeisestä kotipelistä 5 tappio. Noh, jäädään odottamaan Toman selityksiä. Alku on tuttua: Onnittelut vastustajalle voitosta.
 
Viimeksi muokattu:

KiekkoMes

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Detroit Red Wings, KuPS
AV on aivan järkyttävää, ukot säntäilee minne sattuu ja mies keskellä vapaana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös